ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 25 Ιουνίου;

Κριός

Οι συζητήσεις και οι διαφωνίες με την οικογένεια σου θα σε κουράσουν και θα προσπαθήσεις να αποφύγεις τις προστριβές. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Καρκίνο και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό από το ζώδιο σου το απόγευμα, δεν θα σε αφήσει να χαλαρώσεις. Οι αντιδράσεις σου θα γίνουν υπερβολικές και η παρόρμηση σου μπορεί να σε κάνει να πεις λόγια που δεν εννοείς. Προτίμησε να μετρήσεις έως το δέκα και μετά να μιλήσεις καθώς ακόμα και να έχεις δίκιο με αυτά που θα πεις θα το χάσεις.

Ταύρος

Η εξωστρέφεια σου θα σε ωθήσει να συναντήσεις τα αγαπημένα σου συγγενικά- και όχι μόνο- πρόσωπα καθώς θέλεις να επικοινωνήσεις και να ακούσεις τη γνώμη των γύρω σου στα θέματα που σε “καίνε”! Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Καρκίνο και το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Ουρανό από τον Κριό το απόγευμα, θα τονίσει την παρόρμηση σου με αποτέλεσμα τα λόγια να είναι πιο γρήγορα από τις σκέψεις! Προσπάθησε να μη λες κάθε τι που σκέφτεσαι πριν το φιλτράρεις γιατί μπορεί να σου ξεφύγει και κάτι που θα παρεξηγηθεί και μετά δεν θα μπορέσεις να το σώσεις!

Δίδυμοι

Η ανασφάλεια σου θα σε κάνει εσωστρεφή καθώς η Σελήνη από τον Καρκίνο δεν αντέχει καθόλου όταν αισθάνεται μετέωρη. Το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Ουρανό από τον Κριό, μπορεί να φέρει έξοδα που δεν έχεις υπολογίσει ή μια αλλαγή σε οικονομικά θέματα. Μη βιαστείς να απορρίψεις κάποια αλλαγή στη δουλειά σου αν δεν την εξετάσεις προσεκτικά και μη βιαστείς να μιλήσεις και να εκνευριστείς! Αν τα καταφέρεις, τότε η ημέρα θα περάσει χωρίς απώλειες σε οικονομικό επίπεδο!

Καρκίνος

Σήμερα θέλεις να έχεις την προσοχή των άλλων και θα το προσπαθήσεις με κάθε τρόπο! Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιο σου και σε βοηθά να το καταφέρεις! Το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον  Ουρανό από τον Κριό το απόγευμα, θα εντείνει την κυκλοθυμία σου και την παρόρμηση σου με αποτέλεσμα να προκληθούν προβλήματα με τους γύρω σου. Ιδιαίτερη προσοχή δώσε στις σχέσεις με προϊσταμένους, υφισταμένους και συναδέλφους σου καθώς η ατμόσφαιρα θα είναι ηλεκτρισμένη!

Λέων

Οι σκέψεις σου σήμερα δεν θα είναι και τόσο ευχάριστες καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στον Καρκίνο θα φροντίσει να σου υπενθυμίσει όλες τις ανασφάλειες που σε πιάνουν κατά καιρούς! Το  τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Ουρανό από τον Κριό το απόγευμα, μπορεί να σε κάνει να αντιδράσεις υπερβολικά καθώς αυτά που θα σκέφτεσαι θα είναι σενάρια επιστημονικής φαντασίας! Προσπάθησε να χαλαρώσεις καθώς το άγχος σου σε συνδυασμό με τα νεύρα σου και τις ανησυχίες σου είναι ένα εκρηκτικό μείγμα που μόνο μπελάδες θα σου δημιουργήσει!

Παρθένος

Σήμερα το καλύτερο σου θα είναι οι ατέλειωτες συζητήσεις με φίλους και ομοϊδεάτες σου καθώς θα νιώθεις άνετα αν οι άνθρωποι που βρίσκονται γύρω σου είναι φιλικά προσκείμενοι στις απόψεις σου. Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο και το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Ουρανό από τον Κριό κατά το απόγευμα, σηματοδοτεί μια ημέρα ανακατατάξεων σε φιλικές και συναδελφικές σχέσεις. Είναι πιθανό με μια αφορμή να πεις όσα κρατούσες μέσα σου καιρό και ο τρόπος που θα το κάνεις μπορεί να μην είναι ο ενδεδειγμένος. Μπορείς να συζητήσεις τυχόν προβλήματα σε φιλικές σου σχέσεις αλλά θα πρέπει να βρεις τον κατάλληλο τρόπο αν δεν θέλεις να παρεξηγηθείς!

Ζυγός

Σήμερα όλες σου οι επιθυμίες θα κινηθούν σε επαγγελματικά πλαίσια καθώς η Σελήνη από τον Καρκίνο θα τονίσει τις φιλοδοξίες σου και την ανάγκη σου να αναγνωριστεί η δουλειά σου. Το απόγευμα θα σχηματίσει όψη τετραγώνου με τον Ουρανό από τον Κριό και σου εφιστά την προσοχή στις σχέσεις σου. Τα γεγονότα στο επαγγελματικό σου περιβάλλον αλλά και στις συνεργασίες σου θα σε αναγκάσουν να πάρεις αποφάσεις. Υπάρχει πιθανότητα να εκνευριστείς όμως αν δεν θέλεις να εκτεθείς μην αφήσεις την παρόρμηση σου να πάρει αποφάσεις!

Σκορπιός

Η επικοινωνιακή σου διάθεση και η ανάγκη σου να μοιραστείς τις γνώσεις σου με το περιβάλλον σου θα σε οδηγήσουν σε τηλέφωνα, mails και συναντήσεις με τους ανθρώπους του περιβάλλοντος σου. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Καρκίνο και το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Ουρανό από τον Κριό το απόγευμα, μπορεί να σου φέρει υποχρεώσεις της τελευταίας στιγμής που θα σε εκνευρίσουν καθώς θα σου χαλάσουν τα σχέδια. Η νευρικότητα σου δεν θα είναι σύμμαχος σου σήμερα καθώς θα γίνει η αφορμή για να ανάψουν τα αίματα!

Τοξότης

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Καρκίνο και να σου προκαλεί συναισθηματικό αναβρασμό καθώς θα σου φέρει σκέψεις που θα σε γυρίσουν σε καταστάσεις που έχουν μείνει ανεξίτηλες στην καρδιά σου. Το  τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Ουρανό από τον Κριό το απόγευμα, θα σου δημιουργήσει εξωστρέφεια και δεν θα σε αφήσει να κρατήσεις τα έντονα συναισθήματά σου κρυφά. Αν μεταφέρεις οτιδήποτε νιώθεις σε οικονομικές υποθέσεις και φιλικές σχέσεις, το μόνο που θα καταφέρεις είναι να τα κάνεις όλα ένα τεράστιο κουβάρι που δύσκολα θα το ξεμπλέξεις!

Αιγόκερως

Το κεφάλαιο σχέσεις εξακολουθεί να βρίσκεται στο προσκήνιο καθώς η Σελήνη από τον Καρκίνο επηρεάζει άμεσα τον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών σου. Το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Ουρανό από τον Κριό το απόγευμα θα δώσει τις κατάλληλες αφορμές και θα φέρει ανατροπές σε σχέσεις και συνεργασίες. Δεν χρειάζεται να ανησυχείς για αυτό καθώς σήμερα θα καταφέρεις να πάρεις αποφάσεις που ξέρεις πως έπρεπε αλλά μέχρι τώρα δεν το τολμούσες!

Υδροχόος

Σήμερα η ημέρα είναι γεμάτη υποχρεώσεις, είτε δικές σου είτε της οικογένειάς σου και η Σελήνη από τον Καρκίνο θα σου τις υπενθυμίσει. Προσπάθησε να ασχοληθείς μαζί τους από το πρωί καθώς όσο περνά η ημέρα η κούραση θα σου δημιουργήσει νεύρα και θα είναι δύσκολο να επικεντρωθείς σε μια δουλειά.  Το τετράγωνο που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον Ουρανό από τον Κριό κατά το απόγευμα, θα φέρει τυχαίες συναντήσεις που δεν θα σε χαροποιήσουν ιδιαίτερα! Οργάνωσε το χρόνο σου και μην είσαι βιαστικός/η κυρίως όταν οδηγείς για να μην έχεις προβλήματα.

Ιχθύς

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο φιλικό ζώδιο του Καρκίνου και θα σου δώσει μια χείρα βοηθείας προκειμένου να κρατήσεις την καλή σου διάθεση. Εκμεταλλεύσου κάθε ώρα μέχρι το απόγευμα για να δεις φίλους, να πας βόλτα και να φλερτάρεις καθώς μετά η Σελήνη θα πλησιάσει τον Ουρανό στον Κριό σε όψη τετραγώνου. Είναι πιθανό να θυμηθείς μια οικονομική σου υποχρέωση που θα ρίξει μια σκιά στην ανέμελή σου διάθεση καθώς θα πρέπει να τη διευθετήσεις. Σήμερα η ημέρα μπορεί να φέρει έκτακτα έξοδα γι αυτό φρόντισε να μην επιβαρύνεις τον προϋπολογισμό σου εις γνώσιν σου!

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ E-ZWDIA.GR

Πες μου τι ζώδιο είσαι να σου πω πόσο ψεύτης είσαι!
Ζώδια και φιλία: ποια ζώδια είναι οι καλύτεροι φίλοι;