ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 11 Οκτωβρίου;

Κριός

Σήμερα θα νιώσεις μια εσωτερική αναστάτωση καθώς θα έρθουν στο μυαλό σου όλες οι φορές που κάποιος/α σε έχει αδικήσει. Η Σελήνη έχει περάσει στον Καρκίνο και θα φέρει στη μνήμη σου ανθρώπους που σε έχουν ζορίσει είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο. Οι πρώτοι που θα νιώσουν τον εκνευρισμό σου θα είναι οι δικοί σου καθώς ούτε και εκείνοι θα μείνουν στο απυρόβλητο. Προσπάθησε να μην είσαι παρορμητικός/η και αν θέλεις να πεις κάτι που ξέρεις πως δεν πρέπει μέτρησε μέχρι το δέκα και ξανασκέψου το!

Ταύρος

Σήμερα δεν θα θελήσεις πολλά για να είσαι ευχαριστημένος/η παρά μόνο ένα καφέ και συζήτηση με κάποιο αγαπημένο σου πρόσωπο! Η Σελήνη έχει περάσει στον Καρκίνο και θα τονίσει την επικοινωνιακή σου διάθεση και την ανάγκη σου να μάθεις τα νέα των άλλων. Οι συναντήσεις με αδέρφια, ξαδέρφια, γνωστούς και γείτονες θα παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην ημέρα σου καθώς θα σε βοηθήσουν να προβάλλεις τον εαυτό σου με τον καλύτερο τρόπο! Τα πολλά λόγια μπορεί να σε φέρουν σε δύσκολη θέση καθώς μπορεί να σου ξεφύγει κάτι που δεν πρέπει!

Δίδυμοι

Η ημέρα θα φέρει κινητικότητα σε οικονομικά θέματα καθώς η Σελήνη που πέρασε στον Καρκίνο θα σου δημιουργήσει δεύτερες σκέψεις και αμφιβολίες σχετικά με αυτά που κερδίζεις. Είναι πιθανό να ξεκινήσεις να επεξεργάζεσαι μια ιδέα που μπορεί να σου αποφέρει κέρδη ή να σκέφτεσαι ακόμα και να ψάξεις για μια δουλειά με μεγαλύτερες απολαβές. Μη βιαστείς να αποφασίσεις τι σε συμφέρει και τι όχι καθώς η παρόρμηση σου δε θα σε βοηθήσει να πάρεις σωστές αποφάσεις αλλά δεν θα το καταλάβεις τώρα.

Καρκίνος

Η Σελήνη έχει περάσει στο ζώδιο σου και θα σου προκαλέσει πληθώρα συναισθημάτων που θα μεταβάλλονται ανάλογα με τις σκέψεις που θα κάνεις και τα ερεθίσματα που θα δεχτείς κυρίως από τους συνεργάτες και τον/τη σύντροφό σου. Η συμπεριφορά σου μπορεί να παρεξηγηθεί ακόμα και από τους ανθρώπους που βρίσκονται κοντά σου καθώς θα έχεις την τάση να φανείς εγωκεντρικός/η. Η παρόρμηση είναι ένα στοιχείο που έχεις ούτως ή άλλως, αλλά σήμερα θα είναι ακόμα πιο έντονη και μπορεί να δημιουργήσει λάθος εντυπώσεις στον περίγυρο σου.

Λέων

Σήμερα δεν θα νιώθεις άνετα με τους ανθρώπους που θα βρεθούν κοντά σου καθώς θα τους νιώσεις σαν απειλή. Η Σελήνη έχει περάσει στον Καρκίνο και θα σε κάνει αρκετά καχύποπτο/η με όλους καθώς το μυαλό σου θα κάνει διάφορα σενάρια! Προσπάθησε να μη δείξεις τις αμφιβολίες σου καθώς μπορεί να  γίνει η αιτία να παρεξηγηθείς!  Άφησε τη λογική να υπερισχύσει ώστε να καταφέρεις να διαχειριστείς τα έντονα συναισθήματα και την καχυποψία σου προκειμένου να μην εκτεθείς σε αγαπημένους σου ανθρώπους.

Παρθένος

Η Σελήνη έχει περάσει στο ζώδιο του Καρκίνου και θα ευνοήσει οτιδήποτε συλλογικό όπως τις εθελοντικές εργασίες, την ενασχόληση με μια ομάδα ή απλά μια συνάντηση με φίλους σου. Σήμερα θα καταφέρεις να ξεχωρίσεις με τις απόψεις σου στο φιλικό σου κύκλο και στους ανθρώπους με τους οποίους σε ενώνουν κοινά ενδιαφέροντα. Η ημέρα είναι ευνοϊκή για να κάνεις νέες γνωριμίες που μπορούν να εξελιχθούν είτε σε συμμαχίες προς ένα κοινό σκοπό είτε σε πολύ καλές φιλικές σχέσεις.

Ζυγός

Οι επαγγελματικές σου υποχρεώσεις θα σε κουράσουν σήμερα καθώς θα σου δημιουργήσουν μεγαλύτερες ευθύνες και δεν θα αισθανθείς ιδιαίτερα χαρούμενος/η με αυτό! Η Σελήνη έχει περάσει στον Καρκίνο και παρόλο που θα νιώθεις κουρασμένος/η δεν θα το βάλεις εύκολα κάτω καθώς θέλεις να ξεχωρίσεις. Για να γίνει αυτό χρειάζεται επιμονή και υπομονή γι αυτό μην περιμένεις μέσα σε μια ημέρα να καταφέρεις να πραγματοποιήσεις όλους τους επαγγελματικούς σου στόχους. Ιδιαίτερη προσοχή χρειάζεται η παρόρμηση σου καθώς μπορεί να σε φέρει σε άβολη θέση!

Σκορπιός

Σήμερα είναι η κατάλληλη ημέρα για να κάνεις ένα διάλλειμα από τις υποχρεώσεις σου και η Σελήνη που έχει περάσει στον Καρκίνο συνηγορεί σε αυτό. Είναι μια καλή ευκαιρία για να κανονίσεις μια συνάντηση με ανθρώπους του περιβάλλοντός σου που έχεις καιρό να δεις ή να κανονίσεις μια ημερήσια απόδραση σε κάποιο αγαπημένο σου μέρος. Η ημέρα ευνοεί και οτιδήποτε σχετίζεται με εκπαιδευτικά θέματα και το εξωτερικό για αυτό αν έχεις κατά νου είτε ένα σεμινάριο είτε ένα ταξίδι έξω προώθησε τα!

Τοξότης

Μια συνάντηση ή μια σκέψη θα σε αναστατώσει συναισθηματικά σήμερα και μετά θα σκέφτεσαι αυτά που θα ειπωθούν κατά το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας. Η Σελήνη έχει περάσει στον Καρκίνο και θα σε κάνει εσωστρεφή και χωρίς καμία διάθεση για δημόσιες σχέσεις. Παρόλο που η διάθεση σου δεν θα είναι και στα καλύτερα της δεν ισχύει το ίδιο και για το πορτοφόλι σου καθώς μπορεί να έχεις ένα μπόνους ή κάποια χρήματα που δεν περιμένεις! Αν έχεις σε εκκρεμότητα οικονομικά θέματα καλύτερα να τα διευθετήσεις σήμερα κιόλας!

Αιγόκερως

Σήμερα θα νιώσεις καλά με τις αποφάσεις σου και με τον εαυτό σου  μόνο εάν έχεις την επιβεβαίωση των αγαπημένων σου προσώπων. Η  Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο και τονίζει τη σημασία που έχουν οι άλλοι στη ζωή σου. Αυτό θα είναι το αδύναμο σου σημείο καθώς θα κάνεις πολλά για τους άλλους προκειμένου να κερδίσεις την αποδοχή τους και ίσως υπερβάλλεις. Προσπάθησε να βρεις τις ισορροπίες που είναι απαραίτητες προκειμένου να διαχωρίσεις τι κάνεις για εσένα και τι κάνεις για τους άλλους.

Υδροχόος

Η Σελήνη έχει περάσει στον Καρκίνο και θα τονίσει την εργατικότητα σου καθώς θα σου φέρει υποχρεώσεις που δεν γίνεται να αγνοήσεις και έτσι θα στρωθείς στη δουλειά! Τα πράγματα που έχεις να κάνεις θα είναι αρκετά σήμερα και δεν αποκλείεται να προκύψουν και έκτακτα που θα σε βγάλουν εκτός προγράμματος. Το κλειδί για να τα καταφέρεις είναι να οργανώσεις σωστά το χρόνο σου και να μην τον αφήσεις να περάσει σκεπτόμενος/η τι ωραία που θα ήταν αν είχες ελεύθερο χρόνο και έκανε κάποιος άλλος τις δουλειές σου!

Ιχθύς

Σήμερα θα είσαι ανεβασμένος/η καθώς η Σελήνη που πέρασε στον Καρκίνο θα σε βοηθήσει να εστιάσεις σε οτιδήποτε σε γεμίζει χαρά και αισιοδοξία! Η ημέρα είναι ιδανική για να δεις τους φίλους σου, να βγεις αισθηματικά ραντεβού αλλά και να ξεκινήσεις ένα νέο χόμπι. Ο ενθουσιασμός σου θα είναι έκδηλος σε οτιδήποτε και αν κάνεις αλλά θα πρέπει να προσέξεις την παρόρμηση σου. Ο συνδυασμός της με τον ενθουσιασμό σου μπορεί να δημιουργήσει θέματα και να φανείς αφερέγγυος/α καθώς θα πεις πολλά που δεν εννοείς.