ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 9 Δεκεμβρίου;

Κριός

Σήμερα θα εστιάσεις σε υποχρεώσεις ρουτίνας και εργασιακές εκκρεμότητες καθώς η Σελήνη που έχει περάσει στην Παρθένο θα σε ενημερώσει πως το διάλλειμα έλαβε τέλος! Το τετράγωνο που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη από τον Τοξότη το απόγευμα θα σου δημιουργήσει συναισθηματική δυσφορία καθώς θα ξεκινήσεις να σκέφτεσαι τις ανάγκες σου ιδιαίτερα εκείνες που θα μείνουν πίσω λόγω υποχρεώσεων! Προσπάθησε να αφιερώσεις έστω και μισή ώρα στον εαυτό σου ακόμα και στο τέλος της ημέρας προκειμένου να έρθεις σε μια ισορροπία!

Ταύρος

Σήμερα θα βρεις τρόπο να αφιερώσεις χρόνο στον εαυτό σου και στα αγαπημένα σου χόμπι ακόμα και αν χρειαστεί να αναβάλλεις κάποιες δουλειές που είχες στο πρόγραμμα! Η Σελήνη έχει περάσει στην  Παρθένο και θα σε βοηθήσει να περάσεις όμορφες στιγμές παρέα με τους αγαπημένους σου φίλους και τις αγαπημένες σου δραστηριότητες! Το τετράγωνο που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη από τον Τοξότη το απόγευμα θα σε μπερδέψει και δεν θα είναι εύκολο να καταλήξεις τις θέλεις να κάνεις σήμερα καθώς πιθανό να ξεκινήσεις κάτι αλλά πολύ γρήγορα θα χάσεις το ενδιαφέρον σου! Αν βρεις ένα νέο χόμπι ή αν κάνεις μια νέα γνωριμία τότε θα έχεις περισσότερες πιθανότητες να κρατήσεις το ενδιαφέρον σου αμείωτο!

Δίδυμοι

Η οικογένεια σου θα βρεθεί σε πρώτο πλάνο σήμερα καθώς η Σελήνη από την Παρθένο θα εστιάσει σε θέματα που σχετίζονται με το σπίτι σου! Το τετράγωνο που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη από τον Τοξότη το απόγευμα μπορεί να σου δημιουργήσει συναισθηματική σύγχυση καθώς θα είναι δύσκολο να καταλάβεις τι θέλεις σήμερα με αποτέλεσμα να τα βάλεις και με τους δικούς σου. Μια διαφωνία σχετική με ένα ζήτημα του σπιτιού είναι πιθανό να δημιουργήσει δύο στρατόπεδα εντός οικίας και να εκνευριστείς. Η γνώμη που υποστηρίζεις με πάθος σήμερα μπορεί να έχει αλλάξει αύριο για αυτό απόφυγε να πάρεις τελεσίδικες αποφάσεις.

Καρκίνος

Ένα τηλέφωνο από κάποιο αγαπημένο σου συγγενικό πρόσωπο ή κάποιο γνωστό σου θα είναι αφορμή για να βγεις μια βόλτα και να διαφημίσεις τα επικοινωνιακά σου ταλέντα που σήμερα θα είναι σε έξαρση! Η Σελήνη έχει περάσει στην  Παρθένο και θα σε βοηθήσει να συσφίξεις τις σχέσεις με τον περίγυρο σου και να κάνεις και νέες γνωριμίες! Το τετράγωνο που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη από τον Τοξότη το απόγευμα θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να πας μια βόλτα στα μαγαζιά και να αγοράσεις κάτι για εσένα! Πρόσεξε καθώς είναι πιθανό να παρασυρθείς σε αγορές που δε χρειάζεσαι!

Λέων

Σήμερα θα είσαι σε εγρήγορση προκειμένου να τακτοποιήσεις κάποιο οικονομικό σου θέμα και οποιαδήποτε άλλη εκκρεμότητα προκύψει και σχετίζεται με λογαριασμούς και τράπεζες. Η Σελήνη έχει περάσει στην Παρθένο και θα σου δημιουργήσει ανασφάλεια αλλά μην ανησυχείς καθώς θα είναι παροδική! Το τετράγωνο που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη από τον Τοξότη το απόγευμα δεν είναι ευνοϊκό για αισθηματικούς αλλά ούτε και οικονομικούς διακανονισμούς. Πρόσεξε καθώς είναι πιθανό να κάνεις και μια αγορά η οποία δεν θα είναι συμφέρουσα καθώς θα είναι υπερεκτιμημένη.

Παρθένος

Η Σελήνη έχει περάσει στο ζώδιο σου και θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να δώσεις προτεραιότητα σε εσένα ακόμα και αν χρειαστεί να στεναχωρήσεις κάποιο αγαπημένο σου πρόσωπο. Το τετράγωνο που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη από τον Τοξότη το απόγευμα πιθανόν να δημιουργήσει συγκρουόμενες ανάγκες καθώς θα τα θέλεις όλα και εκεί κάπου θα αρχίσει το μπλέξιμο! Οι απαιτήσεις που θα έχεις από τους συνεργάτες αλλά και τον/την σύντροφό σου θα αυξάνουν ολοένα και θα δημιουργήσουν αποστάσεις. Προσπάθησε να αφήσεις τη λογική σου σκέψη να κυριαρχήσει για να μη δημιουργήσεις προβλήματα σε σχέσεις και συνεργασίες.

Ζυγός

Σήμερα θα έχεις τις “κλειστές” σου καθώς η Σελήνη που έχει περάσει στην Παρθένο θα σου δημιουργήσει καχυποψία με αποτέλεσμα να μη νιώθεις άνετα να συζητήσεις οτιδήποτε ακόμα και με ανθρώπους της εμπιστοσύνης σου. Το τετράγωνο που θα σχηματίσει το απόγευμα με την Αφροδίτη από τον Τοξότη πιθανό να δημιουργήσει συγκρούσεις με κάποιο πρόσωπο του περιβάλλοντος σου καθώς δεν θα έχετε καμία ταύτιση απόψεων λόγω διαφορετικών αναγκών. Προσπάθησε να μην αφήσεις τη δυσθυμία και την καχυποψία σου να δημιουργήσει αποστάσεις στις διαπροσωπικές σου σχέσεις καθώς είναι πολύ πιθανό τελικά να δημιουργηθούν.

Σκορπιός

Οι φίλοι σου και οι άνθρωποι που μοιράζεστε κοινές δραστηριότητες θα βρεθούν στο προσκήνιο σήμερα καθώς η Σελήνη έχει περάσει στην Παρθένο και θα τονίσει θέματα του φιλικού σου περίγυρου. Το απόγευμα το τετράγωνο που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη από τον Τοξότη θα σε μπερδέψει και δεν θα είναι εύκολο να αποφασίσεις αν θέλεις να βρεθείς με τους αγαπημένους σου φίλους και να ασχοληθείς με αυτά που τους απασχολούν ή αν δεν θέλεις να δεις κανέναν! Αν καταφέρεις να βρεις την ισορροπία ανάμεσα στα δύο άκρα τότε θα καταφέρεις να περάσεις την ημέρα χωρίς εντάσεις και περιττές ανήσυχες σκέψεις.

Τοξότης

Οι επαγγελματικές σου υποχρεώσεις και η ανησυχία σου για το μέλλον της καριέρας σου θα μονοπωλήσουν την ημέρα και τη σκέψη σου. Η Σελήνη μόλις έχει περάσει στην Παρθένο και θα ενισχύσει τις επαγγελματικές σου φιλοδοξίες. Το τετράγωνο που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη που βρίσκεται στο ζώδιο σου το απόγευμα, σε προτρέπει να δουλέψεις αν θέλεις να επιτύχεις τους στόχους σου και να μην παρασυρθείς από την ανάγκη σου να κάνεις ένα διάλλειμα, να δεις κάποιο φίλο σου ή να πιεις ένα καφέ! Τα επαγγελματικά σου θέματα και οι στόχοι σου χρειάζονται θυσίες για αυτό θα πρέπει να είσαι προσηλωμένος/η σε αυτά που θέλεις να επιτύχεις και να μην παρεκκλίνεις!

Αιγόκερως

Σήμερα είναι μια καλή ημέρα για να ασχοληθείς με οτιδήποτε έχει να κάνει με τη μόρφωση και την εκπαίδευση σου όπως ένα σεμινάριο, μια πιστοποίηση δεξιοτήτων ή να ξεκινήσεις μια ξένη γλώσσα! Η Σελήνη έχει περάσει στην Παρθένο και θα ενισχύσει τη δίψα σου για μάθηση και εκμάθηση! Το τετράγωνο που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη από τον Τοξότη κατά το απόγευμα πιθανό να σου δημιουργήσει το αίσθημα ματαιότητας και να αποφασίσεις πως δεν θέλεις να ασχοληθείς με τίποτα! Μην πέσεις στην παγίδα καθώς η ημέρα που περνάει δεν ξαναπερνάει και δεν πρέπει να την αφήνεις ανεκμετάλλευτη!

Υδροχόος

Σήμερα είναι πιθανό να ξεκινήσεις να αναζητάς αφορμές για να εκτονώσεις τη συναισθηματική σου αναταραχή προκειμένου να μην κάνεις καμιά έκρηξη μεγατόνων! Η Σελήνη έχει περάσει στην Παρθένο και θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να εξωτερικεύσεις αυτά που νιώθεις το θέμα είναι ο τρόπος που θα επιλέξεις να το κάνεις! Το τετράγωνο που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη από τον Τοξότη δεν είναι βοηθητικό για να αναγνωρίσεις τι είναι αυτό που έχεις ανάγκη με αποτέλεσμα να μην είναι εύκολο να το διευθετήσεις. Απόφυγε να τακτοποιήσεις σήμερα οικονομικά και αισθηματικά θέματα καθώς είναι πολύ πιθανό να έχεις τα αντίθετα αποτελέσματα από τα προσδοκώμενα!

Ιχθύς

Σήμερα θα δυσκολευτείς να πάρεις αποφάσεις μόνος/η σου και θα αναζητήσεις και τη γνώμη του/της συντρόφου σου ή κάποιου στενού συνεργάτη σου προκειμένου να επιβεβαιωθείς. Η Σελήνη έχει περάσει στην Παρθένο και θα σε κάνει να νιώσεις υπόλογος/η για κάθε σου απόφαση απέναντι στους άλλους χωρίς αυτό να σημαίνει πως πρέπει να είσαι. Το τετράγωνο που θα σχηματίσει το απόγευμα με την Αφροδίτη από τον Τοξότη θα εντείνει τις μπερδεμένες σου σκέψεις με αποτέλεσμα να μην είναι εύκολο να διαχωρίσεις τις δικές σου ανάγκες από τις ανάγκες των υπολοίπων. Μην πάρεις τελεσίδικες αποφάσεις για κανένα θέμα σήμερα καθώς μέχρι αύριο πιθανό να έχεις αλλάξει γνώμη!