ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 13 Ιουνίου;

Κριός

Οι φίλοι σου αποτελούν τη δεύτερη οικογένεια σου και σήμερα θα επιλέξεις να τους αφιερώσεις χρόνο καθώς οι επαγγελματικές σου υποχρεώσεις μέχρι τώρα δεν σε άφηναν. Η Σελήνη έχει περάσει στον Υδροχόο και θα σε βοηθήσει να έρθεις ξανά κοντά με φίλους σου και να περάσεις όμορφες στιγμές. Το τετράγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη από τον Ταύρο, θα σε κάνει να κρατήσεις αποστάσεις από φίλους καθώς θα διαπιστώσεις πως οι ανάγκες σου έχουν αλλάξει. Μη βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα καθώς οι αποφάσεις που θα πάρεις σήμερα θα έχουν δεσμευτικό χαρακτήρα και θα είναι δύσκολο να αλλάξουν.

Ταύρος

Η Σελήνη έχει περάσει στον Υδροχόο και θα στρέψει την προσοχή σου στην καριέρα σου και σε οτιδήποτε μπορεί να σε κάνει να ξεχωρίσεις στον επαγγελματικό στίβο. Το τετράγωνο που σχηματίζει με την  Αφροδίτη που βρίσκεται στο ζώδιο σου σε καλεί να αναθεωρήσεις κάποιους επαγγελματικούς στόχους καθώς δεν ανταποκρίνονται πια στις ανάγκες σου. Σήμερα θα είναι δύσκολο να καταφέρεις αυτά που έχεις κατά νου γι αυτό και η υπομονή για την οποία φημίζεσαι θα αποδειχθεί μεγάλος σύμμαχός σου.

Δίδυμοι

Σήμερα θέλεις να συναναστραφείς με κόσμο και ιδιαίτερα με ανθρώπους που δεν βλέπεις τόσο συχνά όσο θα ήθελες. Η Σελήνη έχει περάσει στον Υδροχόο και θα τονίσει την ανάγκη σου για επικοινωνία και δημόσιες σχέσεις. Το τετράγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη από τον Ταύρο θα σου υπενθυμίσει τις ανάγκες που έχεις παραμελήσει όπως ένα ταξίδι, μια εκδρομή στη φύση ή το διάβασμα ενός καλού βιβλίου. Αν καταφέρεις να εκπληρώσεις έστω και μία από αυτές τότε η διάθεση σου θα αλλάξει αμέσως προς το καλύτερο!

Καρκίνος

Θέματα που έχουν συμβεί κατά το παρελθόν θα σου προκαλέσουν ανάμεικτα συναισθήματα και πιθανό να αισθανθείς μια πικρία για κάποιο/α σύντροφο ή συνέταιρό σου. Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο και το τετράγωνο που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη από τον Ταύρο, θα τονίσει με επιτακτικό τρόπο οτιδήποτε σου λείπει. Αυτό μπορεί να είναι συναισθήματα, υλικά αγαθά ή κάποιος άνθρωπος που οι σχέσεις σας δεν είναι στην καλύτερη φάση. Μην πάρεις αποφάσεις σήμερα καθώς η συναισθηματική σου υπερχείλιση δεν θα δημιουργήσεις τις κατάλληλες συνθήκες ώστε να πάρεις τις σωστές.

Λέων

Οι σχέσεις με αγαπημένα σου πρόσωπα θα έρθουν στο προσκήνιο σήμερα καθώς θέλεις να τις αναθερμάνεις! Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο και θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να ταυτιστείς με τους ανθρώπους που βρίσκονται κοντά σου. Το τετράγωνο που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη που βρίσκεται στον Ταύρο θα φέρει στο προσκήνιο θέματα που υπάρχουν σε σχέσεις και συνεργασίες. Είναι πιθανό να συνειδητοποιήσεις πως άνθρωποι που βρίσκονται δίπλα σου δεν μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες σου. Αν πάρεις αποφάσεις φρόντισε να το κάνεις με λογική σκέψη και όχι με παρόρμηση καθώς δύσκολα θα μπορέσεις να τις αλλάξεις.

Παρθένος

Σήμερα θα συνειδητοποιήσεις πως έχεις αφήσει σε εκκρεμότητα κάποιες υποχρεώσεις που έπρεπε να είχαν γίνει και αυτό θα  χαλάσει το πρόγραμμα σου! Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο και το τετράγωνο που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη από τον Ταύρο θα εστιάσει στις θυσίες που θα κάνεις προκειμένου να τελειώνεις με τις υποχρεώσεις σου. Θα χρειαστεί να αφήσεις πίσω τις δικές σου ανάγκες και τη ξεκούραση σου για να ασχοληθείς με αυτά που πρέπει και αυτό θα σου στοιχίσει. Αν διευθετήσεις σωστά το χρόνο σου τότε θα καταφέρεις να τακτοποιήσεις όλες τις υποχρεώσεις σου.

Ζυγός

Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο και θα σε βοηθήσει να συνειδητοποιήσεις πως έχεις ανάγκη από ένα διάλλειμα καθώς πρέπει να ανακτήσεις δυνάμεις! Το τετράγωνο που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη από τον Ταύρο θα σου “υπενθυμίσει” τις συναισθηματικές σου ανασφάλειες με αποτέλεσμα να γίνεις οξύθυμος/η με τους φίλους αλλά και το/η σύντροφο σου. Αν δεν καταφέρεις να κατευνάσεις την ένταση που νιώθεις θα δημιουργηθούν προβλήματα που θα σου χαλάσουν τη διάθεση και θα σπαταλήσεις άσκοπα το χρόνο σου!

Σκορπιός

Σήμερα την προσοχή σου θα τραβήξει η οικογένεια σου καθώς θα χρειαστεί να πάρεις θέση για κάποιο θέμα που σας απασχολεί. Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο και το τετράγωνο που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη από τον Ταύρο θα δημιουργήσει έξοδα για εργασίες του σπιτιού ή για κάποιο άλλο θέμα που σχετίζεται με το σπίτι. Οι διαφωνίες δεν θα αργήσουν να φανούν και θα πρέπει να είσαι φειδωλός/η καθώς τα αιχμηρά σου σχόλια θα δημιουργήσουν παρεξηγήσεις.

Τοξότης

Οι επαφές με το συγγενικό σου περιβάλλον θα σου προσφέρουν ευκαιρίες για να περάσεις καλά παρέα με αγαπημένους σου ανθρώπους. Η Σελήνη βρίσκεται  στον Υδροχόο και θα ενισχύσει την ανάγκη σου να μοιραστείς αυτά που σε απασχολούν. Το τετράγωνο που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη από τον Ταύρο θα δημιουργήσει παρεξηγήσεις. Είναι πιθανό να διαπιστώσεις πως οι άνθρωποι με τους οποίους θα μοιραστείς αυτά που σε απασχολούν δεν θα είναι σε θέση να καταλάβουν τις ανάγκες σου, αλλά το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να συγκρατήσεις το θυμό σου.

Αιγόκερως

Θέματα που έχουν σχέση  με οικονομικές δοσοληψίες θα αποτελέσουν την αφορμή για να πιέσεις τον εαυτό σου προκειμένου να τα διευθετήσεις. Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο και το τετράγωνο που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη από τον Ταύρο μπορεί να δημιουργήσει  έξοδα και να σε κάνει σπάταλο/η. Σήμερα θα παρασυρθείς και θα ξοδέψεις αρκετά χρήματα για τη διασκέδαση σου ή για κάποιο χόμπι σου ή ακόμα και για να κεράσεις τους φίλους σου! Κράτησε το μέτρο καθώς αύριο θα μετανιώσεις για αυτά που θα έχεις ξοδέψει!

Υδροχόος

Η Σελήνη έχει περάσει στο ζώδιο σου και θα σου δημιουργήσει μια συναισθηματική αναστάτωση καθώς οι σκέψεις, τα συναισθήματα σου και τα θέλω σου θα γίνουν ένα “κουβάρι” που ζητά επειγόντως λύση! Το τετράγωνο που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη από τον Ταύρο είναι πιθανό να φέρει μια γενικότερη ανησυχία στο σπίτι και πιθανόν και κάποια έξοδα. Προσπάθησε να συζητήσεις με ηρεμία τα θέλω σου και τις ανάγκες σου και μη θεωρήσεις πως οι άλλοι έπρεπε ήδη να τις γνωρίζουν!

Ιχθύς

Σήμερα θα ξεκινήσεις να σκέφτεσαι κάθε τι που σου προκαλεί άγχος και να το μεγαλοποιείς με αποτέλεσμα να μπεις σε ένα φαύλο κύκλο αρνητικών σκέψεων. Η Σελήνη έχει περάσει στον Υδροχόο και θα σε κάνει υπερβολικό/η σχετικά με αυτά που σε απασχολούν. Το τετράγωνο που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη από τον Ταύρο θα δημιουργήσει προστριβές με αδέρφια, ξαδέρφια ακόμα και γείτονες καθώς θα νιώσεις πιεσμένος/η από τη συμπεριφορά τους. Μια βόλτα στα μαγαζιά σήμερα μπορεί να σε παρασύρει σε αγορές που δε χρειάζεσαι για αυτό καλύτερα να τις αποφύγεις.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ E-ZWDIA.GR

Πες μου τι ζώδιο είσαι να σου πω πόσο ψεύτης είσαι!
Ζώδια και φιλία: ποια ζώδια είναι οι καλύτεροι φίλοι;