ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 14 Μαΐου;

Κριός

Σήμερα θα δώσεις ιδιαίτερη σημασία στην εικόνα που βγάζεις προς τα έξω κυρίως στον επαγγελματικό σου χώρο. Η Σελήνη μόλις έχει μπει στον Αιγόκερω και θα σου δημιουργήσει ανησυχία σχετικά με το πώς σε βλέπουν οι άλλοι κυρίως αυτοί που σχετίζονται μαζί σου σε επαγγελματικό επίπεδο. Αυτή η ανησυχία σου μπορεί να σε κάνει νευρικό/η καθώς θα προσπαθήσεις πολύ για να δείξεις αψεγάδιαστος/η. Μην αποκτήσεις εμμονές καθώς όσο περισσότερο θέλεις να είσαι τέλειος όλο και κάτι θα σου ξεφεύγει.

Ταύρος

Η διάθεση σου θα είναι εξερευνητική σήμερα και αυτό που θέλεις είναι να μάθεις νέα πράγματα και να εμπλουτίσεις τις γνώσεις σου. Η Σελήνη έχει περάσει στον Αιγόκερω και θα σου δώσει ευκαιρίες για να συναντήσεις αγαπημένα σου πρόσωπα και να πάρεις πληροφορίες για οτιδήποτε σε ενδιαφέρει. Σήμερα είναι πιθανό να έχεις και κάποιο νέο από ανθρώπους που ζουν στο εξωτερικό και δεν αποκλείεται να είναι μια πρόσκληση για να κάνεις ένα ταξιδάκι ώστε να τους δεις!

Δίδυμοι

Σήμερα δεν θα έχεις τα κέφια σου καθώς από το πρωί που θα ξυπνήσεις θα έρθουν στο μυαλό σου διάφορες σκέψεις που θα σε αγχώσουν. Η Σελήνη μόλις έχει περάσει στον Αιγόκερω και είναι μια καλή ευκαιρία για να συγκροτήσεις τη σκέψη σου ώστε να μην αφήσεις τα συναισθήματα σου να σε πλημμυρίσουν. Η ημέρα είναι κατάλληλη για να διευθετήσεις οικονομικά θέματα κυρίως αν αφορούν τρίτους ή το δημόσιο για αυτό στρέψε την προσοχή σου εκεί.

Καρκίνος

Σήμερα θα δώσεις μεγαλύτερη σημασία στο/η σύντροφο σου και στους συνεργάτες σου παρά στον εαυτό σου και τις δικές σου ανάγκες. Η Σελήνη έχει περάσει στον Αιγόκερω και θα τονίσει την ανάγκη σου για αποδοχή για αυτό και το μεγαλύτερο σου μέλημα θα είναι να είσαι αρεστός/η. Αυτό μπορεί να γίνει αιτία για να παραμελήσεις δικές σου υποχρεώσεις ώστε να μη σε κατηγορήσουν πως κοιτάς μόνο τον εαυτό σου.  Προσπάθησε να βρεις την ισορροπία ανάμεσα σε εσένα και τους άλλους ώστε να μην το παρακάνεις.

Λέων

Η ημέρα θα ξεκινήσει με αρκετές υποχρεώσεις καθώς πέρα από τη δουλειά σου θα προκύψουν και άλλες είτε δικές σου είτε της οικογένειας σου. Η Σελήνη μόλις έχει περάσει στον Αιγόκερω και θα σε κουράσει καθώς δεν θα σου αφήσει χρόνο για να χαλαρώσεις και να ασχοληθείς με τον εαυτό σου. Η κούραση μπορεί να σου δημιουργήσει και εκνευρισμό και είναι πιθανό να μην καταφέρεις να τον συγκρατήσεις. Αν δεν θέλεις να εκτεθείς στη δουλειά σου άφησε τη λογική να επικρατήσει και όχι την κούραση!

Παρθένος

Σήμερα η Σελήνη μόλις έχει μπει στον Αιγόκερω και θα σε ανταμείψει για όλες τις προηγούμενες ημέρες που ήσουν σε ένα διαρκές τρέξιμο. Αφιέρωσε χρόνο στον εαυτό σου και αφουγκράσου τις ανάγκες σου καθώς είναι το καλύτερο που μπορείς να κάνεις. Οι συναντήσεις με φίλους σου ευνοούνται καθώς και οποιαδήποτε δραστηριότητα μπορεί να σε κάνει να χαλαρώσεις και να ξεφύγεις από τα άγχη και τις υποχρεώσεις σου.

Ζυγός

Οι οικογενειακές σου υποχρεώσεις θα είναι αρκετές σήμερα και μπορεί να δημιουργήσουν παρεξηγήσεις και διαφωνίες ανάμεσα σε εσένα και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας σου. Η Σελήνη μόλις έχει μπει στον Αιγόκερω και θα σε κάνει να στρέψεις την προσοχή σου στους οικείους σου. Βέβαια θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η καθώς υπάρχει ο κίνδυνος να παραμελήσεις τη δουλειά σου και θα πρέπει να προσπαθήσεις ώστε να βρεις την ισορροπία ανάμεσα στη δουλειά και στο σπίτι σου.

Σκορπιός

Σήμερα θα συνειδητοποιήσεις την αξία που έχουν οι ανθρώπινες επαφές στη ζωή σου καθώς η Σελήνη που έχει περάσει στον Αιγόκερω θα τις τονίσει. Είναι ευκαιρία να κάνεις ένα τηλέφωνο στα αδέρφια σου, υα ξαδέρφια σου, να στείλεις ένα μήνυμα σε κάποιο γνωστό σου ή να πεταχτείς μέχρι το γείτονα να πιείτε ένα καφέ. Οτιδήποτε και να αποφασίσεις να κάνεις σήμερα- από υποχρεώσεις μέχρι βόλτες- αν το κάνεις με παρέα σίγουρα θα είναι καλύτερα!

Τοξότης

Παρόλο που είσαι άνθρωπος που δεν σου αρέσουν οι υπολογισμοί και οι πράξεις και δεν τρελαίνεσαι με τα χρήματα, σήμερα που η Σελήνη έχει περάσει στον Αιγόκερω μπορεί να αλλάξεις γνώμη. Το μυαλό σου θα βρίσκεται αποκλειστικά σε οικονομικές υποχρεώσεις και διευθετήσεις που πρέπει να κάνεις καθώς αν δεν τα βάλεις όλα σε μια τάξη θα νιώθεις ανασφαλής. Προσπάθησε να μην κάνεις παρορμητικές κινήσεις και να εξετάσεις κάθε ευκαιρία που θα σου παρουσιαστεί καθώς μπορεί τελικά να μην είναι ευκαιρία!

Αιγόκερως

Σήμερα θα έχεις ανάμεικτα συναισθήματα για τους ανθρώπους που βρίσκονται γύρω σου και η Σελήνη που έχει περάσει στο ζώδιο σου θα εντείνει την κυκλοθυμία σου. Προσπάθησε να μην εξωτερικεύσεις τα συναισθήματα σου στους συνεργάτες ή το/η σύντροφο σου καθώς θα έχουν την τάση να αλλάζουν από στιγμή σε στιγμή. Είναι πιθανό να ενεργείς αδιαφορώντας για τους άλλους ή να φαίνεται έτσι και αυτό θα προκαλέσει τον εκνευρισμό των γύρω σου για αυτό μην κάνεις παρορμητικές ενέργειες.

Υδροχόος

Σήμερα δεν θα είσαι τόσο εξωστρεφής όσο συνηθίζεις και θα προτιμήσεις την ησυχία σου μακριά από την πολυκοσμία και τη φασαρία. Η Σελήνη έχει περάσει στον Αιγόκερω και θα σου δημιουργήσει δεύτερες σκέψεις με αποτέλεσμα να γίνεις καχύποπτος/η με όλους. Προσπάθησε να τις συγκρατήσεις καθώς η στάση σου θα αλλάξει και αυτό μπορεί να γίνει αντιληπτό από τους ανθρώπους που βρίσκονται κοντά σου και να σε παρεξηγήσουν.

Ιχθύς

Σήμερα θα συνειδητοποιήσεις πως τις τελευταίες ημέρες είχες στρέψει την προσοχή σου σε επαγγελματικά θέματα και είχες χάσει τον εαυτό σου. Η Σελήνη μόλις μπήκε στον Αιγόκερω και θα σου υπενθυμίσει πως έχεις και άλλες ανάγκες πέρα από τις επαγγελματικές. Κάνε ένα διάλλειμα ώστε να καταφέρεις να επικοινωνήσεις με τους φίλους σου και να βγεις μια βόλτα μαζί τους! Είναι πολύ πιθανό και κάποιος/α φίλος/η να χρειαστεί τη βοήθεια σου ή τη γνώμη σου και δεν θα μπορέσεις να του την αρνηθείς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ E-ZWDIA.GR

Πες μου τι ζώδιο είσαι να σου πω πόσο ψεύτης είσαι!
Ζώδια και φιλία: ποια ζώδια είναι οι καλύτεροι φίλοι;