ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 15 Ιουλίου;

Κριός

Σήμερα είναι πολύ πιθανό να επαναστατήσεις με όλους και με όλα καθώς η Σελήνη έχει περάσει στο ζώδιο σου και σου δημιουργεί συναισθηματικές μεταβολές. Προσπάθησε να ισορροπήσεις ανάμεσα σε αυτά που θέλεις εσύ και αυτά που θέλουν οι άλλοι ώστε να καταφέρεις να βρεις τη χρυσή τομή. Είναι πολύ πιθανό να νιώθεις πως κανείς δεν μπορεί να σε καταλάβει αλλά οι σκέψεις σου σήμερα μπορεί να έχουν και μια δόση υπερβολής.

Ταύρος

Η Σελήνη έχει περάσει στον Κριό και είναι πολύ πιθανό να φέρει στην επιφάνεια τις φοβίες σου με αποτέλεσμα να μην μπορείς να δεις τα πράγματα στη σωστή τους διάσταση. Παρόλα αυτά η διαισθητική σου ικανότητα θα είναι θείο δώρο σήμερα και εσύ θα πρέπει να την ακούσεις. Αν το κάνεις θα καταφέρεις να βρεις λύση σε προσωπικά και επαγγελματικά διλλήματα χωρίς ιδιαίτερο κόπο. Καλύτερα να αποφύγεις να εμπιστευτείς πρόσωπα που δεν έχουν αποδείξει αν αξίζουν την εμπιστοσύνη σου και καλύτερα να κρατήσεις ιδιωτικά τα σχέδια σου.

Δίδυμοι

Σήμερα θα έχεις όρεξη να κάνεις τα πάντα αρκεί να έχεις παρέα σου τους αγαπημένους σου φίλους. Η Σελήνη έχει περάσει στον Κριό και ευνοεί τις συλλογικές δραστηριότητες. Σε περίπτωση που ασχολείσαι με κάποιο σύλλογο είναι η κατάλληλη ημέρα για να αναλάβεις δράση και να προωθήσεις τις ιδέες σου στο κοινό! Η ημέρα είναι κατάλληλη και για να συσφίξεις τις σχέσεις σου με τους συναδέλφους σου και μια πολύ καλή ιδέα θα ήταν να κανονίσετε να βγείτε για ένα ποτό μετά τη δουλειά!

Καρκίνος

Σήμερα θα ασχοληθείς αποκλειστικά και μόνο με επαγγελματικά θέματα καθώς η Σελήνη πέρασε στον Κριό και η ανάγκη σου για αναγνώριση θα είναι μεγάλη. Είναι πιθανό να ξεκινήσεις να βάζεις σε εφαρμογή τα σχέδια σου ώστε να καταφέρεις να επιτύχεις τις συμφωνίες που θέλεις. Ο μόνος τρόπος για να καταφέρεις κάτι τέτοιο είναι η δουλειά. Μην μπεις στον πειρασμό να αφήσεις τις επαγγελματικές σου υποχρεώσεις για να πας για ένα μπάνιο στη θάλασσα καθώς έχουν προτεραιότητα.

Λέων

Σήμερα η Σελήνη πέρασε στον Κριό και θα σε κάνει να ανυπομονείς να φύγεις για διακοπές! Σε περίπτωση που έχεις ήδη κάνει τις διακοπές σου σίγουρα το μυαλό σου παραμένει εκεί και αρνείται πεισματικά να γυρίσει. Θα σου δοθούν διάφορες ευκαιρίες για να ταξιδέψεις τις σκέψεις σου μέσα από βιβλία, ταινίες και συζητήσεις. Η ημέρα είναι ευνοϊκή για να επικοινωνήσεις με συγγενείς σου αλλά και με κοντινούς σου ανθρώπους που βρίσκονται στο εξωτερικό.

Παρθένος

Σήμερα το μυαλό σου θα έχει ειδικό αφιέρωμα σε περασμένα γεγονότα που σου άφησαν μια πίκρα αλλά και σχέσεις του παρελθόντος. Η Σελήνη έχει περάσει στον Κριό και φροντίζει να σου υπενθυμίσει καταστάσεις και ανθρώπους που σε έχουν “δυσκολέψει” με αποτέλεσμα η διάθεση σου να μην είναι η καλύτερη. Μην αναλύεις παρελθοντικές καταστάσεις που σε πλήγωσαν καθώς το μόνο που καταφέρνεις είναι να εκνευριστείς. Σήμερα καλό θα ήταν να διευθετήσεις και κάποια οικονομικά θέματα που υπάρχουν σε σχέση με την εφορία ή τις τράπεζες και να μην τα αφήσεις για αργότερα.

Ζυγός

Οι επαγγελματικές και προσωπικές σου σχέσεις βρίσκονται στο προσκήνιο σήμερα καθώς η Σελήνη έχει περάσει στον Κριό και θα σου υπενθυμίσει πόσο σημαντικοί είναι οι άλλοι για εσένα. Αυτό που επιθυμείς διακαώς είναι να αποκτήσεις την αποδοχή των ανθρώπων- που είναι σημαντικοί για εσένα- με κάθε τρόπο. Αυτό που χρειάζεται όμως είναι να δώσεις προτεραιότητα στις δικές σου ανάγκες χωρίς να αισθάνεσαι  τύψεις και ανησυχία τι θα πουν οι άλλοι!

Σκορπιός

Η Σελήνη έχει περάσει στον Κριό και θα σου υπενθυμίσει εργασιακές υποχρεώσεις αλλά και δουλειές της καθημερινότητας που έχεις ξεχάσει. Το αποτέλεσμα θα είναι να αγχωθείς καθώς θα συνειδητοποιήσεις πως ο χρόνος είναι λίγος και οι υποχρεώσεις πολλές. Δεν θέλει κόπο παρά μόνο τρόπο καθώς εάν δεν αφήσεις το χρόνο σου να περάσει άσκοπα θα προλάβεις να κάνεις οτιδήποτε σου έχει ανατεθεί. Αν το βραδάκι σου μείνει χρόνος και θέλεις να αποφορτιστείς μια βόλτα για περπάτημα  θα σου έκανε πολύ καλό.

Τοξότης

Σήμερα θα ξυπνήσεις με πολύ καλή διάθεση καθώς η Σελήνη πέρασε στο φιλικό ζώδιο του Κριού και θα σε γεμίσει με ενέργεια για να ασχοληθείς με τα χόμπι σου, τους φίλους σου και το/η σύντροφο σου. Αν δεν έχεις κάποιο χόμπι μπορείς να κάνεις μια έρευνα και να ξεκινήσεις σήμερα κιόλας κάποια ασχολία που θα σου τραβήξει το ενδιαφέρον και θεωρείς πως σου ταιριάζει. Η ημέρα ευνοεί ιδιαίτερα και τις καλλιτεχνικές ασχολίες και ποτέ δεν είναι αργά να ξεκινήσεις ένα χόμπι όπως η ζωγραφική ή η χειροτεχνία!

Αιγόκερως

Σήμερα θα είσαι υπερ-ευαίσθητος/η με αποτέλεσμα να περιμένεις έστω και μια λάθος κουβέντα για να βρεις αφορμή και να παρεξηγηθείς. Η Σελήνη έχει περάσει στον  Κριό και θα σου υπενθυμίσει αδικίες που έχεις υποστεί και ο εκνευρισμός δεν θα αργήσει να έρθει και θα ξεκινήσει από την οικογένεια σου. Προσπάθησε να μη θυμηθείς ξανά γεγονότα που έχουν ήδη λυθεί μόνο και μόνο επειδή ένιωσες αδικημένος/η γιατί δεν θα γλιτώσεις τους ενδοοικογενειακούς καβγάδες.

Υδροχόος

Η επικοινωνία με τους ανθρώπους που βρίσκονται γύρω σου είναι πολύ σημαντική για εσένα σήμερα γιατί θέλεις να βρεις ακροατές και να ανταλλάξετε ιδέες και απόψεις. Η Σελήνη έχει περάσει στον Κριό θα σε κάνει να παθιαστείς με τα πιστεύω και τις απόψεις σου. Αυτό μπορεί να  δημιουργήσει παρεξηγήσεις με συγγενικά σου πρόσωπα καθώς όποιος/α διαφωνήσει θα γίνει αυτόματα εχθρός σου. Το μυστικό για να μη δημιουργηθούν παρεξηγήσεις είναι να επιτρέψεις στους άλλους να έχουν τη δική τους γνώμη.

Ιχθύς

Σήμερα είναι πιθανό να νιώσεις ανασφάλεια καθώς θα ξεκινήσεις να ανησυχείς για οποιοδήποτε θέμα σχετίζεται με το πορτοφόλι σου. Η Σελήνη έχει περάσει στον Κριό και θα σε δραστηριοποιήσει σε θέματα που αφορούν τα οικονομικά σου προκειμένου να κάνεις διακανονισμούς ή νέες συμφέρουσες οικονομικές συμφωνίες.  Σήμερα είναι πιθανό να έχεις και την ευκαιρία να αυξήσεις το εισόδημα σου με κάποιο τρόπο ή να έχεις ένα μπόνους στη δουλειά. Εστίασε σε αυτά που έχεις και όχι σε αυτά που σου λείπουν και μην αφήνεις το άγχος να σε καταβάλει.