ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 12 Οκτωβρίου;

Κριός

Τα οικογενειακά σου θέματα, οι ανησυχίες σου για κάποιες υποχρεώσεις του σπιτιού αλλά και οι διαφωνίες με τους δικούς σου θα βρεθούν μέσα στο ημερήσιο πλάνο σου. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Καρκίνο και να αναμοχλεύει συναισθήματα. Το ταυ τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο και τον Ερμή από το Ζυγό μαζί με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, δείχνει πως η ανάγκη σου να γίνει αυτό που θέλεις δεν θα διστάσει να σε φέρει σε ρήξη ακόμα και με τους δικούς σου. Η γλώσσα κόκκαλα δεν έχει και κόκκαλα τσακίζει αλλά θα πρέπει να συγκρατηθείς και να μην εξωθήσεις τα πράγματα στα άκρα.

Ταύρος

Οι συζητήσεις και οι στιγμές με αγαπημένα σου πρόσωπα θα είναι το κύριο μέλημά σου και σήμερα καθώς η Σελήνη από τον Καρκίνο σου χαρίζει εξωστρέφεια και διάθεση για κουβέντα. Το ταυ τετράγωνο που σχηματίζει με τον  Ήλιο και τον Ερμή από το Ζυγό αλλά και τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα ανάψει τα αίματα. Σήμερα θα είναι εύκολο να παρεξηγηθείς με κάποιο συγγενικό σου πρόσωπο και όχι μόνο καθώς θα έχεις την τάση να είσαι απόλυτος/η και σχεδόν εμμονικός/η με τις ιδέες και τις απόψεις σου. Προσπάθησε να μην αφήσεις τον εκνευρισμό σου να γίνει η αιτία να δημιουργηθούν συρράξεις!

Δίδυμοι

Οικονομικά μπερδέματα είναι πιθανό να κάνουν την εμφάνιση τους σήμερα και να σου προκαλέσουν ανασφάλεια. Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο και θα σε κάνει να προσκολληθείς στην ύλη ξεχνώντας οτιδήποτε άλλο. Το ταυ τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο και τον Ερμή από το Ζυγό καθώς και τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω δεν θα ευνοήσει τις προσπάθειες να κερδίσεις περισσότερα, να ζητήσεις αύξηση ή να κάνεις μια νέα οικονομική συμφωνία. Μη βιάζεσαι και πρόσεξε να μην παρασυρθείς σε λάθος ενέργειες εξαιτίας της παρόρμησης σου που θα είναι έντονη σήμερα.

Καρκίνος

Οικονομικά μπερδέματα είναι πιθανό να κάνουν την εμφάνιση τους σήμερα και να σου προκαλέσουν ανασφάλεια. Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο και θα σε κάνει να προσκολληθείς στην ύλη ξεχνώντας οτιδήποτε άλλο. Το ταυ τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο και τον Ερμή από το Ζυγό καθώς και τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω δεν θα ευνοήσει τις προσπάθειες να κερδίσεις περισσότερα, να ζητήσεις αύξηση ή να κάνεις μια νέα οικονομική συμφωνία. Μη βιάζεσαι και πρόσεξε να μην παρασυρθείς σε λάθος ενέργειες εξαιτίας της παρόρμησης σου που θα είναι έντονη σήμερα.

Λέων

Οι σκέψεις σου θα είναι επίμονες σήμερα και θα έχεις την τάση να εστιάζεις στις αρνητικές και με αφορμή αυτές να φτιάχνεις ολόκληρα σενάρια. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Καρκίνο και το ταυ τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο και τον Ερμή από το Ζυγό καθώς και τον Πλούτωνα από τον  Αιγόκερω θα σου δώσει την πεποίθηση πως είσαι παντογνώστης. Προσπάθησε να απομακρύνεις την ταραχή που νιώθεις επικεντρώνοντας την προσοχή σου σε κάτι άλλο όπως μια καθημερινή εργασία. Άκουσε τη διαίσθηση σου σήμερα αλλά να ακούσεις αυτά που σου λέει και όχι αυτά που θέλεις να σου πει!

Παρθένος

Οι προηγούμενες ημέρες σου επιβεβαίωσαν πως είσαι αγαπητός/η στον περίγυρο σου και η γνώμη σου αποτελεί βαρόμετρο  στις αποφάσεις των φίλων σου. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Καρκίνο και να τονίζει την αλληλεπίδραση που έχεις με φίλους, ομάδες και συλλόγους. Το ταυ τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο και τον Ερμή από το Ζυγό καθώς και τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα σου δημιουργήσει εκνευρισμό καθώς θα διαπιστώσεις πως σήμερα δεν θα είναι και τόσο εύκολο να πείσεις τους άλλους. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να βρεις μια δικαιολογία για να τα βάλεις μαζί τους και να εκτονώσεις το θυμό σου.

Ζυγός

Σήμερα θα αναζητήσεις την επιβεβαίωση για τις επαγγελματικές σου κινήσεις αλλά και για την προσφορά σου στη δουλειά καθώς η Σελήνη από τον Καρκίνο τονίζει θέματα επαγγελματικής εικόνας. Το ταυ τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο και τον Ερμή που βρίσκονται στο ζώδιο σου αλλά και τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω σου εφιστά την προσοχή καθώς η ημέρα στη δουλειά θα είναι απαιτητική. Είναι πιθανό να νιώσεις πιεσμένος/η και πως δεν αναγνωρίζονται οι προσπάθειες σου. Ακόμα είναι πιθανό να δράσεις λάθος και να εκτεθείς. Κράτησε διακριτική στάση σε επαγγελματικά θέματα και μην προσπαθήσεις να αλλάξεις τίποτα σήμερα καθώς δεν είναι η κατάλληλη ημέρα.

Σκορπιός

Σήμερα θα βρίσκεσαι σε αναβρασμό από το πρωί και πιθανό να τα βάλεις με συγγενείς, κουμπάρους, γνωστούς και όποιον άλλο τολμήσει να σε πλησιάσει. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Καρκίνο και το ταυ τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο και τον Ερμή από το Ζυγό καθώς και τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω δεν ευνοεί τις διπλωματικές σχέσεις. Είναι πιθανό να νιώσεις πιεσμένος/η από τους γύρω σου ή να διαπιστώσεις πως προσπαθούν να σου επιβάλλουν τη γνώμη τους και αυτό δεν θα σου αρέσει καθόλου. Μην τραβήξεις τα πράγματα στα άκρα και μην πάρεις παρορμητικές αποφάσεις σχετικές με οτιδήποτε προκύψει.

Τοξότης

Σήμερα δεν θα έχεις τα κέφια σου και θα ξεχάσεις για λίγο την αισιοδοξία για την οποία φημίζεσαι. Δεν μπορώ να πω πως δεν έχεις δίκιο καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στον Καρκίνο ταράζει τη γαλήνη σου και φέρνει στο προσκήνιο μνήμες του παρελθόντος. Το ταυ τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο και τον Ερμή από το  Ζυγό καθώς επίσης και τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα εντείνει την ανασφάλεια, τις εμμονές και τις ανησυχίες σου. Τα οικονομικά και αισθηματικά σου θέματα θα είναι αυτά που θίγονται άμεσα για αυτό απόφυγε να κάνεις κινήσεις σήμερα.

Αιγόκερως

Οι σχέσεις με τους άλλους θα είναι το μεγαλύτερο στοίχημα που θα κληθείς να κερδίσεις σήμερα καθώς η Σελήνη από τον Καρκίνο θα επηρεάσει τον τρόπο που τους βλέπεις. Το ταυ τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο και τον Ερμή από το Ζυγό καθώς και τον Πλούτωνα που βρίσκεται στο ζώδιο σου θα δημιουργήσει τριγμούς σε προσωπικές σχέσεις και συνεργασίες εξαιτίας της ανάγκης σου να κυριαρχήσεις σε αυτές. Η συμπεριφορά σου θα είναι εκρηκτική σήμερα και δεν θα δεχτείς υποδείξεις από κανένα αλλά χρειάζεται να επικαλεστείς τη λογική προκειμένου να επιτύχεις την αρμονία.

Υδροχόος

Η ημέρα θα είναι απαιτητική σήμερα με αρκετές δουλειές αλλά εσύ δεν θέλεις να πιεστείς και αν δεν μπορέσεις να τις αποφύγεις θα εκνευριστείς πολύ. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Καρκίνο και το ταυ τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο και τον Ερμή από το Ζυγό καθώς και τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα εντείνει τον εκνευρισμό σου. Υπάρχει περίπτωση να χρειαστεί να ακυρώσεις μια συνάντηση ή να τροποποιήσεις το πρόγραμμα προκειμένου να τα προλάβεις όλα και αυτό θα σε βγάλει εκτός των σχεδίων σου. Μη χάσεις τη λογική σου σκέψη και μην αφήσεις τον εκνευρισμό σου να κρατήσει τα ηνία και να δημιουργήσει σύγχυση και παρεξηγήσεις.

Ιχθύς

Τα αισθηματικά σου και οι έρωτες που βρίσκονται στο προσκήνιο θα έχουν προτεραιότητα σήμερα καθώς η Σελήνη από τον Καρκίνο τονίζει θέματα καρδιάς! Το ταυ τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο και τον Ερμή από το Ζυγό καθώς και τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω δεν θα σε βοηθήσει να εκφράσεις τα θέλω σου και τις ανάγκες σου κυρίως στον αισθηματικό τομέα. Ακόμα είναι πολύ πιθανό να γίνεις κτητικός/η και απόλυτος/η με το/η σύντροφο σου αλλά και τους φίλους σου προκειμένου να νιώσεις τη συναισθηματική ασφάλεια που αποζητάς. Αν δεν προσέξεις η συμπεριφορά σου θα δημιουργήσει παρεξηγήσεις και θα δώσει μια διαφορετική εικόνα για εσένα από αυτό που είσαι.