ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 8 Οκτωβρίου;

Κριός

Τα θέματα που θα σου τραβήξουν την προσοχή σήμερα θα είναι οικονομικού κυρίως χαρακτήρα καθώς χρειάζεται να τα διευθετήσεις προκειμένου να νιώσεις ασφάλεια. Η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο και το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Άρη θα σε κάνει δραστήριο/α κυρίως σε οτιδήποτε αφορά οικονομικές διευθετήσεις. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει έπειτα με την Αφροδίτη θα ενισχύσει τη γοητεία σου και θα σε βοηθήσει να καταφέρεις πιο εύκολα νέες συμφωνίες καθώς η παρουσία σου δεν θα περάσει απαρατήρητη!

Ταύρος

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιο σου και σήμερα και σε γεμίζει με αυτοπεποίθηση που δεν πρέπει να αφήσεις ανεξέλεγκτη καθώς μπορεί να είναι και υπερβάλλουσα! Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Άρη και την Αφροδίτη που βρίσκονται και οι δύο στην Παρθένο θα ενισχύσουν τη γοητεία σου αλλά και τα αποθέματα ενέργειας σου! Αν τα διαχειριστείς με σύνεση και δεν αναλωθείς σε εντάσεις και διαφωνίες σε περιμένει μια ημέρα γεμάτη με νέες γνωριμίες, συνεργασίες, φλερτ και αυτοπεποίθηση!

Δίδυμοι

Η διάθεση σου θα είναι πιο υποτονική σήμερα και ο λόγος για αυτό είναι κάποιοι φόβοι που δεν έχουν λογική βάση. Η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο και το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Άρη από την Παρθένο θα δημιουργήσει κινητικότητα εντός οικίας. Το άλλο τρίγωνο με την Αφροδίτη που βρίσκεται και εκείνη στην Παρθένο μπορεί να σε κάνει να αποφασίσεις να ανανεώσεις το χώρο σου ή να αλλάξεις τη διακόσμηση. Κάνε ένα προϋπολογισμό των χρημάτων που θέλεις να ξοδέψεις για να ξέρεις και συζήτησε τα σχέδια που έχεις κατά νου και με τους δικούς σου ώστε να πάρεις τη γνώμη τους.

Καρκίνος

Η ανάγκη που έχεις σήμερα είναι να δεις τους φίλους σου και να περάσεις μαζί τους όμορφες στιγμές. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Ταύρο και να σου υπενθυμίζει πόσο σημαντικοί είναι για εσένα! Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Άρη και την Αφροδίτη από την Παρθένο θα σε βοηθήσει να δραστηριοποιηθείς προς συλλογικούς σκοπούς και εθελοντικές εργασίες. Αυτό θα σε φέρει στο προσκήνιο και θα μπορέσεις εύκολα όχι μόνο να κερδίσεις το θαυμασμό αλλά και να αποκτήσεις νέους συμμάχους στα σχέδια σου!

Λέων

Η πολλή δουλειά τρώει τον αφέντη λέει το ρητό αλλά εσύ συνεχίζεις ακάθεκτος/η να δουλεύεις με εξαντλητικούς ρυθμούς προκειμένου να κερδίσεις την επαγγελματική αναγνώριση που επιθυμείς. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Ταύρο και το τρίγωνο με τον Άρη από την Παρθένο θα σε παρακινήσει να αναλάβεις δράση. Την ίδια στιγμή το τρίγωνο με την Αφροδίτη που επίσης βρίσκεται στην Παρθένο θα σε φέρει στο προσκήνιο καθώς θα έχεις την ικανότητα να σαγηνεύσεις όποιον/α θελήσεις! Επαγγελματικές συμφωνίες με καλές οικονομικές απολαβές ευνοούνται σήμερα!

Παρθένος

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Ταύρο και θα σε παρακινήσει να ασχοληθείς με εκπαιδευτικά θέματα, σεμινάρια και πιστοποιήσεις. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Άρη από το ζώδιο σου θα φέρει ευκαιρίες για φλερτ και νέες γνωριμίες που θα σου ανεβάσουν τη διάθεση. Την ίδια στιγμή και το τρίγωνο με την Αφροδίτη που βρίσκεται και εκείνη στο ζώδιο σου συνηγορεί στο να περάσεις καλά. Η γοητεία σου σήμερα θα είναι το κύριο γνώρισμα σου και θα σε βοηθήσει να κερδίσεις τις εντυπώσεις οπουδήποτε και αν βρεθείς.

Ζυγός

Μια μικρή αφορμή μπορεί να είναι ικανή για να σε φέρει αντιμέτωπο/η με τα βαθύτερα απωθημένα σου με αποτέλεσμα να είναι δύσκολο να επικεντρωθείς σε πρακτικά θέματα. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Ταύρο και θα σου δημιουργήσει έντονα συναισθήματα και κτητική διάθεση. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Άρη από την Παρθένο θα σε βοηθήσει να δραστηριοποιηθείς προς όφελος των οικονομικών σου και να τα καταφέρεις! Την ίδια στιγμή το άλλο τρίγωνο με την Αφροδίτη από την Παρθένο θα αυξήσει τη γοητεία σου και θα τραβήξει όλα τα βλέμματα επάνω σου.

Σκορπιός

Αυτό που σε νοιάζει ιδιαίτερα σήμερα είναι η γνώμη των άλλων για αυτό και θα προσπαθήσεις να κάνεις τα πάντα προκειμένου να αποκομίσεις θετικές εντυπώσεις. Η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο και ο τρίγωνο που σχηματίζει με τον Άρη από την Παρθένο θα σε ωθήσει στη δράση για να κάνεις νέες συζητήσεις, συναντήσεις και συμφωνίες! Την ίδια στιγμή το άλλο τρίγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη από την Παρθένο θα είναι ευνοϊκό απέναντι σου και θα σε βοηθήσει να βγεις ωφελημένος/η από σχέσεις και συνεργασίες.

Τοξότης

Οι υποχρεώσεις της καθημερινότητας έχουν κάνει αισθητή την παρουσία τους από εχτές και θα είναι δύσκολο να κάνεις πως δεν τις βλέπεις! Η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο και το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Άρη από την Παρθένο θα σου χαρίσει ενέργεια και αυτό για εσένα θα είναι “θείο δώρο” καθώς είναι αυτό που χρειάζεσαι. Την ίδια στιγμή το τρίγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη από την Παρθένο θα ενισχύσει τη ψυχολογία σου και θα σε κάνει να νιώσεις πως μπορείς να τα καταφέρεις όλα καθώς θα έχεις μεγάλη πίστη στον εαυτό σου!

Αιγόκερως

Σήμερα θα βρεις ευκαιρία για να ασχοληθείς με κάτι που θα επιλέξεις και που σε κάνει να νιώθεις χαρά είτε αυτό είναι δραστηριότητα είτε είναι άνθρωπος. Η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο και το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Άρη από την Παρθένο θα σου χαρίσει ενέργεια ικανή για να ξεκινήσεις κι εκείνο το γυμναστήριο που έλεγες! Την ίδια στιγμή το τρίγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη από την Παρθένο θα σε κάνει ιδιαίτερα δημοφιλή στον περίγυρο σου και θα ενισχύσει την αυτοπεποίθηση σου!

Υδροχόος

Θέματα που έχουν να κάνουν είτε με το χώρο του σπιτιού σου είτε με τα άτομα της οικογένειας σου συνεχίζουν να σε απασχολούν και σήμερα. Η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο και το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Άρη από την Παρθένο θα σε βοηθήσει να δράσεις προς τη σωστή κατεύθυνση για να επιτύχεις οτιδήποτε θελήσεις! Την ίδια στιγμή το τρίγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη που βρίσκεται και εκείνη στην Παρθένο θα σε κάνει πιο διαλλακτικό/η και πιο συζητήσιμο/η με αποτέλεσμα να κερδίσεις την εκτίμηση και το σεβασμό όλων!

Ιχθύς

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Ταύρο  και να σου δημιουργεί την επιθυμία να συναναστραφείς με όσο περισσότερους ανθρώπους μπορείς και να επικοινωνήσεις οτιδήποτε σε απασχολεί. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Άρη από την Παρθένο είναι μια καλή ευκαιρία για να υπερασπιστείς τις ιδέες και τις απόψεις σου και να βγεις κερδισμένος/η απέναντι σε όποιον/α τις αμφισβητήσει. Την ίδια στιγμή το τρίγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη από την Παρθένο θα σου χαρίσει ακόμα περισσότερη γοητεία με αποτέλεσμα να αφήσεις το στίγμα σου όπου και αν βρεθείς!