ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Το Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 25 Μαΐου;

Κριός

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο των Διδύμων, θα τονίσει τις κοινωνικές συναναστροφές αλλά και την επικοινωνία με τους γύρω σου. Σήμερα είναι μια καλή ημέρα για να κάνεις μια επίσκεψη στα αδέρφια σου ή σε άλλα συγγενικά πρόσωπα που δεν βλέπεις τόσο συχνά όσο θα ήθελες. Η ημέρα είναι κατάλληλη για να ενδυναμώσεις τις σχέσεις με ανθρώπους του περιβάλλοντος σου και να λύσεις τυχόν παρεξηγήσεις προκειμένου να βάλεις μια νέα βάση.

Ταύρος

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο των Διδύμων, θα τονίσει τη σημασία που έχουν για εσένα τα οικονομικά θέματα και θα σε βάλει στη διαδικασία να τα τακτοποιήσεις. Αξιοποίησε κάποια ιδέα σου που θα σου αποφέρει κέρδος ή συζήτησε μια νέα συμφωνία με οικονομικό αντίκρισμα προκειμένου να εκπληρώσεις τις ανάγκες σου. Σήμερα είναι πιθανό να σου δοθούν ευκαιρίες και αν τις καταλάβεις τότε σίγουρα θα βοηθήσεις το πορτοφόλι σου με άμεσο ή έμμεσο τρόπο.

Δίδυμοι

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο σου, είναι μια καλή ευκαιρία να κάνεις μια νέα αρχή στις σχέσεις σου είτε επαγγελματικές είτε προσωπικές. Επίλεξε το διάλογο και όχι το μονόλογο για να συζητήσεις με τα αγαπημένα σου πρόσωπα τι σε έχει ενοχλήσει και να λύσεις παρεξηγήσεις, αμβλύνοντας τις εντάσεις που υπάρχουν. Αν δεν αφήσεις τον εγωισμό σου να υπερισχύσει, σήμερα θα καταλάβεις και τα δικά σου λάθη στις σχέσεις σου και δεν θα τα επαναλάβεις.

Καρκίνος

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο των Διδύμων, θα σε κάνει να συνειδητοποιήσεις όχι μόνο τις φοβίες σου αλλά και την αιτία τους και αυτό θα σημάνει το πρώτο βήμα για να τις αφήσεις πίσω σου. Είναι πιθανό να σε πιάσει απαισιοδοξία καθώς δεν θα έχεις εμπιστοσύνη στον εαυτό σου και τις δυνάμεις σου αλλά, αν το θελήσεις, θα ξαναβρείς τη φόρμα σου. Οι ανάγκες σου θα έρθουν σε πρώτο πλάνο αλλά θα πρέπει να διαχωρίσεις ποιες από αυτές έχουν προτεραιότητα ώστε να επικεντρωθείς εκεί.

Λέων

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο των Διδύμων θα τονίσει τις κοινωνικές και φιλικές σου σχέσεις. Σήμερα θα νιώθεις και θα ενεργείς καλύτερα μέσα από ομάδες και παρέες παρά μόνος/η σου. Στην προσπάθεια σου να βοηθήσεις σε συλλογικές εργασίες και υποχρεώσεις άλλων, μπορεί να γίνεις πιεστικός/η προς εκείνους άθελα σου και αυτό θα δημιουργήσει μια δυσφορία. Πρόσφερε τη βοήθεια σου μόνο αν σου τη ζητήσουν διαφορετικά θα υπάρξουν εντάσεις.

Παρθένος

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο των Διδύμων θα φέρει εξελίξεις που αφορούν επαγγελματικά θέματα. Σήμερα θα δώσεις μεγάλη σημασία σε οτιδήποτε αφορά την καριέρα και την κοινωνική σου αναγνώριση και θα βάλεις γερές βάσεις για να «πατήσεις» αργότερα. Αυτό που χρειάζεται να κάνεις είναι να ξεκαθαρίσεις τις ανάγκες σου ώστε να μην σπαταλήσεις ενέργεια και χρόνο σε προτάσεις που δεν ανταποκρίνονται σε αυτό που έχεις κατά νου.

Ζυγός

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο των Διδύμων, θα σου δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για να κάνεις ένα ταξίδι και να αλλάξεις παραστάσεις καθώς είναι μία από τις βασικές σου ανάγκες. Πιθανό να είναι δύσκολο να το πραγματοποιήσεις άμεσα καθώς θα πρέπει να κανονίσεις τεχνικές λεπτομέρειες ή θα έχεις κάποια προσωρινά εμπόδια και αυτό θα σου στοιχίσει. Μην πτοηθείς και ξεκίνησε να το σχεδιάζεις καθώς αυτό και μόνο θα είναι αρκετό για να σε κάνει να αναζωογονηθείς!

Σκορπιός

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο των Διδύμων θα σε βοηθήσει να δεις μέσα σου και να συνειδητοποιήσεις το λόγο που κρατάς κάποια πράγματα προστατευμένα από όλους, ακόμα και από τον ίδιο σου τον εαυτό. Σήμερα είναι η ευκαιρία να τα φέρεις στο φως ώστε να μπορέσεις να τα διαχειριστείς καλύτερα. Η ημέρα μπορεί να φέρει στο προσκήνιο κάποιο θέμα οικονομικής φύσεως αλλά θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η με τις κινήσεις σου.

Τοξότης

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο των Διδύμων, θα σε φέρει σε ουσιαστική επαφή με τους ανθρώπους που βρίσκονται δίπλα σου είτε σε επαγγελματικό είτε σε προσωπικό επίπεδο.  Σήμερα θα συνειδητοποιήσεις πως είχες παραμελήσει όσους βρίσκονται γύρω σου και θα προσπαθήσεις να αναστρέψεις το κλίμα και να κερδίσεις το χαμένο χρόνο. Πρόσεξε καθώς μπορεί να φτάσεις στο άλλο άκρο και το ενδιαφέρον σου για θέματα των άλλων να μεταφραστεί ως περιέργεια! Αν καταφέρεις να βρεις την ισορροπία που απαιτείται τότε θα βάλεις νέες βάσεις στις σχέσεις σου.

Αιγόκερως

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο των Διδύμων, θα σε φέρει σε άμεση επαφή με την καθημερινότητα και τη δουλειά σου. Είναι πιθανό να νιώσεις πως οι εργασιακές και προσωπικές υποχρεώσεις δεν σου αφήνουν χρόνο για εσένα και τις ανάγκες σου και θα ψάξεις να βρεις τρόπους ώστε να βρεις περισσότερο χρόνο. Οι υποχρεώσεις της καθημερινότητας σίγουρα είναι κουραστικές αλλά δεν πρέπει να πάρεις βιαστικές αποφάσεις καθώς θα ενεργήσεις λάθος.

Υδροχόος

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο των Διδύμων, θα σε βοηθήσει να εστιάσεις σε αυτά που σου αρέσουν είτε είναι δραστηριότητες είτε άνθρωποι καθώς θέλεις να ξεφύγεις από την καθημερινότητα. Σήμερα είναι μια καλή ευκαιρία για να ασχοληθείς με κάποιο χόμπι σου ή αν δεν έχεις κάποιο χόμπι, να ξεκινήσεις με ένα νέο! Με αυτόν τον τρόπο θα αισθανθείς γεμάτος/η ενέργεια καθώς η ενασχόληση σου με τον εαυτό σου θα καλύψει τις ανάγκες σου.

Ιχθύς

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο των Διδύμων, θα σε φέρει σε ουσιαστική επαφή με την οικογένεια σου. Σήμερα με μια αφορμή θα ξεκινήσεις μια συζήτηση που θα σε βοηθήσει να επικοινωνήσεις αυτά που σε έχουν πειράξει και να τα αφήσεις οριστικά στο παρελθόν. Μην κάνεις παρορμητικές ενέργειες καθώς μπορεί να εκνευριστείς ακόμα και από το ενδιαφέρον των οικείων σου καθώς θα το περάσεις σαν προσπάθεια να σε ελέγξουν και να εισβάλουν στα θέματα σου.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ E-ZWDIA.GR

Πες μου το ζώδιό σου να σου πω πόσο ψεύτης είσαι!