ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 23 Ιουλίου;

Κριός

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο του Λέοντα θα τονίσει το περίεργο κλίμα που επικρατεί στις φιλικές αλλά και αισθηματικές σου σχέσεις. Σήμερα θα έχεις την ακατανίκητη επιθυμία να πεις όσα δεν έχεις πει μέχρι τώρα σε φίλους αλλά και στο/η σύντροφο σου. Θα πρέπει να προσέξεις καθώς ο τρόπος που θα εκφραστείς ακόμα και για να δείξεις τα θετικά σου συναισθήματα μπορεί να παρεξηγηθεί. Απόφυγε τις γρήγορες και βιαστικές αποφάσεις καθώς θα σου δημιουργήσουν νεύρα που θα είναι δύσκολο να διαχειριστείς.

Ταύρος

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο του Λέοντα θα φέρει στο προσκήνιο θέματα που έχουν σχέση με το σπίτι και την οικογένεια σου. Ο τρόπος που θα προσπαθήσεις να τα επιλύσεις δεν θα είναι ο κατάλληλος καθώς τα νεύρα θα κάνουν την εμφάνιση τους. Βρες ένα τρόπο για να διοχετεύσεις τα αποθέματα ενέργειας σου διαφορετικά οι καβγάδες θα αποτελέσουν μονόδρομο. Μια βόλτα στο γυμναστήριο είναι μια καλή ιδέα και θα καταφέρεις να αποφορτιστείς με θετικά οφέλη!

Δίδυμοι

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο του Λέοντα θα επηρεάσει τις σχέσεις με το περιβάλλον σου καθώς θα σου δώσει αφορμές να πεις όσα δεν έχεις πει! Σήμερα μπορεί να τα βάλεις με τον/ην αδερφό σου, το γείτονα ή κάποιο γνωστό είτε γιατί θα βρεθεί τη λάθος στιγμή μπροστά σου είτε γιατί του τα έχεις μαζεμένα! Προσπάθησε να συγκρατηθείς καθώς αν δεν το κάνεις είναι πολύ πιθανό να δημιουργήσεις ρήγμα σε σχέσεις που μέχρι τώρα θεωρείς δεδομένες.

Καρκίνος

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο του Λέοντα θα δημιουργήσει ανακατατάξεις σε οικονομικά θέματα. Είναι πιθανό να προκύψουν έξοδα που δεν είχες υπολογίσει τα οποία θα σε αγχώσουν. Καλύτερα να μην συζητήσεις επαγγελματικά θέματα και να μην κάνεις συμφωνίες καθώς μπορεί να σου φαίνονται συμφέρουσες όμως θα έχουν αρνητικό αντίκτυπο στα οικονομικά σου. Οι αλλαγές και οι εξελίξεις σε επαγγελματικά θέματα θα σε βγάλουν από το πρόγραμμα σου αλλά δείξε ψυχραιμία και κράτησε αποστάσεις ώστε να δεις τα πράγματα πιο αντικειμενικά.

Λέων

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο σου θα σου χαρίσει ενέργεια -σε υπερβολικό βαθμό θα έλεγα- και θα πρέπει να προσέξεις καθώς η συμπεριφορά σου μπορεί να γίνει ακόμα και άθελα σου επιθετική. Μια κουβέντα από το/η σύντροφο σου ή κάποιο συνεργάτη σου θα είναι αρκετή για να σε εκνευρίσει και να απασφαλίσεις. Προσπάθησε να κατευνάσεις την επιθυμία σου να τα βάλεις με όλους και με όλα καθώς θα θέσεις σε κίνδυνο σημαντικές σχέσεις και συνεργασίες.

Παρθένος

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο του Λέοντα θα είναι αρκετά εκρηκτική καθώς θα φέρει στην επιφάνεια κάθε απίθανο σενάριο καταστροφής που έχεις στο μυαλό σου. Είναι πολύ πιθανό οι ανησυχίες σου να μην είναι αποτέλεσμα λογικής αλλά να σου ήρθαν στο μυαλό ξαφνικά και να πιστεύεις πως θα γίνουν! Αυτά που έχεις στο μυαλό σου μπορεί να σε κάνουν και εριστικό/η με τους γύρω σου καθώς ψάχνεις να βρεις τρόπο να ξεσπάσεις. Προσπάθησε να κάτσεις φρόνιμα γιατί οι αντιδράσεις σου μπορεί να σου στοιχίσουν πολλά.

Ζυγός

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο του Λέοντα θα στρέψει την προσοχή σου στις φιλικές σου σχέσεις αλλά και τις κοινωνικές ομάδες στις οποίες ανήκεις. Είναι πολύ πιθανό να μάθεις κάποια νέα που θα σε εκνευρίσουν και οι αντιδράσεις σου να είναι έντονες. Οι σχέσεις σου με τους φίλους σου χρειάζονται προσοχή σήμερα καθώς η ηρεμία θα λείπει με αποτέλεσμα να υπάρξουν αρκετές ευκαιρίες για εντάσεις. Προσπάθησε να ακούς περισσότερο και να μιλάς λιγότερο  καθώς είναι ο μόνος τρόπος να αποφύγεις τις “συρράξεις”.

Σκορπιός

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο του Λέοντα σου εφιστά την προσοχή κυρίως σε επαγγελματικά θέματα. Σήμερα θα είσαι αρκετά ανυπόμονος/η και συνάμα σίγουρος/η για τις ενέργειες σου με αποτέλεσμα η συμπεριφορά σου να είναι παρεξηγήσιμη. Η ημέρα δεν είναι ευνοϊκή για νέες συμφωνίες και επαγγελματικά ξεκινήματα για αυτό και θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός/η σε περίπτωση που δρομολογήσεις κάτι νέο. Ο εκνευρισμός σου θα γίνει αντιληπτός κυρίως στο επαγγελματικό σου περιβάλλον για αυτό θα πρέπει να κρατήσεις τα προσχήματα.

Τοξότης

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο του Λέοντα θα δημιουργήσει μια γενικότερη ανησυχία σε εσένα και το περιβάλλον σου. Αιτία για αυτό θα είναι οι απρόσμενες σου αντιδράσεις που θα εκπλήξουν τους γύρω σου και θα δημιουργήσουν αναστάτωση. Οι συζητήσεις με τους συγγενείς, γνωστούς και κουμπάρους θα πάρουν απρόσμενη τροπή σήμερα καθώς δεν θα χαριστείς αλλά μπορεί και να το παρακάνεις. Αν κατευνάσεις την υπερβολή που θα σε πιάσει τότε θα καταφέρεις να γλιτώσεις τους καβγάδες.

Αιγόκερως

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο του Λέοντα σου εφιστά την προσοχή σε οικονομικά θέματα κυρίως αν έχουν να κάνουν με τρίτους ή το δημόσιο. Οι νέες συμφωνίες δεν ευνοούνται σήμερα και μπορεί να αλλάξουν εν ριπή οφθαλμού για αυτό καλύτερα να τις αποφύγεις. Η συναισθηματική ένταση που νιώθεις θα δοκιμάσει την υπομονή σου αλλά και τα νεύρα σου και θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η ώστε να μην μεταφέρεις την αναστάτωση σε αγαπημένους σου ανθρώπους.

Υδροχόος

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο του Λέοντα θα φέρει στο προσκήνιο τις διαπροσωπικές σου σχέσεις.  Σήμερα είναι πιθανό να είσαι περισσότερο ευέξαπτος/η και να δίνεις σημασία σε μικρά πράγματα που μέχρι πρότινος προτιμούσες να μην ασχοληθείς. Οι πρώτοι που θα συνειδητοποιήσουν τη πολεμοχαρή διάθεση σου θα είναι οι συνεργάτες και ο/η σύντροφος σου καθώς ο εκνευρισμός σου δεν θα αργήσει να φανεί σε εκείνους. Η ημέρα είναι ρευστή και μπορεί να φέρει αλλαγές αλλά καλύτερα να μην τις επιδιώξεις εσύ με τη συμπεριφορά σου!

Ιχθύς

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο του Λέοντα θα σε βγάλει από τη ρουτίνα της καθημερινότητας με διάφορους τρόπους. Μια αλλαγή σε εργασιακά θέματα, έκτακτες υποχρεώσεις ακόμα και αγγαρείες τρίτων είναι μέσα στο πρόγραμμα της ημέρας. Αυτά και μόνο θα είναι αρκετά για να σε εκνευρίσουν αλλά καλύτερα να μην πάρεις δραστικές αποφάσεις σήμερα. Από την άλλη και εσύ θα έχεις την τάση να εστιάζεις σε κάθε τι με αποτέλεσμα να σε ενοχλούν πράγματα που μέχρι πρότινος σου περνούσαν αδιάφορα. Οργάνωσε σωστά το πρόγραμμα σου, και μη σπαταλάς χρόνο σε ανούσιες λεπτομέρειες διαφορετικά τα νεύρα σου ολοένα και θα αυξάνουν.