ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 28 Ιουνίου;

Κριός

Θέματα της καθημερινότητας θα σε απασχολήσουν άμεσα και σήμερα καθώς η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο και είναι ευρέως γνωστό πως της αρέσει η τάξη! Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, θα αυξήσει το πείσμα σου και τις αντοχές σου με αποτέλεσμα να φέρεις εις πέρας ακόμα και τις πιο δύσκολες εργασίες που θα σου ανατεθούν. Το τετράγωνο με τον Κρόνο από τον Τοξότη αργά το βράδυ θα σου υπενθυμίσει πως δεν είσαι άτρωτος/η και είναι απόλυτα λογικό να νιώθεις κουρασμένος/η και με έλλειμμα ενέργειας.

Ταύρος

Σήμερα θέλεις να βρεις χρόνο για να κανακέψεις τον εαυτό σου και να ασχοληθείς με δραστηριότητες που σε ευχαριστούν! Η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο και το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, θα αυξήσει το πάθος σου και θα σου χαρίσει την ικανότητα να μαγνητίσεις όποιον/α βρεθεί στο δρόμο σου. Το βράδυ το τετράγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο από τον Τοξότη θα φέρει στην επιφάνεια απωθημένα σου που θα σου χαλάσουν το κέφι, προσωρινά όμως!

Δίδυμοι

Κάποιο θέμα που προέκυψε στο σπίτι χθες, σίγουρα εξακολουθεί να υφίσταται και σήμερα με αποτέλεσμα να πρέπει να λύσεις αυτό και μετά να ασχοληθείς με οτιδήποτε άλλο θελήσεις. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στην Παρθένο και το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, θα σε βοηθήσει να φτάσεις στη λύση του προβλήματος πάση θυσία καθώς θα το δεις σαν πρόκληση! Το βράδυ το τετράγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο από τον Τοξότη μπορεί να σου δημιουργήσει υποχρεώσεις προς τους συνεργάτες ή τον/την σύντροφό σου που θα περιορίσουν το χρόνο σου.

Καρκίνος

Η επικοινωνιακή σου άνεση εξακολουθεί να υφίσταται και είναι ο λόγος που θα γίνεις δημοφιλής στον περίγυρο σου. Η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο και το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, θα σου χαρίσει μαντικές ικανότητες καθώς θα μπορέσεις να καταλάβεις διαισθητικά τις προθέσεις συγγενών, γνωστών, φίλων ακόμα και γειτόνων! Το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Κρόνο από τον Τοξότη, το βραδάκι θα σε περιορίσει καθώς θα σου υπενθυμίσει υποχρεώσεις της καθημερινότητας για αυτό εκμεταλλεύσου όλη την υπόλοιπη ημέρα!

Λέων

Σήμερα είναι πιθανό να ξεκινήσεις να υλοποιείς  τα πλάνα που έχεις κατά νου και αφορούν οικονομικά θέματα καθώς η Σελήνη από την Παρθένο ευνοεί τέτοιου είδους δουλειές! Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα σε βοηθήσει να αντιληφθείς τις ευκαιρίες διαισθητικά και να βγεις κερδισμένος/η από νέες συμφωνίες! Το βράδυ η σκιά του Κρόνου θα γίνει αισθητή καθώς θα σχηματίσει όψη τετραγώνου με τη Σελήνη για αυτό φρόντισε να έχεις τελειώσει με τις σημαντικές δουλειές σου νωρίτερα.

Παρθένος

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιο σου και να σου δημιουργεί έντονα συναισθήματα είτε θετικά είτε αρνητικά! Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, είναι μια καλή ευκαιρία για να προσπαθήσεις να κόψεις μια άσχημη συνήθεια καθώς θα νιώσεις δυνατός/η και έτοιμος/η να “μεταμορφωθείς”! Το βράδυ το τετράγωνο που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον Κρόνο από τον Τοξότη μπορεί να δημιουργήσει υποχρεώσεις σχετικές με το σπίτι σου και δεν θα μπορέσεις να τις αποφύγεις.

Ζυγός

Σήμερα οι σκέψεις σου θα είναι καταιγιστικές και δεν θα σε αφήσουν να χαλαρώσεις καθώς το μυαλό σου θα δουλεύει υπερωρίες! Η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο και το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, θα στρέψει την προσοχή σου σε θέματα σπιτιού και θα σε βοηθήσει να λύσεις οποιοδήποτε θέμα υπάρχει! Το βράδυ το τετράγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο από τον Τοξότη είναι πιθανό να ενισχύει τις ανασφάλειες σου με αποτέλεσμα να γίνεις ιδιαίτερα εσωστρεφής!

Σκορπιός

Οι άνθρωποι που έχεις επιλέξει και απαρτίζουν το φιλικό σου περίγυρο θα είναι θα είναι η νούμερο ένα προτεραιότητα σου και σήμερα καθώς η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στην Παρθένο. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, είναι μια καλή ευκαιρία για να στρέψεις το πάθος σου στην υλοποίηση συλλογικών στόχων που αφορούν κάποια ομάδα που ασχολείσαι ενεργά. Η ηγετική σου στάση θα σε φέρει στο προσκήνιο καθώς όλοι θα περιμένουν από εσένα μια χείρα βοηθείας! Το βράδυ το τετράγωνο που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον Κρόνο από τον Τοξότη σου εφιστά την προσοχή καθώς μπορεί να έχεις έξοδα που δεν περιμένεις!

Τοξότης

Σήμερα θα σε απασχολήσει μόνο οτιδήποτε σχετίζεται με το “φαίνεσθαι” καθώς η Σελήνη βρίσκεται στην  Παρθένο και σε εξωθεί στο να αποζητάς την κοινωνική αναγνώριση. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, θα ενισχύσει την ανάγκη σου για φήμη και δόξα με αποτέλεσμα να κάνεις τα πάντα προκειμένου να καταφέρεις να ξεχωρίσεις. Το βράδυ το τετράγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο που βρίσκεται στο ζώδιο σου, θα σε κουράσει καθώς θα διαπιστώσεις πως οι στόχοι σου -κυρίως οι επαγγελματικοί- χρειάζονται προσπάθεια και κόπο.

Αιγόκερως

Σήμερα μόλις ξυπνήσεις θα ψάξεις να βρεις τρόπους για να φύγεις καθώς η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο και θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να χαλαρώσεις και να “ταξιδέψεις”! Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα που βρίσκεται στο ζώδιο σου, θα φέρει θαυμαστές/στριες γύρω σου καθώς θα σαγηνεύσεις τα πλήθη όπου εμφανιστείς. Το βράδυ το τετράγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο από τον Τοξότη θα σου δημιουργήσει ανασφάλεια καθώς θα φέρει στο μυαλό σου κάθε πιθανό και απίθανο σενάριο με αποτέλεσμα να γίνεις απότομος/η προς τους άλλους.

Υδροχόος

Σήμερα οτιδήποτε και να επιλέξεις να κάνεις θα το κάνεις με ιδιαίτερη θέρμη καθώς τα μέτρια συναισθήματα δεν υπάρχουν για εσένα. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στην Παρθένο και το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον  Αιγόκερω, θα ενισχύσει το πείσμα σου, τη θέληση σου, τις φυσικές και συναισθηματικές αντοχές σου αλλά και τα πάθη σου! Το βράδυ το τετράγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο από τον Τοξότη θα σε ωθήσει σε ξεκαθαρίσματα στο φιλικό σου περίγυρο αλλά θα πρέπει να το κάνεις με τακτ αν δεν θέλεις να έχεις προβλήματα!

Ιχθύς

Οι σχέσεις και οι συνεργασίες σου εξακολουθούν να βρίσκονται στο προσκήνιο καθώς η Σελήνη από την  Παρθένο αναμοχλεύει θέματα που υπάρχουν σε αυτές. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, είναι μια καλή ευκαιρία για να υπερασπιστείς τις επιλογές σου και τα θέλω σου με πάθος, χωρίς να σε νοιάζει τι θα πουν οι άλλοι! Το βράδυ το τετράγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο από τον Τοξότη μπορεί να σε εκθέσει σε επαγγελματικά θέματα και να σου ζητηθούν ευθύνες για αυτό φρόντισε τα όλα από το πρωί.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ E-ZWDIA.GR

Μάνα είναι μόνο μια! Τα ζώδια και η… μαμά τους
Φενγκ Σούι και τύχη στην καριέρα