ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 9 Οκτωβρίου;

Κριός

Σήμερα θα απολαύσεις μια βόλτα στα μαγαζιά, μια συνάντηση με κάποιο αγαπημένο συγγενικό σου πρόσωπο ή ένα καφέ με το γείτονα! Η Σελήνη έχει περάσει στους Διδύμους και η ανάγκη σου για επικοινωνία θα είναι επιτακτική! Νωρίς το βράδυ θα σχηματίσει όψη τετραγώνου με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς και θα πρέπει να είσαι προετοιμασμένος/η καθώς μπορεί να ακούσεις ανακρίβειες και μικρά ψεματάκια! Ακόμα θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η καθώς μπορεί να παρασυρθείς και να αγοράσεις πράγματα που δεν χρειάζεσαι!

Ταύρος

Το αίσθημα ασφάλειας θα είναι η μεγαλύτερη ανησυχία σου σήμερα καθώς η Σελήνη πέρασε στους Διδύμους και θα σου προκαλέσει αμφιβολίες και δεύτερες σκέψεις σχετικά με το τι αξίζεις. Είναι πιθανό να προσπαθήσεις να αυξήσεις τις αποδοχές σου ή να ξεκινήσεις μια συζήτηση για αύξηση καθώς για εσένα σήμερα χρήματα και ασφάλεια είναι ταυτόσημες έννοιες. Νωρίς το βράδυ η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς δεν είναι ιδανική για νέες συμφωνίες καθώς θα κρύβουν παγίδες.

Δίδυμοι

Η Σελήνη έχει περάσει στο ζώδιο σου και θα εντείνει τις κυκλοθυμικές σου τάσεις και την ανάγκη σου να γίνουν όλα όπως τα θέλεις εσύ. Αυτό δεν θα περάσει απαρατήρητο από τους ανθρώπους που θα συναναστραφείς σήμερα κυρίως αν ανήκουν στο στενό σου περίγυρο. Νωρίς το βράδυ το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς θα δημιουργήσει προβλήματα καθώς θα μεταφράζεις όπως θέλεις τη συμπεριφορά των άλλων προς εσένα και θα ακούς μόνο αυτά που θέλεις να ακούσεις. Προσοχή σε νέες συμφωνίες και γνωριμίες.

Καρκίνος

Σήμερα θα βρίσκεσαι σε άμυνα καθώς η Σελήνη από τους Διδύμους θα εντείνει την καχυποψία σου και θα σου φαίνονται όλοι ύποπτοι μέχρι αποδείξεως του αντιθέτου. Αυτό δεν θα σε αφήσει να χαλαρώσεις καθώς οι σκέψεις θα διαδέχονται η μία την άλλη μέχρι να γίνουν σενάριο! Νωρίς το βράδυ το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς σου εφιστά την προσοχή καθώς μπορεί να περάσεις στο άλλο άκρο και να ξεκινήσεις να τα βλέπεις όλα αγγελικά πλασμένα και όμορφα!

Λέων

Η ενασχόληση σου με ομάδες, συλλόγους, εθελοντικές εργασίες και γενικότερα τα “κοινά” είναι κάτι παραπάνω από πιθανή σήμερα καθώς η Σελήνη πέρασε στο ζώδιο των Διδύμων. Αυτό που θέλεις είναι να ηγηθείς νέων σχεδίων και να ακουστούν οι απόψεις και οι ιδέες σου στο φιλικό και όχι μόνο περιβάλλον σου. Νωρίς το βράδυ η Σελήνη θα σχηματίσει όψη τετραγώνου με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς και είναι πιθανό να φέρει δίπλα σου κόλακες που θα θελήσουν να κερδίσουν την εμπιστοσύνη σου.

Παρθένος

Η ημέρα θα φέρει στο προσκήνιο επαγγελματικές ανησυχίες και την ανάγκη να δείξεις τι αξίζεις! Η Σελήνη έχει περάσει στους Διδύμους και θα δημιουργήσει επαγγελματικές εξελίξεις ή θα σε φέρει με κάποιο τρόπο στο προσκήνιο όσον αφορά τα επαγγελματικά σου θέματα. Νωρίς το βράδυ θα σχηματίσει όψη τετραγώνου με τον Ποσειδώνα που βρίσκεται στους Ιχθύς και θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός/η κυρίως αν πάρεις κάποια απόφαση ή αν αποφασίσεις να εμπιστευτείς κάποιο πρόσωπο.

Ζυγός

Σήμερα έχεις ανάγκη να πας μια βόλτα ή ακόμα και να κανονίσεις μια μονοήμερη απόδραση προκειμένου να ξεκουραστείς και να χαλαρώσεις. Η Σελήνη έχει περάσει στους Διδύμους και θα σου δώσει ευκαιρίες για να φύγεις μακριά είτε κυριολεκτικά είτε νοητά. Νωρίς το βράδυ σχηματίζει όψη τετραγώνου με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς και θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η καθώς μπορεί να παρασυρθείς από ιδέες τρίτων που δεν σε αντιπροσωπεύουν και μάλιστα να παθιαστείς με αυτές. Οι νέες γνωριμίες χρειάζονται και εκείνες σύνεση και προσοχή!

Σκορπιός

Σήμερα δεν θα είσαι επικοινωνιακός/η καθώς κάτι θα θυμηθείς που θα σου χαλάσει τη διάθεση και θα σου δημιουργήσει εσωστρέφεια. Η Σελήνη έχει περάσει στους Διδύμους και θα σου προκαλέσει συναισθηματική υπερχείλιση με αποτέλεσμα να είναι δύσκολο να χειραγωγήσεις τα έντονα συναισθήματα σου. Νωρίς το βράδυ θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς και σου εφιστά την προσοχή σε αισθηματικά θέματα και οικονομικές συμφωνίες.

Τοξότης

Οι διαπροσωπικές σου σχέσεις θα έχουν ένα βαθμό δυσκολίας σήμερα καθώς θα πρέπει να βρεις μια λύση προκειμένου να είσαι και εσύ και εκείνοι ευχαριστημένοι. Η Σελήνη βρίσκεται απέναντι σου στο ζώδιο των Διδύμων και θα σε κάνει ιδιαίτερα ευάλωτο/η στη γνώμη των άλλων. Νωρίς το βράδυ σχηματίζει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς για αυτό καλύτερα να αφήσεις επαγγελματικές συζητήσεις, συμφωνίες και συμβόλαια για άλλη ημέρα. Σήμερα θα πρέπει να ψάχνεις οτιδήποτε σου φαίνεται πολύ καλό καθώς το πιο πιθανό είναι να μην είναι αληθινό.

Αιγόκερως

Σήμερα θα έχεις αρκετές υποχρεώσεις ρουτίνας αλλά θα είναι δύσκολο να τις διευθετήσεις καθώς δεν είσαι σε αυτή τη διάθεση. Η Σελήνη έχει περάσει στους Διδύμους και θα σου υπενθυμίσει το ημερήσιο πλάνο σου ώστε να μην το ξεχάσεις! Νωρίς το βράδυ θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς και θα σου δημιουργήσει τάσεις φυγής με αποτέλεσμα να είναι ακόμα πιο δύσκολο να συγκεντρωθείς σε δουλειές και σε πρακτικά θέματα.

Υδροχόος

Η Σελήνη έχει περάσει στο φιλικό ζώδιο των Διδύμων και θα νιώσεις την ευεργετική της επίδραση στη ψυχολογία σου από νωρίς καθώς θα σηκωθείς με όρεξη να αδράξεις την ημέρα! Εκμεταλλεύσου την καλή σου διάθεση και βρες χρόνο να ασχοληθείς με κάποιο χόμπι σου ή με οτιδήποτε άλλο σε ευχαριστεί. Αν έχεις σκοπό να βγεις το βράδυ θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η καθώς το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς θα σε παρασύρει σε απολαύσεις αλλά και κραιπάλες!

Ιχθύς

Σήμερα η προσοχή σου θα στραφεί στην οικογένεια σου καθώς θα έχεις δουλειές και υποχρεώσεις που σχετίζονται με τους δικούς σου αλλά και το σπίτι σου. Η Σελήνη έχει περάσει στους Διδύμους και θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να μείνεις στο καταφύγιο σου. Νωρίς το βράδυ το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο σου δεν είναι ευνοϊκό για να πάρεις αποφάσεις. Η συναισθηματική σου υπερχείλιση θα σου υπενθυμίσει όλα σου τα παράπονα και ο Ποσειδώνας θα θολώσει την κρίση σου για αυτό μη βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα.