ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 5 Νοεμβρίου;

Κριός

Σήμερα θα έχεις έντονη ανησυχία που θα οφείλεται κατά κύριο λόγο στα οικονομικά σου θέματα καθώς η Σελήνη από τις τελευταίες μοίρες του Ταύρου σε καλεί να τα διαχειριστείς. Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Ερμή από τον Σκορπιό θα σε κάνει καχύποπτο/η αλλά θα σου δώσει τη βοήθεια να μπορείς να αντιληφθείς πράγματα εκεί που οι άλλοι σταματούν. Εκμεταλλεύσου το για να διαχωρίσεις τις οικονομικές ευκαιρίες και τις συμφέρουσες προτάσεις από τους θησαυρούς που είναι άνθρακες! Το μεσημέρι θα περάσει στους Διδύμους και θα νιώσεις επικοινωνιακή άνεση!

Ταύρος

Η Σελήνη βρίσκεται στις τελευταίες μοίρες του ζωδίου σου και σε κάνει να νιώθεις στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος για τους συνεργάτες αλλά και το/η σύντροφο σου. Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Ερμή από τις τελευταίες μοίρες του Σκορπιού θα σου δημιουργήσει καχυποψία για αυτό και θα επιλέξεις να σηκώσεις “τείχη” γύρω σου. Ο εκνευρισμός δεν θα αργήσει να φανεί και η συμπεριφορά σου θα αλλάξει. Το μεσημέρι η Σελήνη θα περάσει στους Διδύμους και θα στρέψει την προσοχή σου σε οικονομικά θέματα.

Δίδυμοι

Σήμερα δεν θα έχεις όρεξη να ασχοληθείς με τις δουλειές σου και τις καθημερινές σου υποχρεώσεις και θα προτιμήσεις να βρεις δικαιολογίες για να τις αποφύγεις. Η Σελήνη βρίσκεται στις τελευταίες μοίρες του Ταύρου και η αντίθεση που σχηματίζει με τον Ερμή από το Σκορπιό θα σε κάνει καχύποπτο/η. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να περάσεις χρόνο αναλύοντας κάθε τι με αποτέλεσμα να μην ασχοληθείς με τίποτε άλλο. Το μεσημέρι η Σελήνη θα περάσει στο ζώδιο σου και θα σε επαναφέρει στην πραγματικότητα και στην κανονική σου συμπεριφορά.

Καρκίνος

Η Σελήνη βρίσκεται στις τελευταίες μοίρες του Ταύρου και είναι μια καλή ευκαιρία για να αφιερώσεις ακόμα λίγο χρόνο στους αγαπημένους σου φίλους. Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Ερμή από το Σκορπιό μπορεί να δημιουργήσει εντάσεις καθώς θα είσαι κοινωνικός/η αλλά από τη μια στιγμή στην άλλη μπορεί να γίνεις λίγο απότομος/η με όποιον συναναστραφείς. Το μεσημέρι η Σελήνη θα περάσει στους Διδύμους και είναι μια καλή ευκαιρία για να βρεις χρόνο για τον εαυτό σου και τις σκέψεις σου.

Λέων

Οι επαγγελματικές σου φιλοδοξίες θα σε κάνουν να ξεκινήσεις να καταστρώνεις σχέδια προκειμένου να τις υλοποιήσεις καθώς η Σελήνη από τις τελευταίες μοίρες του Ταύρου σε κάνει να δουλεύεις με εντατικούς ρυθμούς. Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Ερμή από το Σκορπιό μπορεί να δυσκολέψει τις βλέψεις σου καθώς είναι πιθανό να σε να αντιμετωπίσουν με καχυποψία στο επαγγελματικό σου περιβάλλον. Το μεσημέρι η Σελήνη θα περάσει στους Διδύμους και θα φροντίσει να σε αποφορτίσει και να σου υπενθυμίσει πως εκτός από δουλειά έχεις και φίλους!

Παρθένος

Οι συζητήσεις και οι συναντήσεις με ανθρώπους του ευρύτερου κοινωνικού σου περιβάλλοντος καλά κρατούν καθώς η Σελήνη από τις τελευταίες μοίρες του Ταύρου τις ευνοεί. Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Ερμή από τις τελευταίες μοίρες του Σκορπιού θα ανάψει τα αίματα καθώς οι άλλοι θα σου δώσουν αφορμές να εκνευριστείς! Το μεσημέρι η Σελήνη θα περάσει στους Διδύμους και θα σου υπενθυμίσει δουλειές και επαγγελματικές υποχρεώσεις για αυτό εκμεταλλεύσου το πρωινό για να περάσεις καλά!

Ζυγός

Η ημέρα θα ξεκινήσει με μια συναισθηματική αναστάτωση καθώς στο μυαλό σου τριγυρίζουν σκέψεις και καταστάσεις που δεν σε αφήνουν να χαλαρώσεις.  Η Σελήνη βρίσκεται στις τελευταίες μοίρες του Ταύρου και η αντίθεση που σχηματίζει με τον Ερμή από το Σκορπιό θα δημιουργήσει νευρικότητα που θα πηγάζει από μέσα σου. Μη ξεκινήσεις να κατηγορείς τους άλλους πως σου δίνουν αφορμές καθώς περιμένεις εναγωνίως να τις βρεις! Το μεσημέρι η Σελήνη θα περάσει στους Διδύμους και θα σε βοηθήσει να γίνεις ξανά επικοινωνιακός/η με τους γύρω σου!

Σκορπιός

Σήμερα είναι πιθανό να νιώσεις πιεσμένος/η καθώς θα διαπιστώσεις πως οι άλλοι έχουν απαιτήσεις από εσένα που δεν είσαι σε θέση να καλύψεις. Η Σελήνη βρίσκεται στις τελευταίες μοίρες του Ταύρου και η αντίθεση που σχηματίζει με τον Ερμή που βρίσκεται στο ζώδιο σου θα δημιουργήσει αντιπαραθέσεις και λεκτικές συγκρούσεις καθώς θα δείξεις τη δυσαρέσκεια σου. Το μεσημέρι η Σελήνη θα περάσει στους Διδύμους και θα σου δημιουργήσει έντονα συναισθήματα καθώς θα φέρει στο προσκήνιο οικονομικά και αισθηματικά ζητήματα.

Τοξότης

Η ημέρα θα είναι απαιτητική σήμερα για αυτό ξεκίνησε τη με ένα καλό πρωινό  για να έχεις ενέργεια και ένα καλό ημερήσιο πλάνο για να διευθετήσεις το χρόνο σου. Η Σελήνη βρίσκεται στις τελευταίες μοίρες του Ταύρου και η αντίθεση που σχηματίζει με τον Ερμή από το Σκορπιό μπορεί να σε κάνει νευρικό/η και να σε προκαλέσει να πεις και μια κουβέντα παραπάνω λόγω της πίεσης. Το μεσημέρι η Σελήνη θα περάσει στους Διδύμους και την προσοχή σου θα τραβήξουν οι διαπροσωπικές σου σχέσεις.

Αιγόκερως

Το ηθικό σου εξακολουθεί να είναι ακμαιότατον και η διάθεση σου πολύ καλή καθώς η Σελήνη από τις τελευταίες μοίρες του Ταύρου σε βοηθά να περάσεις καλά. Η αντίθεση που σχηματίζει με τον  Ερμή από το Σκορπιό μπορεί να φέρει λεκτικές αντιπαραθέσεις με τους φίλους αλλά και το ταίρι σου καθώς θα σου δώσουν αφορμές. Μην το παρακάνεις για να μη δημιουργήσεις θέμα χωρίς ουσιαστικό λόγο. Το μεσημέρι η Σελήνη θα περάσει στους Διδύμους και θα σου υπενθυμίσει υποχρεώσεις της καθημερινότητας που κάνεις πως δεν θυμάσαι!

Υδροχόος

Σήμερα θα έχεις τη διάθεση να μείνεις σπίτι και να βγεις μόνο για τα απολύτως απαραίτητα ή μπορεί ούτε για αυτά. Η Σελήνη βρίσκεται στις τελευταίες μοίρες του Ταύρου και η αντίθεση που σχηματίζει με τον Ερμή από το Σκορπιό πιθανό να δημιουργήσει ένα τεταμένο κλίμα με τους οικείους σου. Αφορμή για αυτό θα σταθεί μια οικογενειακή αντιπαράθεση που θα φέρει λεκτικές εντάσεις. Το μεσημέρι η Σελήνη θα περάσει στους Διδύμους και θα σε βοηθήσει να χαλαρώσεις και να αποκτήσεις ξανά επαφές με τον “έξω κόσμο”.

Ιχθύς

Οι συζητήσεις με τα αγαπημένα σου πρόσωπα θα είναι η προτεραιότητα σου και σήμερα καθώς η Σελήνη βρίσκεται στις τελευταίες μοίρες του Ταύρου και σε κάνει ιδιαίτερα επικοινωνιακό/η. Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Ερμή από το Σκορπιό θα δημιουργήσει λεκτικές αντιπαραθέσεις καθώς θα νιώσεις πως οι άλλοι θα σου δώσουν τις αφορμές. Το μεσημέρι η Σελήνη θα περάσει στους Διδύμους και θα σταματήσουν να σε απασχολούν τα θέματα του περίγυρου σου καθώς θα ξεκινήσουν να σε απασχολούν τα ενδοοικογενειακά.