ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 3 Ιουλίου;

Κριός

Σήμερα το πιο πιθανό είναι να μην έχεις ξυπνήσει και με την καλύτερη διάθεση καθώς θα φέρεις στο μυαλό σου πρόσωπα και καταστάσεις που σε έχουν πικράνει. Η Σελήνη μόλις πέρασε στο Σκορπιό και το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Ήλιο από τον Καρκίνο θα σε βοηθήσει να επιτύχεις την εσωτερική αρμονία που έχεις ανάγκη. Σήμερα θα συνειδητοποιήσεις πως είναι εξαιρετικά ζημιογόνο να ασχολείσαι με καταστάσεις του παρελθόντος καθώς δε γίνεται να αλλάξουν. Αν παρόλα αυτά δεν μπορέσεις να το αποφύγεις κράτησε από αυτές το μάθημα που σου έδωσαν.

Ταύρος

Οι απαιτήσεις  των αγαπημένων σου προσώπων  θα είναι προτεραιότητα για εσένα σήμερα και θα είναι πολύ δύσκολο να τους αρνηθείς οτιδήποτε και να σου ζητήσουν. Η Σελήνη μόλις πέρασε στο Σκορπιό  και θα τονίσει αυτά που θέλουν οι άλλοι από εσένα. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Ήλιο από τον Καρκίνο θα σε βοηθήσει να κερδίσεις την εκτίμηση και την επιδοκιμασία των ανθρώπων που θέλεις. Η ημέρα μπορεί να φέρει αξιόλογες προτάσεις για επαγγελματικές συμφωνίες και αν δεν φέρει μπορείς να τις επιδιώξεις εσύ!

Δίδυμοι

Η Σελήνη μόλις πέρασε στο Σκορπιό και θα κάνει τις δουλειές και τις υποχρεώσεις να ξεφυτρώνουν από παντού και δύσκολα θα σου αφήσουν περιθώρια να τις αποφύγεις. Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο από τον Καρκίνο θα σε βοηθήσει να μη το βάλεις κάτω παρά τις υποχρεώσεις που έχεις. Αιτία για αυτό δεν θα είναι κάποιο μυστικό μαγικό φίλτρο αλλά η αυτοπεποίθηση που θα σου χαρίσει. Αν την εκμεταλλευτείς θα σε βοηθήσει να διεκδικήσεις και να καταφέρεις να λύσεις θέματα που αφορούν τα εργασιακά σου.

Καρκίνος

Σήμερα η Σελήνη έχει περάσει στο Σκορπιό και θα σου προσφέρει ευκαιρίες για να ξεκουραστείς και να φτιάξεις τη διάθεση σου! Η ημέρα ενδείκνυται για να ασχοληθείς με τα χόμπι σου και οτιδήποτε άλλο σε κάνει να νιώθεις καλά. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Ήλιο από το ζώδιο σου θα απογειώσει την ημέρα καθώς θα ενισχύσει την αυτοπεποίθηση σου. Με αυξημένη αυτοπεποίθηση και όρεξη για αστεία και πειράγματα το μόνο σίγουρο είναι πως όποιος/α βρεθεί δίπλα σου σήμερα θα περάσει πολύ καλά!

Λέων

Σήμερα είναι πολύ πιθανό να προκύψει κάποιο θέμα στο σπίτι ή να υπάρξει μια αναστάτωση καθώς οι διαφωνίες με τους οικείους σου είναι πιθανές. Η Σελήνη έχει περάσει στο Σκορπιό και θα σου υπενθυμίσει τα παράπονα που έχεις από τους άλλους. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Ήλιο που βρίσκεται στον Καρκίνο, θα σε βοηθήσει να βρεις το σωστό τρόπο για να εκφράσεις οτιδήποτε θέλεις χωρίς φασαρίες και καβγάδες. Αν τελικά τον βρεις και καταφέρεις να τον χρησιμοποιήσεις, τότε όχι μόνο δεν θα τσακωθείς αλλά θα κάνεις τους άλλους να καταλάβουν πως έχεις δίκιο, ακόμα και αν δεν έχεις!

Παρθένος

Η Σελήνη μόλις πέρασε στο Σκορπιό και θα τονίσει την ανάγκη σου για επικοινωνία με όλους όσους βρίσκονται στον περίγυρό σου. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Ήλιο από τον Καρκίνο θα σε βοηθήσει να «διαφημίσεις» τον εαυτό σου και κυρίως τα επικοινωνιακά σου χαρίσματα. Σήμερα θα καταφέρεις να έρθεις κοντά με ανθρώπους που είχες ψυχρανθεί, να λύσεις μια παρεξήγηση με κάποιο γείτονα ή απλά να συσφίξεις τις σχέσεις σου με κάποιο συγγενικό σου πρόσωπο. Αν ασχολείσαι με το εμπόριο σήμερα είναι μια καλή ημέρα για να επιτύχεις συμφέρουσες συμφωνίες.

Ζυγός

Σήμερα η Σελήνη πέρασε στο Σκορπιό και θα σε βοηθήσει να τακτοποιήσεις τις οικονομικές σου υποθέσεις και να διευθετήσεις οτιδήποτε σχετίζεται με το «ταμείο» σου. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Ήλιο από τον Καρκίνο θα σε βοηθήσει να επιτύχεις συμφέρουσες συμφωνίες. Η εμπιστοσύνη που θα έχεις στον εαυτό σου δεν θα σου αφήσει περιθώρια για μη συμφέροντες διακανονισμούς! Είναι πιθανό να σου δοθεί και η ευκαιρία να αποκτήσεις κάποιο bonus από τη δουλειά σου και να ενισχύσεις το εισόδημα σου.

Σκορπιός

Η Σελήνη μόλις πέρασε στο ζώδιο σου και θα φέρει σε προτεραιότητα τα δικά σου θέλω και τις δικές σου ανάγκες. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Ήλιο από τον Καρκίνο θα ενισχύσει την αυτοπεποίθηση σου και θα σε βοηθήσει να επιτύχεις πιο εύκολα αυτά που θέλεις καθώς θα έχεις τον κατάλληλο τρόπο. Εκμεταλλεύσου τις ευνοϊκές όψεις της ημέρας για να βρεθείς στο επίκεντρο λόγω θαυμασμού και όχι λόγω αλαζονικής συμπεριφοράς!

Τοξότης

Σήμερα είναι πιθανό να εμφανιστούν μικρές φοβίες και ανησυχίες που θα κάνουν δύσκολη την καθημερινότητα σου καθώς θα έρχονται πρώτες σε οτιδήποτε και να σκεφτείς. Η Σελήνη έχει περάσει στο Σκορπιό και το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον  Ήλιο από τον Καρκίνο, θα σε βοηθήσει να ανακτήσεις την αυτοκυριαρχία σου και να μην αφήσεις τις αρνητικές σκέψεις να σε εξουσιάσουν. Η ημέρα θα σε βοηθήσει να συνειδητοποιήσεις την πηγή του άγχους σου και αυτή η αρχή θα είναι το ήμισυ του παντός για να καταφέρεις να το διαχειριστείς!

Αιγόκερως

Η ημέρα θα ξεκινήσει με το μυαλό σου να βρίσκεται σε συλλογικές εργασίες και ομάδες που δραστηριοποιείσαι καθώς η Σελήνη μόλις πέρασε στο Σκορπιό και θα ενισχύσει το ομαδικό πνεύμα. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Ήλιο από τον Καρκίνο θα στρέψει όλους τους προβολείς επάνω σου. Σήμερα θα έχεις την ικανότητα να πείσεις για τις ιδέες σου και τους στόχους σου και θα βρεις και τους κατάλληλους συμμάχους για να σε διευκολύνουν! Οι γνωριμίες που θα κάνεις σήμερα μπορούν να εξελιχθούν σε καλές φιλίες για αυτό επεδίωξε τες και μην τις αγνοήσεις!

Υδροχόος

Η ημέρα θα δημιουργήσει κινητικότητα σε επαγγελματικά θέματα καθώς η ανάγκη σου για αναγνώριση θα σε δραστηριοποιήσει προκειμένου να ξεχωρίσεις.  Η Σελήνη έχει περάσει στο Σκορπιό και το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Ήλιο από τον Καρκίνο θα ενισχύσει την πίστη στον εαυτό σου. Η αυτοπεποίθηση σου θα είναι το όπλο σου σήμερα προκειμένου να διεκδικήσεις και να επιτύχεις αυτά που θέλεις ιδιαίτερα σε επαγγελματικό επίπεδο.

Ιχθύς

Εκμεταλλεύσου την ημέρα για να συλλέξεις πληροφορίες για οτιδήποτε σε ενδιαφέρει και να αποκτήσεις νέες γνώσεις. Η Σελήνη έχει περάσει στο Σκορπιό και θα ευνοήσει οτιδήποτε μπορεί να σε βοηθήσει να διευρύνεις τους πνευματικούς σου ορίζοντες. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον  Ήλιο από τον Καρκίνο, θα σε κάνει αρκετά δημοφιλή στο κοινωνικό σου περιβάλλον και θα σε βοηθήσει να μοιραστείς τις γνώσεις σου και να κερδίσεις τις εντυπώσεις. Η ημέρα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή προς εσένα και θα σου δώσει ευκαιρίες για να κάνεις δημόσιες σχέσεις!

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ E-ZWDIA.GR

Πες μου τι ζώδιο είσαι να σου πω πόσο ψεύτης είσαι!
Ζώδια και φιλία: ποια ζώδια είναι οι καλύτεροι φίλοι;