ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 7 Αυγούστου;

Κριός

Η Σεληνιακή έκλειψη που πραγματοποιείται σήμερα στον άξονα Λέοντα – Υδροχόου θα φέρει ανακατατάξεις στις φιλικές σου σχέσεις. Είναι πιθανό να είσαι λίγο υπερβολικός/η σήμερα και να δημιουργηθούν θέματα ανάμεσα σε εσένα και τους φίλους σου που θα σε εκνευρίσουν και θα δυναμιτίσουν την ατμόσφαιρα. Προσπάθησε να μην το παρακάνεις καθώς όταν θα σου περάσουν τα νεύρα είναι πιθανό να έχουν ξεκινήσει των άλλων!

Ταύρος

Η Σεληνιακή έκλειψη που πραγματοποιείται σήμερα στον άξονα Λέοντα – Υδροχόου θα φέρει στο προσκήνιο επαγγελματικά αλλά και οικογενειακά ζητήματα. Σήμερα θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η καθώς θα έχεις την τάση να τα παρεξηγείσαι εύκολα και να δημιουργείς κόντρες. Αυτό θα είναι ζημιογόνο στις επαγγελματικές σου σχέσεις για αυτό και θα πρέπει να το αποφύγεις. Αν προκύψει και κάποιο ζήτημα στο σπίτι απόφυγε να το μεταφέρεις στη δουλειά αλλά και το αντίθετο.

Δίδυμοι

Η Σεληνιακή έκλειψη που πραγματοποιείται στον άξονα Λέοντα -Υδροχόου θα δημιουργήσει τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να αναθεωρήσεις τις ιδέες και τις απόψεις σου. Βέβαια δεν σου αρκεί να τις αναθεωρήσεις μόνο εσύ αλλά θέλεις να σε ακολουθήσει και ο περίγυρος σου. Μην προσπαθήσεις να το επιτύχεις με το ζόρι καθώς θα καταφέρεις να έχεις ακριβώς τα αντίθετα αποτελέσματα. Σήμερα είναι πιθανό να παθιαστείς με τις ιδέες και τις απόψεις σου και να ξεκινήσεις πόλεμο με αθώα θύματα!

Καρκίνος

Η Σεληνιακή έκλειψη που πραγματοποιείται σήμερα στον άξονα Λέοντα – Υδροχόου θα σε φέρει σε επαφή με τα βαθύτερα σου συναισθήματα, τις κρυφές σου σκέψεις αλλά και τα απωθημένα σου. Παρόλα αυτά αν εκμεταλλευτείς τη “βουτιά” στα βάθη της ψυχής σου τότε θα καταφέρεις να διαχειριστείς αναμνήσεις που δεν έχουν πια λόγο  ύπαρξης. Αν το καταφέρεις τότε θα έχεις ολοκληρώσει ένα κύκλο συναισθημάτων που δεν σε εξυπηρετεί πια.

Λέων

Η Σεληνιακή έκλειψη που πραγματοποιείται σήμερα στον άξονα Λέοντα – Υδροχόου θα σε χρίσει πρωταγωνιστή/στρια της ημέρας και θα πρέπει να προσέξεις αν δεν θέλεις να είναι για τους λάθους λόγους. Σήμερα χρειάζεται να προσέχεις τις σχέσεις σου με τους συνεργάτες και τον/την σύντροφό σου καθώς οι αφορμές για καβγάδες και εντάσεις θα υπάρξουν και από τις δύο πλευρές. Αν μιλήσεις χωρίς να το σκεφτείς σίγουρα θα το μετανιώσεις για αυτό προτίμησε -αν θέλεις να αφήσεις την ημέρα να περάσει ανώδυνα- να μετρήσεις μέχρι το δέκα πριν εμπλακείς οπουδήποτε.

Παρθένος

Η Σεληνιακή έκλειψη που πραγματοποιείται σήμερα στον άξονα Λέοντα – Υδροχόου θα τονίσει την εργασιακή σου καθημερινότητα και τη ρουτίνα που έχεις επιλέξει. Σήμερα είναι πιθανό να ξεκινήσεις να σκέφτεσαι και να κάνεις υποθετικές σενάρια σχετικά με επιλογές που δεν έκανες.  Προτίμησε να μην ασχοληθείς με υποθέσεις και προσπάθησε να κλείσεις οτιδήποτε δεν σου αρέσει ή -αν δεν μπορείς- έστω να το προσαρμόσεις πιο κοντά στα δικά σου μέτρα.

Ζυγός

Η Σεληνιακή έκλειψη που πραγματοποιείται σήμερα στον άξονα Λέοντα – Υδροχόου θα επηρεάσει τον τομέα των ερώτων σου και είναι πιθανό να δημιουργήσει τρικυμίες. Σήμερα θα είσαι αναποφάσιστος/η και αυτό θα σε οδηγήσει σε παρορμητικές κινήσεις και λάθος εκτιμήσεις όσον αφορά αισθηματικά ζητήματα. Η διάθεση σου για φλερτ θα είναι μεγάλη όπως και η διάθεση για υπερβολές για αυτό πρέπει να είσαι προσεκτικός/η καθώς θα πεις και θα υποσχεθείς πολλά παραπάνω από όσο πρέπει!

Σκορπιός

Η Σεληνιακή έκλειψη που πραγματοποιείται σήμερα στον άξονα Λέοντα – Υδροχόου θα δημιουργήσει μια αναστάτωση στο σπίτι και ο εκνευρισμός σου δεν θα αργήσει να φανεί. Σήμερα θα θελήσεις πάση θυσία να κάνεις ένα ξεκαθάρισμα ανάμεσα σε εσένα και την οικογένεια σου και να βάλεις τα όρια σου. Καλύτερα να μην το επιχειρήσεις αφενός γιατί δεν θα σκεφτείς ρεαλιστικά και αφετέρου γιατί οι υπερβολές σου μπορεί να σου δημιουργήσουν παραπάνω προβλήματα από αυτά που θα προσπαθήσεις να διευθετήσεις.

Τοξότης

Η Σεληνιακή έκλειψη που πραγματοποιείται σήμερα στον άξονα Λέοντα – Υδροχόου θα δημιουργήσει μια αναστάτωση στις σχέσεις με τον περίγυρο σου. Αιτία για αυτό θα είναι η πολεμοχαρής διάθεση σου αλλά και η τάση σου για υπερβολές. Με οτιδήποτε και να ασχοληθείς σήμερα θα το κάνεις σε υπερβολικό βαθμό και δεν θα παρεκκλίνεις καθόλου. Απόφυγε να εκθέσεις ιδέες και απόψεις σου στο ευρύτερο κοινό καθώς μπορεί να γίνουν αφορμές για εντάσεις.

Αιγόκερως

Η Σεληνιακή έκλειψη που πραγματοποιείται σήμερα στον άξονα Λέοντα – Υδροχόου μπορεί να σου δημιουργήσει ξαφνικά έξοδα και μια γενικότερη αναστάτωση όσον αφορά οικονομικά θέματα. Καλύτερα να αποφύγεις να κλείσεις νέες συμφωνίες και οτιδήποτε θα έχει αντίκτυπο στο πορτοφόλι σου προκειμένου να μην έχεις απώλειες. Οι εκούσιες ή ακούσιες απώλειες χρημάτων ή τιμαλφών ευνοούνται σήμερα για αυτό θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η και συγκρατημένος/η αν δεν θέλεις να πέσεις στην παγίδα.

Υδροχόος

Η Σεληνιακή έκλειψη που πραγματοποιείται στον άξονα Λέοντα -Υδροχόου θα δημιουργήσει πρόσφορο έδαφος για εντάσεις, παρεξηγήσεις και αλλαγές σε προσωπικές σχέσεις και συνεργασίες. Σήμερα θα πιστέψεις πως οι σχέσεις σου σε πνίγουν με αποτέλεσμα να κάνεις τα πάντα προκειμένου να απελευθερωθείς. Πρόσεξε καθώς γρήγορα η πίεση που νιώθεις θα συνειδητοποιήσεις πως είναι υπερβολική για αυτό προσπάθησε να μην κάνεις βιαστικές ενέργειες για να μη βάλεις σε ρίσκο σημαντικές σχέσεις.

Ιχθύς

Η Σεληνιακή έκλειψη που πραγματοποιείται σήμερα στον άξονα Λέοντα – Υδροχόου θα εγείρει τις φοβίες σου και τις ανασφάλειες σου και μάλιστα με μια δόση υπερβολής. Προσπάθησε να τις αντιμετωπίσεις με ψυχραιμία και μη φέρνεις την καταστροφή ακόμα και για μικρά πράγματα ή υποχρεώσεις της καθημερινότητας. Αν το καταφέρεις θα είναι και ο μόνος τρόπος να διευθετήσεις το άγχος σου και να δεις κάθε τι που σε απασχολεί κάτω από φυσιολογικό πρίσμα και όχι μεγεθυμένο.