ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 5 Μαρτίου;

Κριός

Σήμερα θα είσαι αρκετά επικοινωνιακός/η καθώς η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και θα τονίσει την ανάγκη σου για ανταλλαγή νέων και πληροφοριών. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από τους Ιχθύς, μπορεί να σε κάνει εύκολα παρεξηγήσιμο/η στους άλλους καθώς δεν θα έχεις τον κατάλληλο τρόπο να πεις αυτά που θέλεις. Μια απλή διαφωνία απόψεων μεταξύ εσένα και κάποιου συγγενή σου μπορεί να καταλήξει σε παρεξήγηση για αυτό καλύτερα να αποφύγεις τα πολλά λόγια.

Ταύρος

Σήμερα από το πρωί θα προσπαθήσεις να τακτοποιήσεις τα οικονομικά σου θέματα διαφορετικά δεν θα ηρεμήσεις. Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από τους Ιχθύς, δεν θα σε βοηθήσει να κάνεις συμφέρουσες συμφωνίες καθώς δεν θα πιστεύεις πως μπορείς να τις επιτύχεις. Η έλλειψη αυτοπεποίθησης δεν θα σε αφήσει να προσπαθήσεις οτιδήποτε έχεις κατά νου καθώς έχεις προδικάσει πως δεν θα τα καταφέρεις. Αν πιστέψεις στον εαυτό σου μπορούν να γίνουν θαύματα!

Δίδυμοι

Η Σελήνη έχει περάσει στο ζώδιο σου και είναι πιθανό να σου δημιουργήσει συναισθηματικό αναβρασμό που με τη σειρά του θα επηρεάσει τις στενές σχέσεις σου και τις συνεργασίες. Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο από τους Ιχθύς, δεν θα σε βοηθήσει να εκφράσεις με το σωστό τρόπο αυτά που θέλεις. Εξαιτίας αυτού μπορεί να προκύψουν θέματα στις διαπροσωπικές και επαγγελματικές σου σχέσεις. Μην προσπαθήσεις να επιλύσεις σημαντικά θέματα σήμερα ώστε να περάσει η ημέρα χωρίς απώλειες!

Καρκίνος

Σήμερα είναι πολύ πιθανό να έχεις τις κλειστές σου καθώς η Σελήνη από τους Διδύμους θα σε κάνει να ταυτιστείς όχι μόνο με τους δικούς σου φόβους αλλά και με των άλλων. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από τους Ιχθύς, δεν θα σε βοηθήσει να δεις τη θετική πλευρά των πραγμάτων καθώς δεν θα έχεις εμπιστοσύνη στον εαυτό σου και τις δυνάμεις σου. Μην αφήσεις τις υπερβολικές σου σκέψεις να σε παρασύρουν γιατί δεν θα είναι καλοί σύμβουλοι για οποιοδήποτε θέμα σε απασχολεί.

Λέων

Οι κοινωνικές και συλλογικές δραστηριότητες με φίλους, συναδέλφους και ομοϊδεάτες σου θα γεμίσουν την ημέρα σου καθώς η Σελήνη από τους Διδύμους θα τονίσει την ανάγκη σου να ανήκεις σε μια ομάδα που σε καταλαβαίνει. Το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Ήλιο από τους Ιχθύς, θα δημιουργήσει μια εσωτερική αναστάτωση που θα εξωτερικεύσεις καθώς δεν θα νιώθεις σίγουρος/η για τον εαυτό σου και τις δυνατότητες σου. Είναι πολύ πιθανό να δημιουργήσεις μια αναστάτωση, ακόμη και άθελά σου, γι αυτό προσπάθησε να μην γίνεις εριστικός/η με τους συνδαιτυμόνες σου!

Παρθένος

Οι επαγγελματικές σου επιδιώξεις θα κινήσουν τα νήματα σήμερα καθώς η Σελήνη από τους Διδύμους κάνει την επαγγελματική αναγνώριση και την κοινωνική καταξίωση μείζον ζήτημα για εσένα. Το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Ήλιο από τους Ιχθύς δεν θα σε βοηθήσει να φανείς με τον κατάλληλο τρόπο και να ξεχωρίσεις στον επαγγελματικό στίβο. Προτίμησε να κρατήσεις στάση αναμονής και μην επιδιώξεις μεγάλα βήματα και τελεσίδικες αποφάσεις σήμερα.

Ζυγός

Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και θα φέρει επαφές και συναντήσεις, είτε τυχαίες είτε προγραμματισμένες, με συγγενείς και ανθρώπους του ευρύτερου περιβάλλοντός σου. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από τους Ιχθύς, δεν θα σε βοηθήσει να διαφημίσεις τον εαυτό σου και είναι πολύ πιθανό να δώσεις μιαν άλλη εικόνα για εσένα. Όσο λιγότερα πεις τόσο λιγότερες πιθανότητες να παρεξηγηθούν τα λεγόμενα σου γι αυτό σκέψου πριν μιλήσεις και, αν δεν σου είναι εύκολο, δες το σαν μια πρόκληση!

Σκορπιός

Μια περαστική σκέψη σχετικά με καταστάσεις του παρελθόντος ή μια ανάμνηση μπορεί να επηρεάσει τη διάθεση σου και να σου δημιουργήσει συναισθηματική αναστάτωση. Η Σελήνη έχει περάσει στους Διδύμους και το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Ήλιο από τους Ιχθύς, θα ενισχύσει την αναστάτωση και θα σου δημιουργήσει τάσεις φυγής. Είναι πολύ πιθανό να προκύψουν και θέματα που έχουν να κάνουν με τα οικονομικά σου αλλά καλύτερα να μην πάρεις τελεσίδικες αποφάσεις σήμερα καθώς η ημέρα ευνοεί τις λάθος!

Τοξότης

Οι σχέσεις σου με τους άλλους θα επηρεάσουν τις αποφάσεις σου καθώς θα θελήσεις να τους έχεις με το μέρος σου και όχι απέναντι σου. Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον  Ήλιο από τους Ιχθύς, θα δημιουργήσει παρεξηγήσεις ανάμεσα σε εσένα και τους άλλους καθώς δεν θα είναι εύκολο να κρατήσεις τη συναισθηματική σου υπερχείλιση μακριά από πρακτικά θέματα. Είναι πολύ πιθανό να έχεις την τάση να λες το λάθος πράγμα τη λάθος στιγμή και μετά να παρεξηγείσαι. Προσπάθησε να κρατήσεις αποστάσεις από όλους σήμερα καθώς είναι πολύ πιθανό να δημιουργηθούν εντάσεις.

Αιγόκερως

Η καθημερινότητα και οι υποχρεώσεις της θα περιορίσουν τον ελεύθερο χρόνο σου και μπορεί να σε κουράσουν λίγο παραπάνω. Η Σελήνη έχει περάσει στους Διδύμους και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από τους Ιχθύς, θα ενισχύσει την σωματική σου κούραση και θα σου προκαλέσει εκνευρισμό. Μην διεκδικήσεις το δίκιο σου σε εργασιακά θέματα καθώς δεν είναι κατάλληλη ημέρα και βρες χρόνο να ξεκουραστείς ώστε να αποφύγεις περαιτέρω νεύρα!

Υδροχόος

Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και είναι μια καλή ευκαιρία για να ασχοληθείς με τα χόμπι σου και, αν έχεις βαρεθεί τα ίδια και τα ίδια, να βρεις μια νέα δραστηριότητα που θα σε γεμίζει. Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο από τους Ιχθύς, θα σου δημιουργήσει δυσθυμία με αποτέλεσμα οτιδήποτε και να κάνεις να σου φαίνεται λίγο, ανιαρό ή μονότονο. Μια βόλτα με φίλους σου ίσως σε βγάλει από αυτή τη διάθεση αρκεί να μην παρεξηγηθείς μαζί τους!

Ιχθύς

Τα θέματα που θα σε απασχολήσουν σήμερα θα σχετίζονται με το σπίτι σου και την οικογένεια σου καθώς η Σελήνη από τους Διδύμους θα τονίσει τα θέματα εντός της οικίας. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο που βρίσκεται στο ζώδιο σου, θα εντείνει τον εκνευρισμό σου καθώς αυτά που θα πεις δεν θα βρουν ανταπόκριση στους γύρω σου. Είναι πολύ πιθανό να υπονοείς κάτι διαφορετικό από αυτό που λες και τελικά να χάσεις το δίκιο σου. Μην πάρεις τελεσίδικες αποφάσεις σήμερα και μην ανεβάσεις τους τόνους.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ E-ZWDIA.GR

Πες μου τι ζώδιο είσαι να σου πω πόσο ψεύτης είσαι!
Ζώδια και φιλία: ποια ζώδια είναι οι καλύτεροι φίλοι;