ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 8 Δεκεμβρίου;

Κριός

Σήμερα η ημέρα προβλέπεται ιδιαίτερα θετική για εσένα καθώς η Σελήνη έχει περάσει στο ζώδιο του Λέοντα και θα σου υπενθυμίσει πως έχεις ανάγκη από ξεκούραση και διασκέδαση! Το τρίγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη από τον Τοξότη είναι ιδιαίτερα ευνοϊκό για να βγεις και να περάσεις όμορφες στιγμές μαζί με τους φίλους σου ή τον/τη σύντροφό σου! Η γοητεία σου θα σε βοηθήσει να μην περάσεις απαρατήρητος/η και να κερδίσεις τις εντυπώσεις και η καλή σου διάθεση θα ενισχύσει ακόμα περισσότερο τη γοητεία που εκπέμπεις! Οτιδήποτε και αν αποφασίσεις να κάνεις βρες χρόνο για μια βόλτα και μη μείνεις σπίτι!

Ταύρος

Η διάθεση σου θα είναι περισσότερο εσωστρεφής σήμερα αλλά αυτό θα σε ωθήσει να προτιμήσεις να μείνεις στο σπίτι και να ασχοληθείς με κάποια εσωτερική εργασία. Η Σελήνη έχει περάσει στο Λέοντα και το τρίγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη από τον Τοξότη είναι ευνοϊκό για να αλλάξεις τη διακόσμηση ενός χώρου στο σπίτι σου ή για να κάνεις μια αγορά που σχετίζεται με αυτό! Αν τις προηγούμενες ημέρες είχε δημιουργηθεί κάποιο θέμα που  σε είχε απομακρύνει από τους δικούς σου σήμερα θα καταφέρεις να λειάνεις τις διαφωνίες και να λύσεις οτιδήποτε έχει προκύψει!

Δίδυμοι

Η επικοινωνιακή σου διάθεση θα είναι η αιτία που θα ξεκινήσεις τα τηλέφωνα και τις συναντήσεις με ανθρώπους του περιβάλλοντος σου καθώς έχεις ανάγκη τη συζήτηση σήμερα! Η Σελήνη έχει περάσει στο Λέοντα και το τρίγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη από τον Τοξότη είναι ιδιαίτερα ευνοϊκό για να κάνεις νέες γνωριμίες και για να πας για ψώνια! Ακόμα και κάτι μικρό να αγοράσεις για τον εαυτό σου θα σου φτιάξει τη διάθεση αρκεί να είσαι προσεκτικός/η και να μην παρασυρθείς από άσκοπες αγορές! Κράτησε νέες γνωριμίες που θα κάνεις καθώς είναι πιθανό κάποια από αυτές να σου φανεί χρήσιμη στο μέλλον!

Καρκίνος

Σήμερα θα αναζητήσεις τρόπους να ανεβάσεις την αυτοπεποίθηση σου και θα προσπαθήσεις με κάθε τρόπο να το καταφέρεις! Η Σελήνη έχει περάσει στο Λέοντα και το τρίγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη από τον Τοξότη θα σε βοηθήσει να επιτύχεις το σκοπό σου καθώς θα διαπιστώσεις πως οπουδήποτε και αν βρεθείς σίγουρα θα τραβήξεις τα βλέμματα! Η αυτοπεποίθηση σου μπορεί να βοηθήσει έμμεσα και το ταμείο σου καθώς είναι πολύ πιθανό να επιτύχεις μια καλή οικονομική συμφωνία ή να έχεις μια θετική εξέλιξη σε ένα επαγγελματικό ραντεβού!

Λέων

Η Σελήνη έχει περάσει στο ζώδιο σου και θα νιώσεις την αυτοπεποίθηση που ταιριάζει σε ένα λιοντάρι! Εκμεταλλεύσου την καλή σου διάθεση και την πέραση που θα έχεις στους άλλους για να προβάλλεις τα χαρίσματα σου και τις δυνατότητες σου στους ανθρώπους που θέλεις! Το τρίγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη από τον Τοξότη είναι ευνοϊκό για να πραγματοποιήσεις νέες γνωριμίες, να σαγηνεύσεις τους ανθρώπους γύρω σου και να συνειδητοποιήσεις πως μπορείς εύκολα να τραβήξεις τα βλέμματα! Οι νέες γνωριμίες είτε σε επαγγελματικό, είτε σε προσωπικό επίπεδο ευνοούνται για αυτό επεδίωξε τες σήμερα!

Παρθένος

Σήμερα φαινομενικά θα είσαι ήρεμος/η όμως μέσα σου θα κοχλάζει ένα ηφαίστειο καθώς το μυαλό σου κατακλύζεται από σκέψεις που σου προκαλούν πάθη! Η Σελήνη έχει περάσει στο Λέοντα και το τρίγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη από τον Τοξότη θα σε κάνει άτακτο/η και μπορεί να σε παρασύρει σε μυστικές συναντήσεις και ραντεβού με πρόσωπα του παρελθόντος! Πρόσεξε καθώς είναι πιθανό να μπεις σε πειρασμό και να μην κρατήσεις χαρακτήρα! Σε κάθε περίπτωση το πάθος που θα προσεγγίσεις οτιδήποτε και οποιονδήποτε σήμερα θα είναι το στοιχείο που θα κάνει τη διαφορά.

Ζυγός

Οι αγαπημένοι σου φίλοι θα είναι εκείνοι που θα σε απασχολήσουν σήμερα καθώς θα χρειαστούν τη βοήθεια σου και τη γνώμη σου σε κάποιο θέμα που τους απασχολεί! Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Λέοντα και το τρίγωνο που σχηματίζει με τον ανάδρομο Ερμή από τον Τοξότη πιθανό να φέρει στο προσκήνιο καταστάσεις του παρελθόντος. Μην ανησυχείς καθώς αυτό θα σου δώσει την ευκαιρία να ξεκαθαρίσεις τη θέση σου και να μπορέσεις να ξεκαθαρίσεις και κάποια θέματα. Λόγω ότι ο Ερμής κινείται ανάδρομα δεν θα πρέπει να ξεχνάμε πως ενδέχεται να υπάρξουν κάποιες δυσκολίες στην επικοινωνία, αλλά αν έχεις θέληση θα μπορέσεις να καταφέρεις οτιδήποτε θελήσεις.

Σκορπιός

Σήμερα θα προτιμήσεις να βρεθείς με τους αγαπημένους σου φίλους καθώς η Σελήνη έχει περάσει στο Λέοντα και θα σου υπενθυμίσει πως όταν είσαι με παρέα πάντα περνάς καλύτερα ακόμα και αν χρειαστεί να ασχοληθείς με δουλειές! Το τρίγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη από τον Τοξότη θα ενισχύσει ακόμα περισσότερο τη γοητεία σου και θα φέρει κοντά σου ανθρώπους που θα «συμμαχήσουν» μαζί σου. Η ημέρα είναι ιδανική για να κάνεις νέες γνωριμίες, να πρωτοστατήσεις σε κάποιο σύλλογο ή μια ομάδα που ασχολείσαι και φυσικά να κερδίσεις τις εντυπώσεις! Μέσα από το φιλικό σου περίγυρο ενδέχεται να γνωρίσεις και αυτόν/ην που θα σου κλέψει την καρδιά!

Τοξότης

Η καλή σου διάθεση θα είναι γεγονός σήμερα και όχι όνειρο θερινής νυκτός καθώς η Σελήνη έχει περάσει στο φιλικό ζώδιο του Λέοντα και θα σε βοηθήσει να περάσεις μια όμορφη μέρα. Είσαι ένας/μια από τους πιο ευνοημένους/ες σήμερα καθώς η Αφροδίτη που βρίσκεται στο ζώδιο σου σχηματίζει τρίγωνο με τη Σελήνη με αποτέλεσμα προκαλείς σεισμό στο πέρασμα σου και να κερδίζεις τις εντυπώσεις! Εκμεταλλεύσου τις ευνοϊκές όψεις και την καλή σου διάθεση και κανόνισε μια βόλτα με ανθρώπους που αγαπάς προκειμένου να ανταλλάξετε τα νέα σας καθώς έχεις ανάγκη την καλή παρέα και τους ευχάριστους ανθρώπους!

Αιγόκερως

Η Σελήνη έχει περάσει στο Λέοντα και θα προετοιμάσει το έδαφος προκειμένου να κάνεις μια ενδοσκόπηση και να συνειδητοποιήσεις τι είναι αυτό που έχεις ανάγκη. Ιδιαίτερα βοηθητική θα είναι και η όψη τριγώνου που σχηματίζει με την Αφροδίτη που βρίσκεται στον Τοξότη. Το πάθος σου, ο μαγνητισμός σου και ο τρόπος που θα προσεγγίσεις κάθε τι που σε αφορά σήμερα δεν θα αφήσουν περιθώρια να αποτύχεις και να μην καταφέρεις αυτό που θέλεις. Εστίασε ιδιαίτερα σε οικονομικά και αισθηματικά θέματα καθώς θα είναι οι τομείς που θα έχεις τη μεγαλύτερη εύνοια!

Υδροχόος

Σήμερα είναι η κατάλληλη ημέρα για να ασχοληθείς με τους αγαπημένους σου άλλους. Η Σελήνη έχει περάσει στον Λέοντα και το τρίγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη από τον Τοξότη θα δημιουργήσει το κατάλληλο κλίμα για να έρθεις κοντά με τους συνεργάτες σου και φυσικά το/η σύντροφο σου! Είναι πολύ πιθανό να σου παρουσιαστούν ευκαιρίες για να διευρύνεις τον κύκλο σου, να κάνεις νέες γνωριμίες και να αναθερμάνεις σχέσεις που είχαν παγώσει το προηγούμενο διάστημα. Σήμερα θα μπορέσεις να κερδίσεις τις εντυπώσεις και αυτό θα τονώσει την αυτοπεποίθηση σου!

Ιχθύς

Η δουλειά σου θα είναι η σημαντικότερη υποχρέωση σου σήμερα καθώς θέλεις να τακτοποιήσεις τις εργασιακές σου εκκρεμότητες προκειμένου να ηρεμήσεις. Η Σελήνη έχει περάσει στο  Λέοντα  και το τρίγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη από τον Τοξότη θα σε βοηθήσει να αναγνωριστεί κάθε προσπάθεια που κάνεις και αφορά κάποια εργασιακά θέματα.  Σήμερα θα έχεις την ευκαιρία να συνδυάσεις τη δουλειά με το φλερτ καθώς θα διαπιστώσεις πως κατά τη διάρκεια των υποχρεώσεων σου θα έχεις και ευκαιρίες για νέες γνωριμίες!