ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 7 Ιουνίου;

Κριός

Τις προηγούμενες ημέρες είχες την ευκαιρία να κάνεις μια ενδοσκόπηση και να συνειδητοποιήσεις τα συναισθήματα και τις ανάγκες σου. Η Σελήνη και σήμερα βρίσκεται στο Σκορπιό και θα σου δώσει αφορμές προκειμένου να ακούσεις την καρδιά σου. Σήμερα είναι μια καλή ευκαιρία για να επιχειρήσεις να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες και οφειλές που σχετίζονται με το δημόσιο και τις τράπεζες. Αν  ασχολείσαι με τις επιχειρήσεις δεν αποκλείεται να έχεις μια ευκαιρία που θα σου αποφέρει κέρδος!

Ταύρος

Οι άνθρωποι που βρίσκονται δίπλα σου θα σε επηρεάσουν με τη γνώμη τους και θα τη λάβεις σοβαρά υπ όψιν σου πριν αποφασίσεις να κάνεις οτιδήποτε. Η Σελήνη βρίσκεται στο Σκορπιό και θα ενισχύσει τους δεσμούς με τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Είναι πιθανό να παρασυρθείς και να προτιμήσεις να κάνεις κάτι που δεν είναι επιλογή σου, προκειμένου να μη στενοχωρήσεις κάποιο/α συνεργάτη ή τον/την σύντροφό σου. Αν κάνεις ένα διάλογο μαζί τους θα καταφέρετε να βρείτε τη χρυσή τομή σε οτιδήποτε σας απασχολεί.

Δίδυμοι

Η σημερινή ημέρα θα κλείσει ένα κύκλο υποχρεώσεων και θα καταφέρεις να βρεις  λίγο χρόνο για τον εαυτό σου. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Σκορπιό και θα σου δώσει την ευκαιρία να εστιάσεις στις δουλειές σου και να τακτοποιήσεις εργασιακές εκκρεμότητες. Αν κάνεις ένα ρεαλιστικό πλάνο θα καταφέρεις να ξεμπερδεύεις με τις υποχρεώσεις σου και θα βρεις χρόνο για να ξεκουραστείς και να δεις τα αγαπημένα σου πρόσωπα.

Καρκίνος

Η Σελήνη θα βρίσκεται για λίγο ακόμα στο Σκορπιό και σε παρακινεί να εκμεταλλευτείς την καλή σου διάθεση προκειμένου να περάσεις καλά! Σήμερα αν ασχοληθείς με δραστηριότητες που θέλεις και ανθρώπους που χαίρεσαι να βλέπεις, τότε θα γεμίσεις τις μπαταρίες σου και θα παρασύρεις και τους γύρω σου στη διάθεση σου! Σήμερα όλοι θέλεις να σε φροντίζουν για αυτό και αν δεν έχεις την προσοχή και τη φροντίδα που θέλεις είναι πιθανό να εκνευριστείς και να ξεκινήσεις τα παράπονα!

Λέων

Η σχέση με την οικογένεια σου θα μπει στο μικροσκόπιο σήμερα καθώς η Σελήνη από το Σκορπιό θα προκαλέσει αναταράξεις. Είναι πιθανό να έρθει στο μυαλό σου κάθε τι που σε έχει πληγώσει και σε έχει κάνει να αισθανθείς πως αδικήθηκες. Τα ίδια συναισθήματα θα νιώσεις και για επαγγελματικά θέματα καθώς θα πιστέψεις πως δεν μπορούν να καταλάβουν την αξία σου στη δουλειά.  Αν καταφέρει να επικρατήσει η λογική τότε θα συνειδητοποιήσεις πως ίσως γίνεις λίγο υπερβολικός/η σήμερα!

Παρθένος

Σήμερα, οτιδήποτε και να κάνεις, θα θέλεις να έχεις και παρέα καθώς  νιώθεις την ανάγκη να μοιραστείς τις σκέψεις σου και να συζητήσεις αυτά που σε απασχολούν. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Σκορπιό και θα σε κάνει άκρως επικοινωνιακό/η με τους γύρω σου. Η επικοινωνιακή σου διάθεση θα σε κάνει να αναζητήσεις αφορμές για να βρεθείς με συγγενείς, γνωστούς, ακόμα και γείτονες, προκειμένου να περάσεις το χρόνο σου συζητώντας! Πρόσεξε καθώς πάνω στη συζήτηση μπορεί να εκμυστηρευτείς πράγματα που δεν πρέπει!

Ζυγός

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Σκορπιό και να σου δημιουργεί την ανάγκη να τακτοποιήσεις τις οικονομικές σου εκκρεμότητες γιατί αλλιώς θα δυσκολευτείς να χαλαρώσεις. Σήμερα είναι μια καλή ευκαιρία για να επιδιώξεις να υλοποιήσεις μια ιδέα που μπορεί να σου αποφέρει κέρδος. Η ανάγκη σου να αυξήσεις τα υλικά αγαθά μπορεί να σε κάνει επιπόλαιο/α και να μη δεις κάποιες παγίδες που κρύβονται μέσα σε φαινομενικές “ευκαιρίες”!

Σκορπιός

Οι μεταβολές στη διάθεση σου θα είναι συχνό φαινόμενο σήμερα και θα επηρεάσουν τις σχέσεις σου με τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιο σου και θα σε κάνει να νιώσεις μοναδικός/η και τέλειος/α, με αποτέλεσμα να υπάρξει κίνδυνος παρεξηγήσεων! Προσπάθησε να μη γίνεις απόλυτος/η με τις απόψεις σου και αν υπάρχουν σημεία τριβής με τους συνεργάτες ή τον/την σύντροφό σου φρόντισε να τα λύσεις μέσω του διαλόγου!

Τοξότης

Η ανάγκη σου να παρακολουθήσεις πίσω από τα φώτα τις εξελίξεις της καθημερινότητας σου αλλά και τα θέματα που σε απασχολούν θα είναι επιτακτική σήμερα. Η Σελήνη βρίσκεται στο Σκορπιό και θα σου χαρίσει σιγουριά αν μείνεις μόνος/η και σχεδιάσεις τις επόμενες σου κινήσεις μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα! Σήμερα θα γίνεις λίγο καχύποπτος/η και αυτό θα γίνει η αιτία για να δημιουργηθούν προβλήματα εμπιστοσύνης στις σχέσεις σου.

Αιγόκερως

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Σκορπιό και να ευνοεί συλλογικές δραστηριότητες και επαφές με φίλους. Σήμερα είναι η κατάλληλη ημέρα για να προωθήσεις θέματα που χρειάζεσαι και τη βοήθεια των άλλων προκειμένου να τα καταφέρεις. Η ημέρα είναι ιδανική για να συσφίξεις τις σχέσεις σου με φίλους και συναδέλφους αλλά και για να κάνεις νέες γνωριμίες και να διευρύνεις τον κοινωνικό σου κύκλο!

Υδροχόος

Οι επαγγελματικές σου φιλοδοξίες δύσκολα θα φύγουν από το μυαλό σου και η Σελήνη από το Σκορπιό θα τις ενισχύσει ακόμα περισσότερο. Σήμερα είναι μια καλή ημέρα για να προωθήσεις τις ιδέες σου και τις προτάσεις σου στη δουλειά καθώς θα βρεις τρόπο να τραβήξεις την προσοχή. Είναι πολύ πιθανό να τραβήξεις την προσοχή και για λάθος λόγους γι αυτό απόφυγε τα πηγαδάκια στη δουλειά και μείνε μακριά από συνομωσίες και πλεκτάνες!

Ιχθύς

Η ημέρα ενδείκνυται για να ασχοληθείς με εκπαιδευτικά θέματα, πιστοποιήσεις και σεμινάρια που θα σε βοηθήσουν να εξελιχθείς και να εμπλουτίσεις τις γνώσεις σου.  Η Σελήνη βρίσκεται στο Σκορπιό και είναι μια καλή ευκαιρία για να συζητήσεις, να ανταλλάξεις ιδέες και απόψεις και να έρθεις κοντά με τους ανθρώπους που βρίσκονται γύρω σου. Σήμερα μπορεί να έχεις μια πρόταση για ένα ταξίδι είτε για προσωπικούς είτε για επαγγελματικούς λόγους που θα βοηθήσει τη ψυχολογία σου καθώς θα αλλάξεις παραστάσεις!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ E-ZWDIA.GR

Πες μου τι ζώδιο είσαι να σου πω πόσο ψεύτης είσαι!
Ζώδια και φιλία: ποια ζώδια είναι οι καλύτεροι φίλοι;