ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 6 Ιουλίου;

Κριός

Η Σελήνη εξακολουθεί να παραμένει στο φιλικό ζώδιο του Τοξότη και να φέρνει στο προσκήνιο τις σχέσεις με τον περίγυρο σου. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες δεν είναι βοηθητικό για να πάρεις οποιουδήποτε είδους αποφάσεις. Η αντίληψη σου θα επηρεαστεί από τη θολή ενέργεια του Ποσειδώνα και το πιο πιθανό είναι να εμπιστευτείς ανθρώπους που δεν πρέπει και να πάρεις ρίσκο που δεν σε ωφελήσουν. Σήμερα χρειάζεται να προσέχεις αν θέλεις να έχεις!

Ταύρος

Σήμερα θα ξυπνήσεις και το μόνο που θα θελήσεις είναι να παραμείνεις στο κρεβάτι σου χωρίς να σε ενοχλήσει κανείς. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον  Τοξότη και θα ξεκινήσει να φέρνει στο μυαλό σου δύσκολες καταστάσεις που σου έχουν αφήσει απωθημένα. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες δεν είναι βοηθητικό κυρίως αν έχεις σκοπό να ασχοληθείς με πρακτικά και οικονομικά ζητήματα. Προσπάθησε να βρεις την ισορροπία ανάμεσα στη λογική και το συναίσθημα ώστε να προφυλάξεις τον εαυτό σου από λάθος ενέργειες.

Δίδυμοι

Σήμερα θα ξυπνήσεις και το μόνο που θα θελήσεις είναι να παραμείνεις στο κρεβάτι σου χωρίς να σε ενοχλήσει κανείς. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον  Τοξότη και θα ξεκινήσει να φέρνει στο μυαλό σου δύσκολες καταστάσεις που σου έχουν αφήσει απωθημένα. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες δεν είναι βοηθητικό κυρίως αν έχεις σκοπό να ασχοληθείς με πρακτικά και οικονομικά ζητήματα. Προσπάθησε να βρεις την ισορροπία ανάμεσα στη λογική και το συναίσθημα ώστε να προφυλάξεις τον εαυτό σου από λάθος ενέργειες.

Καρκίνος

Σήμερα θα ξυπνήσεις και το μόνο που θα θελήσεις είναι να παραμείνεις στο κρεβάτι σου χωρίς να σε ενοχλήσει κανείς. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον  Τοξότη και θα ξεκινήσει να φέρνει στο μυαλό σου δύσκολες καταστάσεις που σου έχουν αφήσει απωθημένα. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες δεν είναι βοηθητικό κυρίως αν έχεις σκοπό να ασχοληθείς με πρακτικά και οικονομικά ζητήματα.

Λέων

Η καλοπέραση συνεχίζεται και σήμερα καθώς η σελήνη βρίσκεται στο φιλικό ζώδιο του  Τοξότη και θα ενισχύσει την καλή σου διάθεση! Σήμερα φρόντισε τον εαυτό σου κάνοντας μόνο πράγματα που σε ευχαριστούν. Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες θα σε παρακινήσει να περάσεις καλά αλλά είναι πιθανό να το παρακάνεις! Αν έχεις κατά νου βόλτες με φίλους, ποτά και ξενύχτια φρόντισε να έχεις ένα μέτρο αν θέλεις αύριο να μην αναρωτιέσαι τι έκανες και πόσα ξόδεψες!

Παρθένος

Σήμερα θα προτιμήσεις να περάσεις το χρόνο σου στο σπίτι παρέα με την οικογένεια σου καθώς θέλεις να έρθετε πιο κοντά. Η Σελήνη βρίσκεται στον  Τοξότη και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες θα σου δημιουργήσει συναισθηματική υπερχείλιση. Είναι πιθανό να νιώσεις πως οι δικοί σου άνθρωποι δεν μπορούν να σε καταλάβουν με αποτέλεσμα να ανοίξεις ένα φαύλο κύκλο παραπόνων. Μην ψάχνεις αφορμές για να στενοχωρηθείς καθώς δεν υπάρχουν, και μην αναλύεις κάθε λέξη προκειμένου να τις βρεις!

Ζυγός

Οι επαφές με συγγενείς, γνωστούς ακόμα και γείτονες θα αποτελέσουν την κύρια ασχολία σου σήμερα καθώς η Σελήνη από τον Τοξότη θα σε κάνει ακόμα πιο κοινωνικό/η από αυτό που είσαι! Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες θα φέρει στην επιφάνεια τις ευαισθησίες σου και θα τις τονίσει ακόμα περισσότερο. Οι ευαισθησίες σου θα αποτελέσουν την αχίλλειο πτέρνα σου για αυτό καλύτερα να τις κρατήσεις για εσένα και για ανθρώπους που έχουν αποδείξει την εμπιστοσύνη τους.

Σκορπιός

Σήμερα είναι πολύ πιθανό να συνειδητοποιήσεις πως έχεις βγει εκτός προϋπολογισμού και αυτό δεν θα σου αρέσει καθόλου. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Τοξότη και σε παρακινεί να διευθετήσεις οικονομικά θέματα όμως το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες έχει άλλη γνώμη. Η διευθέτηση των οικονομικών σου δεν θα είναι εύκολη υπόθεση σήμερα καθώς δεν θα έχεις την όρεξη και τη διάθεση να ασχοληθείς με τόσο πρακτικά θέματα. Από την άλλη είναι πολύ πιθανό να εξαπατηθείς και να παρασυρθείς σε συμφωνίες που δεν είναι ευνοϊκές για εσένα για αυτό μην κάνεις τέτοιου είδους κινήσεις σήμερα.’

Τοξότης

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιο σου και σου δημιουργεί την επιθυμία να κάνεις αισθητή την παρουσία σου. Αυτό θα το καταφέρεις με διάφορους τρόπους και για διάφορους λόγους καθώς θα έχεις την τάση να αλλάζεις διάθεση από τη μια στιγμή στην άλλη. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες δεν είναι βοηθητικό και σου εφιστά την προσοχή σχετικά με αυτούς που θα επιλέξεις να βρεθούν δίπλα σου. Καλύτερα να κρατήσεις κοντά σου ανθρώπους που έχουν αποδείξει την εμπιστοσύνη τους ώστε να είσαι σίγουρος/η για τις προθέσεις τους.

Αιγόκερως

Σήμερα θα έχεις μια γενική συναισθηματική αλλά και σωματική κατάπτωση με αποτέλεσμα να μην έχεις όρεξη να κάνεις τίποτα παρά μόνο τα απολύτως απαραίτητα. Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη και σου δημιουργεί μια εσωτερική ανησυχία και αν δεν έχεις λόγο για ανησυχίες τότε θα ψάξεις να βρεις. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες θα δημιουργήσει τις κατάλληλες προθέσεις για να παραπλανηθείς για αυτό πρόσεξε που θα χαρίσεις την εμπιστοσύνη σου.

Υδροχόος

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο φιλικό ζώδιο του Τοξότη και θα τονίσει την ανάγκη σου για συζητήσεις με ανθρώπους που βρίσκονται στο περιβάλλον σου και φιλικές συναθροίσεις. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες είναι πιθανό να σου δημιουργήσει ψευδαισθήσεις κυρίως όσον αφορά τα άτομα που βρίσκονται γύρω σου. Μην αφήσεις ανθρώπους να χαρούν την εμπιστοσύνη σου χωρίς να αποδείξουν πως την αξίζουν. Απόφυγε να εμπλακείς σε υποθέσεις φίλων που δεν σε αφορούν και κράτησε μια πιο ουδέτερη στάση καθώς ίσως να μην είναι έτοιμοι να ακούσουν αυτά που θα τους πεις.

Ιχθύς

Η Σελήνη από τον Τοξότη εξακολουθεί να φέρνει στο προσκήνιο επαγγελματικά θέματα, ανησυχίες και φιλοδοξίες με αποτέλεσμα να μην είναι εύκολο να χαλαρώσεις. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα που βρίσκεται στο ζώδιο σου υποδηλώνει πως είναι καλύτερα να αφήσεις θέματα επαγγελματικής φύσεως για μια άλλη ημέρα. Σήμερα είναι πολύ πιθανό η κρίση σου να είναι θολή με αποτέλεσμα να μην μπορέσεις να πάρεις τις κατάλληλες αποφάσεις. Παρόλα αυτά αν δεν γίνεται αλλιώς  θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός/η καθώς πιθανό να εκτιμήσεις λάθος τα δεδομένα που έχεις.