ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 29 Νοεμβρίου;

Κριός

Η Σελήνη έχει περάσει στο ζώδιο σου και θα σου δημιουργήσει κυκλοθυμική συμπεριφορά που θα εκνευρίσει τους γύρω σου ακόμα και εκείνους που σου έχουν αδυναμία. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από τον Τοξότη, θα σε βοηθήσει να βρεις την αυτοκυριαρχία σου και να μην αφήσεις τα νεύρα σου να κλέψουν την παράσταση! Σήμερα θα έχεις την ευκαιρία να προωθήσεις τα θέλω σου σε σχέσεις και συνεργασίες και αυτό είναι κάτι που πρέπει να εκμεταλλευτείς δεόντως και μάλιστα να ξεκινήσεις από τις “δύσκολες” περιπτώσεις!

Ταύρος

Η διάθεση σου είναι αρκετά περίεργη σήμερα και αυτός θα είναι ο λόγος που θα προτιμήσεις να μείνεις μόνος/η σου καθώς δεν θα μπορέσεις εύκολα να ανεχτείς κανέναν δίπλα σου ακόμα και τους πιο αγαπημένους σου! Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό και το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από τον Τοξότη θα είναι αρκετά βοηθητικό ώστε να μπορέσεις να ανακάμψεις και να ξαναβρείς τον καλό σου εαυτό. Μην αφήσεις τις σκέψεις σου και τις ανασφάλειες σου να σε αγχώσουν καθώς είναι στο χέρι σου να τις σταματήσεις. Η εργασιοθεραπεία είναι μια πολύ καλή λύση ώστε να ασχοληθείς με κάτι που θα έχεις όφελος!

Δίδυμοι

Οι φίλοι σου και οι άνθρωποι με τους οποίους έχετε κοινές ασχολίες σε συλλόγους ή σωματεία θα είναι η προτεραιότητα σου για σήμερα καθώς οτιδήποτε και να κάνεις επιθυμείς να το κάνεις συλλογικά. Η Σελήνη έχει περάσει στον Κριό και το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από τον Τοξότη θα αυξήσει την αυτοπεποίθηση σου και θα σε βοηθήσει να προβάλεις στους γύρω σου τον καλύτερο σου εαυτό! Η ημέρα είναι ιδανική για να προωθήσεις τις ιδέες και τις απόψεις σου στον περίγυρο σου και να βρεις συμμάχους και υποστηρικτές! Δεν αποκλείεται να κληθείς να αναλάβεις ένα υπεύθυνο πόστο σε κάποιο σύλλογο με τον οποίο ασχολείσαι και να αυξήσεις ακόμα περισσότερο την αυτοπεποίθηση σου!

Καρκίνος

Η καριέρα σου θα είναι πάνω από όλα σήμερα καθώς είσαι αποφασισμένος/η να διεκδικήσεις τη μερίδα του Λέοντος σε θέματα που την αφορούν. Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό και το τρίγωνο που σχηματίζει με τον  Ήλιο από τον Τοξότη θα σε βοηθήσει να υποστηρίξεις τον εαυτό σου σε επαγγελματικά θέματα και να κερδίσεις την αναγνώριση που επιθυμείς. Σήμερα θα συνειδητοποιήσεις πως έχεις την εύνοια των ανωτέρων σου και αυτό θα είναι ένα ακόμη στοιχείο που θα τονώσει την αυτοπεποίθηση σου! Πρόσεξε όμως καθώς η υπερβολική αυτοπεποίθηση μπορεί να έχει τα αντίθετα αποτελέσματα για αυτό προσπάθησε να βρεις τη χρυσή τομή!

Λέων

Σήμερα θα ψάξεις τρόπο να αφήσεις για λίγο τις υποχρεώσεις σου στην άκρη και να κάνεις μια σύντομη εξόρμηση σε φίλους ή συγγενικά πρόσωπα. Η Σελήνη έχει μπει στον Κριό και το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από τον Τοξότη θα σε κάνει κοινωνικό/η, επικοινωνιακό/η και αξιαγάπητο/η! Οπουδήποτε και να βρεθείς σήμερα όλα τα βλέμματα θα στραφούν επάνω σου και εσύ θα απολαύσεις την προσοχή των άλλων! Το φλερτ θα έχει την τιμητική του καθώς η αυτοπεποίθηση σου σε συνδυασμό με την ευφράδεια του λόγου σου και τις γνώσεις σου θα κάνουν μεγάλα θαύματα!

Παρθένος

Παρόλο που μπορεί να μην έχει γίνει κάτι συγκεκριμένο που να σου χαλάσει τη διάθεση, σήμερα δεν θα είσαι στα καλύτερα σου. Η Σελήνη έχει μπει στον Κριό και θα σε κάνει να αναμοχλεύεις καταστάσεις του παρελθόντος που σίγουρα δεν είναι βοηθητικές για το παρόν σου. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από τον Τοξότη θα σε βοηθήσει να συνειδητοποιήσεις τι είναι αυτό που χαλάει την ψυχολογία σου. Αν το καταφέρεις τότε θα είναι πολύ εύκολο να το διαχειριστείς και να μην το αφήσεις ξανά να κάνει την εμφάνιση του! Ένα οικονομικό θέμα ζητά να βρει λύση και σήμερα μπορείς να δράσεις προς τη σωστή κατεύθυνση!

Ζυγός

Οι συνεργασίες σου και κάθε είδους σχέσεις σου θα βρεθούν στο προσκήνιο σήμερα και θα είναι πολύ δύσκολο να έρθεις σε αντιπαράθεση μαζί τους. Η Σελήνη βρίσκεται απέναντι σου στο ζώδιο του Κριού και θα τονίσει τις απαιτήσεις που έχουν οι άλλοι από εσένα και εσύ θα είναι δύσκολο να τους χαλάσεις χατίρι! Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Ήλιο από τον Τοξότη θα σε βοηθήσει να κρατήσεις τις ισορροπίες ανάμεσα στις δικές σου ανάγκες και τις ανάγκες των άλλων χωρίς να χρειαστεί να συγκρουστείς! Σήμερα θα μπορέσεις εύκολα να στρέψεις τα πράγματα προς όφελος σου και αν το εκμεταλλευτείς, θα μπορέσεις να κάνεις συζητήσεις και συμφωνίες που θα σε ευνοήσουν με κάθε τρόπο.

Σκορπιός

Η σημερινή ημέρα θα είναι αρκετά απαιτητική καθώς μπορεί να φέρει έκτακτες υποχρεώσεις που θα σε βγάλουν εκτός προγράμματος και θα φορτώσουν ακόμα περισσότερο το ημερήσιο σου πλάνο. Η Σελήνη έχει περάσει στον Κριό και το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από τον Τοξότη θα ενισχύσει την αυτοπεποίθηση σου και δεν πρόκειται να το βάλεις κάτω αν δεν τελειώσεις όλα όσα έχεις κατά νου. Βέβαια αν θέλεις να είσαι ακόμα πιο σίγουρος/η για τις αντοχές σου ένα συμπλήρωμα βιταμινών θα ήταν πολύ καλή ιδέα ώστε να βοηθήσεις και εσύ τον οργανισμό σου!

Τοξότης

Σήμερα θα ξυπνήσεις με πολύ καλή διάθεση και θα θελήσεις να ασχοληθείς με πράγματα και ανθρώπους που σε γεμίζουν και σε κάνουν να νιώθεις ξεχωριστός/η! Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό και το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο που βρίσκεται στο ζώδιο σου, θα ενισχύσει την αυτοπεποίθηση σου και την καλή σου διάθεση και έτσι όλοι θα θελήσουν να βρεθούν δίπλα σου προκειμένου να “κολλήσουν” λίγη από τη θετική σου ενέργεια! Εκμεταλλεύσου την ευκαιρία και ξεκίνησε ένα νέο χόμπι ή κάνε μια εγγραφή στο γυμναστήριο ώστε να ωφεληθεί και το πνεύμα ή το σώμα σου!

Αιγόκερως

Σήμερα έχεις ανάγκη τη θαλπωρή της οικογένειας σου για αυτό θα επιλέξεις να περάσεις το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου σου εντός σπιτιού. Η Σελήνη έχει περάσει στον Κριό και θα σε κάνει να δώσεις ιδιαίτερη σημασία στους δικούς σου ανθρώπους και στα θέλω τους. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από τον Τοξότη θα σε βοηθήσει να κατανοήσεις καλύτερα τις ανάγκες σου αλλά και τις ανάγκες της οικογένειας σου. Προσπάθησε να μην πέσεις στην παγίδα και ξεκινήσεις να θυμάσαι γεγονότα που είχαν γίνει κάποτε γιατί τότε δεν θα αποφύγεις τον εκνευρισμό και θα χαλάσεις και την καλή σου διάθεση!

Υδροχόος

ήμερα δεν θα αντέχεις τη μοναξιά για αυτό και θα προτιμήσεις να βρεθείς με γνωστούς, αδέρφια, ξαδέρφια ακόμα και γείτονες προκειμένου να επικοινωνήσεις. Η Σελήνη έχει περάσει στον Κριό και ευνοεί την επικοινωνία σου με άτομα του συγγενικού σου περιβάλλοντος. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Ήλιο από τον Τοξότη θα ενισχύσει την πίστη προς τον εαυτό σου, για αυτό και δεν θα φοβηθείς να μπεις στη διαδικασία να προβάλλεις τις απόψεις σου με κάθε τρόπο! Σίγουρα θα καταφέρεις να τραβήξεις το ενδιαφέρον των γύρω σου με τον τρόπο που θα τις στηρίξεις και με τον αέρα σου!

Ιχθύς

Οι οικονομικές σου υποθέσεις θα σε αγχώσουν λίγο σήμερα καθώς επιθυμείς να τις βάλεις σε μια τάξη ώστε να μπορέσεις να ηρεμήσεις. Η Σελήνη έχει περάσει στον Κριό και θα ενισχύσει την ανάγκη σου για συναισθηματική -αλλά κυρίως οικονομική- ασφάλεια. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από τον Τοξότη θα ενισχύσει την αυτοπεποίθηση σου και θα σε βοηθήσει να κάνεις συμφέρουσες διευθετήσεις και συμφωνίες. Σε αυτό θα βοηθήσει και μια νέα επαγγελματική πρόταση ή κάτι που θα έχει θετικό αντίκτυπο στα οικονομικά σου οπότε και θα επιβραβεύσει την αυτοπεποίθηση σου και τις κινήσεις σου!