ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 19 Σεπτεμβρίου;

Κριός

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στην  Παρθένο και να σου δίνει ευκαιρίες για να τακτοποιήσεις τις δουλειές σου που μπορεί να είναι ρουτίνας είναι όμως αρκετές. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα σου χαρίσει πείσμα, θέληση και αντοχές προκειμένου να καταφέρεις να φέρεις εις πέρας οτιδήποτε θελήσεις. Βέβαια μαζί με όλα αυτά τα θετικά θα έρθουν και μερικά νεύρα καθώς και η ανάγκη σου να επιβληθείς σε όσους συναντήσεις σήμερα θα γίνει αντιληπτή!

Ταύρος

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στην Παρθένο και να ευνοεί την ενασχόληση με τους φίλους, το/η σύντροφο και τα χόμπι σου. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα σε ωθήσει να κάνεις αισθητή την παρουσία σου. Είναι πολύ πιθανό να μπεις στη διαδικασία να ξεκινήσεις ένα άθλημα ή ένα νέο χόμπι καθώς είσαι αποφασισμένος/η να κάνεις κάτι διαφορετικό σήμερα! Πρόσεξε όμως καθώς η τάση σου να έχεις τον πρώτο και τελευταίο λόγο μπορεί αν σε κάνει ανταγωνιστικό/η με όλους!

Δίδυμοι

Σήμερα είναι πιθανό να υπάρξουν κάποια θέματα που χρήζουν “παρακολούθησης” στο οικογενειακό και επαγγελματικό περιβάλλον και μέχρι τώρα σφύριζες αδιάφορος/η! Η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο και το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, είναι μια καλή ευκαιρία για να τα διευθετήσεις καθώς θα τα δεις σαν μια πρόκληση. Η ημέρα ενδείκνυται για διευθετήσεις παντός τύπου καθώς το πάθος σου για λύσεις θα σε κάνει να τα καταφέρεις! Σχεδίασε και υλοποίησε τα σχέδια σου αλλά προσπάθησε να ελέγξεις την παρόρμηση σου καθώς είναι πολύ πιθανό να σε βάλει σε μπελάδες.

Καρκίνος

Οι επαφές με τους ανθρώπους του περιβάλλοντος σου συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς καθώς δεν θέλεις να κρατήσεις τις σκέψεις και τα άγχη σου μόνο για εσένα. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στην Παρθένο και το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα σου χαρίσει ιδιαίτερη ζωντάνια! Αυτή θα γίνει έντονα αντιληπτή από τον περίγυρο σου σε περίπτωση που κάποιος/α τολμήσει να αμφισβητήσει τις απόψεις σου! Από την άλλη θα έχεις και την εξαιρετική ικανότητα να πείσεις τους άλλους για τις απόψεις σου και τελικά να κερδίσεις το θαυμασμό!

Λέων

Σήμερα είσαι αποφασισμένος/η να πάρεις την αύξηση που θέλεις στη δουλειά ή να διευθετήσεις τις οικονομικές σου εκκρεμότητες για αυτό και το μυαλό σου ψάχνει τρόπους για να το καταφέρει! Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στην Παρθένο και το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα ενισχύσει το πείσμα σου που θα είναι βοηθητικό για τις επιδιώξεις σου. Αν οι δράσεις σου δεν είναι αποτέλεσμα βιασύνης και παρόρμησης και γίνουν βάση σχεδίου τότε θα καταφέρεις αυτό που έχεις σχεδιάσει.

Παρθένος

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιο σου και να σου προκαλεί συναισθηματική παλίρροια. Οι πρώτοι που θα συνειδητοποιήσουν την κυκλοθυμία σου θα είναι οι στενοί σου συνεργάτες και ο/η σύντροφος σου. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα ενισχύσει τη θέληση σου και θα πρέπει να το εκμεταλλευτές για να πείσεις τους “άλλους” για τα σχέδια και τους στόχους σου. Η ανάγκη σου να ταυτιστούν οι άλλοι μαζί σου πιθανόν να σε κάνει πιεστικό/η απέναντι τους και θα πρέπει να είσαι λίγο πιο χαλαρός/η!

Ζυγός

Σήμερα είναι πολύ πιθανό οι σκέψεις σου να δημιουργήσουν εμπόδια στα σχέδια και τις βλέψεις σου με αποτέλεσμα να βλέπεις το ποτήρι μισοάδειο και όχι μισογεμάτο. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στην Παρθένο και το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, θα σε βοηθήσει να ανακτήσεις την αυτοπεποίθηση σου καθώς θα το δεις σαν ένα προσωπικό στοίχημα! Ο εγωισμός -σε λογικά πλαίσια- θα είναι βοηθητικός για να βγεις από το τέλμα και αυτό θα είναι προς όφελος σου!

Σκορπιός

Η ανάγκη σου για κοινωνικές συναναστροφές θα είναι εμφανής και οι πρώτοι που θα σου έρθουν στο μυαλό θα είναι οι φίλοι σου! Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στην Παρθένο και το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα σε βοηθήσει να καταλάβεις τις διαθέσεις των προσώπων που θα βρεθούν γύρω σου διαισθητικά. Αυτό που χρειάζεται προσοχή σήμερα είναι η δυσκολία να δεχτείς εύκολα διαφορετική γνώμη πέρα από τη δική σου. Εστίασε σε θέματα που είναι σημαντικά και μην αναλώνεσαι με αυτά που δεν έχουν σημασία.

Τοξότης

Η ανάγκη σου για κοινωνική προβολή θα είναι το ζητούμενο σήμερα καθώς η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στην Παρθένο και να δημιουργεί την ανάγκη να κάνεις αισθητή την παρουσία σου. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα σε βοηθήσει να καταλάβεις “παγίδες” σχετικές  με επαγγελματικά θέματα για αυτό άκουσε τη διαίσθηση σου. Η αντίληψη σου θα είναι οξυμένη σήμερα και σε συνδυασμό με την διαισθητική σου ικανότητα θα σε βοηθήσουν να κάνεις τις σωστές κινήσεις.

Αιγόκερως

 Η ήμερα ευνοεί την ενασχόληση με εκπαιδευτικά θέματα, σεμινάρια και πιστοποιήσεις καθώς η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στην Παρθένο και να διψά για γνώσεις και πληροφορίες. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα που βρίσκεται στο ζώδιο σου θα σε βοηθήσει να έρθεις ένα βήμα πιο κοντά στους στόχους σου καθώς η θέληση σου θα είναι ατσάλινη. Η επένδυση σε νέες γνώσεις θα τονώσει την αυτοπεποίθηση σου και θα σε βοηθήσει να κερδίσεις τις εντυπώσεις σε μια κοινωνική συζήτηση!

Υδροχόος

Η ανάγκη σου για κοινωνική προβολή θα είναι το ζητούμενο σήμερα καθώς η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στην Παρθένο και να δημιουργεί την ανάγκη να κάνεις αισθητή την παρουσία σου. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα σε βοηθήσει να καταλάβεις “παγίδες” σχετικές  με επαγγελματικά θέματα για αυτό άκουσε τη διαίσθηση σου. Η αντίληψη σου θα είναι οξυμένη σήμερα και σε συνδυασμό με την διαισθητική σου ικανότητα θα σε βοηθήσουν να κάνεις τις σωστές κινήσεις.

Ιχθύς

Οι διαπροσωπικές σου σχέσεις εξακολουθούν να βρίσκονται στο προσκήνιο καθώς με κάποιο τρόπο θα απαιτήσουν ένα μεγάλο μερίδιο από το χρόνο σου. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στην Παρθένο και το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα σε βοηθήσει να αποκτήσεις πίστη στον εαυτό σου και να τον βάλεις σε προτεραιότητα. Μερικά “όχι” θα είναι σωτήρια σήμερα για αυτό μη διστάσεις να τα πεις αν και εφόσον χρειάζεται και μην σκέφτεσαι μόνο τους άλλους.