ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 4 Αυγούστου;

Κριός

Σήμερα θα δώσεις μεγαλύτερη βάση στην εικόνα σου και πώς φαίνεσαι στα μάτια των άλλων, ιδιαίτερα αυτών που σχετίζεσαι μαζί τους επαγγελματικά. Η Σελήνη έχει περάσει στον Αιγόκερω και η αντίθεση που σχηματίζει με την Αφροδίτη από τον Καρκίνο, θα τραβήξει την προσοχή σου μακριά από τη δουλειά. Είναι πιθανό να έχεις το νου σε θέματα που αφορούν το σπίτι σου ή να σκέφτεσαι μια αλλαγή στο χώρο σου προκειμένου να φτιάξει και η διάθεση σου. Το αποτέλεσμα θα είναι να είναι η φυσική σου παρουσία στη δουλειά αλλά όχι και η πνευματική!

Ταύρος

Σήμερα θα έχεις μια ιδιαίτερη όρεξη να βγεις έξω, να πιεις το ποτάκι σου και να βρεθείς με αγαπημένα σου πρόσωπα. Η Σελήνη έχει περάσει στον Αιγόκερω και θα σου φτιάξει τη διάθεση καθώς θα σου υπενθυμίσει πως οι χαλαρές στιγμές είναι απαραίτητες! Η αντίθεση που σχηματίζει με την Αφροδίτη από τον Καρκίνο θα φέρει γύρω σου κόσμο που θα καταφέρεις να σαγηνεύσεις, είτε με τις απόψεις σου είτε με την παρουσία σου! Είναι πιθανό να σε πιάσει μια μανία για αγορές που θα σε ομορφύνουν και θα σου φτιάξουν τη διάθεση αλλά θα πρέπει να προσέξεις την τάση σου για σπατάλες.

Δίδυμοι

Η ανάγκη σου σήμερα είναι να μείνεις μόνος/η καθώς δεν θα είσαι τόσο εξωστρεφής όσο συνηθίζεις. Η Σελήνη έχει περάσει στον Αιγόκερω και σε φέρνει σε επαφή με τα συναισθηματικά απωθημένα σου με αποτέλεσμα να είναι δύσκολο να τα διαχειριστείς. Η αντίθεση που σχηματίζει με την Αφροδίτη από τον Καρκίνο μπορεί να φέρει ευκαιρίες για να αυξήσεις το εισόδημα σου, να διευθετήσεις επιτυχώς κάποιο οικονομικό ή κληρονομικό σου θέμα ή να κερδίσεις ένα μπόνους. Εστίασε στα οικονομικά θέματα ώστε να μη σκέφτεσαι πάθη και λάθη.

Καρκίνος

Οι προσωπικές σου σχέσεις θα είναι εκείνες που θα σε βάλουν στη διαδικασία να σκεφτείς πως φαίνεσαι στους άλλους καθώς θέλεις να έχεις την επιβεβαίωση τους. Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω και η αντίθεση που σχηματίζει με την Αφροδίτη που βρίσκεται στο ζώδιο σου θα ρίξει γέφυρες για να έρθεις κοντά με τους άλλους και αν υπάρχουν διαφορές να λυθούν. Σήμερα είναι πολύ πιθανό η συμπεριφορά σου και η γοητεία σου να σε βοηθήσει να επιτύχεις μια νέα συνεργασία ή να κάνεις μια πολύ σημαντική γνωριμία.

Λέων

Σήμερα που η Σελήνη έχει περάσει στον Αιγόκερω είναι πιθανό να προκύψουν μερικές δουλίτσες παραπάνω από αυτές που υπολόγιζες. Η αντίθεση που σχηματίζει με την Αφροδίτη από τον Καρκίνο θα σε βοηθήσει να τελειώσεις έγκαιρα τις υποχρεώσεις σου καθώς θα υπάρξουν αρκετοί που θα προθυμοποιηθούν να βάλουν ένα χεράκι. Σήμερα είναι πιθανό να γοητεύσεις ανθρώπους που θα σου φανούν πολύ χρήσιμοι σε προσωπικά και εργασιακά θέματα.

Παρθένος

Η Σελήνη έχει περάσει στο φιλικό ζώδιο του Αιγόκερου και είναι ιδιαίτερα βοηθητική για να βρεις ελεύθερο χρόνο και καλή διάθεση ώστε να ασχοληθείς με τις δραστηριότητες που σου αρέσουν. Η αντίθεση που σχηματίζει με την Αφροδίτη από τον Καρκίνο είναι βοηθητική για να αφήσεις το στίγμα σου από όπου και αν περάσεις! Ο τρόπος που κινείσαι και η συμπεριφορά σου θα σε βοηθήσουν να βρεις συμμάχους και να κάνεις νέες γνωριμίες που θα σου είναι πολύ χρήσιμες!

Ζυγός

Σήμερα η Σελήνη έχει περάσει στον Αιγόκερω και είναι πιθανό να δημιουργήσει μια αναστάτωση εντός οικίας. Η αντίθεση που σχηματίζει με την Αφροδίτη από τον Καρκίνο είναι πιθανό να φέρει μια ευκαιρία που θα αφορά μια αγοραπωλησία ακινήτου ή ακόμα και μια επαγγελματική ευκαιρία. Δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα παρά μόνο να χαλαρώσεις και να αξιολογήσεις τις ευκαιρίες και τα γεγονότα που θα προκύψουν προκειμένου να καταφέρεις να βγεις ευνοημένος/η!

Σκορπιός

Οι επαφές με τους ανθρώπους του περιβάλλοντος σου θα σου φτιάξουν το κέφι σήμερα και για αυτό θα αναζητήσεις την παρέα τους. Η Σελήνη έχει περάσει στον Αιγόκερω και η αντίθεση που σχηματίζει με την Αφροδίτη από τον Καρκίνο θα φέρει στην επιφάνεια τις ανάγκες σου. Η βασική σου ανάγκη είναι να νιώσεις πως μπορείς να γοητεύσεις τους γύρω σου και να κερδίσεις τις εντυπώσεις! Μην ανησυχείς για αυτό καθώς είναι δεδομένο πως θα τα καταφέρεις.

Τοξότης

Η Σελήνη έχει περάσει στον  Αιγόκερω και θα σου υπενθυμίσει υποχρεώσεις και εκκρεμότητες οικονομικής κυρίως φύσεως. Η αντίθεση που σχηματίζει με την Αφροδίτη από τον Καρκίνο μπορεί να σε κάνει λίγο να γκρινιάξεις πως δεν σου μένουν χρήματα και μάλιστα να απορήσεις πως φεύγουν. Παρόλα αυτά η ημέρα μπορεί να σου φέρει ευκαιρίες για να αυξήσεις το εισόδημα σου και αυτό θα ανεβάσει την αυτοπεποίθηση σου!

Αιγόκερως

Σήμερα θα έχεις διάφορους τρόπους να στρέψεις την προσοχή των άλλων σε εσένα και θα το κάνεις είτε ηθελημένα είτε άθελα σου. Η Σελήνη έχει περάσει στο ζώδιο σου και θα σου δημιουργήσει μια ευρεία γκάμα συναισθημάτων και αντιδράσεων! Η αντίθεση που σχηματίζει με την Αφροδίτη από τον Καρκίνο θα βοηθήσει τις επαγγελματικές και τις προσωπικές σου σχέσεις και θα ρίξει γέφυρες επικοινωνίας. Σήμερα θα σου δοθεί η ευκαιρία να πλησιάσεις ανθρώπους που θέλεις και να τους κάνεις κομμάτι της ζωής σου.

Υδροχόος

Σήμερα είναι πιθανό να είσαι πιο εσωστρεφής από αυτό που συνηθίζεις και αιτία θα γίνουν οι σκέψεις σου που θα σου δημιουργήσουν άγχη και ανασφάλεια. Η Σελήνη έχει περάσει στον Αιγόκερω και η αντίθεση που σχηματίζει με την Αφροδίτη από τον Καρκίνο μπορεί νου φέρει λύση σχετικά με κάποιο θέμα της καθημερινότητας και μάλιστα εκεί που δεν το περιμένεις. Εσύ το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να αφουγκραστείς τις ανάγκες σου και να συνειδητοποιήσεις τι είναι αυτό που σου λείπει και πως μπορείς να το διευθετήσεις.

Ιχθύς

Η Σελήνη πέρασε στον Αιγόκερω σήμερα και θα σου υπενθυμίσει πως εκτός από δουλειές, ευθύνες και υποχρεώσεις έχεις και φίλους που περιμένουν πως και πως να σε συναντήσουν! Η αντίθεση που σχηματίζει με την Αφροδίτη από τον Καρκίνο, θα φροντίσει να το ρίξεις λίγο έξω και θα σου δώσει αφορμές για να περάσεις καλά παρέα με τους φίλους σου και το/η σύντροφο σου! Πρόσεξε μόνο μην χάσεις το μέτρο και το παρακάνεις!