ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 14 Νοεμβρίου;

Κριός

Οι σχέσεις με τους συνεργάτες και τον/τη σύντροφό σου θα σου προκαλέσουν εξάρτηση σήμερα καθώς δεν πρόκειται να κάνεις τίποτα χωρίς τη σύμφωνη γνώμη τους. Η Σελήνη πέρασε στο Ζυγό και θα σε κάνει ιδιαίτερα ευάλωτο/η στη γνώμη των αγαπημένων σου προσώπων και δεν θα μπορέσεις να τους χαλάσεις χατίρι. Η ημέρα ενδείκνυται για να συζητήσεις μια νέα συμφωνία και να έρθεις κοντά με τους ανθρώπους που θα βρεθούν γύρω σου καθώς σήμερα θα είσαι διατεθειμένος/η να τους ακούσεις. Πρόσεξε γιατί είναι πιθανό να αφήσεις πίσω τις δικές σου ανάγκες για να ασχοληθείς με των άλλων.

Ταύρος

Οι υποχρεώσεις που θα έχεις σήμερα θα είναι αρκετές και θα σταματήσουν τα όνειρα σου να περάσεις μια χαλαρή ημέρα χωρίς τρέξιμο. Η Σελήνη έχει περάσει στο Ζυγό και θα εντείνει τις δουλειές και τις υποχρεώσεις σου με αποτέλεσμα να μην είσαι σίγουρος/η πως θα τα προλάβεις όλα. Ξεκίνησε με ένα ρεαλιστικό πρόγραμμα και μην υποσχεθείς πολλά καθώς δεν θα μπορέσεις να ανταπεξέλθεις και μετά θα πρέπει να βρεις δικαιολογίες. Φρόντισε να κρατήσεις και λίγο χρόνο για εσένα ώστε να σε επιβραβεύσεις για τις υποχρεώσεις που θα καταφέρεις να φέρεις εις πέρας!

Δίδυμοι

Η ημέρα θα σε γεμίσει με νέες δημιουργικές ιδέες για να περάσεις το χρόνο σου σήμερα και να αισθανθείς αρμονία και χαρά! Η Σελήνη μόλις πέρασε στο φιλικό ζώδιο του Ζυγού και θα σε βοηθήσει να βρεις τι είναι αυτό που θέλεις προκειμένου να φτιάξει η διάθεση σου και η ψυχολογία σου! Η βόλτα με αγαπημένους σου φίλους, το φλερτ -αν είσαι ελεύθερος/η- ή ένα ρομαντικό δείπνο με το ταίρι σου θα είναι μερικά από τα πιθανά σενάρια για σήμερα! Είναι πιθανό να κάνεις μερικά παράπονα και οι αντιδράσεις σου να είναι παιδιάστικες αλλά προσπάθησε να μην παρασυρθείς από αυτό!

Καρκίνος

Θέματα που απασχολούν την οικογένεια σου θα απασχολήσουν κι εσένα σήμερα καθώς η Σελήνη μόλις έχει περάσει στο ζώδιο του Ζυγού και θα στρέψει την προσοχή σου στα “εν οίκω”. Είναι πολύ πιθανό να νιώσεις την ανάγκη να ξεκαθαρίσεις καταστάσεις που υφίστανται καιρό τώρα όμως οι άλλοι δεν θα έχουν την ίδια διάθεση. Η παρόρμηση σου θα είναι έντονη και πιθανόν να πεις πράγματα που θα ακουστούν περίεργα ή να μην εννοείς όλα αυτά που θα πεις. Ο διάλογος είναι η λέξη κλειδί σήμερα και θα πρέπει να τον επικαλεστείς προκειμένου να μην οξυνθούν τα πνεύματα στο σπίτι!

Λέων

Η Σελήνη έχει μπει στο Ζυγό και θα σε κάνει επικοινωνιακό/η και εξωστρεφή και αυτό δεν θα περάσει απαρατήρητο από τους ανθρώπους του περιβάλλοντος σου. Οι επαφές με συγγενείς και φίλους είναι σίγουρες καθώς κάπου πρέπει να μιλήσεις, να συζητήσεις και να μοιραστείς αυτά που σε απασχολούν. Η ανάγκη σου να επικοινωνήσεις θα είναι η μεγαλύτερη σου ανάγκη σήμερα όμως πιθανό να κρύβει και παγίδες. Προσπάθησε να φιλτράρεις αυτά που θα πεις και θα μοιραστείς καθώς κάποια θα πρέπει να μείνουν ιδιωτικά διαφορετικά θα αποτελέσουν αφορμή για σχολιασμό!

Παρθένος

Σήμερα πιθανό να βρίσκεσαι σε αναβρασμό με αφορμή οικονομικά θέματα που πρέπει να τακτοποιήσεις ή να έχεις ένα επαγγελματικό ραντεβού με άμεσο αντίκτυπο στο πορτοφόλι σου. Η Σελήνη μόλις μπήκε στο Ζυγό και σε ωθεί να βρεις τρόπους προκειμένου να βελτιώσεις την κατάσταση στο ταμείο σου για να μην είναι μείον. Χρειάζεται να είσαι προσεκτικός/η καθώς η ανασφάλεια σου μπορεί να σε οδηγήσει σε γρήγορες αποφάσεις. Μην κάνεις το λάθος καθώς οι επιλογές σου μπορεί  να σου κοστίσουν ακριβά  κυριολεκτικά και μεταφορικά.

Ζυγός

Η Σελήνη μόλις μπήκε στο ζώδιο σου και το αρνητικό είναι πως θα σου προκαλέσει αμφιθυμία αλλά υπάρχει και θετικό, κανείς δεν πρόκειται να βρεθεί δίπλα σου και να πλήξει! Αν το παρακάνεις οι αγαπημένοι σου άνθρωποι θα αντιδράσουν καθώς θα είναι δύσκολο να μαντέψουν πως πρέπει να σου φερθούν. Μην προσπαθήσεις να δημιουργήσεις ένα πεδίο μάχης σε σχέσεις και συνεργασίες προκειμένου να εκτονωθείς καθώς μπορεί προσωρινά να καταφέρεις το σκοπό σου, όμως τα πράγματα μπορεί να πάρουν μεγαλύτερες διαστάσεις από αυτές που υπολόγιζες.

Σκορπιός

Σήμερα δε θα νιώθεις άνετα όταν θα είσαι με κόσμο καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στο Ζυγό θα εντείνει τη μοναχικότητα σου και την ανάγκη σου για περισυλλογή. Πιθανό να κρατήσεις σκόπιμα αποστάσεις ακόμα και από κοντινούς σου ανθρώπους καθώς θέλεις να δουλέψεις μόνος/η και να μην κοινοποιήσεις τις σκέψεις και τα σχέδια σου καθώς θα είσαι καχύποπτος/η. Η διαισθητική σου ικανότητα που ούτως ή άλλως έχεις θα είναι οξυμένη σήμερα και αυτό θα είναι θείο δώρο. Αν την ακούσεις θα καταφέρεις να πάρεις τη σωστή απόφαση τόσο σε επαγγελματικά όσο και σε προσωπικά διλλήματα.

Τοξότης

Η Σελήνη έχει περάσει στο Ζυγό και θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να βρεθείς με φίλους σου ή να ασχοληθείς με κοινωνικές υποχρεώσεις και συλλογικές εργασίες. Σήμερα είναι μια καλή ημέρα για να ασχοληθείς και με κάποιο σύλλογο που είσαι μέλος ή να προσεγγίσεις ανθρώπους που πιστεύεις πως μπορούν να σε βοηθήσουν στις επιδιώξεις σου. Αν τις προηγούμενες ημέρες είχε δημιουργηθεί κάποιο πρόβλημα με ένα/μια φίλο/η σου σήμερα θα βρεις την κατάλληλη ευκαιρία να το λύσεις και οι σχέσεις σας να επιστρέψουν στην κανονική τους ροή.

Αιγόκερως

Θέματα που έχουν να κάνουν με τη φήμη σου και τη δημόσια εικόνα σου θα σε απασχολήσουν κατά κύριο λόγο σήμερα καθώς η Σελήνη από το Ζυγό θα τα φέρει στην επιφάνεια. Ιδιαίτερη σημασία θα δώσεις και σε επαγγελματικά θέματα καθώς η αυτοεκτίμηση και η αυτοπεποίθηση σου θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό από τις επιτυχίες σου στη δουλειά. Η παρόρμηση σου θα είναι δίκοπο μαχαίρι καθώς από τη μια μπορεί να σε κάνει να δράσεις και να μη μείνεις απαθής από την άλλη όμως μπορεί να σε παρασύρει σε δράσεις που δεν εξυπηρετούν τους σκοπούς σου. Κρίνε, σχεδίασε και τέλος υλοποίησε προκειμένου να μειώσεις τις πιθανότητες λάθους κινήσεων.

Υδροχόος

Σήμερα θα νιώσεις την ανάγκη να επικοινωνήσεις και να ανταλλάξεις ιδέες και απόψεις με τους ανθρώπους γύρω σου καθώς η Σελήνη έχει περάσει στο Ζυγό και θα σε κάνει ιδιαίτερα εξωστρεφή! Μέσα από τις συζητήσεις θα έχεις την ευκαιρία να αποκτήσεις νέες γνώσεις και αυτό θα είναι το κύριο μέλημα σου. Σήμερα είναι μια καλή ημέρα για να προωθήσεις εκπαιδευτικά θέματα ή να ξεκινήσεις ένα σεμινάριο ή μια ξένη γλώσσα! Η επικοινωνία με κάποιο πρόσωπο που ζει στο εξωτερικό θα σε χαροποιήσει και πιθανό να γίνει η αφορμή για το επόμενο σου ταξίδι!

Ιχθύς

Σήμερα τα συναισθήματα σου θα είναι έντονα καθώς η Σελήνη από το Ζυγό θα φέρει στο προσκήνιο αυτά που κρατάς μόνο για εσένα ή που επιμένεις να αγνοείς. Έρωτες, πάθη και χρήμα είναι τα τρία πιθανά σενάρια που θα σε κρατήσουν απασχολημένο/η. Είναι  πιθανό να σε πιάσει το παράπονο καθώς προσπαθείς να καταλάβεις γιατί κάποια πράγματα δεν πήγαν με τον τρόπο που τα είχες σχεδιάσει. Πιθανό να σου δοθεί η ευκαιρία να λάβεις μέρος σε μια επιχειρηματική ιδέα ή να κάνεις μια οικονομική συμφωνία που θα σου αποφέρει χρήματα για αυτό να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά!