ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 3 Μαΐου;

Κριός

Η Σελήνη παραμένει στο Λέοντα και σε βοηθά να κάνεις ένα διάλλειμα από τις υποχρεώσεις σου και να ασχοληθείς με δραστηριότητες που σου αρέσουν. Σήμερα όσες δουλειές και να έχεις, η εξωστρεφής σου διάθεση δεν θα σε αφήσει να πλήξεις καθώς θα βρεις τρόπο για να περάσεις καλά. Οι επαφές με φίλους και μια βόλτα με τον/την σύντροφό σου θα σου προσφέρουν ξέγνοιαστες στιγμές γι αυτό μην αρνηθείς προσκλήσεις για έξοδο σήμερα!

Ταύρος

Σήμερα είναι πιθανό να νιώθεις μια συναισθηματική αναστάτωση καθώς η Σελήνη από το Λέοντα θα φέρει στο μυαλό σου κάθε μικρή η μεγάλη αδικία που έχεις υποστεί στο οικογενειακό ή στο επαγγελματικό σου περιβάλλον. Αυτό θα είναι και η αιτία που θα προτιμήσεις να μείνεις μόνος/η καθώς οι συναναστροφές με κόσμο θα εντείνουν την ανησυχία σου. Προσπάθησε να συγκρατηθείς και να μη ξεκινήσεις ατέρμονες συζητήσεις για θέματα που είχαν συμβεί κατά το παρελθόν!

Δίδυμοι

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Λέοντα και να σε παρασύρει σε βόλτες, αγορές και σπατάλες!  Το πιο πιθανό σενάριο για σήμερα είναι να πάρεις κάποιο αγαπημένο σου πρόσωπο και να πας για ψώνια. Βέβαια θα πρέπει να είσαι φειδωλός/η γιατί υπάρχουν πιθανότητες να παρασυρθείς και να πάρεις πράγματα που δεν σου χρειάζονται! Η ιδανική αυλαία για να κλείσει η ημέρα θα είναι μια επίσκεψη σε κάποιο αγαπημένο σου συγγενικό πρόσωπο για συζήτηση και κους-κους!

Καρκίνος

Η ημέρα θα ξεκινήσει με ανησυχίες που σχετίζονται με οικονομικά θέματα και πιθανό να σκεφτείς «αλλαγές» προκειμένου να αυξήσεις το εισόδημα σου. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Λέοντα και μπορεί να φέρει μια νέα οικονομική συμφωνία στη δουλειά σου που θα σε βοηθήσει να βγεις κερδισμένος/η. Σήμερα είναι πιθανό να νιώσεις αρκετά ανασφαλής και αυτό θα σου βγει σε καλό καθώς δεν αποκλείεται να ξεκινήσεις αποταμίευση προκειμένου να νιώσεις μεγαλύτερη σιγουριά!

Λέων

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιο σου και να σου προκαλεί πληθώρα συναισθημάτων είτε αρνητικών είτε θετικών. Σήμερα η προσοχή σου είναι στραμμένη στις σχέσεις σου με τους ανθρώπους που βρίσκονται δίπλα σου καθώς ίσως να έχουν γίνει κάποιες παρεξηγήσεις που θέλεις να λυθούν. Αν επιλέξεις να εκφράσεις τις απόψεις σου και οτιδήποτε σε έχει ενοχλήσει μέσα από τη συζήτηση χωρίς να εκνευριστείς τότε έχεις πολλές πιθανότητες να μη χάσεις το δίκιο σου.

Παρθένος

Σήμερα δεν θα είσαι ιδιαίτερα φιλικός/η προς τους άλλους καθώς θα τους νιώσεις σαν «απειλή». Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Λέοντα και η διάθεση σου θα είναι λίγο περίεργη με αποτέλεσμα να γίνεις αρκετά καχύποπτος/η με τους άλλους. Άφησε τη τετράγωνη λογική σου –για την οποία φημίζεσαι- να υπερισχύσει, διαφορετικά μπορεί να παρεξηγήσεις ανθρώπους χωρίς λόγο. Αν το καταφέρεις τότε η ημέρα θα περάσει ανώδυνα χωρίς παράπλευρες απώλειες!

Ζυγός

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Λέοντα και να δημιουργεί τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να κάνεις ένα διάλλειμα από τις υποχρεώσεις σου. Η ημέρα ενδείκνυται για να βρεθείς με τους φίλους σου και να συζητήσεις αυτά που σε απασχολούν καθώς η γνώμη τους για εσένα θα είναι πολύτιμη. Σήμερα είναι πολύ πιθανό να βρεις ανθρώπους που θα γίνουν σύμμαχοι σου στις επιδιώξεις σου και στα σχέδια που έχεις κατά νου και αυτό θα ενισχύσει ακόμα περισσότερο την καλή σου διάθεση!

Σκορπιός

Οι επαγγελματικές σου υποχρεώσεις και οι ευθύνες που έχεις αναλάβει θα σε κουράσουν σήμερα και θα σε κάνουν να σκεφτείς τρόπους προκειμένου να τελειώσεις γρήγορα και να ξεκουραστείς.  Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Λέοντα και θα σε κάνει να δώσεις ιδιαίτερη βαρύτητα στη δουλειά σου παραβλέποντας τις υπόλοιπες ανάγκες σου. Είναι πολύ πιθανό να παραμελήσεις και τους δικούς σου ανθρώπους και δεν θα τους αρέσει καθόλου!

Τοξότης

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Λέοντα και να τονίζει την επικοινωνιακή σου διάθεση και την όρεξη για μικρές εξορμήσεις στη φύση ή σε κάποιο κοντινό προορισμό. Σήμερα είναι μια καλή ευκαιρία για να κανονίσεις να δεις συγγενείς, κουμπάρους και ανθρώπους που ήθελες αλλά οι υποχρεώσεις σου δεν σε άφηναν. Ένα τηλέφωνο σε αγαπημένους σου ανθρώπους που βρίσκονται στο εξωτερικό θα σε χαροποιήσει και μπορεί να γίνει η αφορμή για μια πρόταση για ένα ταξίδι!

Αιγόκερως

Μια συνάντηση ή μια σκέψη θα σε αναστατώσει συναισθηματικά με αποτέλεσμα το μυαλό σου να παραμείνει εκεί και να δημιουργήσεις ένα φαύλο κύκλο αρνητικών σκέψεων. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Λέοντα και θα σου δημιουργήσει έντονα συναισθήματα με ανθρώπους που θεωρείς δικούς σου. Πρόσεξε καθώς μπορεί να παρασυρθείς και να πιέσεις τους αγαπημένους σου ανθρώπους προκειμένου να καταλάβεις τις διαθέσεις τους και τα συναισθήματα τους.

Υδροχόος

Σήμερα θα νιώθεις καλά με τον εαυτό σου μόνο αν έχεις την επιβεβαίωση των ανθρώπων που βρίσκονται γύρω σου καθώς η  Σελήνη από το Λέοντα θα τονίσει την ανάγκη σου να «αρέσεις». Είναι πιθανό να παρασυρθείς και να πάρεις αποφάσεις για οτιδήποτε σε απασχολεί επηρεασμένος/η από τη γνώμη των γύρω σου. Προσπάθησε να διαχωρίσεις τον εαυτό σου από τους άλλους και βάλε όρια στις σχέσεις σου χωρίς όμως να τσακωθείς!

Ιχθύς

Οι δουλειές και οι υποχρεώσεις θα είναι αρκετές και δεν θα σου αφήσουν ελεύθερο χρόνο. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Λέοντα και θα σου υπενθυμίσει πως χρειάζεται να κάνεις ένα χρονοδιάγραμμα και να σκεφτείς πρακτικά προκειμένου να τελειώσεις με τις υποχρεώσεις σου. Αν δεν ξοδέψεις το χρόνο σου άσκοπα, θα καταφέρεις όχι μόνο να ξεμπερδέψεις με τις αγγαρείες αλλά να σου μείνει και ελεύθερος χρόνος αποκλειστικά για εσένα!

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ E-ZWDIA.GR

Πες μου τι ζώδιο είσαι να σου πω πόσο ψεύτης είσαι!
Ζώδια και φιλία: ποια ζώδια είναι οι καλύτεροι φίλοι;