ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 22 Οκτωβρίου;

Κριός

Η Σελήνη βρίσκεται στις τελευταίες μοίρες του Σκορπιού και αναμοχλεύει τα απωθημένα και τις ανασφάλειες σου με αποτέλεσμα να μη νιώθεις αυτοπεποίθηση. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Άρη από την Παρθένο θα σου χαρίσει ενέργεια και θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις το συναισθηματικό σου αναβρασμό με εργασιοθεραπεία! Το μεσημέρι η Σελήνη θα περάσει στον Τοξότη και θα γίνεις ξανά επικοινωνιακός/η και με διάθεση να συναντήσεις συγγενείς και φίλους ή ακόμα και να πας ένα ταξιδάκι προκειμένου να χαλαρώσεις!

Ταύρος

Η ημέρα θα σε βρει με διάθεση να ασχοληθείς με τους ανθρώπους που αγαπάς καθώς το κεφάλαιο σχέσεις -είτε προσωπικές είτε συνεργασίες- βρίσκεται στο προσκήνιο. Η Σελήνη βρίσκεται στο Σκορπιό και το εξάγωνο που θα σχηματίσει με τον Άρη από την Παρθένο θα σε βάλει σε διαδικασία εγρήγορσης προκειμένου να προλάβεις να ασχοληθείς με όλους και να μην αφήσεις κανένα παραπονεμένο. Το μεσημέρι η Σελήνη θα περάσει στον Τοξότη και πιθανό να σου υπενθυμίσει περασμένα γεγονότα και άβολες καταστάσεις προκειμένου να καταφέρεις να τις διαχειριστείς.

Δίδυμοι

Οι δουλειές και οι υποχρεώσεις της καθημερινότητας θα αρχίσουν να μειώνονται και έτσι θα βρεις χρόνο για να τον εκμεταλλευτείς όπως θέλεις εσύ. Η Σελήνη βρίσκεται στο Σκορπιό και το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Άρη από την Παρθένο θα σου χαρίσει εσωτερική δύναμη αλλά και ενέργεια με αποτέλεσμα να είσαι ακούραστος/η σήμερα! Το μεσημέρι η Σελήνη θα περάσει στον Τοξότη και θα φέρει στο προσκήνιο σχέσεις και συνεργασίες. Η ενέργεια που θα έχεις θα σε βοηθήσει να ασχοληθείς με ζήλο με τα θέματα των άλλων και να τους δώσεις μια χείρα βοηθείας!

Καρκίνος

Η ημέρα συνεχίζει να φέρνει στην επιφάνεια τη δημιουργική σου διάθεση αλλά και την όρεξη σου για αισθηματικές περιπέτειες, φλερτ και δημιουργικές ασχολίες! Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Άρη από την Παρθένο θα σε γεμίσει ενέργεια ώστε να μπορέσεις να καταφέρεις όχι μόνο να ασχοληθείς με τα χόμπι σου αλλά και τους φίλους σου και το/η σύντροφο σου! Το μεσημέρι η Σελήνη θα περάσει στον Τοξότη και θα σου υπενθυμίσει υποχρεώσεις της καθημερινότητας αλλά και έκτακτες αγγαρείες.

Λέων

Οι συζητήσεις, οι διαφωνίες και πιθανό οι προστριβές με άτομα της οικογένειας σου είναι πιθανές και σήμερα καθώς η Σελήνη από το Σκορπιό αναμοχλεύει “κακώς κείμενα”. Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Άρη από την Παρθένο θα σου χαρίσει ενέργεια αλλά θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η καθώς μπορείς να τη μετατρέψεις σε εκνευρισμό! Το μεσημέρι η Σελήνη θα περάσει στο φιλικό ζώδιο του Τοξότη και θα καταλάβεις τη διαφορά στη διάθεση σου! Επέλεξε να ασχοληθείς με ανθρώπους και καταστάσεις που σε γεμίζουν ώστε να χαλαρώσεις λίγο από την ένταση των ημερών.

Παρθένος

Οι δημόσιες σχέσεις θα συνεχιστούν και σήμερα καθώς η Σελήνη από το Σκορπιό τις ευνοεί! Εκμεταλλεύσου την δύναμη του λόγου σου και την επικοινωνιακή σου διάθεση για να προωθήσεις τις δεξιότητες σου και να “υπενθυμίσεις” τα χαρίσματα σου! Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Άρη από το ζώδιο σου θα σου χαρίσει ενέργεια αλλά την ίδια στιγμή μπορεί να σε κάνει και αρκετά νευρικό/η! Το μεσημέρι η Σελήνη θα περάσει στον Τοξότη και θα αφήσεις τις συνομιλίες εκτός οικίας για να ξεκινήσεις συνομιλίες και διαπραγματεύσεις για κάποιο θέμα εντός οικίας.

Ζυγός

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Σκορπιό και να σε βοηθά να επεξεργαστείς σχέδια που θα αυξήσουν το εισόδημα σου. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Άρη από την Παρθένο θα σε βοηθήσει να μη μείνεις αδρανής και να προσπαθήσεις να επιτύχεις τα σχέδια σου. Το μεσημέρι η Σελήνη θα περάσει στον Τοξότη και θα αποφασίσεις πως χρειάζεσαι ένα διάλλειμα! Πάρε τηλέφωνο τον/ην αδερφό/η σου, κανόνισε μια συνάντηση με κάποιο γνωστό σου ή πιες ένα καφεδάκι με τον αγαπημένο σου γείτονα προκειμένου να χαλαρώσεις από τις οικονομικές έννοιες!

Σκορπιός

Σήμερα οι εναλλαγές στη διάθεση σου μπορεί να κουράσουν τους γύρω σου αλλά και εσένα τον/ην ίδιο/α και θα πρέπει να βρεις μια ισορροπία. Αυτό δεν θα είναι πολύ εύκολο καθώς η Σελήνη από το ζώδιο σου σε εξάγωνο με τον Άρη από την Παρθένο θα σου δημιουργήσει κινητικότητα και θα πρέπει να  βρεις ένα τρόπο προκειμένου να τη διοχετεύσεις σε κάτι δημιουργικό! Το μεσημέρι η Σελήνη θα περάσει στον Τοξότη και θα διοχετεύσεις τη ενέργεια και τη σκέψη σου στους τρόπους που μπορείς να βγάλεις χρήματα!

Τοξότης

Μπορεί να μην είσαι ιδιαίτερα ευδιάθετος/η σήμερα καθώς η Σελήνη από το Σκορπιό σου φέρνει σκέψεις που δεν θα είναι ευχάριστες και θα σε κάνουν αρκετά καχύποπτο/η. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Άρη από την Παρθένο θα σου χαρίσει ενέργεια που αν τη διοχετεύσεις σε επαγγελματικά θέματα θα βγεις κερδισμένος/η. Το μεσημέρι η Σελήνη θα περάσει στο ζώδιο σου και θα ξεκινήσεις να νιώθεις πολύ καλύτερα! Σιγά- σιγά θα ξαναβρείς την αισιόδοξη φύση σου και αυτό θα γίνει αντιληπτό κατά τις επαφές με τους συνεργάτες αλλά και το/η σύντροφο σου!

Αιγόκερως

Η Σελήνη θα βρίσκεται για λίγο ακόμα στο Σκορπιό  και είναι πολύ βοηθητική για να δεις και να επικοινωνήσεις με τους φίλους σου. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Άρη από την Παρθένο θα σε βοηθήσει να κάνεις δημόσιες σχέσεις και να δεις αγαπημένα σου πρόσωπα που δε βλέπεις συχνά. Νωρίς το μεσημέρι η Σελήνη θα περάσει στον Τοξότη και θα σε κάνει να συνειδητοποιήσεις πως μπορεί να πέρασες ωραία τις τελευταίες ημέρες αλλά κουράστηκες λίγο! Πάρε το χρόνο σου προκειμένου να ξεκουραστείς αλλά μην πέσεις την παγίδα να περάσεις στο άλλο άκρο και ξαφνικά να γίνεις επιφυλακτικός/η και καχύποπτος/η με όλους!

Υδροχόος

Η Σελήνη θα βρίσκεται για λίγο ακόμα στο Σκορπιό και θα σου φέρει ευκαιρίες για να κάνεις αισθητή την παρουσία σου και να δείξεις τι αξίζεις. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Άρη από την Παρθένο θα σε βοηθήσει να εκμεταλλευτείς επαγγελματικές ευκαιρίες και να δράσεις προς όφελος σου. Το μεσημέρι η Σελήνη θα περάσει στον Τοξότη και  θα νιώσεις έντονα την επιθυμία να βγεις να πιεις ένα ποτό με αγαπημένους σου φίλους. Μη σκέφτεσαι πως έχεις πολλή δουλειά και βρες λίγο χρόνο για εκείνους αλλά και για τον εαυτό σου καθώς έχεις ανάγκη να χαλαρώσεις!

Ιχθύς

Για λίγες ακόμα ώρες που η Σελήνη θα βρίσκεται στο φιλικό ζώδιο του Σκορπιού θα μπορέσεις να ασχοληθείς με κοινωνικές “υποχρεώσεις” που μόνο υποχρεώσεις δεν είναι καθώς θα σου αρέσουν! Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Άρη από την Παρθένο θα δημιουργήσει κινητικότητα σε σχέσεις και συνεργασίες και θα αλλάξει τα δεδομένα. Το μεσημέρι η Σελήνη θα περάσει στον Τοξότη και θα σου υπενθυμίσει πως το διάλλειμα τέλειωσε καθώς θα φέρει επαγγελματικές υποχρεώσεις. Μην τις αγνοήσεις καθώς μέσα σε αυτές μπορεί να κρύβεται και η εξέλιξη σου στον επαγγελματικό τομέα.