ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 7 Απριλίου;

Κριός

Η Σελήνη έχει περάσει στην Παρθένο και θα σε κάνει να δώσεις προσοχή στις καθημερινές δουλειές σου και να προχωρήσεις βάση προγράμματος και όχι παρορμητικά. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή από τον Ταύρο, θα σε βοηθήσει να πετύχεις τις συμφωνίες που θέλεις και αφορούν εργασιακά θέματα. Σήμερα η ημέρα ευνοεί και εργασιακά πρότζεκτ καθώς θα είσαι πολύ δυνατός/η σε επιχειρήματα και ιδέες!

Ταύρος

Η ημέρα θα ξεκινήσει με τις καλύτερες διαθέσεις καθώς η Σελήνη έχει περάσει στο φιλικό ζώδιο της Παρθένου και ανήκεις στους πιο ευνοημένους για σήμερα. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή από το ζώδιο σου, θα ενισχύσει τα επικοινωνιακά σου ταλέντα και θα αποκαταστήσει τις σχέσεις με τον/την σύντροφό σου αλλά και τους φίλους σου. Το μόνο που χρειάζεται να προσέχεις είναι το πείσμα σου καθώς -αν σε πιάσει- θα χαλάσει την καλή ατμόσφαιρα.

Δίδυμοι

Μια συζήτηση που θα ξεκινήσεις με την οικογένειά σου μπορεί να γίνει η αφορμή για να θυμηθείς γεγονότα του παρελθόντος και να αναστατωθείς συναισθηματικά. Η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο και το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Ερμή από τον Ταύρο, θα σε βοηθήσει να λύσεις τα θέματα που έχουν προκύψει με διάλογο. Σήμερα είναι μια καλή ημέρα για να αμβλύνεις διαφορές είτε στο οικογενειακό είτε στο επαγγελματικό σου περιβάλλον καθώς όλοι θα έχουν διάθεση για να συζητήσουν.

Καρκίνος

Η επικοινωνιακή σου διάθεση θα κάνει δυναμική εμφάνιση σήμερα καθώς η Σελήνη από την Παρθένο θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να συζητήσεις και να εξωτερικεύσεις τις σκέψεις σου, τις ιδέες σου και τα συναισθήματα σου. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή από τον Ταύρο, θα βοηθήσει να έρθεις κοντά με ανθρώπους από το κοντινό και το συγγενικό σου περιβάλλον και θα βελτιώσει τις σχέσεις σας. Η ημέρα μπορεί να φέρει επικερδείς συμφωνίες ιδιαίτερα αν ασχολείσαι με το εμπόριο.

Λέων

Η Σελήνη έχει περάσει στην Παρθένο και θα φέρει στο προσκήνιο οικονομικά θέματα και εκκρεμότητες που μπορεί να έχεις. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή από τον Ταύρο, υποδηλώνει πως είναι μια καλή ημέρα για να διαπραγματευτείς οικονομικές συμφωνίες καθώς τα επιχειρήματά σου θα είναι δυνατά. Σήμερα μπορεί να σου έρθει στο μυαλό μια ιδέα που μπορεί να σε βοηθήσει να αυξήσεις το εισόδημα σου αν την υλοποιήσεις αλλά θα πρέπει να ζυγίσεις τα υπέρ και τα κατά πριν αποφασίσεις.

Παρθένος

Η Σελήνη έχει περάσει στο ζώδιο σου και θα κάνει τη συμπεριφορά σου να κινείται στα άκρα καθώς η διάθεση σου θα εναλλάσσεται από τη μια στιγμή στην άλλη. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή από τον Ταύρο θα σε βοηθήσει να επικοινωνήσεις αρμονικά με τους αγαπημένους σου ανθρώπους και να γλιτώσεις τους καβγάδες. Η ημέρα μπορεί να φέρει κοντά σου νέους ανθρώπους που μπορεί να εξελιχθούν σε συνεργάτες σου ή φίλοι σου.

Ζυγός

Σήμερα δεν θα είσαι εξωστρεφής, όπως είσαι συνήθως, καθώς η Σελήνη έχει περάσει στη Παρθένο και θα ξεκινήσεις να κάνεις σενάρια ακόμα και από μια είδηση που θα ακούσεις στο ραδιόφωνο. Είναι πιθανό να ταυτιστείς με κάθε τι αρνητικό και δεν θα μπορέσεις εύκολα να το αποφύγεις. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Ερμή από τον Ταύρο, θα ενισχύσει την αντικειμενική σου σκέψη και θα σε βοηθήσει να επικοινωνήσεις τα άγχη σου και τις ανασφάλειες σου με ανθρώπους που βρίσκονται κοντά σου.

Σκορπιός

Σήμερα θα επικοινωνήσεις με φίλους σου και θα κανονίσεις μια συνάντηση μαζί τους καθώς θα νιώσεις την απουσία τους. Η Σελήνη έχει περάσει στην Παρθένο και ενισχύει την ανάγκη σου να βρεθείς με τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή από Ταύρο, θα αποκαταστήσει παρεξηγήσεις μεταξύ φίλων και σχέσεις που είχαν υποστεί κάποιο πλήγμα. Η ημέρα μπορεί να φέρει νέους ανθρώπους κοντά σου που θα γίνουν σύμμαχοι σου και θα σε βοηθήσουν σε επαγγελματικές ή προσωπικές επιδιώξεις σου.

Τοξότης

Τα επαγγελματικά σου θέματα θα έρθουν στο προσκήνιο καθώς η  Σελήνη θα περάσει στην Παρθένο και θα φέρει εξελίξεις που σχετίζονται με την καριέρα σου. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή από τον Ταύρο, θα σε βοηθήσει να πείσεις ανωτέρους σου στη δουλειά για τα σχέδια και τις προθέσεις σου. Είναι πολύ πιθανό να σου ανατεθεί ένα επαγγελματικό έργο που θα ενισχύσει την φήμη και την καταξίωση σου αλλά κοίταξε και τα ψιλά γράμματα πριν συμφωνήσεις.

Αιγόκερως

Η  ανάγκη σου να αφήσεις το μυαλό σου ελεύθερο να ταξιδέψει θα είναι η βασικότερη σου ανάγκη για σήμερα. Η Σελήνη έχει περάσει στην Παρθένο και το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή από τον Ταύρο, θα σε βοηθήσει να επικοινωνήσεις, να ασχοληθείς με θέματα σπουδών και να αποκτήσεις νέες γνώσεις. Είναι πολύ πιθανό να έχεις και νέα από γνωστούς, συγγενείς και κουμπάρους καθώς θα είσαι πολύ επικοινωνιακός/η με τον περίγυρο σου, κυρίως με τους ανθρώπους που δεν βλέπεις καθημερινά.

Υδροχόος

Σήμερα οι σκέψεις σου θα είναι μονόχνοτες και δεν θα ξεφεύγουν από ένα συγκεκριμένο θέμα που σε απασχολεί έντονα. Η Σελήνη έχει περάσει στην Παρθένο και σου προκαλεί συναισθηματική αναστάτωση. Όμως το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή από τον Ταύρο, θα σε βοηθήσει να αντιμετωπίσεις με λογική όσα νιώθεις. Η ημέρα ενδείκνυται για να τακτοποιήσεις οικονομικές εκκρεμότητες με τρίτους ή το δημόσιο και να κάνεις συμφέροντες διακανονισμούς. Σήμερα είναι πιθανό να έχεις και ένα ευχάριστο νέο από κάποιο συνέταιρο σου!

Ιχθύς

Οι σχέσεις σου με τους συνεργάτες και τον/την σύντροφό σου θα είναι το κύριο μέλημα σου σήμερα καθώς η Σελήνη από την Παρθένο τονίζει τα καλώς αλλά και τα κακώς κείμενα που υπάρχουν μεταξύ σας. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή από τον Ταύρο, θα σε βοηθήσει να λύσεις παρεξηγήσεις που έχουν δημιουργηθεί μεταξύ σας και να φτιάξεις ένα καλό κλίμα. Η ημέρα είναι ευνοϊκή για να συζητήσεις και να συνάψεις νέες συμφωνίες γι αυτό αν έχεις κάτι τέτοιο κατά νου προώθησε το σήμερα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ E-ZWDIA.GR

Πες μου τι ζώδιο είσαι να σου πω πόσο ψεύτης είσαι!
Ζώδια και φιλία: ποια ζώδια είναι οι καλύτεροι φίλοι;