ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 24 Ιουλίου;

Κριός

Σήμερα είναι μια καταπληκτική ημέρα για να ασχοληθείς με οτιδήποτε σε γεμίζει είτε αυτό είναι κάποιο χόμπι είτε μια συνάντηση με φίλους σου ή ένα ρομαντικό δείπνο με το ταίρι σου. Η Σελήνη βρίσκεται στο Λέοντα και το εξάγωνο που σχηματίζει με το Δία από το Ζυγό είναι ιδιαίτερα ευνοϊκό για τη διάθεση σου αλλά και για τα ερωτικά σου. Εκμεταλλεύσου την ημέρα για να γεμίσεις τις μπαταρίες σου και να αφήσεις για λίγο στην άκρη αυτά που σε απασχολούν.

Ταύρος

Σήμερα  η προσοχή σου θα στραφεί σε οποιοδήποτε θέμα αφορά το σπίτι σου. Αυτό που θέλεις είναι να ανανεώσεως το χώρο που ζεις με μικρές η μεγαλύτερες αλλαγές προκειμένου να αλλάξει και η ψυχολογία σου. Η Σελήνη βρίσκεται στο Λέοντα και το εξάγωνο που σχηματίζει με το Δία από το Ζυγό θα σου δώσει ευκαιρίες για να πραγματοποιήσεις την αλλαγή που επιθυμείς στο χώρο του σπιτιού σου. Ακόμα είναι πολύ πιθανό να υπάρξει συνεννόηση σε κάποιο οικογενειακό θέμα που βρισκόταν σε αναμονή και τελικά να βγες ωφελημένος/η.

Δίδυμοι

Η επικοινωνιακή  σου διάθεση θα είναι από τα δυνατά σου χαρτιά σήμερα και η Σελήνη που βρίσκεται στο Λέοντα θα φροντίσει να την ενισχύσει ακόμα περισσότερο. Το εξάγωνο που σχηματίζει με το Δία από το  Ζυγό θα σου προσφέρει τη δυνατότητα να γοητεύσεις τους ανθρώπους του περιβάλλοντος σου χωρίς να χρειαστεί να κάνεις τίποτα. Αν ασχολείσαι με το εμπόριο η ημέρα είναι ευνοϊκή για να κάνεις νέες επικερδείς συμφωνίες για αυτό κανόνισε σήμερα επαγγελματικές συναντήσεις.

Καρκίνος

Αν έχεις κατά νου οικονομικές διευθετήσεις και υποχρεώσεις, σήμερα είναι η κατάλληλη ημέρα καθώς η Σελήνη βρίσκεται στο Λέοντα και είναι βοηθητική για να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες. Το εξάγωνο που σχηματίζει με το Δία από το Ζυγό  θα σε βοηθήσει να κάνεις συμφέρουσες οικονομικές συμφωνίες ή να βρεις νέους τρόπους να αυξήσεις το εισόδημα σου. Δεν αποκλείεται να σκεφτείς να ζητήσεις και μια μικρή αύξηση αλλά θα πρέπει να έχεις επιχειρήματα για να το υποστηρίξεις.

Λέων

Σήμερα η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιο σου και να σε κάνει ιδιαίτερα εγωκεντρικό/η και φιλόδοξο/η. Το εξάγωνο που σχηματίζει με το Δία από το Ζυγό θα δημιουργήσει τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να κάνεις συμφέρουσες επαγγελματικές και προσωπικές γνωριμίες. Βέβαια τα σκαμπανεβάσματα της διάθεσης σου μπορεί να δημιουργήσουν μια αναστάτωση με τους συνεργάτες ή το σύντροφο σου για αυτό προσπάθησε να βρεις την ισορροπία.

Παρθένος

Είναι πολύ πιθανό οι ανησυχίες και οι ανασφάλειες σου να συνεχίζουν να σε ταλαιπωρούν ακόμα και αν δεν έχουν κανένα ρεαλιστικό λόγο ύπαρξης. Η Σελήνη βρίσκεται στο Λέοντα και το εξάγωνο που σχηματίζει με το Δία από το Ζυγό είναι θα φέρει ευκαιρίες που θα τραβήξουν την προσοχή σου. Πιο συγκεκριμένα είναι πιθανό  να αυξήσεις το εισόδημα σου μέσα από μια συμφέρουσα οικονομική συμφωνία ή να βρεις μια επιπλέον πηγή εσόδων. Με κάποιο τρόπο η οικονομική σου κατάσταση έχει μεγάλες πιθανότητες να βελτιωθεί σήμερα είτε έμμεσα είτε άμεσα!

Ζυγός

Η γνώμη των φίλων σου θα παίξει μεγάλο ρόλο στις αποφάσεις σου σήμερα για αυτό και θα την αποζητήσεις σε οποιοδήποτε θέμα σε απασχολεί. Η Σελήνη βρίσκεται στο Λέοντα και το εξάγωνο που σχηματίζει με το Δία που βρίσκεται στο ζώδιο σου θα φέρει στο δρόμο σου τους κατάλληλους ανθρώπους για την επίτευξη των στόχων σου. Η ημέρα θα ευνοήσει οποιαδήποτε συλλογική ενασχόληση και θα σε βοηθήσει να κάνεις νέες συμμαχίες αλλά και να ενισχύσεις τους δεσμούς με τους φίλους σου.

Σκορπιός

Τα επαγγελματικά σου θέματα εξακολουθούν να σου τραβούν την προσοχή καθώς η Σελήνη από το Λέοντα δημιουργεί το κατάλληλο κλίμα για να επιτύχεις αυτά που θέλεις. Το εξάγωνο με το Δία από το Ζυγό θα ενισχύσει την τύχη σου και θα φέρει επαγγελματικές ευκαιρίες ακόμα και εκεί που δεν το περιμένεις. Σήμερα με ένα μαγικό τρόπο θα πραγματοποιείς αυτά που έχεις σκεφτεί καθώς θα παρουσιάζεται μπροστά σου το κατάλληλο πρόσωπο την κατάλληλη στιγμή. Το μόνο μελανό σημείο θα είναι η τάση που θα έχεις για υπερβολές και θα πρέπει να  κατευνάσεις!

Τοξότης

Σήμερα το μόνο που σκέφτεσαι είναι πότε θα βρεις ευκαιρία να αποδράσεις από τη ρουτίνα της καθημερινότητας και η Σελήνη από το Λέοντα σε καλεί να ετοιμάσεις βαλίτσες.  Το εξάγωνο που σχηματίζει με το Δία από το Ζυγό είναι μια καλή ευκαιρία για να “αποδράσεις” μέσα από συζητήσεις με φίλους και γνωστούς. Μια καλή ταινία, ένα βιβλίο και η καλή παρέα θα είναι ότι πρέπει σήμερα καθώς θα σε βοηθήσουν να διευρύνεις τις γνώσεις σου μέσα από την ανταλλαγή πληροφοριών.

Αιγόκερως

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Λέοντα και να φέρνει στην επιφάνεια τις ανάγκες σου, τις βαθύτερες σκέψεις σου αλλά και τα απωθημένα σου. Το εξάγωνο που σχηματίζει με το Δία από το Ζυγό θα σε βοηθήσει να εστιάσεις αλλού καθώς είναι πολύ πιθανό να σου τραβήξει την προσοχή μια συμφέρουσα επαγγελματική πρόταση. Η ημέρα είναι θετική και για να ρυθμίσεις εκκρεμότητες οικονομικών θεμάτων χωρίς απώλειες. Ξεκίνησε τις διαδικασίες άμεσα καθώς σήμερα ευνοείσαι!

Υδροχόος

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Λέοντα και να σε κάνει ευάλωτο/η και ιδιαίτερα συναισθηματικό/η απέναντι στους άλλους. Το εξάγωνο που σχηματίζει με το Δία από το Ζυγό θα σου φέρει ευκαιρίες για να κάνεις νέες γνωριμίες αλλά και κάποιο ταξίδι! Αυτό που χρειάζεται σήμερα είναι να διαχωρίσεις τους ανθρώπους που βρίσκονται δίπλα σου καθώς είναι απαραίτητο να καταλάβεις τη θέση του καθενός στη ζωή σου. Οι νέες συμφωνίες όχι μόνο είναι πιθανές αλλά και τυχερές!

Ιχθύς

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Λέοντα και σίγουρα όλο και κάποιος/α θα βρεθεί να σου φορτώσει μια αγγαρεία που δεν έχεις καμία όρεξη να κάνεις. Το εξάγωνο που σχηματίζει με το Δία από το Ζυγό θα σε βοηθήσει να δεις τα πράγματα πιο αισιόδοξα και χαλαρά και να μην εκνευριστείς -πολύ- με το φόρτο των υποχρεώσεων σου. Σήμερα μπορεί να έχεις και μια ανταμοιβή που αφορά κάποιο εργασιακό σου θέμα καθώς η προσφορά σου θα αναγνωριστεί.