ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 17 Σεπτεμβρίου;

Κριός

Η Σελήνη  από το ζώδιο του Λέοντα σε προτρέπει να συνεχίσεις διασκεδάσεις καθώς το διάλλειμα από τις υποχρεώσεις σου είναι απαραίτητο. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Κρόνο από τον Τοξότη θα σε βοηθήσει να στηρίξεις νέα ξεκινήματα κυρίως αν αφορούν πράγματα που σε ευχαριστούν. Είναι πιθανό να τραβήξεις και το ενδιαφέρον των ανθρώπων που θα βρεθούν γύρω σου με κάποια δραστηριότητα ή κάποιο χόμπι σου. Εκμεταλλεύσου το για να κάνεις νέες γνωριμίες που θα σου φανούν χρήσιμες.

Ταύρος

Οικογενειακά θέματα εξακολουθούν να βρίσκονται στο προσκήνιο και είναι πιθανό να νιώσεις γεμάτος/η με ευθύνες για κάποιο πρόσωπο της οικογένειας σου. Η Σελήνη βρίσκεται στο Λέοντα και το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Τοξότη θα σε βοηθήσει να δεις τα πράγματα πιο αντικειμενικά και να αποκτήσεις τον έλεγχο. Μπορεί να έχεις χάσει προσωρινά τον ελεύθερο σου χρόνο και να έχεις γεμίσει με υποχρεώσεις και ευθύνες αλλά να θυμάσαι πως αν τις φέρεις εις πέρας θα ανταμειφθείς.

Δίδυμοι

Η ημέρα θα φέρει στην επιφάνεια όλα τα επικοινωνιακά σου ταλέντα που ούτως η άλλως έχεις έμφυτα και θα υπενθυμίσει στους γύρω σου ποιος/α είναι ο βασιλιάς της επικοινωνίας! Η Σελήνη βρίσκεται στο Λέοντα και συνηγορεί στην αναγνώριση αυτού ταλέντου σου! Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον  Τοξότη θα σου υπενθυμίσει πως μερικές φορές η σιωπή είναι χρυσός και έτσι θα σε φέρει σε μια ισορροπία που θα σε βοηθήσει να μην εκτεθείς.

Καρκίνος

Σήμερα είναι πιθανό να νιώσεις ανασφαλής λόγω οικονομικών εκκρεμοτήτων που δεν σε αφήνουν να χαλαρώσεις. Η Σελήνη  εξακολουθεί να βρίσκεται στο Λέοντα και το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Τοξότη είναι βοηθητικό για να βρεις λύσεις σε οικονομικά θέματα. Εκμεταλλεύου την ημέρα για να εδραιώσεις τυχόν οικονομικές συμφωνίες καθώς  τα επιχειρήματα σου θα είναι το δυνατό σου σημείο. Η ημέρα συνηγορεί για να σκεφτείς ορθολογιστικά και να βάλεις μια τάξη στο ταμείο σου για αυτό μην περιμένεις!

Λέων

Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιο σου και σου δημιουργεί συναισθηματικές αναταράξεις με αποτέλεσμα να είναι δύσκολο να “συγχρονιστείς” με τους ανθρώπους που βρίσκονται δίπλα σου. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Κρόνο από τον Τοξότη είναι μια καλή ευκαιρία για να δεις με λογική ποιες από τις σχέσεις γύρω σου αξίζει να συνεχίσουν. Πρόσεξε καθώς ενδέχεται να γίνεις υπερβολικός/η και απόλυτος/η και κατά συνέπεια να αδικήσεις κάποιους ανθρώπους που δεν πρέπει.

Παρθένος

Η ημέρα θα ξεκινήσει με υποτονική διάθεση καθώς το μυαλό σου θα κολλήσει σε πράγματα που θα σε αγχώσουν με συνέπεια να γίνεις απόμακρος/η.  Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Λέοντα και το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Τοξότη θα σε βοηθήσει να βάλεις σε μια τάξη τις σκέψεις σου. Είναι πιθανό να σκεφτείς ρεαλιστικά και να αντιληφθείς πράγματα που είχες κάνει λάθος κυρίως σε σχέση με την οικογένεια σου. Η ημέρα είναι ιδανική για να επανορθώσεις!

Ζυγός

Σήμερα θα νιώθεις μισός/η μακριά από τους αγαπημένους σου φίλους καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στο Λέοντα θα τονίσει τη σημασία που έχουν για εσένα.  Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Τοξότη θα δημιουργήσει τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να αντιληφθείς ποιοι άνθρωποι είναι πραγματικοί φίλοι σου. Τα ξεκαθαρίσματα είναι πιθανά και θα είναι υπέρ σου για αυτό μην ανησυχείς για αυτά. Αν κάνεις νέες γνωριμίες σήμερα θα έχουν αντοχή στο χρόνο καθώς θα ταιριάξεις μαζί τους!

Σκορπιός

Η προσοχή σου εξακολουθεί να είναι στραμμένη σε επαγγελματικά θέματα καθώς θέλεις να είσαι τέλειος/α σε οτιδήποτε αφορά την καριέρα σου. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Λέοντα και το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Τοξότη θα σε βοηθήσει να εξελιχθείς και να αναγνωριστείς με την προϋπόθεση να έχεις δουλέψει για αυτό! Οι ευθύνες στη δουλειά θα έχουν αυξητική πορεία σήμερα όμως σίγουρα η προσπάθεια σου θα αναγνωριστεί!

Τοξότης

Αυτό που θέλεις σήμερα είναι να ξε-φύγεις για λίγες ημέρες ή να βρεις τρόπο να ξεφύγει το μυαλό σου καθώς η Σελήνη βρίσκεται στο Λέοντα και επιθυμεί την αλλαγή παραστάσεων.  Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο που βρίσκεται στο ζώδιο σου μπορεί να μη σε βοηθήσει να κάνεις την απόδραση που επιθυμείς αλλά θα σε βοηθήσει αν έχεις στα σκαριά εκπαιδευτικά θέματα, πιστοποιήσεις και σεμινάρια. Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός και αν την κάνεις σήμερα σίγουρα θα έχεις λιγότερες πιθανότητες να τα παρατήσεις αργότερα!

Αιγόκερως

Η διάθεση σου δεν θα είναι σταθερή σήμερα και θα έχει την τάση να αλλάζει εύκολα και ο εκνευρισμός σου θα είναι εμφανής. Η Σελήνη βρίσκεται στο Λέοντα και θα σου υπενθυμίσει τις ανησυχίες σου, τις ανασφάλειες σου και τα οικονομικά που πρέπει να διευθετήσεις με αποτέλεσμα να νιώθεις ευάλωτος/η. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Τοξότη είναι μια καλή ευκαιρία για να συνειδητοποιήσεις πως οι σκέψεις σου δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και σε αγχώνουν άδικα!

Υδροχόος

Σήμερα σου ταιριάζει γάντι ο ρόλος του καλού παιδιού καθώς η Σελήνη από το Λέοντα θα σου χαρίσει προθυμία και γενναιοδωρία με τους συνεργάτες αλλά και το/η σύντροφο σου. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Τοξότη θα σε βοηθήσει να δεις τις προσωπικές και επαγγελματικές σου σχέσεις πιο αντικειμενικά και να μην παρασυρθείς από την ανάγκη σου  να είσαι αρεστός/η στους άλλους. Η ημέρα είναι ευνοϊκή για νέες συνεργασίες και νέα ξεκινήματα που θέλεις να έχουν γερές βάσεις.

Ιχθύς

Από εχτές έχεις ξεκινήσει να νιώθεις την καθημερινότητα να σε πιέζει  καθώς οι υποχρεώσεις που καλείσαι να αναλάβεις είναι πολλές και σε κάνουν να αγχώνεσαι. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Λέοντα και το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Τοξότη θα συγκροτήσει τη σκέψη σου και αυτό είναι κάτι που σου είναι απαραίτητο. Είναι πιθανό να χρειαστεί να αναλάβεις νέες επαγγελματικές ευθύνες αλλά αυτό είναι το πρώτο σκαλί για την αναγνώριση που θα έρθει αργότερα.