ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 14 Ιουνίου;

Κριός

Σήμερα θα περάσεις τον ελεύθερο σου χρόνο παρέα με τους φίλους σου καθώς η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Υδροχόο και να τους δίνει προτεραιότητα. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Ερμή από τους Διδύμους θα σου χαρίσει ένα συνδυασμό γοητείας και ευφράδειας. Εκμεταλλεύσου τα “δώρα” του Ερμή για να κάνεις νέες γνωριμίες, να αποκτήσεις νέους συμμάχους και να έρθεις κοντά με κάποιο/α φίλο/η σου που η σχέση σας είχε μπει στον πάγο.

Ταύρος

Σήμερα οι επαγγελματικές σου φιλοδοξίες θα γίνουν η αιτία για να δραστηριοποιηθείς προκειμένου να κάνεις αισθητή την παρουσία σου μέσα από τη δουλειά σου. Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο και το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Ερμή από τους Διδύμους θα σε βοηθήσει να επιτύχεις αυτά που έχεις κατά νου. Οι συζητήσεις και η παρουσίαση των ιδεών σου στους ανωτέρους σου στη δουλειά θα σε βοηθήσουν να έρθεις ένα βήμα πιο κοντά στους στόχους σου. Εκμεταλλεύσου την ευκαιρία αλλά πρόσεξε καθώς μπορεί να παρασυρθείς και να πεις πολλά που δεν θα είναι εύκολο να πραγματοποιήσεις.

Δίδυμοι

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Υδροχόο και να ευνοεί οτιδήποτε μπορεί να κάνει το μυαλό σου να ξεφύγει από τη ρουτίνα της καθημερινότητας. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Ερμή από το ζώδιο σου υποδηλώνει πως οι συζητήσεις έχουν την τιμητική τους και θα το εκμεταλλευτείς δεόντως, καθώς θα κανονίσεις μια επίσκεψη ή μια έξοδο. Σήμερα θα φτάσουν αρκετές πληροφορίες σε εσένα αλλά θα πρέπει να διαχωρίσεις ποιες ανήκουν στη σφαίρα της φαντασίας και ποιες στην πραγματικότητα.

Καρκίνος

Το πάθος θα είναι μια λέξη που θα χαρακτηρίζει οτιδήποτε και να κάνεις σήμερα και για αυτό δεν θα πάρεις τίποτα αψήφιστα. Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο και μπορεί να σε κάνει αρκετά αντιδραστικό/η καθώς η ένταση θα σου δημιουργήσει τέτοιου είδους συναισθήματα. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Ερμή από τους Διδύμους θα σε βοηθήσει να κάνεις επιχειρηματικές συμφωνίες αλλά και συμφωνίες που σχετίζονται με οικονομικά θέματα. Επεδίωξε τες καθώς σίγουρα θα βγεις κερδισμένος/η.

Λέων

Σήμερα η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Υδροχόο και να σε παρακινεί να ασχοληθείς με τους συνεργάτες και το/η σύντροφο σου. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Ερμή από τους Διδύμους είναι μια καλή ευκαιρία να συζητήσεις με τα αγαπημένα σου πρόσωπα και να ακούσεις τα θέματα, τις σκέψεις και τις ανησυχίες τους. Η ημέρα θα είναι ευνοϊκή για συζητήσεις που αφορούν νέες συμφωνίες  για αυτό αν έχεις κάτι στα σκαριά επεδίωξε να κάνεις μια πρώτη επαφή σήμερα κιόλας

Παρθένος

Οι υποχρεώσεις της καθημερινότητας εξακολουθούν να σε απασχολούν και σήμερα καθώς θα πρέπει να κάνεις ένα πλάνο προκειμένου να τις βάλεις σε σειρά προτεραιότητας. Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο και το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή από τους Διδύμους θα σε βοηθήσει όχι μόνο να τελειώσεις με τις υποχρεώσεις σου αλλά να βρεις και ανθρώπους πρόθυμους να βάλουν ένα χεράκι. Η επικοινωνιακή σου διάθεση θα είναι το κλειδί της επιτυχίας σου για αυτό εκμεταλλεύσου την ημέρα καθώς δε χρειάζεται κόπος για να τελειώσεις με τις δουλειές σου αλλά τρόπος!

Ζυγός

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο φιλικό αέρινο ζώδιο του Υδροχόου και να σε βοηθά να περάσεις καλά! Η όρεξη και η ενέργεια σου θα είναι σε υψηλά επίπεδα και θα γίνουν αφορμή για να ξεσηκώσεις και τους γύρω σου! Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Ερμή από τους Διδύμους θα δημιουργήσει “κινητικότητα” σε φιλικές αλλά και ερωτικές σχέσεις! Με όσο περισσότερους επικοινωνήσεις και βρεθείς σήμερα τόσο καλύτερα θα περάσεις, αρκεί να προσέξεις καθώς μπορείς να χάσεις το μέτρο και παρεξηγηθεί ο ενθουσιασμός σου!

Σκορπιός

Σήμερα θα προσπαθήσεις να βρεις τρόπο να κάνεις κάποιες αλλαγές που έχεις κατά νου και αφορούν το σπίτι σου για αυτό και η προσοχή σου θα είναι αποκλειστικά στραμμένη εκεί. Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο και το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Ερμή από τους Διδύμους  θα σε βοηθήσει να συζητήσεις μαζί με την οικογένεια σου τις αλλαγές που έχεις κατά νου. Επίσης θα σε βοηθήσει να σπάσεις τον πάγο που μπορεί να έχει δημιουργηθεί μεταξύ σας με αφορμή κάποια διαφωνία. Σήμερα είναι πιθανό να έχεις και μια εξέλιξη σχετική με κάποιο ακίνητο καθώς οι συμφωνίες ευνοούνται!

Τοξότης

Τα θέματα που απασχολούν το συγγενικό σου περιβάλλον θα απασχολήσουν κι εσένα σήμερα καθώς η Σελήνη από τον Υδροχόο θα σε κάνει να ταυτιστείς μαζί τους. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Ερμή από τους Διδύμους θα σε κάνει ιδιαίτερα αγαπητό/η στους γύρω σου. Αυτό θα γίνει και η αιτία που θα έχει προτάσεις για έξοδο από αδέρφια, ξαδέρφια, γνωστούς ακόμα και γείτονες. Αν ασχολείσαι με το εμπόριο σήμερα θα είναι μια καλή ημέρα για να επιτύχεις συμφέρουσες συμφωνίες και να αυξήσεις το τζίρο σου!

Αιγόκερως

Το μυαλό σου θα τριγυρίζει σε οικονομικές υποχρεώσεις, λογαριασμούς και διευθετήσεις καθώς η Σελήνη από τον Υδροχόο σε καλεί να τα τακτοποιήσεις. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Ερμή από τους Διδύμους είναι μια καλή ευκαιρία για να συζητήσεις εργασιακά θέματα και να καταφέρεις να ακουστούν τα θέλω σου στη δουλειά. Η ημέρα μπορεί να σημάνει την αρχή μιας οικονομικής συμφωνίας που θα σε ευνοήσει. Το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να προλάβεις τις ευκαιρίες που θα σου δοθούν!

Υδροχόος

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιο σου και να σου δημιουργεί ανάμεικτα συναισθήματα καθώς η ενέργεια και η απώλεια της θα εναλλάσσονται με γοργούς ρυθμούς. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Ερμή από τους Διδύμους θα σε βοηθήσει να φτιάξεις το κλίμα στις σχέσεις σου με τους συνεργάτες και το/η σύντροφο σου. Σήμερα είναι μια ευνοϊκή ημέρα για να συζητήσεις και να λύσεις τα μελανά σημεία των σχέσεων σου ώστε να τα αφήσεις στο παρελθόν. Η ημέρα μπορεί να φέρει και μια ευκαιρία σε επαγγελματικά ή προσωπικά θέματα και θα πρέπει να είσαι σε εγρήγορση!

Ιχθύς

Μια ιστορία που θα ακούσεις από τον περίγυρο σου μπορεί να σε βάλει στη διαδικασία να ταυτιστείς μαζί της και θα γίνει η αφορμή για να έρθουν στην επιφάνεια οι ανησυχίες σου. Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο και θα σου δημιουργήσει μια αναστάτωση καθώς τα σενάρια που τριγυρίζουν στο μυαλό σου δεν θα σε αφήσουν σε ησυχία. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Ερμή από τους Διδύμους θα σε βοηθήσει να επικοινωνήσεις οτιδήποτε και να σε απασχολεί και να το φιλτράρεις μέσα από τη λογική. Σήμερα θα νιώσεις και την υποστήριξη της οικογένειας σου και θα είναι μια καλή ευκαιρία για να αναθερμάνεις τις σχέσεις σας!

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ E-ZWDIA.GR

Πες μου τι ζώδιο είσαι να σου πω πόσο ψεύτης είσαι!
Ζώδια και φιλία: ποια ζώδια είναι οι καλύτεροι φίλοι;