ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 30 Μαρτίου;

Κριός

Η ημέρα θα ξεκινήσει με σκέψεις που έχουν να κάνουν με οικονομικά θέματα καθώς επιθυμείς να κάνεις ένα ισολογισμό ώστε να δεις τι θα δώσεις και τι θα σου μείνει. Η Σελήνη έχει περάσει στον Ταύρο και εγείρει θέματα ασφάλειας με πρώτο από όλα τον οικονομικό τομέα. Η σύνοδος που θα σχηματίσει με τον Άρη το μεσημέρι, θα σε δραστηριοποιήσει προκειμένου να βρεις τρόπο να βελτιώσεις τα οικονομικά σου. Επαφές και συζητήσεις για οικονομικά θέματα ευνοούνται αρκεί να προσέχεις καθώς θα είσαι επιρρεπής σε εντάσεις.

Ταύρος

Η Σελήνη έχει περάσει στο ζώδιο σου και θα επηρεάσει τη διάθεση σου καθώς θα προκαλέσει συναισθηματικές μεταβολές. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Άρη θα σε αναστατώσει και θα σε κάνει νευρικό/η. Αυτό μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα σε προσωπικές σχέσεις και συνεργασίες. Χρειάζεται να είσαι προσεκτικός/η και με αυτοσυγκράτηση καθώς είναι πολύ πιθανό να χαλάσουν κάποιες σχέσεις και μετά θα είναι πολύ δύσκολο να ξαναγίνουν όπως πριν.

Δίδυμοι

Οι ανησυχίες που θα έχεις σήμερα θα σε κάνουν αρκετά καχύποπτο/η, με αποτέλεσμα να αντιμετωπίζεις τους άλλους σαν να έχουν κάνει κάτι. Η Σελήνη έχει περάσει στον Ταύρο και η σύνοδος που θα σχηματίσει με τον Άρη το μεσημέρι, θα εντείνει το άγχος σου και δεν θα είναι εύκολο να το διαχειριστείς. Αν εκτονώσεις την ενέργεια σου στο γυμναστήριο ή σε ένα περίπατο στη φύση τότε θα καταφέρεις να μην μετατραπεί σε νευρικότητα και άγχος που θα σε καταβάλλει ακόμα περισσότερο.

Καρκίνος

Η Σελήνη έχει περάσει στον Ταύρο και θα σε βοηθήσει να τονώσεις τις σχέσεις με φίλους και συναδέλφους σου. Η σύνοδος που θα σχηματίσει το μεσημέρι με τον Άρη θα σε κάνει πολύ υποστηρικτικό/η με τους φίλους σου και θα ενισχύσει οτιδήποτε απαιτεί συλλογική προσπάθεια. Το μόνο που χρειάζεται να προσέχεις είναι το πλεόνασμα της ενέργειας σου καθώς μπορεί να σου προκαλέσει εκνευρισμό και να δημιουργήσεις  προβλήματα στις ομάδες που ανήκεις.

Λέων

Αυτό που θα σε ενδιαφέρει περισσότερο σήμερα είναι η κοινωνική σου προβολή μέσω της δουλειάς σου γι αυτό θα κάνεις τα πάντα για να προωθήσεις τις ικανότητες σου και τα επαγγελματικά σου ταλέντα. Η Σελήνη έχει περάσει στον  Ταύρο και η σύνοδος που θα σχηματίσει με τον Άρη το μεσημέρι, θα σε βάλει στη δράση προκειμένου να καταφέρεις νέες επιτυχίες και να περιφρουρήσεις τα κεκτημένα σου.  Σίγουρα θα κουραστείς αλλά η ανταμοιβή που θα αποκομίσεις θα σε κάνει να καταλάβεις πως αξίζει τον κόπο.

Παρθένος

Η Σελήνη έχει περάσει στον Ταύρο και θα σε ξεσηκώσει ώστε να πάρεις τη βαλίτσα σου και να φύγεις ακόμα και για μια ημέρα. Αν καταφέρεις να κάνεις την εξόρμηση που έχεις κατά νου τότε θα αναζωογονηθείς και θα επιστρέψεις άλλος άνθρωπος! Η σύνοδος που θα σχηματίσει με τον Άρη το μεσημέρι, μπορεί να σου δημιουργήσει εκνευρισμό με το συγγενικό και ευρύτερο περιβάλλον σου καθώς θα υπερασπιστείς με πάθος τις απόψεις σου. Βέβαια υπάρχει και κίνδυνος να το παρακάνεις και με αφορμή μια διαφορετική άποψη, να δημιουργηθούν  μεγάλες εντάσεις.

Ζυγός

Σήμερα θα είσαι αρκετά καχύποπτος/η με όλους και γι αυτό θα προτιμήσεις να κρατήσεις αποστάσεις ακόμα και από ανθρώπους που βρίσκονται κοντά σου. Η Σελήνη έχει περάσει στον Ταύρο και η σύνοδος που σχηματίζει με τον Άρη κατά το μεσημέρι, θα ενισχύσει τα αποθέματα ενέργειας σου που με τη σειρά τους θα ενισχύσουν την ταραχή σου. Υπάρχει πιθανότητα να προκύψουν και έξοδα από εκεί που δεν το περιμένεις γι αυτό προσπάθησε να μην κάνεις σπατάλες γιατί τα χρήματα αυτά μπορεί να σου χρειαστούν.

Σκορπιός

Σήμερα θα σε απασχολήσουν θέματα που σχετίζονται με σχέσεις και συνεργασίες καθώς η Σελήνη έχει περάσει στον Ταύρο και τονίζει την αλληλεπίδραση σου με τους άλλους. Η σύνοδος που θα σχηματίσει με τον Άρη κατά το μεσημέρι, θα φέρει στο προσκήνιο τα απωθημένα σου και μπορεί να δημιουργήσει εντάσεις και φασαρίες. Είναι πολύ πιθανό να συνειδητοποιήσεις πως κάποιοι άνθρωποι δεν είναι και τόσο φιλικά προσκείμενοι προς εσένα, γεγονός που θα σε βοηθήσει να προβείς σε εκκαθαρίσεις και μάλιστα γρήγορα.

Τοξότης

Οι υποχρεώσεις της ημέρας θα είναι αρκετές και θα πρέπει να ασχοληθείς μαζί τους καθώς, αν τις αφήσεις, θα πολλαπλασιαστούν! Η Σελήνη έχει περάσει στον Ταύρο και η σύνοδος που θα σχηματίσει με τον Άρη το μεσημέρι, θα φέρει και έκτακτες δουλειές που θα σου δημιουργήσουν εκνευρισμό. Φρόντισε το σώμα σου και εφοδίασέ το με βιταμίνες ή κάποιο συμπλήρωμα ώστε να μη λες πως νιώθεις αδύναμος/η! Ιεράρχησε το χρόνο που έχεις και ξεκίνησε να ασχολείσαι με αυτά που έχουν προτεραιότητα!

Αιγόκερως

Έφτασε η ημέρα που θα δώσεις προτεραιότητα σε εσένα και σε αυτά που σε ευχαριστούν καθώς οι τελευταίες ημέρες ήταν αρκετά κουραστικές. Η Σελήνη έχει περάσει στον Ταύρο και η σύνοδος που θα σχηματίσει με τον Άρη κατά το μεσημέρι, θα σε ξεσηκώσει και θα σου χαρίσει ενέργεια προκειμένου να ασχοληθείς με τους φίλους σου, τον εαυτό σου, το ταίρι σου και τα χόμπι σου! Η διάθεση σου θα ξεσηκώσει και τους γύρω σου και η ημέρα προδιαγράφεται πολύ καλή για οτιδήποτε και να κάνεις!

Υδροχόος

Είναι πιθανό να υπάρξει μια γενική αναστάτωση στο σπίτι σου σήμερα και να μην ξέρεις με ποιον τρόπο να τη διαχειριστείς. Η Σελήνη έχει περάσει στον Ταύρο και η σύνοδος που θα σχηματίσει με τον Άρη το μεσημέρι, μπορεί να δημιουργήσει οικογενειακές ευθύνες και οικογενειακά βάρη. Προσπάθησε να βρεις τρόπο να αντεπεξέλθεις χωρίς να εκνευρίζεσαι καθώς δεν θα καταφέρεις τίποτα αν δεν χαλαρώσεις. Μην παραμελήσεις επαγγελματικά θέματα καθώς αν το κάνεις θα αποκτήσεις άγχος και για αυτά.

Ιχθύς

Αυτό που έχεις μεγαλύτερη ανάγκη σήμερα είναι να επικοινωνήσεις με όσους μπορείς καθώς η συζήτηση φέρνει τους ανθρώπους πιο κοντά! Η Σελήνη έχει περάσει στον Ταύρο και επιβάλλεται μια βόλτα σε αδέρφια, ξαδέρφια και συγγενείς ώστε να ανταλλάξετε τα νέα σας. Το μεσημέρι η σύνοδος που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον Άρη, θα σου δημιουργήσει υπερένταση και μια απλή συζήτηση μπορεί να μετατραπεί σε μάχη! Ιδιαίτερη προσοχή δείξε και κατά τη διάρκεια των μετακινήσεων σου καθώς ο τρόπος που θα οδηγείς ακόμα και που περπατάς θα είναι νευρικός!

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ E-ZWDIA.GR

Πες μου τι ζώδιο είσαι να σου πω πόσο ψεύτης είσαι!
Ζώδια και φιλία: ποια ζώδια είναι οι καλύτεροι φίλοι;