ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 22 Ιουνίου;

Κριός

Η Σελήνη έχει περάσει στο ζώδιο των Διδύμων και θα ευνοήσει την επικοινωνία σου και τις σχέσεις με το περιβάλλον σου. Σήμερα είναι μια καλή ημέρα για να πάρεις ένα τηλέφωνο τον/την αδερφό/η σου ή κάποιο άλλο στενό συγγενικό σου πρόσωπο και να μάθεις τα νέα του ή να κανονίσετε μια βόλτα στα μαγαζιά. Νωρίς το βράδυ η Σελήνη θα σχηματίσει τρίγωνο με το Δία από το Ζυγό -το ζώδιο της συντροφικότητας- και θα βοηθήσει κάθε είδους σχέσεις είτε είναι προσωπικές είτε είναι επαγγελματικές!

Ταύρος

Σήμερα αυτό που θέλεις είναι να νιώσεις ασφαλής και ο τρόπος που θα προσπαθήσεις να κατευνάσεις τις ανασφάλειες σου είναι η απόκτηση αγαθών. Η Σελήνη έχει περάσει στους Διδύμους και μπορεί να σε βάλει στη διαδικασία να ξεκινήσεις αποταμίευση ή να γαντζωθείς από υλικά αγαθά καθώς έτσι θα νιώσεις ασφαλής. Το τρίγωνο της Σελήνης με το Δία από το Ζυγό νωρίς το βράδυ θα σου υπενθυμίσει πως οι δεξιότητες σου είναι αυτές που θα σε κάνουν να αισθανθείς σιγουριά. Δεν αποκλείεται μάλιστα -αν τις εκμεταλλευτείς- να αποκτήσεις και κάποιο έξτρα εισόδημα!

Δίδυμοι

Η Σελήνη έχει περάσει στο ζώδιο σου και η διάθεση σου θα κινείται από το ένα άκρο στο άλλο με αποτέλεσμα να τρελαίνει τους ανθρώπους που βρίσκονται κοντά σου. Σήμερα είναι πολύ πιθανό να δείξεις τα συναισθήματα σου σε συνεργάτες αλλά και τον/τη σύντροφό σου, την ίδια στιγμή όμως μπορεί να τα βάλεις μαζί τους καθώς θα σου φταίξουν! Το τρίγωνο της Σελήνης με το Δία από το Ζυγό το βράδυ είναι μια καλή ευκαιρία για να αφήσεις τις έννοιες και να το ρίξεις λίγο έξω, χωρίς να το παρακάνεις!

Καρκίνος

Σήμερα θα έχεις τις κλειστές σου καθώς η Σελήνη έχει περάσει στους Διδύμους και θα σου δημιουργήσει άγχος. Είναι πολύ πιθανό να ξεκινήσεις να κάνεις σκέψεις που με τη σειρά τους θα σε βάλουν σε άλλες σκέψεις και ο κύκλος θα γίνει φαύλος. Προσπάθησε να εστιάσεις μόνο σε αυτά που μπορείς να εξηγήσεις με τη λογική και όχι σε σκόρπιες σκέψεις ώστε να μην οδηγηθείς σε λάθος συμπεράσματα. Το βράδυ το τρίγωνο της Σελήνης με το Δία από το Ζυγό θα φέρει καλά νέα που σχετίζονται με την οικογένεια σου ή με κάποιο ακίνητο.

Λέων

Η στήριξη των άλλων σε οτιδήποτε και αν αποφασίσεις να κάνεις θα είναι πολύ σημαντικό κομμάτι για εσένα και η Σελήνη που έχει περάσει στους Διδύμους θα σε βοηθήσει να το καταφέρεις. Σήμερα είναι η κατάλληλη ημέρα για να κάνεις νέες συμμαχίες και να βρεις ανθρώπους που θα μπορούν να σε βοηθήσουν στα σχέδια σου. Το τρίγωνο της Σελήνης με το  Δία από το Ζυγό το βράδυ θα σου δώσει την ευκαιρία να διασκεδάσεις γι αυτό άδραξε τη μέρα σου και βγες για ένα ποτό με φίλους ή ακόμα και συναδέλφους!

Παρθένος

Τα σημαντικότερα θέματα για εσένα σήμερα θα είναι τα θέματα της δουλειάς σου και γι αυτό θα δώσεις προτεραιότητα μόνο σε αυτά. Η Σελήνη έχει περάσει στους Διδύμους και θα σου “υπενθυμίσει” τις επαγγελματικές σου φιλοδοξίες ώστε να βρεις τρόπους να τις υλοποιήσεις. Το τρίγωνο της Σελήνης με το Δία από το Ζυγό νωρίς το βράδυ μπορεί να σου φέρει μια νέα επαγγελματική πρόταση που θα αυξήσει το εισόδημα σου και θα τονίσει την αυτοπεποίθηση σου!

Ζυγός

Η Σελήνη έχει περάσει στους Διδύμους και θα σου χαρίσει μια ακόρεστη δίψα για να μάθηση.  Σήμερα μπορεί να ασχοληθείς με κάποιο σεμινάριο ή να ξεκινήσεις να κάνεις έρευνα για κάποιο μεταπτυχιακό. Από την άλλη μπορείς απλά να ξεκινήσεις τις συζητήσεις με ανθρώπους του περιβάλλοντος σου καθώς είναι ο πιο άμεσος τρόπος να ανταλλάξεις γνώσεις και πληροφορίες. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει η Σελήνη με το Δία από το ζώδιο σου το βράδυ θα σε κάνει δημοφιλή στον περίγυρο σου καθώς οι απόψεις σου θα τύχουν μεγάλης αποδοχής!

Σκορπιός

Σήμερα θα νιώθεις συναισθηματικά ευάλωτος/η καθώς η Σελήνη έχει περάσει στους Διδύμους και θα αναμοχλεύσει τα συναισθήματα που κρατάς μόνο για εσένα. Αφορμή γι αυτό μπορεί να είναι μια σκέψη, μια φωτογραφία ή μια τυχαία συνάντηση με κάποιον/α που θα σε αναγκάσει να δεις αυτά που απόφευγες. Το βράδυ το τρίγωνο της Σελήνης με το Δία από το Ζυγό θα σε βοηθήσει να βρεις την αισιοδοξία σου και να ξεφύγεις από τη συναισθηματική υπερχείλιση που νιώθεις.

Τοξότης

Σήμερα θα αποζητήσεις τη συναισθηματική ασφάλεια -πέρα από τον/την σύντροφό σου- και στους συνεργάτες σου καθώς η Σελήνη από τους Διδύμους θα σου δημιουργήσει ανασφάλεια. Για αυτό το λόγο δεν θα είναι εύκολο να έρθεις σε αντιπαράθεση με κανέναν ακόμα και αν χρειαστείς να κάνεις υποχωρήσεις που δεν σου αρέσουν. Νωρίς το βράδυ το τρίγωνο της Σελήνης με το Δία από το Ζυγό θα φέρει τύχη σε νέες συμφωνίες και συνεργασίες αλλά θα δημιουργήσει και υπερβολές για αυτό να είσαι προσεκτικός/η αν δεν θέλεις να εκτεθείς.

Αιγόκερως

Οι υποχρεώσεις, κυρίως οι εργασιακές, θα είναι αρκετές σήμερα αλλά εσένα δεν σε τρομάζει αυτό καθώς φημίζεσαι για τις αντοχές σου και τη σκληρή δουλειά. Η Σελήνη έχει περάσει στους Διδύμους και μπορεί να φέρει αρκετές υποχρεώσεις και θα σου κάνει ένα τεστ αντοχής. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με το Δία από το Ζυγό νωρίς το βράδυ εκτός από υποχρεώσεις θα φέρει και κάποια επιβράβευση είτε ηθική είτε οικονομική. Σήμερα θα διακριθείς για την εργατικότητα σου και μπορεί να έχεις και μια εργασιακή ευκαιρία.

Υδροχόος

Σήμερα θα είσαι από τους πιο ευνοημένους/ες της ημέρας καθώς η Σελήνη πέρασε στο φιλικό ζώδιο των Διδύμων και θα σημάνει την έναρξη του διαλλείματος! Η ημέρα είναι ευνοϊκή για να ασχοληθείς με ένα νέο χόμπι και να ξεκινήσεις μαθήματα χορού, ζωγραφικής η οτιδήποτε άλλο ήθελες και μέχρι τώρα δεν έπαιρνες την απόφαση. Το βράδυ το τρίγωνο που θα σχηματίσει η Σελήνη με το Δία από το Ζυγό θα ευνοήσει εκπαιδευτικά θέματα και είναι πιθανό να σου φέρει ως δώρο ένα ταξίδι!

Ιχθύς

Σήμερα θα γίνεις αρκετά εσωστρεφής καθώς η Σελήνη από τους Διδύμους θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να απομακρυνθείς από την πολυκοσμία και να χαλαρώσεις στο σπίτι σου. Είναι μια καλή ευκαιρία να συζητήσεις με τους δικούς σου και να έρθετε κοντά καθώς οι ρυθμοί της καθημερινότητας δεν σε αφήνουν να τους αφιερώσεις το χρόνο που θέλεις. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει η Σελήνη με το  Δία από το Ζυγό νωρίς το βράδυ, θα σε κάνει ευδιάθετο/η και μπορεί να φέρει θετικές εξελίξεις σε κληρονομικά ζητήματα ή θέματα που σχετίζονται με το σπίτι σου.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ E-ZWDIA.GR

Μάνα είναι μόνο μια! Τα ζώδια και η… μαμά τους
Φενγκ Σούι και τύχη στην καριέρα