ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 20 Οκτωβρίου;

Κριός

Σήμερα είναι μια καλή ευκαιρία για να ασχοληθείς με οικονομικά θέματα ιδιαίτερα με οτιδήποτε σχετίζεται με επιχειρηματικά σχέδια, οικονομικές υποχρεώσεις προς τρίτους αλλά και κληρονομικά. Η Σελήνη έχει περάσει στο Σκορπιό και η σύνοδος με το  Δία και τον Ερμή είναι μια καλή ευκαιρία για να καταφέρεις όχι μόνο να κάνεις νέες συμφωνίες και να διευθετήσεις τις ήδη υπάρχουσες αλλά και να αποκτήσεις χρήματα! Βγες έξω, επεδίωξε ραντεβού με ανθρώπους που σχετίζονται με τα οικονομικά σου και δραστηριοποιήσου καθώς σίγουρα θα βρεθείς κερδισμένος/η.

Ταύρος

Οι διαπροσωπικές σου σχέσεις θα έρθουν στο προσκήνιο σήμερα καθώς η Σελήνη από το Σκορπιό θα τονίσει τη συναισθηματική πλευρά αυτών. Η σύνοδος που σχηματίζει με το Δία και τον Ερμή είναι μια καλή ευκαιρία για να λύσεις θέματα με τους συνεργάτες και το/η σύντροφο σου που σε απασχολούσαν καιρό αλλά και να κάνεις νέες γνωριμίες. Η τύχη θα είναι με το μέρος σου σήμερα και μπορείς να την εκμεταλλευτείς για να συζητήσεις για μια νέα συνεργασία, να κάνεις μια νέα συμφωνία και να υπογράψεις κάποιο συμβόλαιο.

Δίδυμοι

Οι υποχρεώσεις θα κάνουν δειλά την εμφάνιση τους αλλά όσο περνά η ώρα θα πληθαίνουν! Η Σελήνη έχει περάσει στο Σκορπιό και είναι πιθανό να σε σκληραγωγήσει με τις δουλειές που θα σου φέρει αλλά την ίδια στιγμή θα έχει και κάποια δώρα για εσένα. Η σύνοδος που σχηματίζει με το Δία και τον Ερμή υποδηλώνει πως ανάμεσα στις δουλειές και τις υποχρεώσεις θα σου δοθούν ευκαιρίες να αποδείξεις τις αξίζεις. Μια νέα εργασιακή πρόταση θα σου φέρει τύχη ενώ είναι πιθανό να συνοδεύεται και από ένα οικονομικό μπόνους. Οι συζητήσεις για εργασιακά θέματα ευνοούνται σήμερα για αυτό επεδίωξε τες.

Καρκίνος

Σήμερα θα είσαι ο/η τυχερός/η του ζωδιακού καθώς η Σελήνη έχει περάσει στο Σκορπιό και θα σηματοδοτήσει μια ημέρα ευνοϊκή για να ασχοληθείς με δραστηριότητες  και ανθρώπους που αγαπάς. Η σύνοδος που σχηματίζει με το Δία και τον Ερμή θα σου φέρει ευκαιρίες για να κάνεις νέες γνωριμίες, να βγεις, να διασκεδάσεις, να φλερτάρεις και να γοητεύσεις τα πλήθη! Οτιδήποτε και να κάνεις σήμερα θα έχεις την τύχη με το μέρος σου αλλά παρόλα αυτά δεν θα πρέπει να παρασυρθείς από υπερβολές και να φερθείς συνετά.

Λέων

Σήμερα το μυαλό σου βρίσκεται σε θέματα που απασχολούν το σπίτι και τους δικούς σου καθώς η  Σελήνη που έχει περάσει στο Σκορπιό θα τονίσει τους οικογενειακούς δεσμούς. Η σύνοδος που σχηματίζει με το Δία και τον Ερμή θα σε βοηθήσει να βρεις λύση σε κάποιο θέμα που σχετίζεται με το σπίτι σου και να λύσεις τυχόν διαφωνίες που είχαν προκύψει το προηγούμενο διάστημα. Η ημέρα είναι ευνοϊκή για να κάνεις κάποιες αλλαγές που είχες κατά νου, να υπογράψεις για ένα νέο σπίτι ή να μετακομίσεις! Επεδίωξε τους στόχους σου και θα δεις πως θα τα καταφέρεις!

Παρθένος

Η ημέρα σήμερα θα είναι γεμάτη με κοινωνικές υποχρεώσεις, συναντήσεις και κουβέντα καθώς η Σελήνη έχει περάσει στο Σκορπιό και θα ευνοήσει τις επαφές με το περιβάλλον σου! Η σύνοδος που σχηματίζει με το Δία και τον Ερμή θα σου φέρει ευκαιρίες για να κάνεις νέες γνωριμίες και να γίνεις ακόμα πιο δημοφιλής στον περίγυρο σου. Αν ασχολείσαι με το εμπόριο η ημέρα είναι ευνοϊκή για νέες συμφωνίες που θα σου αποφέρουν κέρδος. Σε περίπτωση που έχεις κατά νου μια βόλτα για ψώνια πρέπει να προσέξεις καθώς είναι πολύ πιθανό να παρασυρθείς σε σπατάλες!

Ζυγός

Θέματα που σχετίζονται με το ταμείο σου θα έρθουν στο προσκήνιο σήμερα καθώς η Σελήνη από το Σκορπιό θα τονίσει την ανάγκη σου να νιώσεις πως έχεις “απόθεμα”. Η σύνοδος που σχηματίζει με το Δία και τον Ερμή υποδηλώνει πως θα καταφέρεις να επιτύχεις αυτό που θέλεις καθώς θα έχεις αυτοπεποίθηση και πίστη πως μπορείς να τα καταφέρεις. Νέες συμφωνίες, οικονομικές διευθετήσεις, προτάσεις για δουλειά ή ένα οικονομικό μπόνους είναι μερικά από τα σενάρια της ημέρας. Επεδίωξε να επιτύχεις κάποιο από αυτά καθώς σίγουρα η τύχη θα είναι με το μέρος σου!

Σκορπιός

Η Σελήνη έχει περάσει στο ζώδιο σου και θα μονοπωλήσεις το  ενδιαφέρον των ανθρώπων που βρίσκονται γύρω σου όπως είναι οι συνεργάτες και ο/η σύντροφος σου. Η σύνοδος που σχηματίζει με το Δία και τον Ερμή θα σου χαρίσουν ευχέρεια λόγου και μια γοητεία που θα είναι δύσκολο να προσπεράσει κανείς. Η τύχη θα είναι με το μέρος σου σήμερα και θα ευνοήσει θέματα που σχετίζονται με νέες συνεργασίες αλλά και προσωπικές γνωριμίες. Οι υπερβολές από μέρους σου δε θα λείψουν κυρίως οι λεκτικές και αυτό θα είναι το αδύναμο σου σημείο που πρέπει να προσέξεις.

Τοξότης

Σήμερα θα προτιμήσεις να μείνεις μόνος/η και να δοθείς στις σκέψεις σου και τα σχέδια που έχεις κατά νου. Η Σελήνη έχει περάσει στο Σκορπιό και θα συνδράμει θετικά κάθε σου σχέδιο αρκεί να το κρατήσεις μακριά από αδιάκριτα βλέμματα. Η σύνοδος που σχηματίζει με το Δία και τον Ερμή θα ευνοήσει μυστικά σχέδια αλλά και συναντήσεις που δεν πρέπει να κοινοποιήσεις! Όποια και αν είναι τα σχέδια σου σήμερα το μόνο σίγουρο είναι πως θα έχεις μια αόρατη προστασία που θα σε γλιτώσει από λάθος ενέργειες ακόμα και την τελευταία στιγμή!

Αιγόκερως

Σήμερα η διάθεση σου θα είναι πολύ καλή και η Σελήνη που έχει περάσει στο Σκορπιό θα σε κάνει ιδιαίτερα εξωστρεφή. Οι φιλικές συναθροίσεις θα είναι το καλύτερο σου καθώς με όσο περισσότερους ανθρώπους συναναστραφείς τόσο καλύτερα θα νιώσεις. Η σύνοδος που σχηματίζει με το Δία και τον Ερμή θα σε κάνει ιδιαίτερα δημοφιλή στο περιβάλλον σου και μάλιστα θα αποκτήσεις και φανατικούς θαυμαστές. Η ημέρα θα ευνοήσει και την ενασχόληση σου με κάποια ομάδα ή ακόμα και με τα “κοινά”! Σήμερα δύσκολα θα περάσεις απαρατήρητος/η και θα σου αρέσει!

Υδροχόος

Σήμερα θα μπορέσεις να τραβήξεις την προσοχή οπουδήποτε και αν βρεθείς και μάλιστα χωρίς να κάνεις απολύτως τίποτα. Η Σελήνη έχει περάσει στο Σκορπιό και θα φέρει στην επιφάνεια θέματα που έχουν να κάνουν με την εικόνα σου κυρίως την επαγγελματική. Η σύνοδος που σχηματίζει με το Δία και τον Ερμή είναι ευνοϊκή για να κλείσεις νέες επαγγελματικές γνωριμίες, να περάσεις από μία συνέντευξη για δουλειά ή για να καταφέρεις όλοι να μιλούν για εσένα. Οι υπερβολές από την πλευρά σου δε θα λείψουν και αυτό θα είναι το “μελανό σημείο” της ημέρας.

Ιχθύς

Σήμερα θα είναι πολύ δύσκολο να παραμείνεις προσγειωμένος/η καθώς η Σελήνη που έχει περάσει στο Σκορπιό θα κάνει το μυαλό σου να απογειωθεί σε άλλη γη και άλλα μέρη! Η σύνοδος που σχηματίζει με το Δία και τον Ερμή είναι ευνοϊκή για να κλείσεις το επόμενο σου ταξίδι, -αν είσαι φοιτητής/τρια- να διαπρέψεις σε κάποιο μάθημα και να γίνεις ιδιαίτερα δημοφιλής στο περιβάλλον σου! Βγες έξω, δες αγαπημένους σου συγγενείς, ξεκίνησε ένα σεμινάριο αλλά μην κάθεσαι στιγμή καθώς η ημέρα σε ευνοεί! Θέματα που σχετίζονται με το εξωτερικό επίσης ευνοούνται καθώς και οι νέες.