ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 4 Οκτωβρίου;

Κριός

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Ιχθύς και θα κάμψει προσωρινά την αυτοπεποίθηση σου καθώς οι ανησυχίες σου βρίσκονται σε πρώτο πλάνο. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Τοξότη θα ενισχύσει τις φοβίες σου και θα τις κάνει να φαίνονται τεράστιες με αποτέλεσμα να νιώσεις ψυχολογικά κουρασμένος/η. Προσπάθησε να μην το αφήσεις να σε καταβάλλει καθώς θα δημιουργήσεις θέματα κυρίως με τους γύρω σου χωρίς να υπάρχει ουσιαστικός λόγος.

Ταύρος

Η προσοχή σου εξακολουθεί να βρίσκεται σε συλλογικές εργασίες, ομάδες και φυσικά στους αγαπημένους σου φίλους καθώς η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Ιχθύς. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον  Κρόνο από τον Τοξότη θα σε κάνει αυστηρό/η με τους άλλους ακόμα και αν είναι οι αγαπημένοι σου φίλοι. Αιτία για αυτό θα γίνει το γεγονός πως θα νιώσεις να σου βάζουν εμπόδια ή να μην είναι σύμφωνοι με τις επιλογές σου. Μη ψάχνεις αφορμή για να εκνευριστείς καθώς είναι σίγουρο πως αν τη ψάχνεις σίγουρα θα τη βρεις.

Δίδυμοι

Τα επαγγελματικά σου ζητήματα εξακολουθούν να βρίσκονται στο προσκήνιο καθώς η Σελήνη από τους Ιχθύς θα κάνει έντονη την ανάγκη σου για επαγγελματικές διακρίσεις. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Τοξότη δεν είναι βοηθητικό καθώς θα σου φέρει επιπλέον ευθύνες ώστε να αποδείξεις τι αξίζεις. Η επιτυχία εξαρτάται μόνο από τη δουλειά και τη θέληση που έχεις, για αυτό μην ψάχνεις μαγικές συνταγές για να επιτύχεις αυτό που θέλεις. Το μόνο που χρειάζεται είναι δουλειά και προσήλωση στους στόχους σου.

Καρκίνος

Σήμερα το μόνο που θα θελήσεις είναι να κυλήσει χαλαρά η ημέρα σου και να βρεις χρόνο για να κάνεις μια βόλτα ή μια επίσκεψη σε πρόσωπα του περιβάλλοντος σου. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Ιχθύς και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Τοξότη, θα σου υπενθυμίσει πως έχεις δουλειές και υποχρεώσεις που έχουν προτεραιότητα. Αν ξεκινήσεις τα παράπονα για τις δουλειές σου το μόνο που θα καταφέρεις είναι να σου χαλάσει η διάθεση σου και να νιώσεις κόπωση και μόνο που θα τις σκεφτείς!

Λέων

Σήμερα θα εστιάσεις σε όλα αυτά που δεν έχεις και θα ξεκινήσεις να γκρινιάζεις με αποτέλεσμα να χαλάσεις τη διάθεση σου. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Ιχθύς και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Τοξότη θα μειώσει τα αποθέματα ενέργειας αλλά και αισιοδοξίας σου. Η ημέρα δεν είναι ευνοϊκή για να κάνεις οικονομικές συμφωνίες καθώς είναι πιθανό να έχεις τα αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που επιδιώκεις.

Παρθένος

Σήμερα θα νιώσεις πως οι δικοί σου άνθρωποι, οι στενοί συνεργάτες σου ακόμα και ο/η σύντροφός σου σε περιορίζουν και σου δημιουργούν επιπλέον ευθύνες. Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύς και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Τοξότη δεν είναι βοηθητικό για τη διάθεση σου καθώς θα νιώσεις πως οι άλλοι βρίσκονται απέναντι σου και όχι δίπλα σου. Συζήτησε τις ανησυχίες και τις σκέψεις σου και μη βιάζεσαι να βγάλεις συμπεράσματα καθώς θα έχεις την τάση να σκέφτεσαι απόλυτα.

Ζυγός

Θέματα της καθημερινότητας εξακολουθούν να έχουν προτεραιότητα καθώς τις τελευταίες ημέρες έχεις γίνει υπέρ του δέοντος εργατικός/η και έχεις αποφασίσει να τελειώσεις με τις υποχρεώσεις σου. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Ιχθύς και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Τοξότη θα εντείνει την κούραση σου καθώς θα δημιουργήσει επιπλέον υποχρεώσεις. Αυτές θα γίνουν η αιτία για να μην προλάβεις να αφιερώσεις χρόνο στα αγαπημένα σου πρόσωπα για αυτό μετέφερε τις συναντήσεις σου για αύριο.

Σκορπιός

Οι ευκαιρίες που σου δίνει η Σελήνη από τους Ιχθύς για να περάσεις καλά δεν θα λείψουν ούτε σήμερα και θα πρέπει να τις εκμεταλλευτείς πριν φύγουν. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Τοξότη θα δυσκολέψει λίγο τα σχέδια σου καθώς όλο και κάποια υποχρέωση θα κάνει την εμφάνιση της. Είναι πιθανό να χρειαστεί να τροποποιήσεις τα σχέδια σου προκειμένου να καταφέρεις να τελειώσεις με τις υποχρεώσεις σου αλλά να σου μείνει και χρόνος. Αν ξεκινήσεις να εκνευρίζεσαι το μόνο που θα καταφέρεις είναι να χαλάσεις τη διάθεση σου και δε νομίζω να το θέλεις αυτό.

Τοξότης

Σήμερα θα είσαι απόμακρος/η με όλους καθώς θα τους νιώσεις -χωρίς να έχεις δίκιο- σαν απειλή. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Ιχθύς και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο που βρίσκεται στο ζώδιο σου, μπορεί να προκαλέσει εντάσεις στην οικογενειακή σου εστία καθώς θα τα βάλεις με όλους ακόμα και με τους δικούς σου. Είναι πιθανό κάποιο πρόσωπο της οικογένειας σου να χρειαστεί τη βοήθεια σου και να επωμιστείς μεγαλύτερες ευθύνες. Αυτό μπορεί να σε κουράσει αλλά θα σε βοηθήσει να διαπιστώσεις πως έχεις παραπάνω αντοχές από αυτές που νομίζεις!

Αιγόκερως

Οι επαφές των προηγούμενων ημερών με γνωστούς, συγγενείς και γείτονες σου δημιούργησαν μια κούραση και σήμερα θα κρατήσεις αποστάσεις προκειμένου να ξεκουραστείς. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Ιχθύς και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Τοξότη είναι πιθανό να δημιουργήσει εκνευρισμό ανάμεσα σε εσένα και τους άλλους. Ο φανατισμός με τον οποίο θα στηρίξεις τις απόψεις σου θα κάνει τους άλλους να σχηματίσουν λάθος άποψη για εσένα για αυτό προσπάθησε να μην είσαι απόλυτος/η.

Υδροχόος

Σήμερα θα πρέπει να είσαι συγκρατημένος/η με τα έξοδα καθώς η Σελήνη από τους Ιχθύς σε τετράγωνο με τον Κρόνο από τον Τοξότη μπορεί να δημιουργήσει και έκτακτα για αυτό ξεκίνησε αποταμίευση. Πάρε χαρτί και μολύβι και κάνε ένα πλάνο προκειμένου να ελέγξεις καλύτερα τα έξοδα σου για να μη μείνεις χωρίς χρήματα. Η ημέρα δεν είναι ευνοϊκή για οικονομικές διαπραγματεύσεις ακόμα και αν πιστεύεις πως “το έχεις” καθώς το πιο πιθανό είναι να βγεις ζημιωμένος/η.

Ιχθύς

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιο σου και να επηρεάζει τον τρόπο που σκέφτεσαι αλλά κυρίως τον τρόπο που αντιδράς σε οτιδήποτε δεν σου αρέσει. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον  Κρόνο από τον Τοξότη μπορεί να δημιουργήσει επαγγελματικά προβλήματα καθώς σήμερα θα νιώσεις πως έχεις γίνει δέκτης αρνητικής κριτικής και μάλιστα άδικα. Μη βιαστείς να εκνευριστείς, να μιλήσεις και να προβείς σε δηλώσεις και προτίμησε να αφήσεις τα “σχέδια” για σήμερα καθώς η ημέρα δεν είναι ευνοϊκή για να καταφέρεις να τα πραγματοποιήσεις.