ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 10 Σεπτεμβρίου;

Κριός

Η ημέρα σου είναι πιθανό να ξεκινήσει με επισκέψεις σε τράπεζες, στην εφορία, στο λογιστή σου προκειμένου να τακτοποιήσεις κάποια οικονομικά σου θέματα. Η Σελήνη έχει περάσει στον Ταύρο και θα προσδώσει επιπλέον αίγλη σε χρήματα, αποκτήματα και υλικά αγαθά για αυτό και δεν θα αφήσεις τίποτε από αυτά στην τύχη του. Το εξάγωνο που θα σχηματίσει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες θα σου υπενθυμίσει πως τα χρήματα είναι καλοδεχούμενα αλλά χωρίς συναίσθημα δεν θα υπάρχει ισορροπία!

Ταύρος

Η Σελήνη έχει περάσει στο ζώδιο σου και θα εγείρει ζητήματα σχέσεων και συνεργασιών. Ο τίτλος της ημέρας θα μπορούσε να είναι “Εσύ και οι άλλοι” καθώς σήμερα καλείσαι να βρεις τις ισορροπίες ανάμεσα στα θέλω σου και τις ανάγκες σου σε σχέση με αυτές των άλλων. Οι υποχωρήσεις είναι η λέξη κλειδί αν θέλεις να περάσει η ημέρα ανώδυνα! Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες θα κάμψει τον εγωισμό σου και θα αποδειχθεί σωτήριο για τις σχέσεις σου!

Δίδυμοι

Σήμερα θα ξυπνήσει ο καχύποπτός σου εαυτός και γι αυτό θα γίνεις δύσπιστος/η με όλα και με όλους. Η Σελήνη έχει περάσει στον Ταύρο και θα ενισχύσει τη δυσπιστία σου με αποτέλεσμα αν δεν την καλύψεις τεχνηέντως να παρεξηγηθείς με τους ανθρώπους που θα συναναστραφείς. Το εξάγωνο που θα σχηματίσει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες θα ενισχύσει την ικανότητα να αντιλαμβάνεσαι τις προθέσεις των άλλων χωρίς καν να μιλήσουν…

Καρκίνος

Οι φίλοι σου και οι άνθρωποι που νιώθεις σαν δεύτερη οικογένεια σου θα έχουν την τιμητική τους σήμερα καθώς θα νιώσεις τύψεις που τους έχεις παραμελήσει. Η Σελήνη έχει περάσει στον Ταύρο και θα ευνοήσει κοινωνικές συναθροίσεις και φιλικές συναναστροφές! Το εξάγωνο που θα σχηματίσει με τον Ποσειδώνα θα προβάλλει την αλτρουιστική πλευρά του εαυτού σου και για αυτό θα γίνεις ακόμα πιο αγαπητός/η στην παρέα!

Λέων

Οι επαγγελματικές σου ανησυχίες θα κάνουν έντονη την παρουσία τους σήμερα καθώς η Σελήνη στον Ταύρο θα τις φέρει σε πρώτο πλάνο. Σήμερα θα ξεκινήσεις να σκέφτεσαι τρόπους για να ξεχωρίσεις και να καταλάβουν την αξία σου στο επαγγελματικό σου περιβάλλον. Το εξάγωνο που θα σχηματίσει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες θα ενισχύσει τη δημιουργικότητα σου και μπορείς να τη χρησιμοποιήσεις προς όφελος της δουλειάς σου.

Παρθένος

Έφτασε η ημέρα που θα χαλαρώσεις από τις σκέψεις που σε αγχώνουν καθώς η Σελήνη έχει περάσει στο φιλικό ζώδιο του Ταύρου και θα σε βοηθήσει σε αυτό! Εκμεταλλεύσου την καλή σου διάθεση για να κάνεις μια βόλτα, να πας σε ένα κινηματογράφο ή να επισκεφθείς κουμπάρους και συγγενείς σου! Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες σε προτρέπει να ασχοληθείς με οτιδήποτε είναι ικανό να σε κάνει να ταξιδέψεις, είτε αυτό είναι ένα βιβλίο είτε μια εξόρμηση είτε κάποιος άνθρωπος!

Ζυγός

Σήμερα θα έχεις την τάση να τα βλέπεις όλα άσπρα ή μαύρα καθώς το γκρι, το ροζ και τα υπόλοιπα χρώματα δεν υπάρχουν για εσένα! Η Σελήνη έχει περάσει στον Ταύρο και θα σε κάνει αρκετά καχύποπτο/η με όλους αλλά και απόλυτο/η! Στο στόχαστρο θα μπουν οικονομικά και αισθηματικά θέματα αλλά η άρνηση σου να ακούσεις και μια άλλη γνώμη δεν θα είναι υπέρ σου. Το εξάγωνο που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες είναι μια καλή ευκαιρία για να χαλαρώσεις και αν το κάνεις θα δεις πως οι λύσεις θα έρθουν πολύ πιο εύκολα.

Σκορπιός

Σήμερα υπάρχει κάτι που θα επιθυμήσεις περισσότερο από κάθε άλλο και αυτό είναι η αποδοχή των αγαπημένων σου ανθρώπων. Η Σελήνη έχει περάσει στον Ταύρο και θα σε κάνει ευάλωτο/η στη γνώμη και την κριτική των άλλων καθώς επιδιώκεις να “συμπλεύσεις” μαζί τους. Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες θα σε κάνει ρομαντικό/η, τρυφερό/η και καλοσυνάτο/η με όλους όμως πρόσεξε γιατί αυτό μπορεί να γίνει η αχίλλειος πτέρνα σου.

Τοξότης

Η Σελήνη έχει περάσει στον Ταύρο και είναι αποφασισμένη να σε βάλει στο σωστό δρόμο των καθημερινών υποχρεώσεων! Σήμερα είναι πιθανό να προκύψουν υποχρεώσεις δικές σου αλλά και τρίτων που κάποιος/α θα πρέπει να διεκπεραιώσει και ο κλήρος θα πέσει σε εσένα! Το εξάγωνο που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες θα είναι βοηθητικό για εσένα καθώς όσο κουραστική ημέρα και να έχεις το βράδυ θα γυρίσεις στο καταφύγιο σου, το σπίτι σου, και θα νιώσεις τη θαλπωρή του.

Αιγόκερως

Σήμερα το πιο πιθανό είναι να αποφασίσεις να αφήσεις δουλειές και υποχρεώσεις και να βρεις χρόνο για να ασχοληθείς με δραστηριότητες που σε ευχαριστούν. Η Σελήνη έχει περάσει στον Ταύρο και θα ευνοήσει την κοινωνική αλλά και ερωτική σου ζωή! Το εξάγωνο που θα σχηματίσει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες σε προτρέπει να βγεις, να διασκεδάσεις αρκεί να μην το παρακάνεις με τα τσιγάρα και τα ποτά καθώς θα έχεις μια ροπή στις καταχρήσεις!

Υδροχόος

Σήμερα από το πρωί θα έχεις όρεξη να παραπονεθείς και σίγουρα θα βρεις μια αφορμή για να το δικαιολογήσεις! Η Σελήνη έχει περάσει στον Ταύρο και θα ξυπνήσει μνήμες ακόμα και της παιδικής σου ηλικίας τότε που οι γονείς σου δεν σου είχαν κάνει ένα  χατίρι και τώρα ήρθε η ώρα να λογοδοτήσουν! Προσπάθησε να μην αναμοχλεύεις γεγονότα του παρελθόντος που ουδεμία σημασία έχουν τώρα και μη ρίχνεις ευθύνες μόνο στους γύρω σου.  Το εξάγωνο που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες θα αυξήσει τις ευαισθησίες σου και θα σε κάνει συναισθηματικά ευάλωτο/η…

Ιχθύς

Η επικοινωνιακή σου διάθεση δεν θα περάσει απαρατήρητη από κανέναν σήμερα καθώς θα ξεκινήσεις τα τηλέφωνα σε αδέρφια, ξαδέρφια, γνωστούς και γείτονες! Η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο και θα σε κάνει ιδιαίτερα κοινωνικό/η και πρόθυμο να ξεκινήσεις κουβέντα ανά πάσα στιγμή. Το εξάγωνο που θα σχηματίσει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες θα φέρει δίπλα σου ανθρώπους που θα στηρίξουν τα ιδανικά και τις απόψεις σου με θέρμη και θα απολαύσεις τη συζήτηση μαζί τους.