ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 13 Αυγούστου;

Κριός

Η Σελήνη βρίσκεται στις τελευταίες μοίρες του ζωδίου σου αλλά πριν σε αποχαιρετήσει θα κάνει επεισοδιακή έξοδο! Αιτία για αυτό είναι η σύνοδος της με τον Ουρανό που θα σου δημιουργήσει ένα διάχυτο εκνευρισμό. Επέλεξε να τον διοχετεύσεις στο γυμναστήριο προκειμένου να χαλαρώσεις και να καταφέρεις να κρατήσεις “αλώβητες” σχέσεις και συνεργασίες. Το μεσημέρι η Σελήνη θα περάσει στον Ταύρο και η προσοχή σου θα στραφεί σε οικονομικά ζητήματα.

Ταύρος

Για λίγο ακόμα θα προτιμήσεις να παραμείνεις πίσω από τα φώτα καθώς η Σελήνη από τον Κριό σε σύνοδο με τον Ουρανό σε βοηθά να ετοιμάσεις τη μεγάλη έξοδο! Το μεσημέρι η Σελήνη θα περάσει στο ζώδιο σου και θα έρθεις στο προσκήνιο! Σήμερα θα έχεις την τάση να εκνευρίζεσαι με το παραμικρό για αυτό προσπάθησε έστω να κρατήσεις αποστάσεις ασφαλείας από τα αγαπημένα σου πρόσωπα ή από ανθρώπους που δεν θέλεις να θιγούν οι σχέσεις σας!

Δίδυμοι

Η ημέρα θα ξεκινήσει με νέα από το φιλικό σου περιβάλλον ή με το τηλεφώνημα κάποιου φίλου σου που θα σε πάρει για να βρεις λύση σε κάτι που τον απασχολεί! Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Κριό και η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ουρανό θα δημιουργήσει τις κατάλληλες προϋποθέσεις για αποκαλύψεις σχετικές με το φιλικό σου περίγυρο! Το μεσημέρι η Σελήνη θα περάσει στον Ταύρο και θα σε κάνει να αναζητήσεις την ησυχία σου καθώς η πολυκοσμία θα σε κουράσει.

Καρκίνος

Η Σελήνη εξακολουθεί να παραμένει στον Κριό και σε προτρέπει να μην κάνεις μεγαλεπήβολα επαγγελματικά σχέδια  καθώς η σύνοδος με τον Ουρανό μπορεί να δημιουργήσει ανατροπές.  Το μεσημέρι η Σελήνη θα περάσει στον Ταύρο και θα σε βοηθήσει να χαλαρώσεις καθώς θα φέρει κοντά σου τους φίλους σου.  Μην αρνηθείς μια έξοδο ή μια συνάντηση μαζί τους ακόμα και μετά τη δουλειά καθώς θα έχει εξαιρετικές επιδράσεις στη ψυχολογία και τη διάθεση σου!

Λέων

Σήμερα θα ξυπνήσεις και είναι πολύ πιθανό να πάρεις την απόφαση να φύγεις έστω και για δυο ημέρες προκειμένου να καταφέρεις να χαλαρώσεις! Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Κριό και η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ουρανό μπορεί να σου φέρει ευκαιρίες να κάνεις το ταξίδι που θέλεις, πράξη. Το μεσημέρι η Σελήνη θα περάσει στον Ταύρο και μπορεί να δημιουργήσει κάποιο επαγγελματικό απρόοπτο αλλά μην ανησυχείς γιατί θα καταφέρεις να το διευθετήσεις!

Παρθένος

Η διάθεσή σου για λίγο ακόμα δεν θα είναι στα καλύτερα της καθώς η Σελήνη από τον Κριό θα σε φέρει σε επαφή με τα απωθημένα σου. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ουρανό είναι πιθανό να σου δημιουργήσει την ακατανίκητη επιθυμία να ακολουθήσεις τυφλά τις προσταγές της καρδιάς σου αλλά μετά θα το μετανιώσεις. Το μεσημέρι που η Σελήνη θα περάσει στον  Ταύρο θα καταφέρεις να αφήσεις πίσω κάθε τι που σε βασανίζει και να χαλαρώσεις…

Ζυγός

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται για λίγο ακόμα στον Κριό και η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ουρανό θα φέρει αποκαλύψεις για σχέσεις και συνεργασίες που θα σε ξαφνιάσουν. Σήμερα δεν είναι ευνοϊκή ημέρα για να σταθεροποιήσεις νέες συμφωνίες και συνεργασίες για αυτό καλύτερα να τις αφήσεις για αργότερα. Το μεσημέρι η Σελήνη θα περάσει στον Ταύρο και θα δημιουργήσει όλες τις προϋποθέσεις για να μείνεις στο προσκήνιο ώστε να ανασυνταχθείς!

Σκορπιός

Η ρουτίνα της καθημερινότητας είναι πιθανό να σε έχει καταβάλλει καθώς αναζητάς εναγωνίως τρόπους να ξεφύγεις! Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Κριό και σε προτρέπει να προσέχεις τι εύχεσαι καθώς η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ουρανό μπορεί να το κάνει πράξη! Το μεσημέρι η Σελήνη θα περάσει στον Ταύρο και θα σπάσει τη μονοτονία καθώς θα φέρει στο προσκήνιο τους συνεργάτες σου, το σύντροφο σου και τις απαιτήσεις τους!

Τοξότης

Σήμερα η διάθεση σου εξακολουθεί να είναι καλή καθώς η Σελήνη από τον Κριό θα σου δώσει αφορμές για να περάσεις καλά! Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ουρανό είναι μια καλή ευκαιρία για να ασχοληθείς με ένα νέο χόμπι ή με ένα ιδιαίτερο σπορ! Το μεσημέρι η Σελήνη θα περάσει στον Ταύρο και θα σημάνει το τέλος του διαλλείματος καθώς είναι πιθανό να προκύψουν έκτακτες υποχρεώσεις που δεν θα μπορέσεις να αναβάλλεις.

Αιγόκερως

Τα θέματα στην οικογένεια σου συνεχίζουν να κρατούν αμείωτο το ενδιαφέρον σου και να μη σε αφήνουν να ασχοληθείς με τίποτε άλλο. Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό και η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ουρανό μπορεί να δημιουργήσει έξοδα στο σπίτι ή μικρές βλάβες που θα σε βγάλουν από το πρόγραμμα! Το μεσημέρι η Σελήνη θα περάσει στο φιλικό ζώδιο του Ταύρου και θα βρεις ευκαιρία να τα αφήσεις όλα σε αναμονή και να ασχοληθείς μόνο με αυτά που θέλεις!

Υδροχόος

Ραντεβού, τηλεφωνήματα και συναντήσεις με γνωστούς συγγενείς και γείτονες είναι μερικά από τα σενάρια της ημέρας η οποία έρχεται σε συνέχεια των προηγούμενων ημερών! Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Κριό και η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ουρανό μπορεί να σε κάνει έξαλλο/η ιδιαίτερα αν κάποιος/α διανοηθεί να σε αμφισβητήσει! Το μεσημέρι η Σελήνη θα περάσει στον Ταύρο και είναι πιθανό να φέρει στο προσκήνιο οικογενειακά θέματα που χρειάζονται λεπτούς χειρισμούς και όχι φασαρίες!

Ιχθύς

Η Σελήνη βρίσκεται στις τελευταίες μοίρες του Κριού και η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ουρανό ευνοεί τις οικονομικές ανατροπές! Είναι πιθανό να έχεις έκτακτα έξοδα αλλά και έσοδα και αν θέλεις να μη βρεθείς προ απροόπτου θα πρέπει να είσαι φειδωλός/η με τα έξοδα που θα κάνεις! Το μεσημέρι η Σελήνη θα περάσει στον Ταύρο και θα σε παρακινήσει να πάρεις τηλέφωνο τον/ην αδερφό/η σου ή να επιδιώξεις μια επίσκεψη σε αγαπημένα σου πρόσωπα που έχεις καιρό να δεις.