ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 27 Μαΐου;

Κριός

Η Σελήνη θα βρίσκεται για λίγο ακόμα στους Διδύμους και θα ενισχύει τη διάθεση σου και την ανάγκη σου για επικοινωνία. Το μεσημέρι θα περάσει στον Καρκίνο και θα στρέψεις την προσοχή σου στην οικογένεια και το σπίτι σου. Σήμερα θα έχεις την τάση να εκνευρίζεσαι με το παραμικρό και η παρόρμησή σου μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στις σχέσεις σου. Μέτρα μέχρι το δέκα πριν μιλήσεις ώστε να μην υπάρξουν θύματα!

Ταύρος

Σήμερα καλύτερα να ξεκινήσεις με υποχρεώσεις και εκκρεμότητες που έχεις αφήσει ημιτελείς τις προηγούμενες ημέρες, κυρίως αν έχουν να κάνουν με οικονομικά θέματα. Η Σελήνη το μεσημέρι θα περάσει στον Καρκίνο και θα σου υπενθυμίσει πως εκτός από υποχρεώσεις, έχεις και δικαιώματα! Μια βόλτα στα μαγαζιά, μια επίσκεψη στα αδέρφια σου ή ένα τηλεφώνημα σε κάποιο αγαπημένο συγγενικό σου πρόσωπο είναι αυτά που χρειάζεσαι προκειμένου να χαλαρώσεις!

Δίδυμοι

Η παραμονή της Σελήνης για λίγες ώρες ακόμα στο ζώδιό σου, θα σου δώσει την ευκαιρία να αλλάξεις τα κακώς κείμενα στις προσωπικές σου σχέσεις και να βάλεις νέες βάσεις. Το μεσημέρι η Σελήνη θα περάσει στον Καρκίνο και θα εγείρει τις ανασφάλειες σου. Λόγω αυτών των συναισθημάτων είναι πιθανό να πάρεις δραστικές αποφάσεις, προκειμένου να νιώσεις μεγαλύτερη ασφάλεια. Δεν αποκλείεται να ξεκινήσεις αποταμίευση καθώς θα σε βοηθήσει να νιώσεις σιγουριά.

Κάρκινος

Η διάθεση σου το πρωί δεν θα είναι στα πάνω της καθώς η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Διδύμους και να σου προκαλεί συναισθηματική αναστάτωση. Το μεσημέρι η Σελήνη θα περάσει στο ζώδιο σου και θα σε φέρει στο προσκήνιο. Σήμερα θα κάνεις αισθητή την παρουσία σου καθώς οι κυκλοθυμικές σου τάσεις θα προκαλέσουν την απορία των αγαπημένων σου ανθρώπων. Προσπάθησε να συγκρατηθείς καθώς μπορεί να δημιουργήσεις εντάσεις στις προσωπικές σου σχέσεις και μάλιστα χωρίς λόγο.

Λέων

Η Σελήνη θα βρίσκεται για λίγες ακόμα ώρες στο ζώδιο των Διδύμων και θα τονίζει το ομαδικό σου πνεύμα καθώς οι φίλοι σου θα συνεχίσουν να έχουν προτεραιότητα για εσένα. Το μεσημέρι η Σελήνη θα περάσει στον Καρκίνο και θα νιώσεις την ανάγκη να μείνεις για λίγο μόνος/η σου. Η αλήθεια είναι πως οι τελευταίες ημέρες ήταν γεμάτες δραστηριότητες και επαφές με φίλους και σήμερα θα νιώσεις πως χρειάζεται να χαλαρώσεις! Δώσε χρόνο στον εαυτό σου καθώς είναι ο πιο σημαντικός σύμμαχός σου!

Παρθένος

Η επιμονή και η υπομονή σου είναι τα κύρια χαρακτηριστικά σου και σήμερα θα τα χρησιμοποιήσεις προκειμένου να εξελιχθείς επαγγελματικά. Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και θα σου υπενθυμίσει πως η πολλή δουλειά είναι το μυστικό για να εξελιχθείς. Το μεσημέρι η  Σελήνη θα περάσει στον Καρκίνο και θα σου υπενθυμίσει πως εκτός από επαγγελματική ζωή έχεις και προσωπική. Εκμεταλλεύσου τον ελεύθερο σου χρόνο και κάνε ένα διάλλειμα για να δεις τους αγαπημένους σου φίλους.

Ζυγός

Η ημέρα θα ξεκινήσει χαλαρά και η επικοινωνία θα είναι το μοναδικό σου μέλημα καθώς η Σελήνη βρίσκεται στις τελευταίες μοίρες των Διδύμων. Το μεσημέρι θα περάσει στον Καρκίνο και θα ξεκινήσουν να κάνουν την εμφάνιση τους επαγγελματικές υποχρεώσεις. Είναι πολύ πιθανό να μη σου μείνει ελεύθερος χρόνος καθώς μπορεί να προκύψουν διάφορα, γι αυτό προτίμησε να περάσεις ένα χαλαρό πρωινό όπως το θέλεις ώστε να γεμίσεις τις μπαταρίες σου.

Σκορπιός

Σήμερα η διάθεση σου θα είναι περίεργη καθώς το πρωί η Σελήνη θα βρίσκεται στους Διδύμους και θα αναμοχλεύει τα απωθημένα σου. Από το μεσημέρι και μετά θα καταφέρεις να χαλαρώσεις καθώς η Σελήνη θα περάσει στο φιλικό ζώδιο του Καρκίνου. Μια βόλτα στη φύση, μια μικρή απόδραση σε κάποιο κοντινό προορισμό αλλά και η επαφή με αγαπημένα σου πρόσωπα θα καταφέρουν να επαναφέρουν την καλή σου διάθεση γρήγορα!

Τοξότης

Το μυαλό σου συνεχίζει να είναι στραμμένο στους ανθρώπους που βρίσκονται δίπλα σου καθώς η Σελήνη από τους Διδύμους θα τονίσει τη σημασία των σχέσεων για εσένα. Το μεσημέρι η Σελήνη θα περάσει στον Καρκίνο και μπορεί να σε κάνει αρκετά καχύποπτο/η προς τους άλλους. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να αλλάξει η συμπεριφορά σου και να δημιουργηθούν ερωτήματα στους γύρω σου. Αν έχεις εκκρεμότητες με το δημόσιο και την εφορία, επιδίωξε να ασχοληθείς μαζί τους σήμερα προκειμένου να τελειώνεις.

Αιγόκερως

Αν ξυπνήσεις με διάθεση να τελειώσεις με τις υποχρεώσεις σου ώστε να σου μείνει ελεύθερος χρόνος, σίγουρα θα τα καταφέρεις καθώς -όταν βάζεις κάτι στο μυαλό σου- πάντα το καταφέρνεις. Το μεσημέρι η Σελήνη θα περάσει στον Καρκίνο και θα επιλέξεις να  ασχοληθείς με τα αγαπημένα σου πρόσωπα και να βρεις χρόνο και για εκείνα. Η συμβουλή τους θα είναι πολύτιμη για εσένα γι αυτό και θα τους ζητήσεις τη γνώμη τους σε οτιδήποτε σε απασχολεί. Βέβαια πρέπει να θυμάσαι πως οι τελικές αποφάσεις ανήκουν σε εσένα.

Υδροχόος

Σήμερα θα ξυπνήσεις με πολύ καλή διάθεση καθώς η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Διδύμους και θα φροντίσει να φτιάξει το κέφι σου πριν αποχωρήσει! Το μεσημέρι η Σελήνη θα περάσει στον Καρκίνο και θα σημάνει το τέλος του διαλλείματος καθώς θα σου υπενθυμίσει δουλειές και υποχρεώσεις. Αν δεν σπαταλήσεις το χρόνο σου ψάχνοντας δικαιολογίες για να τις αποφύγεις, θα τελειώσεις γρήγορα και θα σου μείνει και ελεύθερος χρόνος!

Ιχθύς

Σήμερα θα ψάχνεις εναγωνίως κάποιον/α να του κάνεις τα παράπονα σου και το ρόλο αυτό θα τον αναλάβει η οικογένεια σου καθώς εκεί θα επιλέξεις να πεις όλα όσα σε πειράζουν. Το μεσημέρι η Σελήνη θα περάσει στον Καρκίνο και θα σε βοηθήσει να βρεις την καλή σου διάθεση. Η ημέρα ευνοεί την ενασχόληση με δραστηριότητες που σε ευχαριστούν αλλά και τις επαφές με φίλους σου! Εκμεταλλεύσου την ημέρα για να χαλαρώσεις και να γεμίσεις τις μπαταρίες σου!

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ E-ZWDIA.GR

Πες μου τι ζώδιο είσαι να σου πω πόσο ψεύτης είσαι!
Ζώδια και φιλία: ποια ζώδια είναι οι καλύτεροι φίλοι;