ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 8 Αυγούστου;

Κριός

Οι φίλοι σου και οι σχέσεις με ανθρώπους που δραστηριοποιείστε μαζί σε ομάδες ή συλλόγους εξακολουθούν να σου τραβούν την προσοχή σου και μετά τη χθεσινή σεληνιακή έκλειψη. Αν συγκρατήθηκες εχθές και δεν υπερέβαλλες, σήμερα θα μπορέσεις να πιεις το καφεδάκι με την παρέα σου. Αν πάλι δεν τα κατάφερες και έγινες υπερβολικός/η σήμερα που έχουν ηρεμήσει λίγο τα πνεύματα προσπάθησε να δικαιολογηθείς!

Ταύρος

Τα επαγγελματικά σου θέματα θα εξακολουθήσουν να βρίσκονται στο προσκήνιο και η Σελήνη από τον Υδροχόο σε καλεί να πάρεις αποφάσεις με σύνεση. Είναι πιθανό κατά τη χθεσινή έκλειψη να ήσουν υπερβολικός/η στις σκέψεις και τις αντιδράσεις σου και αυτό θα έχει δημιουργήσει ένα περίεργο κλίμα στη δουλειά αλλά και το σπίτι. Προτίμησε να ασχοληθείς μόνο με τις επαγγελματικές σου υποχρεώσεις και να μην κάνεις οτιδήποτε άλλο, προκειμένου να δείξεις πως επέστρεψες στον παλιό καλό σου εαυτό.

Δίδυμοι

Σήμερα χρειάζεσαι επειγόντως διακοπές έστω και μιας ημέρας και η Σελήνη από τον  Υδροχόο θα κάνει αυτή την ανάγκη σου επιτακτική. Προσπάθησε να κανονίσεις μια μονοήμερη απόδραση στο εξοχικό ενός φίλου, συγγενή ή κουμπάρου προκειμένου να χαλαρώσεις και να αφήσεις πίσω οτιδήποτε σε απασχολεί. Αν δεν το καταφέρεις κανόνισε μια έξοδο ή μια επίσκεψη σε αγαπημένα σου πρόσωπα καθώς οι συζητήσεις και η πολυφωνία των απόψεων θα σε βοηθήσουν να ταξιδέψεις έστω και νοητά.

Καρκίνος

Σήμερα εξακολουθείς να βρίσκεσαι σε κατάσταση ενδοσκόπησης προκειμένου να συνειδητοποιήσεις λίγο καλύτερα εσένα τον/ην ίδιο/α και τα συναισθήματα που κρύβεις. Η Σελήνη από τον Υδροχόο θα τονίσει τη διαισθητική σου ικανότητα και θα σε βοηθήσει όχι μόνο να καταλάβεις τις προθέσεις των άλλων, αλλά και να πάρεις τις σωστές αποφάσεις σε οικονομικά θέματα. Αν την ακούσεις σίγουρα θα καταφέρεις να βγεις κερδισμένος σε αισθηματικά και οικονομικά ζητήματα.

Λέων

Οι διαπροσωπικές σχέσεις θα βρεθούν στο προσκήνιο και σήμερα καθώς η Σελήνη από τον Υδροχόο θα φωτίσει τα θετικά αλλά και τα αρνητικά τους σημεία και θα είναι δύσκολο να μη δώσεις σημασία. Προσπάθησε να αποφύγεις την κριτική στους συνεργάτες και τον/την σύντροφό σου και επίλεξε το διάλογο για οτιδήποτε σε απασχολεί. Οι συναισθηματικές πιέσεις μπορούν να εντείνουν το περίεργο κλίμα που υπάρχει στις σχέσεις για αυτό καλύτερα να τις αποφύγεις.

Παρθένος

Ζητήματα καθημερινότητας θα σε απασχολήσουν σήμερα που η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο και θα χρειαστούν την άμεση επέμβαση σου προκειμένου να λυθούν. Σήμερα είναι πιθανό να προκύψει κάποιο ζήτημα σχετικό με την εργασία σου που θα δημιουργήσει μεγαλύτερες ευθύνες και υποχρεώσεις. Προσπάθησε να διαχωρίσεις τις υποχρεώσεις από τις αγγαρείες εκτίμησε τις πιο σημαντικές και προτίμησε να ασχοληθείς με αυτές που δε γίνεται να αναβάλλεις.

Ζυγός

Η ημέρα θα ξεκινήσει με θετικούς οιωνούς και διάθεση να βρεθείς με αγαπημένα σου πρόσωπα ακόμα και αν δεν κάνετε τίποτα “ξέφρενο”! Η Σελήνη από τον Υδροχόο σε προτρέπει να αδράξεις την ημέρα και να ασχοληθείς με τους φίλους σου, τον/την σύντροφό σου και τα χόμπι σου! Η καλή διάθεση θα είναι σύμμαχος σου και θα σε βοηθήσει όχι μόνο να περάσεις καλά αλλά και να κάνεις νέες γνωριμίες που θα σου φανούν χρήσιμες ιδιαίτερα σε προσωπικά ζητήματα.

Σκορπιός

Ακόμα και αν όλα πηγαίνουν όπως τα έχεις προγραμματίσει εσύ θα εξακολουθείς να αγχώνεσαι και να κάνεις διάφορα σενάρια με το μυαλό σου. Η Σελήνη από τον Υδροχόο θα φέρει στην επιφάνεια τα παράπονα που έχεις κυρίως από τους δικούς σου και θα δημιουργηθεί μια περίεργη ατμόσφαιρα στο σπίτι. Προσπάθησε να χαλαρώσεις και να μην τα βάζεις με τους γύρω σου καθώς λίγο εσύ λίγο οι άλλοι στο τέλος δεν θα γλιτώσεις τους καβγάδες και τις εντάσεις.

Τοξότης

Η Σελήνη που εξακολουθεί και παραμένει στον Υδροχόο σε προτρέπει να βγεις από το σπίτι και να βρεθείς με συγγενείς, γνωστούς ακόμα και γείτονες! Σήμερα το μόνο που θέλεις είναι να βγεις μια βόλτα, να δεις αγαπημένα σου πρόσωπα και να βρεις την ευκαιρία να κάνεις μια επίδειξη των γνώσεων και των απόψεων σου! Σε περίπτωση που κάποιος/α δε συμφωνήσει με αυτές δε χρειάζεται να εκνευριστείς καθώς θα πρέπει να του αναγνωρίσεις το δικαίωμα να έχεις τη δική του άποψη!

Αιγόκερως

Σήμερα το μυαλό σου θα τριγυρίζει σε οικονομικά θέματα και είναι πολύ πιθανό να φλερτάρεις με κάποιο είδους ρίσκο προκειμένου να βελτιώσεις την κατάσταση στο πορτοφόλι σου. Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο και σε προτρέπει να διαφυλάξεις αυτά που έχεις κερδίσει μέχρι σήμερα και να αφήσεις επικίνδυνες αποφάσεις αν δεν θέλεις να βρεθείς εκτεθειμένος/η. Αξιολόγησε κάθε πρόταση που θα σου γίνει και κάθε ιδέα που μπορεί να βελτιώσει το εισόδημα σου γιατί αν πάρεις αποφάσεις μετά θα είναι πολύ δύσκολο να τις αλλάξεις.

Υδροχόος

Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιο σου και θα σε κάνει να κινείσαι από το ένα άκρο στο άλλο καθώς οι κυκλοθυμικές σου τάσεις θα είναι αρκετές. Είναι πιθανό να προκύψουν θέματα με τους συνεργάτες και το/η σύντροφο σου όμως να θυμάσαι πως η επίλυση τους εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τον τρόπο σου. Αν δεν τα βάλεις μαζί τους και προτιμήσεις το διάλογο για να λύσεις οποιοδήποτε θέμα προκύψει τότε σίγουρα θα καταφέρεις και να το λύσεις.

Ιχθύς

Σήμερα θα απολαύσεις τη μοναχικότητα σου καθώς και οι γύρω σου και οι υποχρεώσεις της καθημερινότητας σε έχουν κουράσει. Προτίμησε να βρεις χρόνο για τον εαυτό σου και να συνειδητοποιήσεις τις ανάγκες σου τις οποίες έχεις ξεχάσει λόγω των υποχρεώσεων που έχεις. Η Σελήνη από τον Υδροχόο θα σου χαρίσει διαισθητική ικανότητα που θα σε βοηθήσει να καταλάβεις τις προθέσεις των ανθρώπων που βρίσκονται στη ζωή σου χωρίς να χρειαστεί να μιλήσουν!