ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 26 Νοεμβρίου;

Κριός

Σήμερα δεν θα είσαι αρκετά εξωστρεφής καθώς κάποιες εσωτερικές αναταράξεις θα κάνουν την εμφάνιση τους και θα σε γεμίσουν με ανησυχίες και ανασφάλειες. Η Σελήνη έχει περάσει στους Ιχθείς και γιγαντώνει τις ανησυχίες σου με αποτέλεσμα να γίνεις καχύποπτος/η με όλους ακόμα και με τον ίδιο σου τον εαυτό. Αιτία για αυτό είναι το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο από τον Τοξότη που θα σου δημιουργήσει σύγχυση καθώς είναι πιθανό ακόμα και εσύ ο/η ίδιος/α να δυσκολευτείς ν αναγνωρίσεις τι είναι αυτό που ζητάς. Προσπάθησε να επικεντρωθείς ακόμα και σε δουλειές της καθημερινότητας αλλιώς αν δεν ασχοληθείς με κάτι το μυαλό σου θα γεννά ανησυχίες.

Ταύρος

Οι φίλοι σου και τα θέματα που μπορεί να έχουν θα σε απασχολήσουν σήμερα περισσότερο από οτιδήποτε άλλο καθώς η Σελήνη από τους Ιχθείς τονίζει τη διάθεση σου να προσφέρεις στους γύρω σου, ιδιαίτερα στους φίλους σου. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από τον Τοξότη είναι ευνοϊκό για να δημιουργηθούν προβλήματα στις φιλικές σου σχέσεις. Αιτία για αυτό είναι πως πιθανόν να έχεις μεγάλες προσδοκίες από τους άλλους και θα νιώσεις πως δεν βρίσκεις τη συναισθηματική και πρακτική ανταπόκριση που περιμένεις. Πριν δράσεις εξέτασε μήπως δεν έχεις κάνει κατανοητά τα θέλω σου.

Δίδυμοι

Η σημερινή ημέρα θα έχει φόρτο εργασίας και επαγγελματικών θεμάτων καθώς η Σελήνη που μόλις μπήκε στους Ιχθείς θα εγείρει τέτοιου είδους θέματα. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από τον Τοξότη θα δημιουργήσει εσωτερικές συγκρούσεις και δεν θα σε βοηθήσει να συνειδητοποιήσεις ποια θέλεις να είναι τα επόμενα σου βήματα. Η σύγχυση και η νευρικότητα δεν θα βοηθήσει τις επιδιώξεις σου για αυτό κάνε ασκήσεις ηρεμίας και μέτρησε μέχρι το δέκα πριν απαντήσεις σε κάποιον/α που ενδεχομένως δεν έχει έρθει με τις καλύτερες προθέσεις!

Καρκίνος

Σήμερα είναι μια καλή ημέρα για να ασχοληθείς με οτιδήποτε σχετίζεται με εκπαιδευτικά θέματα όπως ένα σεμινάριο ή μια πιστοποίηση δεξιοτήτων. Η Σελήνη μόλις μπήκε στους Ιχθείς και θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να αποκτήσεις νέες γνώσεις! Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από τον Τοξότη θα σου δημιουργήσει δεύτερες σκέψεις σχετικά με το αν μπορείς να καταφέρεις να επιτύχεις τα σχέδια σου τη δεδομένη στιγμή. Η εσωτερική σου αναστάτωση μπορεί να γίνει εμφανής και στους γύρω σου καθώς πιθανό να γίνεις απότομος/η. Προσπάθησε να έχεις αυτοσυγκράτηση ώστε να μη δημιουργηθούν προβλήματα χωρίς λόγο!

Λέων

Σήμερα θα διαπιστώσεις πως νιώθεις έντονα συναισθήματα που δεν σε αφήνουν να είσαι ο εαυτός σου και αφορμή θα σταθούν κάποιες σκέψεις που θα κάνεις ή μια συνάντηση με κάποιο πρόσωπο του παρελθόντος. Η Σελήνη μόλις μπήκε στους Ιχθείς και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από τον Τοξότη θα ενισχύσει την εσωτερική σου ένταση με αποτέλεσμα να γίνεις σκληρός/η με τον εαυτό σου και κτητικός/η με τους άλλους. Απόφυγε τελεσίδικες αποφάσεις σήμερα κυρίως αν αφορούν οικονομικά θέματα καθώς χρειάζονται καθαρό μυαλό και η συναισθηματική αναστάτωση δεν βοηθά.

Παρθένος

Οι προσωπικές και επαγγελματικές σου σχέσεις θα σε απασχολήσουν σήμερα καθώς θέλεις να διαπιστώσεις “ιδίοις όμμασοι” πως όλα βαίνουν καλώς και κανείς δεν έχει παράπονο από εσένα. Η Σελήνη μόλις μπήκε στους Ιχθείς και σε προτρέπει να δώσεις την πρέπουσα προσοχή στους σημαντικούς άλλους της ζωής σου. Το  τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από τον Τοξότη μπορεί να δημιουργήσει ασυνεννοησία στις σχέσεις σου καθώς θα δυσκολευτείς πολύ να εκφράσεις αυτά που θέλεις με τον κατάλληλο τρόπο. Σήμερα τα λόγια και οι πράξεις σου μπορεί να παρεξηγηθούν για αυτό προσπάθησε να τα σκέφτεσαι δύο φορές.

Ζυγός

Σήμερα θα πρέπει να κάνεις ένα ρεαλιστικό πλάνο ώστε να ανταπεξέλθεις στο βεβαρημένο πρόγραμμα των υποχρεώσεων σου. Η Σελήνη μόλις μπήκε στους Ιχθείς και πιθανό να σε φορτώνει με έξτρα υποχρεώσεις και αγγαρείες. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από τον Τοξότη υποδηλώνει μια δυσκολία να επιτύχεις αυτά που θέλεις καθώς δεν θα είναι εύκολο να συντονιστείς. Μην πιέσεις τον εαυτό σου απλά ιεράρχησε τις υποχρεώσεις σου και επέλεξε να ασχοληθείς μόνο με τις πιο σημαντικές. Αν τελειώσεις νωρίς προσπάθησε να βρεις έστω και λίγο χρόνο για εσένα ώστε να σε ανταμείψεις!

Σκορπιός

Σήμερα θα βρεις ευκαιρία για να ασχοληθείς με αυτά που εσύ επιθυμείς χωρίς να έχεις τις υποχρεώσεις της καθημερινότητας σε πρώτο πλάνο. Η Σελήνη μόλις μπήκε στους Ιχθείς και θα σου υπενθυμίσει τις ανάγκες σου, που η αλήθεια είναι πως έχεις παραμελήσει. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από τον Τοξότη πιθανό να σου δημιουργήσει προβλήματα στην έκφραση καθώς θα είναι δύσκολο να υποστηρίξεις τη γνώμη σου με τα κατάλληλα επιχειρήματα. Λόγω αυτού οι παρεξηγήσεις θα είναι πολύ πιθανές για αυτό θα πρέπει να δείξεις αυτοσυγκράτηση!

Τοξότης

Σήμερα προσπάθησε να αποφύγεις τις συζητήσεις με τα μέλη της οικογένειας σου γιατί το πιο πιθανό είναι να καταλήξουν σε καυγά. Η Σελήνη μόλις μπήκε στους Ιχθείς και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο που είναι στο ζώδιο σου, δεν σε κάνει να φημίζεσαι για την υπομονή σου! Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να ξεχάσεις την αισιοδοξία σου και να τα βάλεις με όλους και όλα! Προσπάθησε να βρεις τι είναι αυτό που σε ενοχλεί και να το επικοινωνήσεις στους ενδιαφερόμενους ώστε να μην την πληρώσουν όλοι ανεξαιρέτως! Η ημέρα δεν είναι ευνοϊκή για οικογενειακές αλλά και επαγγελματικές διαπραγματεύσεις για αυτό κράτησε στάση αναμονής.

Αιγόκερως

Η ημέρα σε ωθεί να επικοινωνήσεις με φίλους, συγγενείς και γνωστούς καθώς θέλεις να μοιραστείς αυτά που σε απασχολούν και κρατάς μέσα σου. Η Σελήνη μόλις μπήκε στους Ιχθείς και θα τονίσει τη διάθεση σου για επικοινωνία όμως το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από τον  Τοξότη έχει άλλη γνώμη! Είναι πολύ πιθανό να μην δώσεις στους άλλους να καταλάβουν το θέμα που σε απασχολεί η να μη βρεις το δίκιο σου και τους συμμάχους που υπολογίζεις! Πριν παρεξηγηθείς προσπάθησε να καταλάβεις αν γίνεσαι κατανοητός/η από τους άλλους καθώς μπορεί εσύ να το θεωρείς αυτονόητο όμως πιθανόν να μην είναι έτσι!

Υδροχόος

Η ημέρα εγείρει τις οικονομικές σου ανασφάλειες και σε καλεί να αναλάβεις δράση προκειμένου να βελτιώσεις τα οικονομικά σου είτε κάνοντας μια νέα συμφωνία είτε ξεκινώντας αποταμίευση! Η Σελήνη μόλις μπήκε στους Ιχθείς και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από τον Τοξότη δεν είναι βοηθητικό για νέες συμφωνίες καθώς το να δείξεις τα επιχειρήματα σου στους ενδιαφερόμενους φαίνεται άθλος! Χρειάζεται να ανακτήσεις την αυτοπεποίθηση σου ώστε να μπορέσεις να περάσεις αυτό που θέλεις και στους άλλους διαφορετικά θα πρέπει να περιμένεις μέχρι να νιώσεις τις διαπραγματευτικές σου ικανότητες έτοιμες για δράση!

Ιχθύς

Η Σελήνη μόλις πέρασε στο ζώδιο σου και είσαι αποφασισμένος/η να ασχοληθείς μόνο με τις ανάγκες σου καθώς ο εαυτός σου θα έρθει σε προτεραιότητα. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο που βρίσκεται στον Τοξότη δείχνει μια δυσκολία στην έκφραση των αναγκών σου αλλά και αυτών που θέλεις να πεις. Η συμπεριφορά σου είναι πιθανό να παρεξηγηθεί από τους κοντινούς σου ανθρώπους καθώς ενδέχεται να έχεις μια νευρικότητα. Πριν αρχίσεις να αναρωτιέσαι γιατί οι άλλοι δεν σε καταλαβαίνουν εξέτασε αν έχεις κάνει τις κατάλληλες κινήσεις για να γίνει αυτό! Πρόσεξε ιδιαίτερα τη συμπεριφορά σου στο επαγγελματικό σου περιβάλλον καθώς δεν θα είσαι σε φόρμα σήμερα!