Τα ζώδια της ημέρας

Τοξότη, οι αισθηματικές και οικονομικές συζητήσεις δεν ευνοούνται σήμερα.

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 19 Αυγούστου;

Κριός

Η ημέρα θα φέρει οικογενειακές αναταράξεις καθώς θα προκύψουν διαφωνίες με αφορμή θέματα σπιτιού. Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο και το τετράγωνο που θα σχηματίσει το μεσημέρι με τον Ουρανό που βρίσκεται στο ζώδιο σου θα σε κάνει επιρρεπή στις φασαρίες! Προσπάθησε να δείξεις αυτοσυγκράτηση καθώς ο εκνευρισμός σου δεν θα βοηθήσει να λυθούν θέματα, το αντίθετο.

Ταύρος

Σήμερα θα έχεις επαφές με συγγενικά σου πρόσωπα καθώς έχεις διάθεση για κουβέντα! Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Καρκίνο και το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Ουρανό από τον Κριό μπορεί να σου δημιουργήσει επιθετική συμπεριφορά. Αιτία για αυτό μπορεί να γίνει μια άποψη που δε συγκλίνει με τη δική σου ή η υπόνοια πως κάποιος/α σε αμφισβητεί. Ιδιαίτερη προσοχή δείξε και κατά τις μετακινήσεις σου καθώς τα ατυχήματα είναι πιθανά.

Δίδυμοι

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Καρκίνο και εσύ εξακολουθείς να προσπαθείς να βγεις ευνοημένος/η όσον αφορά οικονομικά θέματα. Το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Ουρανό από τον Κριό, μπορεί να δημιουργήσει δυσκολίες στα σχέδια σου ή να φέρει ανατροπές που δεν είχες υπολογίσει. Μην προσπαθήσεις να αλλάξεις οτιδήποτε σήμερα καθώς θα είναι δύσκολο εγχείρημα και προτίμησε να κάνεις υπομονή για μία ημέρα.

Καρκίνος

Σήμερα θα ξυπνήσεις στραβά καθώς θα νιώσεις πως υπάρχει ένας διάχυτος εκνευρισμός στην ατμόσφαιρα. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιο σου και να επιβαρύνει τον εκνευρισμό σου. Καλύτερα να αποφύγεις να λύσεις σημαντικά θέματα σήμερα καθώς το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον  Ουρανό από τον Κριό θα προκαλέσει διαπληκτισμούς και εντάσεις με τους συνεργάτες και το/η σύντροφο σου. Πρόσεξε την τάση σου να μεγεθύνεις τα πράγματα και μη κάνεις σημαντικές τις ασήμαντες αφορμές.

Λέων

Η διάθεσή σου δεν θα είναι και στα καλύτερα της σήμερα καθώς θα νιώσεις μια ανησυχία και μια δυσφορία ακόμα και άνευ λόγου. Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο και σου δημιουργεί συναισθηματική υπερχείλιση που δεν ξέρεις πως να διαχειριστείς αλλά ούτε και από που προέρχεται. Το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Ουρανό από τον Κριό θα φέρει στην επιφάνεια πράγματα που θα προτιμούσες να μη θυμάσαι και θα σου προκαλέσουν νευρικότητα. Πάρε βαθιές ανάσες μια μέρα είναι, θα περάσει!

Παρθένος

Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο και η προσοχή σου θα στραφεί στο φιλικό σου περίγυρο καθώς μπορεί να υπάρξουν εξελίξεις και νέα. Το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Ουρανό από τον Κριό θα φέρει εντάσεις με αφορμή ακόμα και μια απλή συζήτηση. Καλό θα ήταν να αποφύγεις "καυτά" θέματα που ξέρεις από πριν πως μπορεί να προκαλέσουν διαφωνίες. Αν παρόλα αυτά δεν τα καταφέρεις και εμπλακείς σε μια διένεξη με κάποιο φιλικό σου πρόσωπο φρόντισε να μετρήσεις μέχρι το δέκα πριν απαντήσεις!

Ζυγός

Τα επαγγελματικά σου θέματα συνεχίζουν να σε απασχολούν και σήμερα καθώς δεν θέλεις τίποτε άλλο παρά μόνο να αναγνωριστούν η δουλειά και οι προσπάθειες σου. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Καρκίνο αλλά το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Ουρανό από τον Κριό θα δημιουργήσει ένταση. Είναι πιθανό να έρθουν αλλαγές που δεν περιμένεις ή να έχεις κάποια εμπόδια που θα σε εκνευρίσουν. Συγκράτησε τις αντιδράσεις σου ακόμα και αν είναι δεδομένο πως έχεις δίκιο ώστε να μη δώσεις δικαιώματα σε προϊσταμένους και υφισταμένους.

Σκορπιός

Σήμερα η μέρα θα ξεκινήσει με καλές προθέσεις καθώς η Σελήνη παραμένει στον Καρκίνο και σε καλεί να εκμεταλλευτείς το πρωινό για να περάσεις ευχάριστα. Το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Ουρανό από τον Κριό μπορεί να φέρει ανατροπές στο ημερήσιο πλάνο σου και καθυστερήσεις ή αναβολές αν έχεις κανονίσει κάποιο ταξίδι. Καλό θα ήταν να επιβεβαιώσεις κάθε συνάντηση ή δουλειά που έχεις σήμερα πριν ξεκινήσεις. Μην μπεις στο αυτοκίνητο με νεύρα και μη βιάζεσαι κατά την οδήγηση καθώς είναι πιθανό να "σκοντάψεις".

Τοξότης

Σήμερα θα ξεκινήσεις τη μέρα σου με επιφυλάξεις καθώς θα είσαι αρκετά καχύποπτος/η ακόμα και με πρόσωπα του περιβάλλοντος σου. Η Σελήνη παραμένει στον Καρκίνο και το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Ουρανό από τον Κριό το μεσημέρι θα σου δημιουργήσει εσωτερική ένταση και διάχυτο εκνευρισμό. Οι αισθηματικές και οικονομικές συζητήσεις δεν ευνοούνται σήμερα για αυτό προσπάθησε να τις αποφύγεις καθώς όχι μόνο δεν θα καταλήξεις σε ένα συμπέρασμα αλλά μπορεί και να καβγαδίσεις.

Αιγόκερως

Η συμπεριφορά των άλλων απέναντι σου θα σε επηρεάσει πολύ καθώς θέλεις να έχεις τη επιβεβαίωση και το θαυμασμό τους. Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο και το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Ουρανό από τον Κριό θα δημιουργήσει θέματα σε προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις. Προσπάθησε να τα διευθετήσεις χωρίς εντάσεις και απόφυγε τις συγκρούσεις με τους συνεργάτες και το/η σύντροφο σου καθώς τα πράγματα είναι πολύ πιθανό να ξεφύγουν.

Υδροχόος

Το ημερήσιο πλάνο σου θα σε πιέσει σήμερα καθώς θα προκύψουν έκτακτες δουλειές που θα σε αποδιοργανώσουν. Η Σελήνη εξακολουθεί να  βρίσκεται στον Καρκίνο και το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Ουρανό από τον Κριό θα σου προκαλέσει εκνευρισμό κυρίως σε περίπτωση καθυστερήσεων. Καλύτερα να ιεραρχήσεις τις υποχρεώσεις σου και να ασχοληθείς σε πρώτο πλάνο με τις πιο σημαντικές, καθώς αν τις αφήσεις για αργότερα είναι πολύ πιθανό να μην τις προλάβεις.

Ιχθύς

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο φιλικό ζώδιο του Καρκίνου  και να σου χαρίζει δημιουργική διάθεση αλλά σε περίπτωση που δεν τη διοχετεύσεις κάπου τότε αυτή η διάθεση θα μετατραπεί σε εκνευρισμό. Αιτία για αυτό θα είναι το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Ουρανό από τον Κριό που θα σε κάνει να μην είσαι με τίποτα ευχαριστημένος/η. Είναι πιθανό να γίνεις αρκετά εγωιστής/στρια σε περίπτωση που κάποιος δεν σου κάνει αυτό που θέλεις και να δημιουργηθούν προβλήματα στις σχέσεις σου. Προσπάθησε να συγκρατηθείς γιατί αν δεν το κάνεις, αύριο θα προσπαθείς να δικαιολογηθείς.

SHARE

ΕΓΓΡΑΦΗ

LADYLIKE NEWSLETTER

Όσα θέλει μία γυναίκα στο email της

Clinique Beautylike

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ