ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 27 Απριλίου;

Κριός

Σήμερα είναι μια καλή ημέρα για να ξεκινήσεις να υλοποιείς τα σχέδια που έχουν σχέση με τα οικονομικά σου καθώς η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Ταύρο. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα σε κάνει να καταλαβαίνεις τις ευκαιρίες από μακριά. Επιδίωξε συμφωνίες και οικονομικούς διακανονισμούς σήμερα κιόλας καθώς έχεις το ταλέντο, τα επιχειρήματα και την επιμονή για να καταφέρεις αυτό που θα θελήσεις.

Ταύρος

Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιο σου και σίγουρα δεν θα σε αφήσει να βαρεθείς ούτε στιγμή σήμερα καθώς θα σε «ενεργοποιήσει». Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω είναι μια καλή ευκαιρία για να ασχοληθείς με τις σχέσεις σου και να προσπαθήσεις να τις βελτιώσεις. Μπορεί να σου φαίνεται περίπλοκο αλλά ακόμα και μια εκ βαθέων συζήτηση θα είναι αρκετή για να φέρει τη μεταμόρφωση στις σχέσεις σου. Εκμεταλλεύσου το, αν θέλεις να μην υπάρχουν γκρίζες ζώνες ανάμεσα σε εσένα και στους άλλους.

Δίδυμοι

Η ανάγκη σου να νιώσεις χαλαρός/η θα σε κάνει να καταφέρεις εντελώς το αντίθετο καθώς όσο θέλεις να ηρεμήσεις, τόσο θα σου έρχονται στο μυαλό ανησυχίες και άγχη της καθημερινότητας. Η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο και το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, θα σε βοηθήσει όχι μόνο να συνειδητοποιήσεις τις επιθυμίες σου αλλά να βρεις και τον τρόπο για να τις εκπληρώσεις. Το μυστικό είναι να μην αφήσεις τις ανησυχίες σου να σε καταβάλουν.

Καρκίνος

Οι ομάδες και τα άτομα με τα οποία πορεύεσαι μαζί, θα διαδραματίσουν κύριο ρόλο μέσα στην ημέρα καθώς η Σελήνη από τον Ταύρο ευνοεί την ενασχόληση με τα «κοινά» και τις φιλικές συναθροίσεις. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, θα σε βοηθήσει να κερδίσεις την αποδοχή και τη στήριξη του περιβάλλοντος σου και των φίλων σου. Το μόνο που χρειάζεσαι να έχεις είναι επιμονή και υπομονή όσον αφορά τα σχέδια που έχεις κατά νου!

Λέων

Τα επαγγελματικά σου θέματα αλλά και οτιδήποτε σχετίζεται με την εικόνα σου και την καταξίωση σου θα σε απασχολήσει έντονα σήμερα καθώς η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Ταύρο. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, θα σε βοηθήσει να κάνεις τις αλλαγές που επιθυμείς όσον αφορά επαγγελματικά θέματα. Όμως για να γίνει αυτό είναι πολύ πιθανό να χρειαστεί να θυσιάσεις λίγο χρόνο από την προσωπική σου ζωή και την οικογένεια σου.  Ζύγισε τα υπέρ και τα κατά καθώς η επιλογή είναι στο χέρι σου.

Παρθένος

Σήμερα είναι μια ευνοϊκή ημέρα για να πραγματοποιήσεις ένα ταξίδι ή έστω μια μονοήμερη εξόρμηση καθώς η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Ταύρο και να σου δημιουργεί τάσεις φυγής. Αν δεν καταφέρεις τίποτα από τα δύο τότε επίλεξε να δεις ανθρώπους του περιβάλλοντος σου καθώς θα είσαι πολύ επικοινωνιακός/η για να μείνεις μόνος/η. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει η  Σελήνη με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, θα φέρει θαυμαστές γύρω σου καθώς θα έχεις το ταλέντο να σαγηνεύσεις τα πλήθη!

Ζυγός

Οτιδήποτε και να κάνεις σήμερα, θα επιλέξεις να το κάνεις με ιδιαίτερη θέρμη και πάθος καθώς δεν σου αρέσουν οι χλιαρές καταστάσεις.  Η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο και το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, θα σε κάνει διεισδυτικό/η με αποτέλεσμα να μπορείς να καταλάβεις τις προθέσεις των άλλων, τις ευκαιρίες αλλά και τις παγίδες που μπορεί να προκύψουν σήμερα. Αν έχεις κάποιο θέμα που σχετίζεται με τα οικονομικά σου, προσπάθησε να βρεις λύση και το πιο πιθανό είναι πως θα τα καταφέρεις.

Σκορπιός

Οι προσωπικές σου σχέσεις και οι συνεργασίες θα σε απασχολήσουν έντονα και σήμερα καθώς η Σελήνη βρίσκεται απέναντι σου, στο ζώδιο του Ταύρου. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, θα σε βοηθήσει να καταλάβεις τις προθέσεις των συνεργατών αλλά και του/της συντρόφου σου χωρίς να χρειαστεί να μιλήσουν. Είναι πιθανό να παθιαστείς με μια νέα συνεργασία ή ένα νέο πρότζεκτ που έχεις στο μυαλό σου αλλά πρόσεξε καθώς μπορεί και να το παρακάνεις.

Τοξότης

Η ημέρα σήμερα θα έχει δουλειές και υποχρεώσεις που δεν θα γίνεται να αναβάλλεις ή να βρεις δικαιολογίες για να τις κάνουν άλλοι! Η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο και το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα θα ενισχύσει τις αντοχές σου και θα σε κάνει να δεις σαν πρόκληση κάθε υποχρέωση που θα σου ανατεθεί. Ο ζήλος σου δεν θα περάσει απαρατήρητος ούτε και στην εργασία σου και είναι πολύ πιθανό να σε κάνει να ξεχωρίσεις!

Αιγόκερως

Σήμερα θέλεις να βρεις χρόνο για να γεμίσεις ενέργεια μέσα από δραστηριότητες που σου αρέσουν είτε είναι κάποιο χόμπι σου ή ακόμα και οι δουλειές του σπιτιού! Η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο και το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Πλούτωνα που βρίσκεται στο ζώδιο σου, θα σου χαρίσει πάθος και επιμονή. Αυτά τα δύο στοιχεία είναι ιδανικά για να τα χρησιμοποιήσεις ώστε να καταφέρεις να διακριθείς με οτιδήποτε και να ασχοληθείς, ακόμα και αν είναι το χόμπι σου.

Υδροχόος

Τα θέματα του σπιτιού σου θα κάνουν την εμφάνιση τους σήμερα και θα τραβήξουν την προσοχή σου. Η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο και το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, θα σε βοηθήσει να εστιάσεις σε οποιοδήποτε θέμα έχει δημιουργηθεί με τους οικείους σου. Σήμερα δεν πρόκειται να ασχοληθείς με τίποτε άλλο αν πρώτα δεν λύσεις τα «εν οίκω». Με την υπομονή και την επιμονή σου θα τα καταφέρεις.

Ιχθύς

Η επικοινωνιακή σου άνεση συνεχίζει να αυξάνει τη δημοτικότητα σου στον περίγυρο σου και να σου φέρνει προτάσεις για καφέ, βόλτα και κους-κους. Η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο και το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, θα σου δώσει την ικανότητα να καταλάβεις τις προθέσεις συγγενών, φίλων, γνωστών και κάθε ανθρώπου που θα σε πλησιάσει σήμερα. Σήμερα μπορεί να βρεις και να πείσεις νέους συμμάχους που θα σε βοηθήσουν να επιτύχεις πράγματα που έχεις κατά νου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ E-ZWDIA.GR

Πες μου τι ζώδιο είσαι να σου πω πόσο ψεύτης είσαι!
Ζώδια και φιλία: ποια ζώδια είναι οι καλύτεροι φίλοι;