ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 14 Οκτωβρίου;

Κριός

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Λέοντα και να σου φτιάχνει τη διάθεση καθώς θα νιώσεις την ευεργετική επίδραση της από το πρωί! Η ημέρα ενδείκνυται για να την αφιερώσεις στον εαυτό σου, στο/στη σύντροφό σου και σε δραστηριότητες που σε ευχαριστούν. Σήμερα είναι πιθανό να έχεις και προτάσεις για διασκέδαση μέχρι πρωίας από φιλικά σου πρόσωπα. Μην προσπαθήσεις να τα κάνεις όλα καθώς ο χρόνος δεν θα σου φτάσει! Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να αδράξεις την ημέρα ώστε να περάσεις κάθε λεπτό όπως το θέλεις και παρέα με ανθρώπους που αγαπάς.

Ταύρος

Σήμερα θα προτιμήσεις τη θαλπωρή του σπιτιού σου καθώς θα είναι ο μόνος χώρος που θα μπορείς να νιώσεις ασφάλεια κυρίως συναισθηματική. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Λέοντα και είναι πολύ πιθανό να σου δημιουργήσει συναισθηματική υπερχείλιση που δεν θα είναι εύκολο να διαχειριστείς. Προσπάθησε να μην τα παίρνεις όλα τοις μετρητοίς καθώς αν δεν το κάνεις θα βρίσκεις συνέχεια ευκαιρίες για να εκνευριστείς. Ιδιαίτερη προσοχή χρειάζονται οι σχέσεις με την οικογένεια σου καθώς θα είσαι επιρρεπής σε εντάσεις!

Δίδυμοι

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Λέοντα και να ανεβάζει τη διάθεση σου αλλά και την ανάγκη σου για επικοινωνία, βόλτες και ψώνια! Σήμερα το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας θα ασχοληθείς με πρόσωπα του περιβάλλοντος σου καθώς θα κάνεις συλλογή πληροφοριών! Η επικοινωνιακή σου διάθεση θα είναι η τέλεια παγίδα για τον ίδιο σου τον εαυτό καθώς και σήμερα κινδυνεύεις να “μοιραστείς” πράγματα και σκέψεις που πρέπει να κρατήσεις για εσένα. Σκέψου τι θα πεις πριν μιλήσεις βιαστικά, ώστε να είσαι σίγουρος/η πως δεν είναι μεμπτό!

Καρκίνος

Το μυαλό σου σήμερα θα βρίσκεται σε οικονομικές υποχρεώσεις και εκκρεμότητες που έχεις αφήσει καθώς η Σελήνη από το Λέοντα εξακολουθεί να φέρνει οτιδήποτε έχει σχέση με χρήματα σε πρώτη προτεραιότητα! Στο μυαλό σου ήδη βρίσκεται μια ιδέα και αν βρεις τρόπο να την υλοποιήσεις τότε σίγουρα θα καταφέρεις να αυξήσεις τα έσοδα σου! Η ημέρα είναι ευνοϊκή για να ξεκινήσεις αποταμίευση αλλά πρόσεξε να μην το παρακάνεις, γιατί υπάρχει ο κίνδυνος να περάσεις στο άλλο άκρο και να περιορίσεις κατά πολύ τα έξοδα σου ακόμα και αυτά που είναι απαραίτητα!

Λέων

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιο σου και να σου υπενθυμίζει να φροντίσεις πρώτα από όλους εσένα και μετά τους άλλους! Βέβαια θα έχεις την τάση να το παρακάνεις και η έμφαση που θα δώσεις στον εαυτό σου να είναι μεγαλύτερη του δέοντος με αποτέλεσμα να κατηγορηθείς για εγωκεντρισμό! Ο σύντροφός σου ή κάποιος/α συνεργάτης σου είναι πιθανό να χρειαστούν τη συμβολή  σου σε κάποιο θέμα που τους απασχολεί και θα πρέπει να βρεις χρόνο και για εκείνους!

Παρθένος

Σήμερα θα είσαι αρκετά καχύποπτος/η και αν δεν έχεις αφορμές για να το κάνεις θα τις βρεις ακόμα και από κάτι που άκουσες στην τηλεόραση! Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Λέοντα και να σου δημιουργεί αγχωτικές σκέψεις ακόμα και για μια απλή δουλειά της καθημερινότητας. Καλύτερα να επικεντρωθείς σε κάτι που έχεις αναλάβει ώστε να κρατήσεις το μυαλό σου απασχολημένο διαφορετικά δύσκολα θα σταματήσει ο φαύλος κύκλος των σκέψεων. Οτιδήποτε και να κάνεις μην το κοινοποιήσεις ώστε να είσαι σίγουρος/η πως θα μείνει μακριά από αδιάκριτα αυτιά!

Ζυγός

Η ενασχόληση σου με τους αγαπημένους σου φίλους θα είναι το κύριο σου μέλημα σήμερα καθώς θα προτιμήσεις να ασχοληθείς με οτιδήποτε απασχολεί εκείνους και όχι εσένα! Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Λέοντα και να δημιουργεί το κατάλληλο κλίμα για φιλικές συναντήσεις και ομαδικές ασχολίες. Σήμερα θα σου δοθεί η ευκαιρία να δείξεις τον αλτρουισμό σου και το ομαδικό πνεύμα σου με αφορμή κάποιο γεγονός ή κάποια ομαδική εργασία που θα συμμετέχεις. Δεν αποκλείεται να σου ζητηθεί να αναλάβεις ηγετικό ρόλο σε μια ομάδα που ασχολείσαι ενεργά!

Σκορπιός

Η προσκόλληση σου σε επαγγελματικά θέματα συνεχίζεται και σήμερα καθώς η Σελήνη από το Λέοντα σε τροφοδοτεί με νέα δεδομένα και εξελίξεις που σχετίζονται με την καριέρα σου. Το μεγαλύτερο στοίχημα για εσένα σήμερα είναι να αποδείξεις την αξία σου και θα βρεις τρόπο να το καταφέρεις. Αν έχεις κατά νου κάποιες επαγγελματικές συζητήσεις επεδίωξε τες καθώς σίγουρα δεν θα περάσεις αδιάφορος/η ούτε εσύ αλλά ούτε και οι προτάσεις σου. Απόφυγε πηγαδάκια στη δουλειά και οτιδήποτε μπορεί να σε εκθέσει σε τρίτους.

Τοξότης

Σήμερα θα προσπαθήσεις να βρεις χρόνο για να συναντήσεις κάποια αγαπημένα σου πρόσωπα και κάποια άτομα του ευρύτερου περιβάλλοντος σου που δεν βλέπεις συχνά. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Λέοντα και να σε παροτρύνει να μη μείνεις σπίτι καθώς θα είσαι η χαρά της ζωής! Επιδίωξε να κάνεις δημόσιες σχέσεις καθώς είναι ένας καλός τρόπος για να αναδείξεις το επικοινωνιακό σου ταλέντο. Μια πρόταση για μια απόδραση θα σε ξεσηκώσει και θα ξεκινήσεις να κάνεις σχέδια και να ετοιμάζεις βαλίτσα!

Αιγόκερως

Μια αφορμή θα είναι αρκετή για να νιώσεις συναισθηματική υπερχείλιση και να μην αισθάνεσαι άνετα με τον εαυτό σου ακόμα και με τις σκέψεις σου. Η Σελήνη βρίσκεται στο Λέοντα και θα φέρει στο προσκήνιο σκέψεις που σχετίζονται με ανθρώπους που σε έχουν πληγώσει ή σε έχουν αδικήσει. Προσπάθησε να μην αφήσεις τα συναισθήματα σου να καταρρίψουν τη λογική σου σκέψη καθώς θα χάσεις χρόνο και ενέργεια να σκέφτεσαι πράγματα που δεν ωφελούν. Είναι πιθανό να προκύψει και κάποιο οικονομικό θέμα που θα πρέπει να διευθετήσεις.

Υδροχόος

Οι σχέσεις με τους άλλους εξακολουθούν να βρίσκονται στο προσκήνιο καθώς θα αναζητήσεις την επιβεβαίωση τους πριν κάνεις οποιαδήποτε κίνηση. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Λέοντα και να σου δημιουργεί την ανάγκη για αποδοχή για αυτό και θα βρεις τρόπο προκειμένου να κερδίσεις το θαυμασμό τους. Η ημέρα είναι ιδανική για να συζητήσεις για νέες συνεργασίες καθώς το ομαδικό σου πνεύμα θα υπερισχύσει του ατομικού. Χρειάζεται όμως προσοχή για να μη χάσεις το μέτρο καθώς είναι πιθανό να παρασυρθείς και να κάνεις κάτι που δεν θέλεις επηρεασμένος/η από τη γνώμη των γύρω σου.

Ιχθύς

Εργασιακά θέματα, επαγγελματικές και οικογενειακές υποχρεώσεις καθώς και δουλειές ρουτίνας εξακολουθούν να συνθέτουν το σκηνικό της ημέρας σου. Η Σελήνη βρίσκεται στο Λέοντα και σου χαρίζει αυτοπεποίθηση και πίστη στις δυνάμεις σου προκειμένου να καταφέρεις να τελειώσεις με τις δουλειές σου! Το μόνο που χρειάζεσαι είναι ένα καλό χρονοδιάγραμμα καθώς θα έχεις την τάση να αφαιρείσαι και να αφήνεις το χρόνο να περνάει ανεκμετάλλευτος! Ξεκίνησε με τις πιο σημαντικές ακόμα και αν δεν είναι απαραίτητα οι πιο εύκολες προκειμένου να τις τελειώσεις έγκαιρα.