ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 26 Ιουνίου;

Κριός

Σήμερα η ημέρα είναι ευνοϊκή για εσένα ώστε να καταφέρεις να βρεις χρόνο για τον εαυτό σου καθώς η Σελήνη έχει περάσει στο φιλικό ζώδιο του Λέοντα. Άφησε για λίγο τις υποχρεώσεις των προηγούμενων ημερών που σε ταλαιπώρησαν και ασχολήσου με τα χόμπι σου και τους ανθρώπους που θέλεις να βρίσκεσαι κοντά τους. Μια βόλτα με φίλους σου ή τον/την σύντροφό σου, η ενασχόληση σου με μια νέα δραστηριότητα ή ένα μικρό δώρο στον εαυτό σου είναι ικανά να σου φτιάξουν τη διάθεση και να σε γεμίσουν χαρά!

Ταύρος

Σήμερα από το πρωί κάτι θα έχεις αλλά δεν θα είναι εύκολο να προσδιορίσεις τι και γι αυτό θα ψάξεις αφορμές να το εξωτερικεύσεις. Η Σελήνη έχει περάσει στο Λέοντα και θα σου υπενθυμίσει κάθε τι που έχει πάει στραβά και κάθε αδικία που έχεις υποστεί. Προσπάθησε να μην αναμοχλεύσεις γεγονότα του παρελθόντος που δεν γίνεται να αλλάξουν και μην τα φέρεις στο παρόν γιατί σίγουρα θα δημιουργηθούν εντάσεις. Ο πιο αδύναμος κρίκος σήμερα είναι οι δικοί σου άνθρωποι καθώς έχουν περισσότερες πιθανότητες να γίνουν οι δέκτες των παραπόνων σου.

Δίδυμοι

Η Σελήνη έχει περάσει στο Λέοντα και η ημέρα θα σου φέρει ευκαιρίες και αφορμές για να ασχοληθείς με αδέρφια, ξαδέρφια ακόμα και γείτονες καθώς από όπου και να περάσεις σήμερα θα ξεκινήσεις την κουβέντα. Η ημέρα είναι θετική αν ασχολείσαι με το εμπόριο επαγγελματικά και αρνητική αν είσαι από την πλευρά του καταναλωτή. Είναι πιθανό να θελήσεις να τα αγοράσεις όλα και μέσα στον παροξυσμό σου μπορεί να πάρεις πολλά πράγματα τα οποία δεν χρειάζεσαι!

Καρκίνος

Σήμερα θα έχεις μια τάση για παράπονα καθώς δεν θα νιώσεις την ασφάλεια που επιθυμείς. Η Σελήνη βρίσκεται στο Λέοντα και θα ξεκινήσει να αναμοχλεύει διάφορες σκέψεις, με αποτέλεσμα να θεωρήσεις πως αυτά που κερδίζεις είναι λίγα ή πως η δουλειά σου δεν σου προσφέρει τη σταθερότητα που χρειάζεσαι. Απόφυγε να κάνεις παρορμητικές κινήσεις καθώς το πιο πιθανό είναι να μπερδέψεις τα πράγματα και τις ανησυχίες σου και όχι να τις λύσεις!

Λέων

Σήμερα θα είσαι ο/η πρωταγωνιστής/στρια της ημέρας καθώς η  Σελήνη έχει περάσει στο ζώδιο σου και θα φροντίσει γι αυτό. Είναι πιθανό να ξεκινήσεις να έχεις παράλογες απαιτήσεις από τους συνεργάτες και τον/την σύντροφό σου, γεγονός που μπορεί να δημιουργήσει εντάσεις μεταξύ σας. Σήμερα μπορείς να καταφέρεις να κάνεις τους άλλους να πραγματοποιήσουν κάθε σου χατίρι, χωρίς να χρειαστεί να το απαιτήσεις και χωρίς να φανεί πως το θεωρείς δεδομένο. Δεν χρειάζεται κόπο παρά μόνο τρόπο!

Παρθένος

Σήμερα θα εστιάσεις περισσότερο σε οτιδήποτε σου προκαλεί ενόχληση με αποτέλεσμα το μυαλό σου να γεμίσει αρνητικές σκέψεις που θα σε αγχώσουν. Η Σελήνη βρίσκεται στο Λέοντα και θα σου δημιουργήσει μια γενικότερη κούραση, ακόμα και για απλές δουλειές της καθημερινότητας. Μπορεί να έχεις άρνηση να ασχοληθείς με οτιδήποτε, όμως αν επικεντρωθείς σε μια δουλειά ρουτίνας ή μια υποχρέωση που έχεις, τότε θα καταφέρεις να κρατήσεις το μυαλό σου απασχολημένο μακριά από ανήσυχες σκέψεις!

Ζυγός

Σήμερα θα είσαι πολύ δημοφιλής στην παρέα σου καθώς οι συμβουλές σου θα κάνουν τους φίλους σου να περιμένουν την γνώμη σου για οτιδήποτε τους απασχολεί. Η Σελήνη βρίσκεται στο Λέοντα και θα στρέψει το ενδιαφέρον σου σε συλλογικές εργασίες αλλά και θέματα που  απασχολούν τους φίλους και τους συναδέλφους σου. Σήμερα θα πρωτοστατήσεις σε θέματα άλλων και θα έχεις μια συμβουλή για τα πάντα για αυτό μην απορήσεις αν τα τηλέφωνα χτυπάνε ασταμάτητα.

Σκορπιός

Η Σελήνη έχει περάσει στο Λέοντα και θα διαπιστώσεις πως όλοι θα ξεκινήσουν να ασχολούνται μαζί σου. Το φαινόμενο αυτό θα πάρει μεγαλύτερη έκταση στον επαγγελματικό σου χώρο καθώς σήμερα θα έχεις ζήτηση. Για αυτούς τους λόγους θα πρέπει να είσαι διπλά προσεκτικός/η σε αυτά που θα πεις, σε αυτά που θα κάνεις και φυσικά σε αυτά που θα αποφασίσεις. Μην αφήσεις τον εαυτό σου εκτεθειμένο και μην πάρεις μέρος σε πηγαδάκια ιδιαίτερα εντός του επαγγελματικού περιβάλλοντος.

Τοξότης

Σήμερα που η Σελήνη μπήκε στον Κριό σε προτρέπει να χαλαρώσεις και να ασχοληθείς με οτιδήποτε μπορεί να προσθέσει ένα ακόμα λιθαράκι στης γνώσεις σου. Ένας περίπατος σε μια έκθεση με κάποιο θέμα που σου αρέσει, το διάβασμα ενός καλού βιβλίου ή ένα σεμινάριο είναι καλές ιδέες για να περάσεις την ημέρα. Αν έχεις κάποιο θέμα που να σχετίζεται με το εξωτερικό επεδίωξε το σήμερα κιόλας καθώς η ημέρα ευνοεί επαφές και συζητήσεις με ανθρώπους που βρίσκονται μακριά!

Αιγόκερως

Σήμερα τα συναισθήματα σου θα είναι πιο έντονα από τη λογική και μπορεί να σε παρασύρουν σε λάθος ενέργειες. Η Σελήνη βρίσκεται στο Λέοντα και αναμοχλεύει τα βαθύτερά σου συναισθήματα, φέρνοντάς τα στην επιφάνεια. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα οτιδήποτε και να νιώσεις σήμερα, είτε θυμό είτε πάθος είτε επιθυμία να το νιώσεις με ένταση! Η ένταση αυτή μπορεί να είναι καλοδεχούμενη στην προσωπική σου ζωή αλλά κράτησε τη μακριά από οικονομικές αποφάσεις καθώς είναι σίγουρο πως δεν θα σε βοηθήσει.

Υδροχόος

Οι άνθρωποι που βρίσκονται δίπλα σου, είτε σε επαγγελματικό είτε σε προσωπικό επίπεδο, θα αποκτήσουν μεγαλύτερη βαρύτητα για εσένα σήμερα. Η Σελήνη έχει περάσει στο Λέοντα και θα δυσκολευτείς να πεις όχι σε οτιδήποτε και να σου ζητήσουν οι άλλοι. Προσπάθησε να βρεις μια χρυσή τομή καθώς όσο περισσότερα ναι πεις, τόσο πιο μεγάλες θα είναι οι χάρες που θα σου ζητήσουν. Αν δεν το κάνεις θα χρειαστεί να παραγκωνίσεις εντελώς τις ανάγκες σου για να εκπληρώσεις τις επιθυμίες των άλλων.

Ιχθύς

Οι δουλειές που έχεις αφήσει σε εκκρεμότητα τις προηγούμενες ημέρες, είναι αρκετές και σήμερα θα συνειδητοποιήσεις πως θα πρέπει να τις τελειώσεις. Η Σελήνη έχει περάσει στο Λέοντα και καλό θα ήταν να κάνεις ένα οργανόγραμμα αν δεν θέλεις να βγεις εκτός χρόνου και μετά να τρέχεις. Αν καταφέρεις να συγκεντρωθείς, θα μπορέσεις να ξεμπερδέψεις από τις υποχρεώσεις σου και μάλιστα χωρίς ιδιαίτερο κόπο. Αν προσπαθήσεις να βρεις δικαιολογίες το μόνο που θα καταφέρεις είναι να μεταφέρεις τις δουλειές σου για αύριο και σίγουρα θα πολλαπλασιαστούν κατά τη διαδρομή.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ E-ZWDIA.GR

Μάνα είναι μόνο μια! Τα ζώδια και η… μαμά τους
Φενγκ Σούι και τύχη στην καριέρα