ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 20 Μαρτίου;

Κριός

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Τοξότη σε σύνοδο με τον Κρόνο και μπορεί να προκαλέσει αλλαγές στα πλάνα σου για απόψε, κυρίως αν έχεις κανονίσει κάποιο ταξίδι. Στην περίπτωση που ετοιμάζεσαι να φύγεις, να ελέγξεις αν θα έχεις πάρει όλα τα απαραίτητα για να μην γυρίζεις πίσω. Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο από τους Ιχθύς θα εντείνει τον εκνευρισμό σου, ο οποίος θα γίνει εμφανής και στους γύρω σου. Η ημέρα μπορεί να φέρει νέα από ανθρώπους του περιβάλλοντός σου που δεν θα σου αρέσουν αλλά πρόσεξε πως θα το δείξεις  γιατί θα παρεξηγηθείς.

Ταύρος

Μια οικονομική σου εκκρεμότητα που σχετίζεται με κάποιο δάνειο ή εμπλέκονται σε αυτή και τρίτοι θα σε αγχώσει σήμερα. Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη και η σύνοδος που σχηματίζει με τον Κρόνο μπορεί να φέρει οικονομικές απώλειες αν δεν είσαι προσεκτικός/η με τις κινήσεις σου. Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο από τους Ιχθύς θα ρίξει την αυτοπεποίθηση σου και δεν θα σε βοηθήσει για να επιτύχεις τις συμφωνίες που θέλεις, γι αυτό άφησε τις σημαντικές κινήσεις για άλλη ημέρα που θα έχεις καλύτερη διάθεση.

Δίδυμοι

Σήμερα θα είσαι πολύ παρατηρητικός/η ιδιαίτερα με τη συμπεριφορά των άλλων. Η Σελήνη βρίσκεται απέναντι σου, στον Τοξότη και η σύνοδος που σχηματίζει με τον Κρόνο, θα σε κάνει να φαίνεσαι απόμακρος/η, γεγονός που θα δημιουργήσει ένα περίεργο κλίμα στις προσωπικές σου σχέσεις και τις συνεργασίες σου. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από τους Ιχθύς, θα εντείνει το κλίμα ψυχρότητας καθώς δεν θα είναι εύκολο να βρεις τον τρόπο να το αντιστρέψεις. Διαφύλαξε σχέσεις και συνεργασίες που πιστεύεις πως αξίζουν καθώς μπορεί να υπάρξουν παράπλευρες απώλειες.

Καρκίνος

Η ημέρα θα είναι απαιτητική και θα είναι δύσκολο να βρεις χρόνο να ασχοληθείς με τον εαυτό σου. Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη και η σύνοδος που σχηματίζει με τον Κρόνο, θα σου φέρει ευθύνες κυρίως σε εργασιακά θέματα που όμως θα έχουν και κάποιο είδος απολαβής.  Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο από τους Ιχθύς δεν θα σε βοηθήσει να προβάλεις με το σωστό τρόπο τα θέλω σου, τα παράπονα σου και τις ανάγκες σου γι αυτό καλύτερα να μη διεκδικήσεις κάτι παραπάνω, κυρίως στη δουλειά σου.

Λέων

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Τοξότη και να σε προτρέπει να ασχοληθείς με τα χόμπι σου αλλά η σύνοδος που σχηματίζει με τον Κρόνο θα έχει άλλη γνώμη. Από τη μία θέλεις να αφιερώσεις χρόνο στον εαυτό σου και να μείνεις μακριά από υποχρεώσεις ενώ από την άλλη θα νιώσεις τύψεις που δεν ασχολείσαι με τις δουλειές σου. Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο από τους Ιχθύς, μπορεί να σε κάνει να δείξεις στους γύρω σου πως είσαι κάτι διαφορετικό από αυτό που πραγματικά είσαι. Υπάρχει περίπτωση παρεξηγήσεων γι αυτό προσπάθησε να κρατήσεις τα προσχήματα!

Παρθένος

Οι οικογενειακές σου υποχρεώσεις θα σε κρατήσουν απασχολημένο/η και θα σου δημιουργήσουν νεύρα με τους οικείους σου. Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη και η σύνοδος που σχηματίζει με τον Κρόνο, από τη μία θα σε γεμίσει ευθύνες και δεν θα σου αρέσει ενώ από την άλλη θα σε κάνει να νιώσεις τύψεις αν αφήσεις κάποια δουλειά σε εκκρεμότητα. Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο από τους Ιχθύς θα σου προκαλέσει σύγχυση και δεν θα καταφέρεις να διαχειριστείς συνετά διαφωνίες που θα προκύψουν είτε στο οικογενειακό είτε στο επαγγελματικό σου περιβάλλον.

Ζυγός

Η διάθεση σου για επικοινωνία και για ανταλλαγή απόψεων θα είναι έντονη σήμερα και θα αποτελέσει τον κύριο λόγο που θα επιδιώξεις επαφές με κόσμο! Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και η αντίθεση της Σελήνης με τον Κρόνο από τον Τοξότη θα σε κάνει να φανείς απόμακρος/η καθώς θα είσαι απόλυτος/η με αυτά που πιστεύεις και χωρίς διάθεση για πλάκα. Το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στον Καρκίνο και θα χρειαστεί να επανέλθεις στις επαγγελματικές σου εκκρεμότητες.

Σκορπιός

Αχ αυτά τα οικονομικά που δεν σε έχουν αφήσει να χαλαρώσεις χωρίς άγχος και έννοιες! Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Τοξότη και η σύνοδος που σχηματίζει με τον Κρόνο μπορεί να σου δημιουργήσει έκτακτα έξοδα ή να στερήσει κάποια από τα έσοδα σου αν δεν προσέξεις τις ενέργειές σου. Δεν είναι καλή ημέρα για να διεκδικήσεις κάποια αύξηση και προτίμησε να αναμείνεις για λίγο. Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο από τους Ιχθύς θα εντείνει την ανασφάλεια σου. Αν αποκτήσεις εμπιστοσύνη στις δυνάμεις σου δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα!

Τοξότης

Σήμερα θα έχεις την τάση να είσαι πολύ αυστηρός/η με τα αγαπημένα σου πρόσωπα και αυτό θα τους ξαφνιάσει καθώς δεν τους έχεις συνηθίσει σε τέτοιου είδους συμπεριφορές. Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιο σου και η σύνοδος που σχηματίζει με τον Κρόνο, θα σε κάνει απόλυτο/η και με τάσεις απομόνωσης καθώς δεν θα έχεις ιδιαίτερη όρεξη. Είναι πιθανό να προκύψουν και κάποιες ευθύνες με υποχρεώσεις σου που θα σε αγχώσουν καθώς το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο από τους Ιχθύς θα δημιουργήσει αναστάτωση εντός οικίας. Μην ανησυχείς είναι προσωρινό!

Αιγόκερως

Σήμερα θα νιώθεις ψυχολογικά κουρασμένος/η από το συνεχές άγχος των τελευταίων ημερών. Η Σελήνη βρίσκεται στον  Τοξότη και η σύνοδος που σχηματίζει με τον Κρόνο, θα ενισχύσει το άγχος σου καθώς μπορεί να σου φέρει επιπλέον υποχρεώσεις και ευθύνες. Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο από τους Ιχθύς, δεν θα είναι βοηθητικό και δεν θα μπορέσεις να εκφραστείς εύκολα, με αποτέλεσμα να υπάρξουν παρεξηγήσεις με τους γύρω σου. Κράτησε αποστάσεις ασφαλείας από ανθρώπους που ξέρεις πως θα εντείνουν την πίεση που νιώθεις.

Υδροχόος

Εκμεταλλεύσου την καλή σου διάθεση που θα σε συντροφεύει από το πρωί για να πας γυμναστήριο, να ασχοληθείς με κάτι που σου αρέσει ή απλά να ξεκουραστείς. Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και η αντίθεση που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Τοξότη, μπορεί να φέρει δοκιμασίες σε φιλικές σου σχέσεις που θα χαλάσουν λίγο την ανέμελή σου διάθεση. Το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στον Καρκίνο και θα σου υπενθυμίσει τις υποχρεώσεις της καθημερινότητάς σου όσο και αν εσύ σφυρίζεις αδιάφορος/η.

Ιχθύς

Κάποιο επαγγελματικό θέμα μπορεί να σε αναστατώσει σήμερα και να σου δημιουργήσει μεγαλύτερες ευθύνες. Ακόμα είναι πιθανό να μη μπορέσεις να φανείς συνεπής σε κάποια υποχρέωσή σου λόγω φόρτου εργασίας. Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη και η σύνοδος που σχηματίζει με τον Κρόνο, δημιουργεί κούραση και ευθύνες με αποτέλεσμα να μην έχεις χρόνο. Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο που βρίσκεται στο ζώδιο σου, μπορεί να σε παρασύρει σε ακατάλληλες συμπεριφορές και να σε εκθέσει. Όσο λιγότερα πεις σήμερα τόσο μικρότερες οι πιθανότητες να παρεξηγηθείς για αυτό περιορίσου στα απαραίτητα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ E-ZWDIA.GR

Πες μου τι ζώδιο είσαι να σου πω πόσο ψεύτης είσαι!
Ζώδια και φιλία: ποια ζώδια είναι οι καλύτεροι φίλοι;