ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 4 Δεκεμβρίου;

Κριός

Οι σχέσεις με το περιβάλλον σου θα βρεθούν στο προσκήνιο σήμερα καθώς η Πανσέληνος που πραγματοποιήθηκε εχτές τις αναστάτωσε! Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και φέρνει πληροφορίες που κάποιες από αυτές θα σε χαροποιήσουν και κάποιες άλλες θα σε συγχύσουν! Η αντίθεση που θα σχηματίσει το απόγευμα με τον Κρόνο και τον ανάδρομο Ερμή από τον Τοξότη δε θα ευνοήσει την ανταλλαγή απόψεων αλλά ούτε και τις συζητήσεις. Προτίμησε να μη μιλήσεις παρά να μιλήσεις με παρόρμηση καθώς μετά θα είναι δύσκολο να το μαζέψεις . Έλεγξε το μεταφορικό σου μέσο πριν ξεκινήσεις να πας κάπου και μη βιάζεσαι!

Ταύρος

Οι σκέψεις σου βρίσκονται αποκλειστικά σε θέματα που σχετίζονται με λογαριασμούς και λοιπές οικονομικές υποχρεώσεις με αποτέλεσμα να τρέξεις να τις τακτοποιήσεις. Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και θέτει ζητήματα ασφάλειας -οικονομικής και αισθηματικής- με αποτέλεσμα να νιώθεις μετέωρος/η. Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Κρόνο και τον ανάδρομο Ερμή από τον Τοξότη θα ενισχύσει τις ανησυχίες σου όμως δεν θα είναι εύκολο να τις επικοινωνήσεις. Απόφυγε τις υπογραφές και τις νέες συμφωνίες καθώς η ημέρα δεν είναι βοηθητική. Ένα οικονομικό θέμα μπορεί να σε αγχώσει αλλά το άγχος δεν είναι βοηθητικό για σωστές αποφάσεις.

Δίδυμοι

Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιο σου σήμερα και ψάχνεις να βρεις τρόπο να επικοινωνήσεις με τους γύρω σου όμως η αλήθεια είναι πως η επικοινωνία θα γίνεται μετά εμποδίων. Το απόγευμα η αντίθεση που θα σχηματίσει με τον Κρόνο και τον ανάδρομο Ερμή από τον Τοξότη θα μπερδέψει ακόμα περισσότερο την κατάσταση καθώς οι παρεξηγήσεις με αγαπημένους συνεργάτες αλλά και το/η σύντροφο σου δεν θα λείψουν. Πρόσεξε καθώς είναι πιθανό να προκληθούν νεύρα και παρεξηγήσεις με τους κοντινούς σου ανθρώπους με αποτέλεσμα να ψυχρανθείς μαζί τους ακόμα και χωρίς να υπάρχει σοβαρός λόγος να το κάνεις.

Καρκίνος

Οι φοβίες σου θα κάνουν αισθητή την παρουσία τους και σήμερα και θα επηρεάσουν άμεσα τη διάθεση σου. Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και θα σε κάνει εξαιρετικά καχύποπτο/η με όλους καθώς θα έχεις την τάση να βλέπεις παντού εχθρούς. Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Κρόνο και τον ανάδρομο Ερμή από τον Τοξότη θα σου δημιουργήσει σύγχυση και θα ξεκινήσεις να μπερδεύεις γεγονότα του παρελθόντος με το παρόν με αποτέλεσμα να είναι δύσκολο να χαλαρώσεις. Προσπάθησε να μην το παρακάνεις καθώς η συμπεριφορά σου θα είναι αιτία παρεξηγήσεων με τους ανθρώπους γύρω σου.

Λέων

Οι φίλοι σου παίζουν ούτως η άλλως σημαντικό ρόλο στη ζωή σου αλλά σήμερα τους θέλεις παρόντες κυριολεκτικά και μεταφορικά δίπλα σου καθώς αισθάνεσαι συναισθηματική ασφάλεια μαζί τους. Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και είναι ευνοϊκή για την επικοινωνία αλλά γύρω στο απόγευμα τα πράγματα θα αρχίσουν να ζορίζουν. Αιτία για αυτό θα είναι η αντίθεση που θα σχηματίσει με τον  Κρόνο και τον ανάδρομο Ερμή από τον Τοξότη που θα δημιουργήσουν εμπόδια στην επικοινωνία σου και θα φέρουν προβλήματα αλλά και μια αδιόρατη ψυχρότητα στις φιλικές σου σχέσεις. Προσπάθησε να κατευνάσεις την επικριτική σου διάθεση ώστε να μειώσεις τις πιθανότητες παρεξηγήσεων.

Παρθένος

Τα επαγγελματικά σου θέματα θα σε απασχολήσουν έντονα σήμερα καθώς η Σελήνη από τους Διδύμους εγείρει θέματα που σχετίζονται με τη δουλειά σου. Χρειάζεσαι επιμονή και προσπάθεια για να επιτύχεις αυτά που έχεις κατά νου για αυτό μη βιάζεσαι και μην τα θέλεις όλα εδώ και τώρα! Η αντίθεση που θα σχηματίσει με τον Κρόνο και τον ανάδρομο Ερμή από τον Τοξότη θα σε κάνει αρκετά αυστηρό/η με τους άλλους ακόμα και με τον ίδιο σου τον εαυτό. Οι παρεξηγήσεις δε θα λείψουν στη δουλειά καθώς οι συζητήσεις θα καταλήξουν σαν “χαλασμένο τηλέφωνο”. Κράτησε αποστάσεις και να θυμάσαι πως όσο λιγότερα πεις τόσο μεγαλύτερες οι πιθανότητες να βγεις αλώβητος/η σήμερα.

Ζυγός

Η επίδραση της χθεσινής Πανσελήνου αρχίζει να φθίνει και θα διαπιστώσεις πως θα ξεκινήσεις να νιώθεις καλύτερα. Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και θα σε βοηθήσει να αφήσεις πίσω τις αρνητικές σκέψεις και να επιδιώξεις κοινωνικές επαφές και συναντήσεις με αγαπημένα σου πρόσωπα. Καλύτερα να τα κάνεις κατά το πρώτο μισό της ημέρας καθώς το απόγευμα η Σελήνη θα σχηματίσει αντίθεση με τον Κρόνο και τον ανάδρομο Ερμή από τον Τοξότη. Πρακτικά αυτό σημαίνει πως η επικοινωνία θα αρχίσει να δυσκολεύει καθώς οι παρεξηγήσεις δε θα λείψουν. Πρόσεξε και τη διάθεση σου για κριτική καθώς ακόμα και καλοπροαίρετη να είναι θα δημιουργήσει αρκετά προβλήματα.

Σκορπιός

Η ημέρα δεν θα ξεκινήσει και με τις καλύτερες των διαθέσεων καθώς από το πρωί είναι πιθανό να σου φταίνε τα πάντα ακόμα και αν δεν βρίσκεις προφανή λόγο. Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και θα μεταβάλλει τη διάθεση σου όποτε θυμάσαι κάτι που σχετίζεται με το παρελθόν και μια κατάσταση που σε είχε πληγώσει. Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Κρόνο και τον ανάδρομο Ερμή από τον Τοξότη και επαναφέρει στη μνήμη σου όχι τόσο ευχάριστα γεγονότα που ευθύνονται για τον εκνευρισμό σου. Αυτό θα σε κάνει είτε να κλειστείς στον εαυτό σου είτε να ανοίξεις συζητήσεις με ακατάλληλα άτομα. Μεταξύ αυτών των δύο επιλογών καλύτερα να επιλέξεις την πρώτη.

Τοξότης

Οι σχέσεις σου με τους συνεργάτες και τον/τη σύντροφό σου εξακολουθούν να βρίσκονται στο προσκήνιο σήμερα καθώς η Σελήνη από τους Διδύμους θα τονίσει τη συναισθηματική πλευρά τους. Σήμερα είναι πιθανό να ασχοληθείς μόνο με τα θέματα των άλλων βάζοντας σε δεύτερη μοίρα τις δικές σου ανάγκες. Η αντίθεση που θα σχηματίσει με τον Κρόνο και τον ανάδρομο Ερμή που βρίσκονται στο ζώδιο σου το απόγευμα πιθανό να δημιουργήσει ψυχρό κλίμα σε επαγγελματικές και προσωπικές σου σχέσεις. Αιτία για αυτό μπορεί να είναι μια παρεξήγηση η οποία είχε συμβεί κατά το παρελθόν αλλά τώρα επανήλθε στο προσκήνιο. Άφησε πίσω οτιδήποτε ανήκει εκεί καθώς τα μπερδέματα δεν θα αργήσουν να συμβούν.

Αιγόκερως

Σήμερα από το πρωί η ημέρα θα δείξει τις διαθέσεις της και θα σε φορτώσει με δουλειές και αγγαρείες καθώς η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και το μόνο σίγουρο είναι πως δεν θα σε αφήσει να βαρεθείς ούτε στιγμή. Η αντίθεση που θα σχηματίσει το απόγευμα με τον Κρόνο και τον Ερμή ο οποίος βρίσκεται ανάδρομος στον Τοξότη θα σε βγάλει εκτός προγράμματος. Θα είναι δύσκολο να συνεννοηθείς και θα υπάρξουν παρεξηγήσεις ακόμα και με τα πιο απλά θέματα για αυτό και θα τα βάλεις με όλους εντείνοντας το ήδη περίεργο κλίμα. Οι παρεξηγήσεις είναι στοιχείο της ημέρας για αυτό πριν ξεκινήσεις οτιδήποτε σιγουρέψου πως οι οδηγίες που σου δόθηκαν είναι σωστές.

Υδροχόος

Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και σου χαρίζει ενέργεια, κέφι και όρεξη να ασχοληθείς με δραστηριότητες που αγαπάς ακόμα και αν αυτές είναι οι δουλειές του σπιτιού! Το απόγευμα η αντίθεση που σχηματίζει με τον Κρόνο και τον ανάδρομο Ερμή από τον Τοξότη είναι πιθανό να ρίξει μια σκιά στη χαρά σου γιατί στο μυαλό σου θα έρθουν σκέψεις με ανθρώπους που σε έχουν πληγώσει . Μη ξεκινήσεις να προσπαθείς να λύσεις τώρα οτιδήποτε έχεις στο μυαλό σου καθώς το μόνο που θα καταφέρεις είναι να παρεξηγηθείς και να χαλάσεις και λίγο τη διάθεση σου.

Ιχθύς

Σήμερα είναι πιθανό να χρειαστεί να ασχοληθείς με υποθέσεις που αφορούν την οικογένεια σου αλλά θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η καθώς αυτές θα γίνουν η αφορμή για διαφωνίες μεταξύ σας. Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και η αντίθεση που θα σχηματίσει το απόγευμα με τον Κρόνο αλλά και τον ανάδρομο Ερμή από τον  Τοξότη θα σε κάνει συναισθηματικά απόμακρο/η με όλους. Αυτό θα είναι αρκετό για να δυσκολέψει την επικοινωνία μεταξύ σας που ούτως η άλλως βάλλεται λόγω ανάδρομου Ερμή. Προσπάθησε να μην πεις κουβέντες που μετά θα μετανιώσεις και θα είναι δύσκολο να μαζέψεις αλλά και ούτε να ρίξεις λάδι στη φωτιά και απλά άφησε την ημέρα να περάσει χωρίς να ζορίσεις τα πράγματα.