ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 8 Ιουλίου;

Κριός

Σήμερα θα νιώσεις την ανάγκη να ασχοληθείς με την καριέρα σου καθώς θέλεις να καταλάβουν την αξία σου όλοι και ιδιαίτερα οι ανώτεροι σου στη δουλειά. Η Σελήνη έχει περάσει στον Αιγόκερω και θα προκαλέσει αναβρασμό σε επαγγελματικά θέματα καθώς θα ξεκινήσεις να αφήνεις πίσω οτιδήποτε νιώθεις πως σε χαλάει. Δεν αποκλείεται να σκεφτείς ακόμα και να αλλάξεις επάγγελμα όμως αυτές οι ενέργειες πρέπει να είναι αποτέλεσμα σκέψης και όχι παρόρμησης.

Ταύρος

Σήμερα η Σελήνη πέρασε στον Αιγόκερω και θα σε βοηθήσει να συνειδητοποιήσεις πως υπάρχει και η πιο ξέγνοιαστη πλευρά της ζωής και για να τη νιώσεις θα πρέπει να κάνεις ένα διάλλειμα. Άφησε για λίγο τις δουλειές και τις υποχρεώσεις στην άκρη και κανόνισε μια συνάντηση με φιλικά σου πρόσωπα και ανθρώπους που είχες παραμελήσει λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. Άδραξε την ημέρα και τις ευκαιρίες που θα σου δώσει για να περάσεις καλά ώστε αύριο να επανέλθεις δριμύτερος/η!

Δίδυμοι

Ένα τυχαίο γεγονός μπορεί να γίνει η αφορμή για να έρθουν στο μυαλό σου καταστάσεις του παρελθόντος που σε έχουν πικράνει με αποτέλεσμα να γίνεις εσωστρεφής σήμερα. Η Σελήνη έχει περάσει στον Αιγόκερω και θα σου δημιουργήσει συναισθηματική υπερχείλιση με αποτέλεσμα η συμπεριφορά σου να αλλάξει. Σήμερα το πιο πιθανό είναι να ψάχνεις ευκαιρία για να παρεξηγηθείς με όλους αλλά αν τελικά υποκύψεις στον πειρασμό μέχρι αύριο θα το έχεις μετανιώσει.

Καρκίνος

Οι συνεργάτες σου και ο/η σύντροφός σου θα έχουν μεγάλη επίδραση στις αποφάσεις σου καθώς οτιδήποτε και να κάνεις τους θέλεις δίπλα σου και όχι απέναντι σου. Η Σελήνη έχει περάσει στον Αιγόκερω και τονίζει τη σημασία που έχουν για σένα οι άλλοι. Είναι πολύ πιθανό να μην πάρεις αποφάσεις με βάση τα δικά σου θέλω καθώς θα σκεφτείς πρώτα τι θα είναι περισσότερο αρεστό στους άλλους. Προσπάθησε να μην το παρακάνεις και κυρίως να μην περιμένεις ανταλλάγματα σε περίπτωση που κάνεις κάτι αποκλειστικά γιατί το θέλει κάποιος/α συνεργάτης σου ή ο/η σύντροφος σου.

Λέων

Οι δουλειές, οι υποχρεώσεις και οι αγγαρείες  που θα προκύψουν σήμερα θα είναι αρκετές αλλά εσύ δεν έχεις καμία όρεξη να τις κάνεις με αποτέλεσμα μετά να μη σου φτάσει ο χρόνος και να αγχωθείς. Η Σελήνη μόλις πέρασε στον Αιγόκερω και θα σου υπενθυμίσει πως χρειάζεται δουλειά προκειμένου να καταφέρεις οτιδήποτε. Ακόμα και να μην έχεις όρεξη κάνε ένα ρεαλιστικό πλάνο και προσπάθησε να τακτοποιήσεις έστω  τις πιο σημαντικές υποχρεώσεις σου. Όσον αφορά τις υπόλοιπες θα σε περιμένουν και αύριο.

Παρθένος

Επιτέλους η ημέρα που θα μπορέσεις να χαλαρώσεις λίγο από το απαιτητικό σου πρόγραμμα και να ξεκουραστείς έφτασε. Η Σελήνη έχει περάσει στο φιλικό ζώδιο του Αιγόκερου και θα σε βοηθήσει να βρεις τρόπο να ξεκουραστείς και να ασχοληθείς με τους φίλους σου και τα χόμπι σου. Βέβαια υπάρχει περίπτωση να το παρακάνεις και να το ρίξεις έξω για τα καλά! Βρες το απαραίτητο μέτρο διαφορετικά θα προβείς σε σπατάλες που δεν συνηθίζεις και αύριο θα τις έχεις μετανιώσει.

Ζυγός

Η προσοχή σου θα περιοριστεί σε θέματα που αφορούν το σπίτι σου ή τα επαγγελματικά σου και οτιδήποτε άλλο θα σου περάσει αδιάφορο. Η Σελήνη μόλις πέρασε στον Αιγόκερω και θα αναστατώσει το κλίμα καθώς θα υπάρξουν διαφορετικές απόψεις ανάμεσα σε εσένα και τους άλλους. Σήμερα θα έχεις την τάση να τα παίρνεις όλα τοις μετρητοίς καθώς ψάχνεις αφορμές για να παρεξηγηθείς. Προσπάθησε να συζητήσεις ήρεμα οποιαδήποτε θέμα προκύψει γιατί σε αντίθετη περίπτωση ότι και να πεις θα το μετανιώσεις αργότερα.

Σκορπιός

Σήμερα θα είσαι  πιο επικοινωνιακός/η από αυτό που συνηθίζεις και αυτό θα είναι μια ευχάριστη έκπληξη για αυτούς που θα συναναστραφείς.. Η Σελήνη έχει περάσει στον Αιγόκερω και θα δημιουργήσει τις κατάλληλες συνθήκες για να κάνεις δημόσιες σχέσεις και να αισθανθείς καλά. Αν έχεις κατά νου κάποια εξυπηρέτηση από  γνωστούς, συγγενείς ακόμα και γείτονες σήμερα θα έχεις τον κατάλληλο τρόπο για να τη ζητήσεις και να μην σου αρνηθούν.

Τοξότης

Σήμερα θα ταυτίσεις την ασφάλεια με την οικονομική άνεση και θα ξεκινήσεις να κάνεις καταμέτρηση χρημάτων και υλικών αγαθών. Η Σελήνη έχει περάσει στον Αιγόκερω και σε καλεί να δημιουργήσεις ένα περιβάλλον οικονομικής ασφάλειας προκειμένου να νιώσεις καλά. Εκμεταλλεύσου αυτή την ανάγκη σου και κανόνισε ραντεβού με τράπεζες ή εφορίες ώστε να κάνεις τις οικονομικές διευθετήσεις που χρειάζεσαι. Αν έχεις κάποιες ιδέες που μπορούν να σου αποφέρουν κέρδη είναι πιθανό να σου δοθεί μια ευκαιρία ώστε να τις υλοποιήσεις.

Αιγόκερως

Η Σελήνη έχει περάσει στο ζώδιο σου και θα σου προκαλέσει αντικρουόμενα συναισθήματα και εναλλαγές της διάθεσης σου με αποτέλεσμα να γίνεις κυκλοθυμικός/η. Από τη μία θα νιώθεις γεμάτος/η ενέργεια και μετά από λίγο δεν θα έχεις όρεξη για τίποτα. Οι πρώτοι που θα καταλάβουν τη διαφορά θα είναι οι στενοί συνεργάτες σου αλλά και ο/η σύντροφος σου. Προσπάθησε να συγκρατηθείς ώστε να μην την πληρώσει ο άμαχος πληθυσμός!

Υδροχόος

Οτιδήποτε και να κάνεις σήμερα θα περάσουν από το μυαλό σου δεύτερες σκέψεις που θα σου δημιουργήσουν ανησυχίες. Η Σελήνη έχει περάσει στον Αιγόκερω και θα φέρει στην επιφάνεια φόβους, φοβίες και ανασφάλειες με αποτέλεσμα να γίνεις αρκετά εσωστρεφής. Βέβαια είναι πιθανό να υπάρξουν λόγια και ίντριγκες γύρω σου, για αυτό καλύτερα να είσαι προσεκτικός/η με τους ανθρώπους που θα επιλέξεις να μοιραστείς τα  προσωπικά ή επαγγελματικά σου σχέδια.

Ιχθύς

Όσες δουλειές και αν έχεις σήμερα θα βρεις χρόνο για να  επικοινωνήσεις και να συναντηθείς  με τους αγαπημένους σου φίλους. Η Σελήνη έχει περάσει στον Αιγόκερω και θα μεγεθύνει την ανάγκη σου να βρεθείς κοντά σε αγαπημένους σου ανθρώπους ή να ασχοληθείς με ομάδες που είσαι ενεργό μέλος. Σήμερα η ημέρα ευνοεί οτιδήποτε συλλογικό για αυτό με όσους περισσότερους βρεθείς και ανταλλάξεις τις ιδέες και τις απόψεις σου τόσο πιο πλήρης θα νιώσεις!

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ E-ZWDIA.GR

Πες μου τι ζώδιο είσαι να σου πω πόσο ψεύτης είσαι!
Ζώδια και φιλία: ποια ζώδια είναι οι καλύτεροι φίλοι;