ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 2 Δεκεμβρίου;

Κριός

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Ταύρο και να σου προσφέρει ευκαιρίες για να τακτοποιήσεις τα οικονομικά σου, να βρεις μια νέα πηγή που θα βοηθήσει το εισόδημα σου ή να ξεκινήσεις αποταμίευση. Σήμερα είναι η κατάλληλη ημέρα για να προωθήσεις κάποια δεξιότητα σου ή κάποιο ταλέντο σου. Η ανάγκη σου να νιώσεις συναισθηματικά και υλικά ασφαλής μπορεί να σε κάνει αρκετά κτητικό/η με οτιδήποτε θεωρείς δικό σου είτε είναι αντικείμενο είτε είναι άνθρωπος. Πρόσεξε καθώς ο υπερβάλλοντας ζήλος σου για οτιδήποτε σχετίζεται κυρίως με τα χρήματα μπορεί να κάνει τους άλλους να σε παρεξηγήσουν.

Ταύρος

Οι επαφές και οι συζητήσεις με τους αγαπημένους σου ανθρώπους θα είναι δίκοπο μαχαίρι σήμερα καθώς αν δεν σου αρέσουν αυτά που θα ακούσεις δεν θα διστάσεις να τα βάλεις μαζί τους. Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιο σου και σου δημιουργεί κυκλοθυμικές τάσεις και την ανάγκη να επαναστατήσεις προς όλους ακόμα και χωρίς αιτία. Αν δεν προσπαθήσεις να καταπνίξεις την επαναστατική σου διάθεση τότε σίγουρα οι εντάσεις στη δουλειά με τους στενούς σου συνεργάτες ή στο σπίτι με το/η σύντροφο σου δεν θα αργήσουν να φανούν. Αν συμβούν θα είναι δύσκολο να τις περιορίσεις μετά.

Δίδυμοι

Σήμερα οι ανησυχίες σου θα έχουν τον πρώτο λόγο στην ημέρα σου καθώς θα αυξάνονται με γεωμετρική πρόοδο. Η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο και θα έχεις την τάση να ταυτίζεις τον εαυτό σου και τα θέματα που σε απασχολούν με κάθε πληροφορία που έφτασε στα αυτιά σου σχετικά με ένα παρόμοιο θέμα. Η εργασιοθεραπεία είναι μια καλή λύση για σήμερα καθώς και θα σε βοηθήσει να βγεις από το φαύλο κύκλο των σκέψεων σου αλλά και να διευθετήσεις κάποιες από τις υποχρεώσεις που περιμένουν. Αν δεν σου αρέσει πολύ η ιδέα προτίμησε να πας μια βόλτα στο γυμναστήριο ή ασχολήσου με μια δραστηριότητα προκειμένου να μη μείνεις αδρανής.

Καρκίνος

Η ανάγκη σου να μοιραστείς τις ιδέες και τις απόψεις σου θα σε ωθήσει να βρεθείς με φίλους σου και με ανθρώπους που ξέρεις πως έχεις την αποδοχή τους. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Ταύρο και να σου δημιουργεί την ανάγκη να νιώσεις μέλος μιας ομάδας που έχετε κοινούς στόχους και σκοπούς. Αν δραστηριοποιείσαι σε κάποιο σύλλογο σήμερα είναι κατάλληλη ημέρα για να επιδιώξεις να αναλάβεις με δική σου πρωτοβουλία μια κοινή δράση και να αποκτήσεις και συμμάχους σε αυτή. Οι συναντήσεις με τους φίλους σου δεν θα λείψουν και θα είναι αυτές που θα σου φτιάξουν ακόμα περισσότερο τη διάθεση.

Λέων

Η ανάγκη σου να τραβήξεις τα βλέμματα και την προσοχή στο επαγγελματικό σου περιβάλλον με τις ικανότητες σου θα σου δημιουργήσει στρες και δεν θα σου αφήσει χρόνο να ασχοληθείς με τίποτε άλλο. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Ταύρο και να τονίζει θέματα καριέρας και λοιπές επαγγελματικές εκκρεμότητες με αποτέλεσμα η δουλειά να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον σου. Θα χρειαστεί να βρεις ισορροπία καθώς χρειάζεσαι ένα διάλλειμα και η ενασχόληση σου με το σπίτι σου θα ήταν το ιδανικό σενάριο, καθώς μόνο εκεί θα καταφέρεις να βρεις τη γαλήνη που αναζητάς.

Παρθένος

Το μυαλό σου χρειάζεται ξεκούραση καθώς οι υποχρεώσεις της καθημερινότητας το έχουν κουράσει και η Σελήνη που βρίσκεται στον Ταύρο σου βρίσκει τρόπους για να χαλαρώσεις. Ένα ταξίδι σε κοντινό προορισμό, μια ημερήσια απόδραση με τους φίλους σου ή το/η σύντροφο σου ακόμα και μια βόλτα σε ένα διαφορετικό μέρος από αυτά που συχνάζεις θα βοηθήσουν στην επίτευξη του σκοπού σου. Ακόμα και μια συνάντηση με πρόσωπα του συγγενικού και ευρύτερου περιβάλλοντος σου θα γίνει αφορμή για μια εποικοδομητική ανταλλαγή απόψεων. Εκπαιδευτικά θέματα, και οτιδήποτε σχετίζεται με την απόκτηση πρόσθετων γνώσεων ευνοείται σήμερα!

Ζυγός

Σήμερα δεν θα ξυπνήσεις με την καλύτερη διάθεση καθώς η Σελήνη που εξακολουθεί να βρίσκεται στον Ταύρο αναμοχλεύει τα εσώψυχα σου και σου δημιουργεί συναισθηματική αναστάτωση. Υπάρχει πιθανότητα να είσαι πολύ σκληρός/η με τον εαυτό σου και αυτό θα επηρεάσει αρνητικά  τη διάθεση σου. Είναι προτιμότερο να ασχοληθείς με ένα οικονομικό θέμα καθώς η ημέρα σήμερα είναι ευνοϊκή για ζητήματα που σχετίζονται με το ταμείο σου και για οικονομικά που σχετίζονται με τρίτους. Αν αποφασίσεις να τα τακτοποιήσεις τότε δεν θα πρέπει να αφήσεις τη συναισθηματική σου αναστάτωση να λάβει μέρος στις διαπραγματεύσεις!

Σκορπιός

Σήμερα θα προτιμήσεις να ασχοληθείς με οτιδήποτε απασχολεί τα αγαπημένα σου πρόσωπα καθώς η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο και θα τονίσει την συναισθηματική πλευρά κάθε είδους σχέσεων αλλά και το αίσθημα προσφοράς στους άλλους. Βέβαια αυτό που επιδιώκεις εσύ είναι να κερδίσεις τις εντυπώσεις καθώς και τη επιδοκιμασία τους γιατί είναι πολύ σημαντική για εσένα και για την αυτοπεποίθηση σου. Πρόσεξε γιατί είναι πολύ πιθανό να αφήσεις παραμελημένο τον εαυτό σου αλλά δεν θα πρέπει να πέσεις σε αυτή την παγίδα καθώς είναι ο σημαντικότερος κριτής σου.

Τοξότης

Οι δουλειές και οι υποχρεώσεις κάνουν αισθητή την εμφάνιση τους και σήμερα και παρόλο που δεν σου αρέσει καθόλου θα πρέπει να ασχοληθείς μαζί τους ώστε να ξεμπερδέψεις. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Ταύρο και γεμίζει την καθημερινότητα σου με “πρέπει” τα οποία αν αφήσεις θα πολλαπλασιαστούν με γρήγορους ρυθμούς. Ξεκίνησε με τις πιο σημαντικές σου υποχρεώσεις ώστε να διαχειριστείς κατάλληλα το χρόνο που σου απομένει να ασχοληθείς με τις υπόλοιπες. Αν σου ζητήσουν κάποια χάρη προτίμησε να βρεις ένα όμορφο τρόπο να την αποφύγεις καθώς αυτό είναι καλύτερο από το να πεις “ναι” και μετά να μην προλάβεις.

Αιγόκερως

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιο του Ταύρου και είναι “υπεύθυνη” για την αισιοδοξία σου! Οι φίλοι σου θα εντοπίσουν τις διαφορές και η χαλαρότητα που αποπνέεις θα κερδίσει τις εντυπώσεις! Η ημέρα είναι ιδανική για να βρεις χρόνο να ασχοληθείς με χόμπι που σε κάνουν να νιώθεις δημιουργικός/η και να μείνεις μακριά από οτιδήποτε σε αγχώνει. Οι προτάσεις για διασκέδαση και εξόδους δεν θα αργήσουν να φανούν δίνοντας σου ακόμα περισσότερες επιλογές για το πως θα περάσεις την ημέρα σου! Οτιδήποτε και να αποφασίσεις να κάνεις φρόντισε να είναι κάτι που σε ευχαριστεί!

Υδροχόος

Σήμερα νιώθεις μια εσωτερική αναστάτωση καθώς απωθημένα και παράπονα  που έχουν κάνει την εμφάνιση τους από τις προηγούμενες ημέρες θα δημιουργήσουν ένα περίεργο κλίμα στο σπίτι. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Ταύρο και θα σου υπενθυμίσει πράγματα και καταστάσεις που δεν είναι και οι καλύτερες σου! Η ημέρα δεν είναι κατάλληλη για να τα εξωτερικεύσεις καθώς αφενός ο τρόπος σου δεν θα είναι ο κατάλληλος και αφετέρου θα την πληρώσουν άνθρωποι που δε φταίνε. Ένα επαγγελματικό νέο μπορεί να τραβήξει την προσοχή σου και αυτό θα είναι πολύ ευχάριστο καθώς θα σε κρατήσει απασχολημένο/η!

Ιχθύς

Ότι και να σε απασχολεί σήμερα δεν θέλεις να το κρατήσεις για εσένα αλλά να το μοιραστείς με τους γύρω σου ώστε να ακούσεις τη γνώμη τους. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Ταύρο και επιθυμεί την ανταλλαγή απόψεων καθώς θα προτιμήσεις να επικοινωνήσεις με τον έξω κόσμο και να μη μείνεις σπίτι. Λόγω του ότι θα έχεις μια τάση για υπερβολές θα πρέπει να προσέξεις τον τρόπο που θα μεταφέρεις τα γεγονότα, ιδιαίτερα αν δεν αφορούν εσένα αλλά κάποιο τρίτο πρόσωπο. Σκέψου δύο φορές πριν μιλήσεις και μην εμπιστεύεσαι τα μυστικά σου σε τρίτους καθώς μπορεί ακόμα και άθελα τους κάτι να τους ξεφύγει!