ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 12 Αυγούστου;

Κριός

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιο σου και το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Άρη και τον Ήλιο από το Λέοντα είναι μια καλή ευκαιρία για να δράσεις προκειμένου να διευθετήσεις σημαντικά προσωπικά θέματα. Την ίδια στιγμή το τετράγωνο με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω μπορεί να σου χαρίσει απολυταρχικές τάσεις που μπορεί να καταστρέψουν μια προσωπική σχέση η μια συνεργασία. Βρες την ισορροπία που είναι απαραίτητη σήμερα και μην τα ισοπεδώσεις όλα!

Ταύρος

Σήμερα θα προτιμήσεις να μην πεις πολλά αλλά να αφήσεις τις πράξεις σου να μιλήσουν καθώς η Σελήνη από τον Κριό θα σε κάνει να περάσεις στα έργα. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο και τον Άρη από το Λέοντα είναι ευνοϊκό για τις επιδιώξεις σου ιδιαίτερα αν αφορούν θέματα σπιτιού. Την ίδια στιγμή το τετράγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω μπορεί να σαμποτάρει τις προσπάθειες σου καθώς θα σε κάνει ιδιαίτερα καυστικό/η.

Δίδυμοι

Η ημέρα θα ευνοήσει τις συλλογικές δραστηριότητες, την ενασχόληση σου με ομάδες αλλά και τις επαφές με φίλους σου! Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Κριό και το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο και τον Άρη από το Λέοντα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκό για να αναγνωρίσουν την αξία σου στο περιβάλλον σου! Επίσης είναι θετικό και για νέες γνωριμίες αλλά και συμμαχίες. Την ίδια στιγμή το τετράγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα σε σαμποτάρει καθώς μπορεί να γίνεις πιεστικός/η και να προκαλέσεις δυσφορία στις σχέσεις σου.

Καρκίνος

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Κριό και να στρέφει την προσοχή σου σε επαγγελματικές ανησυχίες και δραστηριότητες. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο και τον Άρη από το Λέοντα θα σου χαρίσει αυτό που θέλεις, κοινωνική αναγνώριση και πιθανό και χρήματα! Την ίδια στιγμή το τετράγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω σου εφιστά την προσοχή σε σχέσεις και συνεργασίες καθώς κάποιοι μπορεί να σαμποτάρουν τις προσπάθειες σου.

Λέων

Σήμερα το πιο πιθανό είναι η εξωστρέφεια σου να σε οδηγήσει σε επαφές και συναντήσεις με αγαπημένα σου πρόσωπα τα οποία θα εντυπωσιάσεις με τις γνώσεις σου και την ευφράδεια του λόγου σου. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Κριό και το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο και τον Άρη από το ζώδιο σου θα σε βοηθήσουν να κερδίσεις τις καλύτερες των εντυπώσεων όπου και να βρεθείς σήμερα. Την ίδια στιγμή το τετράγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω δεν θα σε βοηθήσει να διαχειριστείς με σύνεση την “επιτυχία” σου και θα κάνεις λάθος ενέργειες.

Παρθένος

Η διάθεσή σου δεν θα είναι στα καλύτερα της σήμερα καθώς το μυαλό σου βρίσκεται σε εγρήγορση με αποτέλεσμα οι σκέψεις σου να εναλλάσσονται από τη μια στιγμή στην άλλη. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Κριό και το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο και τον Άρη από το Λέοντα θα σου χαρίσει ενέργεια που μπορείς να την εκμεταλλευτείς για να επιτύχεις αυτό που θέλεις. Την ίδια στιγμή το τετράγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα σου δημιουργήσει εκδικητικές τάσεις αλλά το μόνο που μπορούν να καταφέρουν είναι να σου χαρίσουν μια προσωρινή- και μόνο- ικανοποίηση.

Ζυγός

Σήμερα που η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Κριό θα σου δοθεί η ευκαιρία να αλλάξεις τα κακώς κείμενα των σχέσεων σου και να συζητήσεις διαφωνίες και παρεξηγήσεις που μπορεί να υπάρχουν. Το τρίγωνο που σχηματίζει η Σελήνη με τον Ήλιο και τον  Άρη από το Λέοντα είναι πολύ βοηθητικό για οτιδήποτε αποφασίσεις να επιδιώξεις ιδιαίτερα αν σχετίζεται με φιλικά σου πρόσωπα. Την ίδια στιγμή το τετράγωνο της Σελήνης με τον  Πλούτωνα από τον Αιγόκερω σου εφιστά την προσοχή καθώς αν γίνεις πιεστικός/η κάθε προσπάθεια σου θα πέσει στο κενό.

Σκορπιός

Σήμερα θα έχεις αρκετές υποχρεώσεις και το ξέρεις για αυτό δεν θα ξυπνήσεις και με την καλύτερη διάθεση. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Κριό και το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο και τον Άρη από το Λέοντα θα τραβήξει την προσοχή των άλλων σε εσένα και θα σου δώσει ευκαιρίες που σχετίζονται με επαγγελματικά θέματα. Παρόλα αυτά θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός/η με τις κινήσεις σου καθώς την ίδια στιγμή το τετράγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα μπορεί να σε κάνει να υπερεκτιμήσεις τις δυνατότητες σου και να φερθείς αλαζονικά.

Τοξότης

Η καλή ημέρα από το πρωί φαίνεται και αυτό ισχύει απόλυτα στην περίπτωση σου σήμερα! Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Κριό και το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο και τον Άρη από το Λέοντα είναι ευνοϊκό για να κάνεις δημόσιες εμφανίσεις και να κερδίσεις τις εντυπώσεις των ανθρώπων που θα βρεθούν γύρω σου. Μη βιαστείς να το πάρεις επάνω σου καθώς την ίδια στιγμή το τετράγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω μπορεί να σε κάνει εγωιστή/στρια σε περίπτωση που κάποιος/α σου χαλάσει το χατίρι.

Αιγόκερως

Οικογενειακά θέματα και θέματα που σχετίζονται με το σπίτι σου σαν ακίνητο θα εξακολουθήσουν να σε απασχολούν και σήμερα καθώς η Σελήνη παραμένει στον Κριό. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο και τον Άρη από το Λέοντα είναι πολύ ευνοϊκό για να καταφέρεις να διαχειριστείς κάθε τι που έχει προκύψει και να διευθετήσεις όχι μόνο δικά σου θέματα αλλά και της οικογένειας σου. Την ίδια στιγμή το τετράγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα που βρίσκεται στο ζώδιο σου δεν θα δεχτεί εύκολα αντιρρήσεις από τους άλλους και μπορεί να σε κάνει να γκρεμίσεις αυτό που προσπαθείς να καταφέρεις.

Υδροχόος

Αυτό που έχεις ανάγκη σήμερα είναι να εξωτερικεύσεις τα συναισθήματα σου και να επικοινωνήσεις με κόσμο! Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Κριό και το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο και τον Άρη από το Λέοντα θα σε βοηθήσει να διαφημίσεις τα προτερήματα σου και να προσελκύσεις νέους ανθρώπους στη ζωή σου. Παρόλα αυτά θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η καθώς το τετράγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω μπορεί να σου δημιουργήσει εμμονές και καχυποψία με αποτέλεσμα να χαλάσει η εικόνα που προσπαθείς να χτίσεις!

Ιχθύς

Σήμερα η προσοχή σου θα στραφεί σε οικονομικά θέματα καθώς δεν πρόκειται να ηρεμήσεις αν δεν βάλεις όλες τις υποχρεώσεις σου σε μια τάξη. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Κριό και το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο και τον  Άρη από το Λέοντα είναι ευνοϊκό για να κάνεις νέες συμφωνίες και να βρεις τρόπο να αυξήσεις το εισόδημα σου. Παρόλα αυτά δεν πρέπει να εφησυχάσεις καθώς το τετράγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω μπορεί να σε παρασύρει σε λάθος ενέργειες και επιθετική συμπεριφορά…