ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 2 Αυγούστου;

Κριός

Σήμερα δεν θα θελήσεις να ασχοληθείς με τίποτε άλλο παρά μόνο με οτιδήποτε μπορεί να σου προσφέρει τροφή για το πνεύμα. Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη και θα σε κάνει να φλερτάρεις με ένα καλό βιβλίο, μια ταινία σε ένα θερινό σινεμά ή με συζητήσεις με ανθρώπους που θεωρείς κινητές εγκυκλοπαίδειες! Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο και τον Άρη από το Λέοντα θα φέρει ευκαιρίες για φλερτ και εξόδους οπότε μην ανησυχείς καθώς σήμερα είναι μια πολύ καλή ημέρα για εσένα!

Ταύρος

Σήμερα θα είναι μια πολύ ευνοϊκή ημέρα για να κάνεις μια συζήτηση με τον εαυτό σου και να συνειδητοποιήσεις ποια είναι τα θέλω σου, ποιες οι ανάγκες σου και ποια τα απωθημένα σου! Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Ήλιο και τον Άρη από το Λέοντα είναι μια καλή ευκαιρία για να έρθεις κοντά με τους δικούς σου ή να κάνεις μια αλλαγή( που θα έχει και κάποια έξοδα βέβαια) για το σπίτι. Οτιδήποτε και αν προσπαθήσεις σήμερα θα έχεις τον τρόπο και τη διάθεση να το καταφέρεις καθώς η λέξη όχι δεν θα υπάρχει στο λεξιλόγιο σου.

Δίδυμοι

Η Σελήνη βρίσκεται απέναντι σου στο ζώδιο του Τοξότη και είναι μια καλή ευκαιρία για να ασχοληθείς με τις προσωπικές και επαγγελματικές σου σχέσεις. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο και τον Άρη από το Λέοντα θα σε βοηθήσει να λύσεις μικρές ή μεγάλες διαφωνίες καθώς σήμερα θα έχεις τον κατάλληλο τρόπο και την όρεξη να δράσεις! Σήμερα είναι μια πολύ ευνοϊκή ημέρα για να καταφέρεις οτιδήποτε θελήσεις και να έχεις στο πλευρό σου αγαπημένα σου πρόσωπα.

Καρκίνος

Σήμερα η ημέρα θα είναι αρκετά επιβαρυμένη με υποχρεώσεις όχι μόνο δικές σου αλλά και τρίτων καθώς και αγγαρείες καθώς η Σελήνη από τον Τοξότη δεν θα σε αφήσει να χαλαρώσεις! Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο και τον Άρη από το Λέοντα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκό για τις υποχρεώσεις σου καθώς θα σου χαρίσει ενέργεια και θέληση για να τις προλάβεις όλες! Είναι πιθανό να έχεις και μια ευκαιρία πάνω σε κάποιο εργασιακό θέμα που μπορεί να αυξήσει ακόμα και τις αποδοχές σου ή να σου χαρίσει κάποιο μπόνους.

Λέων

Η ημέρα θα είναι κομμένη και ραμμένη στα μέτρα σου καθώς η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη και θα βρεις ευκαιρίες να χαλαρώσεις και να ασχοληθείς με δραστηριότητες που σου προσφέρουν χαρά! Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο και τον Άρη που βρίσκονται στο ζώδιο σου είναι ευνοϊκό για να ξεκινήσεις ένα νέο χόμπι ή να επιδιώξεις να διαπρέψεις σε κάποιο που ασχολείσαι ήδη. Οτιδήποτε και να αποφασίσεις να κάνεις σήμερα θα τραβήξεις τα φώτα επάνω σου και φυσικά άλλο που δεν θέλεις!

Παρθένος

Τις προηγούμενες ημέρες μπορεί να απόφευγες τεχνηέντως να ασχοληθείς με θέματα που υπήρχαν στο σπίτι καθώς δεν έχεις την όρεξη αλλά ούτε και τη διάθεση. Σήμερα η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη και το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο και τον Άρη από το Λέοντα θα σε κάνει ατρόμητο/η! Το μόνο που θα επιθυμείς είναι να διευθετήσεις οποιοδήποτε θέμα που υπάρχει στο σπίτι και δεν πρόκειται να σταματήσεις αν δεν το καταφέρεις!

Ζυγός

Σήμερα θα εξακολουθείς να είσαι εξωστρεφής και επικοινωνιακός/η για αυτό και θα πρέπει να το εκμεταλλευτείς και να κάνεις δημόσιες σχέσεις. Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη και το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο και τον Άρη από το Λέοντα είναι μια καλή ευκαιρία για να εκφράσεις τον εαυτό σου και τα θέλω σου στον περίγυρο σου και να βρεις συμμάχους! Η ημέρα θα είναι γεμάτη δράση καθώς δεν πρόκειται να αρνηθείς να συνδράμεις και στα θέματα των φίλων σου και να τους βοηθήσεις με όποιον τρόπο μπορείς.

Σκορπιός

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Τοξότη και να σε καλεί να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που έχεις ώστε να σταματήσεις να αγχώνεσαι. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Ήλιο και τον Άρη από το Λέοντα σου υπενθυμίζει πως αν θέλεις να αποκτήσεις επαγγελματική αναγνώριση αλλά και να αυξήσεις το εισόδημα σου τότε θα πρέπει να δράσεις! Επεδίωξε νέες γνωριμίες και επαγγελματικές συναντήσεις και θα δεις πως η ημέρα θα σε βοηθήσει να επιτύχεις αυτό που θέλεις!

Τοξότης

Η προσοχή των άλλων είναι στραμμένη σε εσένα καθώς- ακόμα και αν δεν το επιδιώκεις- δεν θα καταφέρεις να το αποφύγεις. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιο σου και το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο και τον Άρη από το Λέοντα είναι μια καλή ευκαιρία για να επικοινωνήσεις τις πεποιθήσεις σου και τα θέλω σου. Σήμερα όχι μόνο θα έχεις την αποδοχή των άλλων αλλά και το θαυμασμό για τις γνώσεις και την προσωπικότητα σου. Η ημέρα ευνοεί νέες σχέσεις και συνεργασίες για αυτό άρπαξε τις ευκαιρίες που θα σου δοθούν.

Αιγόκερως

Σήμερα θα είσαι εσωστρεφής καθώς έτσι μπορείς να σκεφτείς και να αξιολογήσεις ανθρώπους και καταστάσεις χωρίς να εκτεθείς. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Τοξότη και το τρίγωνο που σχηματίζει με το Ήλιο και τον Άρη από το Λέοντα είναι ευνοϊκό για να τα βρεις με τον εαυτό σου και να συνειδητοποιήσεις ποιους θέλεις στη ζωή σου και ποιους θα αφήσεις εκτός. Σήμερα είναι πιθανό να έχεις και μια θετική εξέλιξη σε κάποιο οικονομικό σου θέμα που θα ενισχύσει πιο πολύ την αυτοπεποίθηση σου.

Υδροχόος

Σήμερα θα προτιμήσεις να ασχοληθείς με συλλογικές δραστηριότητες και είναι πιθανό να κανονίσεις και φιλικές συναθροίσεις καθώς η Σελήνη από τον Τοξότη θα ενισχύσει το ομαδικό σου πνεύμα. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο και τον Άρη από το Λέοντα θα δημιουργήσει πολύ καλό κλίμα στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου αρκεί να το επιδιώξεις και εσύ. Η ευνοϊκή ημέρα θα σε βοηθήσει να διευρύνεις τον κοινωνικό σου περίγυρο και να κάνεις νέες γνωριμίες που θα αποδειχθούν ιδιαίτερα χρήσιμες.

Ιχθύς

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Τοξότη και να ενισχύει την ανάγκη σου για επαγγελματική και κοινωνική αναγνώριση. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο και τον Άρη από το Λέοντα είναι μια καλή ευκαιρία για να επιδιώξεις να δράσεις προκειμένου να επιτύχεις αυτά που θέλει, ιδιαίτερα στον επαγγελματικό τομέα. Σήμερα θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες για αυτό θα πρέπει να είσαι σε εγρήγορση προκειμένου να δράσεις την κατάλληλη στιγμή και να καταφέρεις τους στόχους σου.