ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 15 Απριλίου;

Κριός

Η Σελήνη βρίσκεται στο φιλικό ζώδιο του Τοξότη και θα τονίσει την ανάγκη σου για συναντήσεις και συζητήσεις με ανθρώπους που βρίσκονται στο περιβάλλον σου. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς, είναι πιθανό να σου δημιουργήσει ψευδαισθήσεις κυρίως όσον αφορά τα άτομα που βρίσκονται γύρω σου. Κράτησε μια επιφύλαξη ακόμα και για τις γνωριμίες που έρχονται «συστημένες» από τον περίγυρο σου και μην μοιράσεις απλόχερα την εμπιστοσύνη σου.

Ταύρος

Σήμερα θα ξυπνήσεις με μια διάθεση να μείνεις στο κρεβάτι σου και να μην κάνεις τίποτα. Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη και θα σου δημιουργήσει εσωτερική αναταραχή καθώς κάποια σκέψη σου θα σε αναστατώσει. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς δεν θα σε βοηθήσει καθώς ο Ποσειδώνας δεν θα σε αφήσει να συνειδητοποιήσεις τι είναι αυτό που σου λείπει και είναι υπεύθυνο για τη διάθεση σου. Προσπάθησε να βρεις τη συναισθηματική ισορροπία ώστε να μη δημιουργηθούν προβλήματα στις σχέσεις σου.

Δίδυμοι

Οι σχέσεις σου με τα αγαπημένα σου πρόσωπα θα έρθουν στο προσκήνιο όχι μόνο λόγω της ημέρας αλλά και λόγω της ανάγκης σου να τους έχεις δίπλα σου. Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς, σου εφιστά την προσοχή. Είναι πιθανό να μην έχεις ορθή κρίση και κατά συνέπεια να μην είσαι σε θέση να καταλάβεις τις πραγματικές προθέσεις των άλλων. Σήμερα αξίζει να εμπιστευτείς μόνο τους ανθρώπους που σου έχουν αποδείξει πως αξίζουν την εμπιστοσύνη σου.

Καρκίνος

Σήμερα θα ανεβάσεις ταχύτητα προκειμένου να τελειώνεις με τις υποχρεώσεις σου και να περάσεις τη γιορτή του Πάσχα με ησυχία, παρέα με τους αγαπημένους σου ανθρώπους. Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς, θα σε κάνει να κουραστείς και μόνο με τη σκέψη αυτών που πρέπει να κάνεις. Είναι πιθανό να αναζητήσεις δικαιολογίες προκειμένου να μην κάνεις τίποτα και θα είσαι ιδιαίτερα πειστικός/η, αν όμως σε «πιάσουν» θα εκτεθείς πολύ!

Λέων

Η Σελήνη βρίσκεται στο φιλικό ζώδιο του  Τοξότη και θα ενισχύσει την επιθυμία σου για καλοπέραση! Σήμερα θα φροντίσεις πάνω από όλα τον εαυτό σου και τις ανάγκες σου κάνοντας πράγματα που σε ευχαριστούν. Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς, θα εντείνει τη διάθεση σου να περάσεις καλά και μπορεί να το παρακάνεις! Αν έχεις κατά νου να βγεις το βράδυ και να μην περάσεις ήσυχα την ημέρα αλλά και τη νύχτα, πρόσεξε καθώς είναι πολύ πιθανό να παρασυρθείς σε τσιγάρα, ποτά και ξενύχτια!

Παρθένος

Σήμερα θα μαζευτείς σπίτι παρέα με την οικογένεια σου καθώς θέλεις να περάσεις οικογενειακές στιγμές και να νιώσεις τη θαλπωρή που επιθυμείς.  Η Σελήνη βρίσκεται στον  Τοξότη και το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς, θα σου δημιουργήσει συναισθηματική υπερχείλιση. Είναι πιθανό να νιώσεις αποκομμένος/η από τους οικείους σου ή να πιστέψεις πως δεν σε καταλαβαίνουν. Απόλαυσε τις στιγμές που είστε όλοι μαζί και άφησε τα υπόλοιπα για άλλη ημέρα.

Ζυγός

Οι επαφές με συγγενείς, γνωστούς ακόμα και γείτονες θα είναι πιο έντονες σήμερα λόγω της ημέρας καθώς όλο και κάτι θα κανονίσεις για σήμερα το βράδυ ή για αύριο. Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς, θα σε κάνει ιδιαίτερα ευαίσθητο/η. Αυτό μπορεί να γίνει δίκοπο μαχαίρι καθώς αυτή η «αχίλλειος πτέρνα» θα σε κάνει ευκολόπιστο/η με τους άλλους, οι οποίοι τελικά μπορεί να προδώσουν την εμπιστοσύνη σου. Απόφυγε τις στενές επαφές σήμερα καθώς τα ψέματα είναι κάτι παραπάνω από πιθανά.

Σκορπιός

Σήμερα είναι πολύ πιθανό να συνειδητοποιήσεις πως έχεις ξοδέψει πολλά χρήματα αυτές τις ημέρες όχι μόνο για δικά σου πράγματα αλλά και για υποχρεώσεις σου και θα νιώσεις ανασφάλεια. Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς, σου λέει πως είναι καλύτερα να αφήσεις τη διευθέτηση των οικονομικών εκκρεμοτήτων για άλλη ημέρα. Καλύτερα να χαλαρώσεις σήμερα καθώς είναι πολύ πιθανό να κάνεις  λάθος  προγραμματισμό γιατί ο Ποσειδώνας ευνοεί τα λάθη!

Τοξότης

Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιο σου και σου δημιουργεί την επιθυμία να τραβήξεις τα βλέμματα όλων επάνω σου. Αυτό μπορείς να το επιτύχεις με πολλούς τρόπους αλλά να σκέφτεσαι πως αν η συμπεριφορά σου είναι περίεργη μπορεί και να τραβήξεις την προσοχή για λάθος λόγους. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς, σου εφιστά την προσοχή καθώς ευνοεί κάθε είδους πλάνη. Κράτησε κοντά σου ανθρώπους που εμπιστεύεσαι και προστάτευσε τις μεταξύ σας σχέσεις.

Αιγόκερως

Σήμερα το πιο πιθανό είναι να έχεις σχέδια για την ημέρα, όμως θα νιώσεις πως κάτι δεν σε αφήνει να χαρείς και τα επισκιάζει. Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη και σου δημιουργεί μια εσωτερική ανησυχία καθώς θα έχεις την τάση να ταυτιστείς με τα προβλήματα και τις ανησυχίες των άλλων. Το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς, μπορεί να φέρει προσπάθειες παραπλάνησης σου από άτομα του περιβάλλοντος σου και θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η.

Υδροχόος

Σήμερα θα ξυπνήσεις με πολύ καλή διάθεση αλλά αυτό που δεν θα αντέξεις με τίποτα, είναι να μην έχεις έναν άνθρωπο να συζητήσεις. Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη και σου δημιουργεί την επιθυμία να συνομιλήσεις με φίλους σου και να βρεθείς με ανθρώπους που χαίρεσαι την παρέα τους. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς, μπορεί να σε κάνει να πεις μεγάλα λόγια προκειμένου να δείξεις πως έχεις ανάγκη κάποιους ανθρώπους στη ζωή σου. Μην το παρακάνεις βέβαια γιατί οι γύρω σου θα αρχίσουν να ανησυχούν!

Ιχθύς

Παρόλο που σήμερα ήθελες να βρίσκεσαι στο μέρος που επιθυμείς και να χαλαρώνεις, η Σελήνη από τον Τοξότη έχει άλλα σχέδια για εσένα και δεν θα αφήσει τη σκέψη ή και την παρουσία σου να φύγει από το γραφείο. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα που βρίσκεται στο ζώδιο σου, υποδηλώνει πως είναι καλύτερα να αφήσεις θέματα επαγγελματικής φύσεως για άλλη ημέρα. Αν δεν γίνεται θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός/η καθώς είναι πολύ πιθανό να εκτιμήσεις λάθος τα δεδομένα που έχεις.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ E-ZWDIA.GR

Πες μου τι ζώδιο είσαι να σου πω πόσο ψεύτης είσαι!
Ζώδια και φιλία: ποια ζώδια είναι οι καλύτεροι φίλοι;