ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 8 Νοεμβρίου;

Κριός

Τα οικογενειακά σου θέματα και οι δικοί σου άνθρωποι θα τραβήξουν το ενδιαφέρον σου σήμερα καθώς η Σελήνη από τον Καρκίνο σε καλεί να ασχοληθείς με τα “εν οίκω”. Η αντίθεση που θα σχηματίσει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να κυριαρχήσεις στους άλλους καθώς θεωρείς πως η άποψη σου είναι η σωστή. Την ίδια στιγμή το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο από το Σκορπιό θα σε βοηθήσει να πείσεις τους άλλους για τις απόψεις σου και τη γνώμη σου και θα είναι δύσκολο να καταφέρουν να σου χαλάσουν το χατίρι!

Ταύρος

Η ανάγκη σου να εκμυστηρευτείς σε κοντινούς σου ανθρώπους τα θέματα που σε απασχολούν θα σε οδηγήσει να επιδιώξεις συναντήσεις και τηλέφωνα προκειμένου να τα μοιραστείς. Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο και η αντίθεση που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω υποδηλώνει πως ναι μεν θέλεις να μοιραστείς οτιδήποτε σε απασχολεί αλλά δεν θα έχεις ανοχή στις διαφορετικές απόψεις. Την ίδια στιγμή το τρίγωνο της Σελήνης με τον  Ήλιο από το Σκορπιό θα ενισχύσει την εμπιστοσύνη στον εαυτό σου και έτσι θα μπορέσεις να πείσεις και τους άλλους για τις απόψεις σου!

Δίδυμοι

Σήμερα θα προσπαθήσεις να κερδίσεις κάτι παραπάνω είτε μέσω της δουλειάς σου είτε μέσω μιας νέας συμφωνίας ώστε να βοηθήσεις το ταμείο σου. Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο και η αντίθεση που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω υποδηλώνει πως θα κινήσεις γη και ουρανό προκειμένου να βελτιώσεις με κάποιο τρόπο το εισόδημα σου. Την ίδια στιγμή το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο από το Σκορπιό υποδηλώνει πως έχεις πολλές πιθανότητες να τα καταφέρεις καθώς δεν σε σταματά τίποτα, αλλά θα πρέπει να προσέξεις καθώς μπορεί να υπερεκτιμήσεις τις δυνατότητες σου.

Καρκίνος

Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιο σου και θα σε κάνει να εστιάσεις σε προσωπικές σχέσεις που είναι σημαντικές για εσένα αλλά και συνεργασίες. Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω σε προτρέπει να τις διαχωρίσεις και να αφήσεις πίσω σου αυτές που έχουν κάνει τον κύκλο τους. Την ίδια στιγμή το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο από το Σκορπιό θα ενισχύσει την αυτοπεποίθηση σου και θα σε βοηθήσει να πάρεις αποφάσεις που υπό κανονικές συνθήκες δεν θα τολμούσες! Πρόσεξε οι αποφάσεις να είναι αποτέλεσμα ωρίμου σκέψεως καθώς μετά δύσκολα θα αλλάξουν.

Λέων

Σήμερα οι περισσότερες ανησυχίες σου θα έχουν να κάνουν με φανταστικές σκέψεις και όχι με πραγματικά γεγονότα παρόλα αυτά θα είναι αρκετές για να σου χαλάσουν τη διάθεση. Η Σελήνη βρίσκεται στον  Καρκίνο και η αντίθεση που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω σε ωθεί σε αλλαγές ακόμα και στην καθημερινότητα σου προκειμένου να την κάνεις πιο ανεκτή. Την ίδια στιγμή το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο από το Σκορπιό θα σε βοηθήσει να εκμυστηρευτείς τις ανησυχίες σου σε ανθρώπους εμπιστοσύνης οι οποίοι θα σε επαναφέρουν στον ίσιο δρόμο!

Παρθένος

Οι επαφές με τους φίλους σου και τους ανθρώπους που σε ενώνουν κοινά πιστεύω και κοινοί στόχοι θα είναι το καλύτερο σου σήμερα καθώς η Σελήνη από τον Καρκίνο θα σε κάνει άκρως επικοινωνιακό/η. Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω υποδηλώνει πως θα κάνεις τα πάντα για να πείσεις τους άλλους να ακολουθήσουν μια ιδέα σου! Την ίδια στιγμή το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο από το Σκορπιό υποδηλώνει πως θα τα καταφέρεις καθώς θα έχεις τον τρόπο και την πειθώ. Εκμεταλλεύσου τα καθώς θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις νέους συμμάχους στα σχέδια σου και να “ανοίξεις πόρτες”!

Ζυγός

Σήμερα η ημέρα θα σε ωθήσει να ασχοληθείς και να διευθετήσεις επαγγελματικά θέματα και να πάρεις αποφάσεις για μελλοντικές κινήσεις. Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο και η αντίθεση που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα κάνει τις επαγγελματικές σου φιλοδοξίες φλέγον ζήτημα και θα πρέπει να χαλαρώσεις! Την ίδια στιγμή το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο από το Σκορπιό θα ενισχύσει την αυτοπεποίθηση σου αλλά αυτό μπορεί να σε παρασύρει. Πρόσεξε καθώς πιθανό να απορρίψεις μια πρόταση επειδή σου φαίνεται “λίγη” και μετά να διαπιστώσεις πως έκανες λάθος!

Σκορπιός

Η επιθυμία σου σήμερα είναι να βγεις έξω, να συναντήσεις κόσμο, να διευθετήσεις εκπαιδευτικά θέματα και να συλλέξεις νέες γνώσεις! Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο και η αντίθεση που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα σε κάνει να συνειδητοποιήσεις πως εκεί έξω υπάρχουν ενδιαφέρουσες απόψεις που μπορείς να ενστερνιστείς! Την ίδια στιγμή το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο που βρίσκεται στο ζώδιο σου θα σε βοηθήσει να κερδίσεις τις εντυπώσεις καθώς θα έχεις τον τρόπο να προωθήσεις τον καλύτερο σου εαυτό! Είναι πιθανό να έχεις και νέα από ανθρώπους που ζουν στο εξωτερικό και θα σε χαροποιήσουν!

Τοξότης

Σήμερα οι κυκλοθυμικές σου τάσεις θα κάνουν την εμφάνιση τους καθώς η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο και θα σου προκαλέσει συναισθηματική υπερχείλιση ακόμα και με μικρή αφορμή. Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα ενισχύσει τις ανησυχίες σου αλλά θα σου χαρίσει και διαισθητική ικανότητα που θα σε βγάλει από κάθε είδους δίλλημα. Την ίδια στιγμή το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο από το Σκορπιό είναι βοηθητικό για να αντιμετωπίσεις την κυκλοθυμία σου αλλά και τις ανησυχίες σου. Τα αισθηματικά και τα οικονομικά σου θέματα θα βρεθούν στο προσκήνιο και θα ευνοηθούν!

Αιγόκερως

Οτιδήποτε και αν επιλέξεις να κάνεις σήμερα θα προτιμήσεις να έχει και την επιβεβαίωση των σημαντικών ανθρώπων της ζωής σου διαφορετικά δύσκολα θα πάρεις την απόφαση. Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο και η αντίθεση που θα σχηματίσει με τον Πλούτωνα που βρίσκεται στο ζώδιο σου θα σημάνει την ώρα για αλλαγές σε σχέσεις και συνεργασίες. Την ίδια στιγμή το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο από το Σκορπιό θα σε βοηθήσει να επικοινωνήσεις τα θέλω σου και τις ανάγκες σου και θα γίνεις απόλυτα κατανοητός/η στους ενδιαφερόμενους! Η ημέρα είναι ιδανική για να επιδιώξεις νέες συμφωνίες και να κάνεις νέες συνεργασίες.
 

Υδροχόος

Θέματα ρουτίνας και εργασιακές υποχρεώσεις δεν θα σου αφήσουν χρόνο να ασχοληθείς με τον εαυτό σου και πιθανό να εκνευριστείς με αυτό. Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο και η αντίθεση που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, θα σε κάνει να δεις τις δουλειές σαν στοίχημα που πρέπει να κερδίσεις και έτσι θα πεισμώσεις για να τα καταφέρεις. Την ίδια στιγμή το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο από το Σκορπιό είναι μια καλή ευκαιρία για να προβάλλεις τις αρετές, τα χαρίσματα και τις δυνατότητες σου και να ξεχωρίσεις στο εργασιακό σου περιβάλλον.

Ιχθύς

Σήμερα άδραξε κάθε λεπτό της ημέρας για να συναντήσεις αγαπημένους σου ανθρώπους, να ασχοληθείς με τα χόμπι σου και να περάσεις καλά! Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο και η αντίθεση που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα σου δημιουργήσει την ανάγκη για εξτρίμ πράγματα όπως ένα ριψοκίνδυνο σπορ καθώς θέλεις αδρεναλίνη! Την ίδια στιγμή το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο από το Σκορπιό θα σε κάνει ατρόμητο/η και θα σου χαρίσει μεγάλες δόσεις αυτοπεποίθησης! Πρόσεξε όμως καθώς μπορεί να το παρακάνεις και μετά να εκτεθείς!